تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: انفجار بمب س ک س در ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله الرحمن الرحیم

استکبار جهانی که در همه زمینه ها جمهوری اسلامی ایران را محک زده وتمام جوانب را در نظر گرفته است به این نتیجه رسیده جمهوری اسلامی را با جنگ وترور وتحریم نمی تواند متوقف سازد لذا میز گردها تشکیل داده اند و برسی های گوناگونی انجام داده اند تا به این نتیجه رسیده اند که هویت ما را بگیرند واین کار امکان پذیر نیست مگر با ربودن حیا و عفت زنان ودختران این مرزو بوم.
به همین منظور سرمایه گذاری کلانی در این زمینه کرده اند،
از جمله راه اندازی شبکه های ماهواره ای واینترنتی، راه اندازی سایتهای مخرب فساد وفحشا و....

نشریه گستر گاف در همین زمینه می نویسد: در ایران بمب اتم کار ساز نیست.تنها راه متوقف کردن ایران انفجار بمب سکس است.

بی حجابی وبد حجابی تنها وسیله ای است که استکبار جهانی می تواند از طریق آن به فرهنگ ها سیتره پیدا کند.

هرگاه بخواهند کشوری را نابود کنند از تربیت زنان ودخترانشان شروع می کنند . برای تمدن ما حیا مطرح است به همین علت آمده اند سراغ زنان ودختران ما

لذا بر همه ما واجب است در این جهاد فی سبیل الله شرکت نماییم ودشمن به عقب برانیم وزنان ودختران این مرز وبوم بدانند اگر خدای ناکرده در این مسائل کوتاهی کنند بزرگترین خدمت را به دشمنان اسلام ، قرآن ، وپیامبر اسلام کرده اند همه باید به گوش باشیم بیدار وآماده
همفر (جاسوس انگلیسی) در کتاب خاطراتش به نقل قول از یکی مسئول انگلیسی:
همانطور که توانستیم اندلس را از مسلمانان بازپس بگیریم، روزی خواهیم توانست که امپراطوری اسلامی را هم مضمحل کنیم. او درباره شیوه پس‌گیری اندلس گفته است: ما با استفاده از ترویج جلوه گری توسط بانوان و شراب توانستیم آنها را فاسد و سست کرده و شکست بدهیم!

[تصویر: jvbjhvj.jpg]

ما که سال هاست به این نتیجه رسیدیم
تازه شما خبر دارید که چطور مشهد رو نشونه گرفتن؟ و مردم مشهد رو فاسد و خراب نشون میدن؟ طوری که تو سایت ها یه چرخی بزنی متوجه میشی که بیشترین مردمی که تو این سایت ها حضور دارن مشهدیا هستن .
بحث سایت ها جدا چطور پیج هایی مثل ازادی یواشکی در ایران رو تحمل کنیم؟
زنان و دختران ما واقعا ساده هستن ادم دلش براشون میسوزه به خدا
تا دیروز روسری و مقنعه یا چادر گذاشتن براشون اصلا مشکلی نداشت اما الان با دیدن عکس های یواشکی همشون جوگیر شدن و دیگه خودتون برید ببینید ...

راستی چطور میشه جلوی این ها رو گرفت؟ راه کار بدید ما انجام بدیم
مثلا راجه به همین قضیه shia muslim تو ایمیج گوگل من یه تز جالبی دارم که قابل اجراست و شدنیه منتهی من خودم یه نفری از پسش بر نمیام
راه کار بدید
بسم الله الرحمن الرحیم

بازپس گیری اندلس از مسلمانان توسط اروپاییها به وسیله فاسد کردن جوانان

بیانات مقام معظم رهبری،در دیدار جوانان و دانشجویان سیستان و بلوچستان
سیاست امروز [آمریکایها] ، سیاست اندلسی كردن ایران است! موضوعی كه من با شما در میان می‌گذارم شكل موعظه ندارد؛ بلكه موضوعی اساسی است كه با بهترین عناصر یك ملت - كه شما جوانان باشید - در میان گذاشته می‌شود. فقط شما مخاطب من نیستید؛ این سخن را جوانان سراسر كشور هم خواهند شنید. نسل جوان كشور كه بیش از نیمی از ملت و جمعیت كشور است، باید بداند در مقابل آرزوهای بزرگ، آرمانهای بلند و هدفهای مقدّس و قابل قبول و موجّه او چه موانعی وجود دارد. روزگاری مسلمانان در جنوب اروپا و در اسپانیا تا جنوب فرانسه، كشوری اسلامی به‌وجود آوردند. این كشور مهد تمدّن شد و علم در اروپا از همان تمدّن اندلسیِ قرون اوّلیه‌ی اسلام شكوفا گردید. شكوفایی علم در آن سرزمین، داستانهایی دارد و خودِ غربیها نیز به آن معترفند. البته اكنون سعی می‌كنند این ورق را از تاریخ علم حذف و نام مسلمانان را به‌كلّی پاك كنند؛ اما خودِ آنها، این تاریخ را ثبت كرده‌اند و البته در تواریخ ما هم ثبت شده است.
اروپاییها وقتی خواستند اندلس را از مسلمانان پس بگیرند، اقدامی بلند مدّت كردند. آن روز صهیونیستها نبودند؛ اما دشمنان اسلام و مراكز سیاسی، علیه اسلام فعّال بودند. آنها به فاسد كردن جوانان پرداختند و در این راستا انگیزه‌های مختلف مسیحی، مذهبی یا سیاسی داشتند. یكی از كارها این بود كه تاكستانهایی را وقف كردند تا شراب آنها را به‌طور مجّانی در اختیار جوانان قرار دهند! جوانان را به سمت زنان و دختران خود سوق دادند تا آنها را به شهوات آلوده كنند.گذشت زمان راههای اصلی برای فاسد یا آباد كردن یك ملت را عوض نمی‌كند. امروز هم آنها همین كار را می‌كنند.
۱۳۸۱/۱۲/۰۶
بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از شرق شناسان می گوید:

برای انهدام یک تمدن ، سه چیز را باید منهدم کرد:

اول) خانواده
دوم) نظام آموزشی
سوم) الگوها و اسوه ها

برای اولی منزلت مادر به عنوان مربی کودکان را متزلزل کن تا مادر از اینکه مربی کودکان خویش باشد خجالت بکشد.

برای دومی از منزلت معلم بکاه و در جامعه او را بی ارزش کن.

برای سومی منزلت نخبگان و دانشمندان را هدف قرار ده تا کسی آنها را الگوی خویش قرار ندهد.

و چه روزگاریست امروز کشورم که ازهرسه نعمت رنج می برد!!!
سلام

همونطور که میدونین خیلی ها دنبال مطلب نمیگردن و تحقیق و اینا هم تعطیل...
باید آگاه کرد خیلی ها رو همون هایی که اطلاع درست و حسابی ندارن....یا اگر هم میدونن با دلیل...
نسل الان نسلی نیست که بشینه سه چهار جلد کتاب بخونه به این نتیجه برسه که باید حیا و عفت داشت(چه پسر چه دختر)
باید خورد خورد به خیلی چیزا برسونیمشون...
نمیدونم مثلا سخرانی های گسترده درباره دلایل حجاب و عفاف و حیا...اگر به قبل اسلام در ایران استناد میکنن این حیا قبل از اسلام هم حتی در ایران بوده...

یا به صورت متن های خورد خورد تو گروه های شبکه های اجتماعی ...که فکر میکنم 80 درصد مردم حد اقل یکی از این گروه ها رو دارن...

البته خیلی ها هم هستن حرف تو گوششون نمیره(حرف حق) هرچقدر براشون از خدا و پیغمبر و دلیل منطقی حرف بزنی انگار نه انگار...به قول استاد برا بعضی ها لقمه حروم اجازه پذیرش حق رو نمیده...

یا علی
(۵/دی/۹۳ ۱۹:۰۳)ghoran نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

بازپس گیری اندلس از مسلمانان توسط اروپاییها به وسیله فاسد کردن جوانان

بیانات مقام معظم رهبری،در دیدار جوانان و دانشجویان سیستان و بلوچستان
سیاست امروز [آمریکایها] ، سیاست اندلسی كردن ایران است! موضوعی كه من با شما در میان می‌گذارم شكل موعظه ندارد؛ بلكه موضوعی اساسی است كه با بهترین عناصر یك ملت - كه شما جوانان باشید - در میان گذاشته می‌شود. فقط شما مخاطب من نیستید؛ این سخن را جوانان سراسر كشور هم خواهند شنید. نسل جوان كشور كه بیش از نیمی از ملت و جمعیت كشور است، باید بداند در مقابل آرزوهای بزرگ، آرمانهای بلند و هدفهای مقدّس و قابل قبول و موجّه او چه موانعی وجود دارد. روزگاری مسلمانان در جنوب اروپا و در اسپانیا تا جنوب فرانسه، كشوری اسلامی به‌وجود آوردند. این كشور مهد تمدّن شد و علم در اروپا از همان تمدّن اندلسیِ قرون اوّلیه‌ی اسلام شكوفا گردید. شكوفایی علم در آن سرزمین، داستانهایی دارد و خودِ غربیها نیز به آن معترفند. البته اكنون سعی می‌كنند این ورق را از تاریخ علم حذف و نام مسلمانان را به‌كلّی پاك كنند؛ اما خودِ آنها، این تاریخ را ثبت كرده‌اند و البته در تواریخ ما هم ثبت شده است.
اروپاییها وقتی خواستند اندلس را از مسلمانان پس بگیرند، اقدامی بلند مدّت كردند. آن روز صهیونیستها نبودند؛ اما دشمنان اسلام و مراكز سیاسی، علیه اسلام فعّال بودند. آنها به فاسد كردن جوانان پرداختند و در این راستا انگیزه‌های مختلف مسیحی، مذهبی یا سیاسی داشتند. یكی از كارها این بود كه تاكستانهایی را وقف كردند تا شراب آنها را به‌طور مجّانی در اختیار جوانان قرار دهند! جوانان را به سمت زنان و دختران خود سوق دادند تا آنها را به شهوات آلوده كنند.گذشت زمان راههای اصلی برای فاسد یا آباد كردن یك ملت را عوض نمی‌كند. امروز هم آنها همین كار را می‌كنند.
۱۳۸۱/۱۲/۰۶

اندلس در طول تاریخ برای مسلمین نبوده .

یعنی شما هویت 80 میلیون ایرانی را به حجاب گره زدید !!!

[/b]

دکتر جون حجاب با هویت ما گره خورده نه اعراب

ویل دورانت هم تو کتاب تاریخ تمدنش این رو آورده که منشا اصلی پیدایش حجاب در زنان، ایران باستان بوده.
(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۲:۴۳)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]دکتر جون حجاب با هویت ما گره خورده نه اعراب

ویل دورانت هم تو کتاب تاریخ تمدنش این رو آورده که منشا اصلی پیدایش حجاب در زنان، ایران باستان بوده.

خب از دید تاریخی درست هست . حجاب مثل اینکه برای آشوریان هست .
بنده از دید منطقی و معدنی گفتم .
ممکنه من حجاب رو قبول نداشته باشم
90 درصد ادما در لزوم حجاب و پوشش متفق القولند
فقط تو حدودش بحث دارن
متأسفانه وضعیت حجاب در ایران در بدترین حالت ممکن است و از این بدتر اصلاً امکان ندارد (چون حجاب نصف نیمه از بی حجابی کامل نظیر غرب جاذبه اش برای مردان بیشتره). به بهترین دانشگاه ایران (دانشکده ی مهندسی عمران دانشگاه تهران که در جهان 200 ام ـه) یک نگاه بندازین. بنده خودم در دانشگاه تهران هستم و دارم میبینم چه اوضاع اسف ناکی است. افرادی که دنبال لهو و لعب نبوده اند و فقط درس خوانده اند از عفت و حیا بوی زیادی نبردن چه برسه به قشر عادی جامعه (که احتمالاً وقت خود رو بیشتر در معرض تهاجم فرهنگی قرار داده).
احتمال قبولی در دانشکده ی مهندسی عمران دانشگاه تهران با رتبه ی بالای 500 خیلی کمه. خانمی که قبول میشه حداقل روزی 6 ساعت مطالعه میکرده و در دوران پیش دانشگاهی حداقل 10-12 ساعت مطالعه در روز و خیلی کم برای فیلم های هالیوودی، شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک و ... وقت صرف کرده. وقتی حجاب و عفت در این خانم پیدا نشه یعنی علاقه ای به مطالعه درباره ی دینش نداشته و از دیگران که شاید کمتر از این شخص اهل مطالعه هستن توقع زیادی نمیتوان داشت! (البته خانم های محجبه و چادری در دانشگاه تهران کم نیستند؛ اما به مراتب کمتر هستند)
دانشجویان دختر و پسر به راحتی با هم میگن و میخندن، سر کلاس بعضاً پیش هم میشینن (اگه هم دوره ای باشن به راحتی پیش هم میشینن)، تو کتابخونه با هم مطالعه میکنن (البته اسمش «مطالعه» هست. به شخصه داشتم مطالعه میکردم یه دختر و یه پسر اومدن جلو میز من شوخی فیزیکی!!!!!!!!! میکردن. حالم داشت بد میشد)، خانم ها آرایش غلیظ میکنن و استاد های خانم چادری رو پشت سرشون مسخره میکنن. دانشجویان زیادی رو میتونین پیدا کنین که اصلاً نماز نمیخونن در حالی که از صبح تا عصر (ساعت 4-5) تو دانشکده هستن. وضع اسف ناک خوابگاه ها رو شاید شنیده باشین.
پسر عموی بنده همین امسال "ارشد" عمران دانشگاه تهران قبول شد. تو خوابگاه میخواست نماز صبح بخونه، هم اتاقیاش گفتن چقدر سر و صدا میکنی داریم میخوابیم!!!!!! انگار نماز صبح براشون تعریف نشده.. این فقط وضع "بهترین" دانشگاه دولتی تهرانه... (دوستان فکر نکنن رشته های مهندسی اینجوریه فقط!!) چه برسه به دانشگاه آزاد ...
دوست بنده در دانشگاه آزاد تهران برق میخونه که بهترین رتبه ها رو تو کنکور آزاد میخواد. میگه دختره میاد تو کلاس با همه ی پسرا دست میده سلام علیک میکنه!!!! خارج از دانشگاه سر موقعیت های مختلف همدیگرو دعوت میکنن خونه ی یکی، اونجا خانم ها با لباس "مجلسی" میان جلوی آقایون. روزهای تعطیل با هم میرن شمال و شراب هم میخورن! (دوست من که بچه شیعه بود رو اینطوری با خودشون همراه کردن.. البته ایشون بیدی نبود که با این بادا بلرزه و منحرف نشد) به کجا داریم میریم؟؟؟
همین راه پیمایی 22 بهمن رفته بودم باورم نمیشد چی میدیدم. دو تا دختر خانم با چند تا پسر کنار خیابون وایساده بودن (نمیدونم هدفشون از حضور در راه پیمایی چی بود) و انگار نه انگار که کلی آدم دارن از کنارشون رد میشن، روسری یکیشون کلاً افتاده بود و با نگه داشتن یه پوستر رو سرش مثلاً داشت حجابش رو رعایت میکرد. یعنی شرم نمیکنه از این همه آدم؟
به شخصه هر جا میرم کلاً سرم پایینه زمین رو تماشا میکنم. با این حال توجهم به این موضوعات بعضاً جلب میشه چه برسه به آقایونی که اعتقادی به محرم و نامحرم بودن ندارن!!!!
البته مؤمنان دین دار زیادی هم تو دانشگاه ها پیدا میکنین ولی تأثیری روی دختران بی عفتی که عین آب خوردن با پسران میگن و میخندن ندارن!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع