سلام .
امشب اخبار 20 و 20 رو میدیدم (رسانه خنده)یه خبری گفت در مورد اینترنت میلی.
که نمیدونم شما یه کارت هوشمند میگیرید مثل اینکه همون کارت ملی تون و از این طریق از اون به بعد هر وقت به اینترنت وصل بشید هویت شما برای نمیدونم شبکه ها چی چی ها مشخص میشه(یه چیزی گفت الان عین جمله رو یادم نیست.)
مخلص کلام اینکه گفت هویتتون مشخص میشه.
یه چند تا مستند هم بعدش تبلیغ کرد که آدم این شکلی میشد
حالا بگذریم چند تا سوال دارم.
مگر نه اینکه یکی از ویژگی های شبکه ی مجازی و اینترنت اینه که کسی هویت شما رو ندونه؟؟
مگر این کار اسمش جاسوسی نیست؟؟
خداییش اگه توی غرب این کارو میکردن اینا چی میگفتن؟؟
اصلا واسه چی هویت من باید مشخص بشه؟؟چرا؟؟
پس حریم خصوصی مردم کجاست؟؟
این چه معنی میده که فضای همه جا رو امنیتی میکنن؟؟
خواهشا نگید واسه افزایش سرعت اینترنته و واسه جلوگیری از دزدی اطلاعات مردم که خندم میگیره...

اصلا مگه این شبکه ی میلی برای مردم راه اندازی نشده؟؟خب پس چرا نظر مردمو در موردش نپرسیدن؟؟
من شاید نخوام کسی هویتمو بدونه اونوقت چی؟؟
به نظر من رسانده خنده ، بیشتر حرفای جهت دار شماست!
مخصوصا این تیکه از حرفتون
نقل قول:مگر نه اینکه یکی از ویژگی های شبکه ی مجازی و اینترنت اینه که کسی هویت شما رو ندونه؟؟
مگر این کار اسمش جاسوسی نیست؟؟
خداییش اگه توی غرب این کارو میکردن اینا چی میگفتن؟؟
بعنوان لطیفه ی آخر شبی قابل قبول بود!
هویت شما که برای من مشخص نمیشه! برای اون سیستم دولتی در صورت نیاز ، میشه . که همین الانشم هست !
هویت ما تا حالا برای اونور کاملا مشخص بود ، حالا با این سیستم بقول شما میلی ، فقط واسه داخل مشخصه . این کجاش اینهمه جو سازی داره؟!
(۶/دی/۹۳ ۲۲:۵۰)mahpare نوشته است: [ -> ]کاری به اینترنت میلی ندارم.
درمورد حرف شما
کسی تو خونش کارخلاف انجام نمیده ولی همه حصارمیکشن دور حریمشون
البته درمثل مناقشه نیست
جوابتون توی پست خودم هست
تاحالا هویتمون برا همه مشخص بوده ، حالا فقط محدود شده به سیستم داخل کشور ، که این یک مزیت هم محسوب میشه!
همین الان که ملی نیست مگه فتا نمیتونه به راحتی تک تک مونو پیدا کنه؟! اما الان که ملی نیست ، در خارج هم میتونن این کارو انجام بدن
اما با اینترنت ملی فقط دسترسی خارج به ما محدود میشه ، این کجاش بده؟
اتفاقا فکر میکنم هم از لحاظ امنیت کلی شبکه اینترنتمون و هم امنیت فردی مون بهتر هم هست ، فقط امیدوارم سرعت و کیفیتشو آبکی نکنن!
(۶/دی/۹۳ ۲۲:۵۰)mahpare نوشته است: [ -> ]کاری به اینترنت میلی ندارم.
درمورد حرف شما
کسی تو خونش کارخلاف انجام نمیده ولی همه حصارمیکشن دور حریمشون 
البته درمثل مناقشه نیست
اختیار دارید خیلی کارهایی که الان توی خونه ها و پشت سیستم های معمولی انجام می دن ، مصداق عمل مجرمانه است
حریم هم به این معنی نیست که توش هر کاری می تونیم انجام بدیم ، میتونیم انجام بدیم .
همین الانه هر کس فکر کنه که کارش قابل ردیابی نیست مثل کبکی هست که سرش رو کرده توی برف

کسی نگران حفظ حریم خودش باشه فرق می کنه با شخصی که بخواد هویتش مخفی بمونه

که البته هر دوتاش بی معنیه

سلام دوستان
ایران پا به پا در راستایی اهداف استگبار قرار می گیره
حریم های شخصی نابود میشه
شاید باورتون نشه زندان شما به خوابگاه های شما هم کشیده خواهد شد
چی خیال کردید رایانه وسیله بردگیه اونایی که حرف های منو شاید به سخره بگیرند عین جاهل هستند اطلاع ندارند
خب بله اطلاعات ما دست هزار یک سرویس جاسوسی اونوری هست دلیل نمیشه بزاریم و راضی باشیم در داخل هم همون کارو باهامون بکنند البته الانشم میشه اما اونطوری ریز کارهایه شما رصد خواهد شد عینهو موش آزمایشگاهی
کی گفته تکنولوژی به اسم رایانه و علم ناپاک و ناقص در راستایی تعالی انسانه زهی خیال باطل!!
اگه مسلمانیم و قرآن می خوانیم باید از تجسس دست برداریم کسایی که میگن ارگان های دولتی باید نظارت داشته باشند منظور شاید فقظ منابع امنیتی باشد اما در این حالت جدیدی که ایجاد میشه هر کسی می تونه دیگران رو رصد کنه سراتون رو از زیر برف بیارید بیرون
یکم زاویه دید تغییر و تحقیقاتی بیشتر داشته باشید در ظاهر همه چی آزاد تر میشه اما همون مقدار بیشتر از فعالیت روزمره شما بررسی خواهد شد
یا علی
به تب و تاب نیافتید! اینترنت ملی به هزار و یک دلیل غیر قابل اجراست.
راستی نظر شما رو به اصل 25 قانون اساسی جلب می کنم:
"بازرسي و نرساندن نامهها، ضبط و فاشکردن مکالمات تلفني، افشاي مخابرات تلگرافي، تلکس، سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها، استراقسمع و هرگونه تجسس ممنوع است، مگر به حکم قانون"
دوستان عزیز چرا جو بیخودی میدید! اینترنت ملی هیچ چیز خاصی نیست
اگر جاسوسی ای باشه ، الان از همه جای دنیا داره رو ما انجام میشه ، در حالیکه بعد از نت ملی این جاسوسی فقط به داخل محدود میشه
تازه اینو من از نظر شما بررسی کردم ، وگرنه معتقدم داخل کشور هیچ جاسوسی خاصی وجود نداره ، اینا فقط یه سری "جوّ" هستش!
سلام دوست عزیز مجتبی 110 فدایی ولایت و بقیه که کلا خیالشون راحته!
با لبخند
امیدوارم که همین طور که می گید باشه منظورمو که فهمیدید!!
اما.....
یا علی