تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصحیح یک اشتباه در مورد جن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
چه طوری میتونیم از شر این چیزا در امان باشیم ؟
آخه ببینید می گن بچه ها پاکن بعضی چیزارو شاید بتونن ببنن که بزرگسالها نتونن من فک می کنم اون اجنه ای که پدرم توی دوران کودکیش تو خونه پدری می دیده قضیه اش همینه چون اونا اصلا آزارش هم نمی دادن همیشه بهش می خندیدن اصنن پدرم حتی یکبار هم ازشون نترسیده اون موقع تلوزیون وفیلم هالیوودی وتخیلی هم که نبوده بگیم بچه فکر کرده پس واقعا می دیدتشون...نمی دونم تا حالا دیدین یا نه یه بچه نوزاد توی خواب می خنده مادر بزرگم می گفت ملاءکه رو می بینن ..واقعا همیشه برام سوال بود آخه دنیای یه نوزاد چه طوریه مگه می شه تصاویر ماورایی ببین!!
مادرم وقتی 5ساله بود یدفعه که با مادربزرگم میرن حمام عمومی اینطوری می شن داشتن با خالم تویه قسمت حمام بازی می کردن اینم بگم آخر شب بوده وفقط مامانم اینا توی حمام بودن توی آب بپر بپر می کردن که یهو مامانم از حال میره صاحب حموم می گه بچه احمتلا بچه های پری رو کشته!!!!!!
از اون به بعد مامانم توی خواب یسری آدم قد بلند غیر طبیعی می دیده که لباس مشکی تنشونه با یه ظرفه خرما دنبال مامانم می کنن توی حمام !!!
یعنی واقعا بچه هاشون زیر دست وپا کشته می شن!!!!
اینم بگم قدیما اجنه خیییییییییییلی تو حمام دیده می شدن اصن مثه اینکه اونجا ها زندگی می کردن...
چه چیزای وحشتناکی تعریف میکنید
وقتی ما نمیبینیم
برای چی باید بخاطر اینکه زیر دست پای ما کشته میشن یه بلایی سرمون بیاد؟
توی یه تاپیکی هم نوشته بود وقتی وارد خونه میشید،بلند سلام بدید شاید اینا جلوی در زیر دست و پا باشنConfusedConfused
اصلا این حرفا درسته؟
تا حالا شنیدین می گن آب جوش رو روی زمین نریزید چون بچه پری ها زیر زمین بازی می کنن می سوزن!!!Confused
واقعا اثر منفی داره هاDodgy
در مورد دفع شر اجانین قبلا در تاپیک هایی کاملا توضیح داده ام
۱ـ خواندن ایت الکرسی و ایات سخر هنگام خواب
۲ـ به همراه داشتن حرز ابودجانه
۳ـ خواندن دعای مجرب منقول از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هر صبح و شام
به تبعیت از حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

کاملا مجرب رسیده از معصوم (علیه السلام) و بی خطر

دنبال دعا نویس نرید که اگر کاری بلد بودن برای خودشون میکردن .
حرف های بی سند و مدرک هم نزنید

بنده هم فقط برای تصحیح اشتباهم اومدم و قصد ندارم پستی ارسال کنم و اگر سوالی هم داشتید قبلا راجع بهش بنده و علی ۱۱۰ نوشته ایم

ببخشید بنده رو و حلال بفرمایید .

نقل قول:تا حالا شنیدین می گن آب جوش رو روی زمین نریزید چون بچه پری ها زیر زمین بازی می کنن می سوزن!!![تصویر: confused.png]
واقعا اثر منفی داره ها[تصویر: dodgy.png]
باید بسم الله رو قبل از اب ریختن بلند گفت

نقل قول:توی یه تاپیکی هم نوشته بود وقتی وارد خونه میشید،بلند سلام بدید شاید اینا جلوی در زیر دست و پا باشن[تصویر: confused.png][تصویر: confused.png]
اصلا این حرفا درسته؟
خیر
فقط وقتی ممثل و قابل رویت بشن محکوم به قوانین ماده هستند

نقل قول: چه طوری میتونیم از شر این چیزا در امان باشیم ؟

اگر خواب بد میبینید یا اذیت میشید طبق دستور العمل فوق رفتار کنید

نقل قول:اتفاقا یادم نیس که در برنامه سمت خدا دیدم یا جای دیگه شنیده.اجنه و شیاطین چون در این عالم خیلی به مومنین اشراف ندارن،در عالم خواب میان اذیتشون میکنند
مثلا طرف کسی رو که خیلی دوست داره از دست میده یا حتی ببخشید محارمش به همسرش تبدیل شده و ..... که میگفتن با این چیزا مومنین رو ازار میدن.

درسته
با این دستور العمل که از یکی از خواص گرفته ایم مشکل حل میشود ان شاالله بسیار هم تجربه شده
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام

این داستان ها چیه بچه جن ها توسط آدما کشته میشن؟

پس چرا ما تا حالا نکشتیم؟!!
یک سری داستان های خیالی رو دشمن ها یا شاید هم دوست ها!!!برای تغییر سبک زندگی مسلمان ها وتعطیل شدن حمام عمومی ها یا شاید هم برای سرگرمی!!که برای سلامتی بسیار تاثیر گذار بوده جعل کردند ومنتشر کردند مردم هم بهش دامن زدن تا کم کم حمام عمومی ها تعطیل شد!!

نکته مهم اینه که وقتی یک خانم فشارش میفته وضعیف میشه خیالاتی میشه وچنین زمانی شیاطین به او چیزهایی که می خوان رو تلقین می کنند و وارد خواب او هم میشند چنین خانم هایی اگر تغذیه وفشار خون رو کنترل کنند تلقین های شیاطین روی اونها تاثیر نداره چون اصولا جن ها از ضعف آدم های ضعیف سوء استفاده می کنند

والبته نماز اول وقت وتوکل وتوسل به آیات واذکار ان شاءالله موثر است
دوست عزیز اینایی که من گفتم نه تخیل بود نه توهم!!!
مادر من فقط 5ساله اش بوده زن کامل نبوده که فشار خون داشته باشه تا یکسال شبا کابوس می دیده تو خواب حرف می زده را می رفته همیشه هم یه خواب می دیده تا واسش قران گرفتن....
بعدم الان حمام عمدمی واقعا ضرورت داره که بخوان ریشه اش رو بزنن !!
حمام عمومی وقتی کساد شد که همه تو خونه هاشون حموم پیدا کردن وگرنه اگه تا الانم لوله کشی نشده بود منو شما هنوز می رفتیم حموم عمومی منم نگفتم حتما بچه هاشون ح رو کشتن گفتن اینطور تصور می کردن به هرحال یه آزاری می دیدن که این کارو می کردن
الان خود آقای وحید گفت وقتی آب جوش میریزید بسم الله بگید خب واسه چی؟!حتما یه چیزی هست دیگهDodgy
(۸/دی/۹۳ ۱۶:۳۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]باید بسم الله رو قبل از اب ریختن بلند گفت
سلامSmile
دلم براتون تنگ شده بود.Smile
دلم نمیاد به بقیه خیلی شدید گیر بدم. خوب شد شما اومدید.Smile

یک سؤال: چطور کسانی که بسم الله نمیگن و یا خارجی ها از این کار براشون مشکلی پیش نمیاد؟

-----------
خداوند میفرماید از پی آنچه که به آن علم نداری نرو.
این حرف خداست.
پس نباید ترسید از نپذیرفتن چیزی که برهانی براش ارائه نمیشه(اشتباه گرفته نشه با انکار).

-----------
یکی از واضحترین نشونه ها برای شک کردن به بسیاری از این حرفها، اینه که ناقلین قدیمی(پیرترها) وقتی تعریفشون میکنن، با عبارتی به اجنه اشاره میکنن، که دقیقاً حرف شیاطین هست..... از ما بهترون.DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
اقای درست پسند شما از کجا می دونید براشون مشکلی پیش نمیاد از همشون سوال کردینHuh
این همه فیلم با موضوع ارواح واجنه ونفوذش تو زندگی انسانها نشون می ده اونام خیلی بی اطلاع نیستن ها...
بعد ما چرا فک می کنیم قدیمیا همشون خل وچل بودنBig Grin
(۹/دی/۹۳ ۱۱:۳۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]اقای درست پسند شما از کجا می دونید براشون مشکلی پیش نمیاد از همشون سوال کردینHuh
این همه فیلم با موضوع ارواح واجنه ونفوذش تو زندگی انسانها نشون می ده اونام خیلی بی اطلاع نیستن ها...
بعد ما چرا فک می کنیم قدیمیا همشون خل وچل بودنBig Grin
!!!
شما دارید یک مغلطه ی بدیهی میکنید.
درست مثل اینه که منکر شده باشید که هر انسانی بی گناهه مگر اینکه خلافش ثابت بشه.
زیرا بدیهیه که علمی که خدا از پیش به ما نداده باشه رو نداریم و "نمیدونیم", و دونستنش منطقا اینطوره که با دلیلی بهش پی ببریم.
آیا پیش فرض اینه که اجنه اینطورند, یا پیش فرض اینه که نمیدونیم?
پس آیا بنده باید دلیل بیارم که چنان چیزی نیست, یا شما باید دلیل بیارید که چنان چیزی هست?( اشتباه گرفته نشه با انکار. یعنی الآن که بنده دلیلی ندیده ام و نپذیرفته ام, منکر هم نشده ام)
این حرف شما که می پرسید من از کجا میدونم چنین چیزی نیست, استنادش به اینه که چنین چیزی هست, در حالی که خودتون از هیچکجا این رو نمیدونید. این اسمش ندانم گرایی هست.

(۹/دی/۹۳ ۱۱:۳۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]این همه فیلم با موضوع ارواح واجنه ونفوذش تو زندگی انسانها نشون می ده اونام خیلی بی اطلاع نیستن ها... بعد ما چرا فک می کنیم قدیمیا همشون خل وچل بودنBig Grin
فیلم?
منظورتون چیه?
فکر نمیکنم منظورتون استناد به فیلم باشه.
(اتفاقا یک فیلم با بازی عطاران بود که رمالی رو اینطور نشون میداد که پیش بینی هاش موثق هست و درست از کار درمیاد!!Angry میدونید یعنی چی? یعنی تکرار حرف شیاطین من الجن که میگن علم غیب دارن.Angry اتفاقا اسمش هم تکرار حرف شیطان رجیم لعین بود: "از ما بهترون" )

من کی گفتم قدیمیا طوری بودن? من اصلا در مورد قدیمیا چیزی گفتم? جمله ام رو دقیق گفته بودم, دقت کنید. گفته بودم بسیاری از این حرفها ناقلینشون برای اشاره به اجنه از عبارت "از ما بهترون" استفاده میکنن, که یعنی یک دانش حداقلی از ماجرای انسان و شیطان ندارن. فقط برای واضحتر شدن حرفم اشاره کرده بودم که اون ناقلین قدیمی ترها هستن.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع