تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جموع مکسر درقران کریم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بنام خدا
باسلام برادر عزیزم بنده با شما جدل ندارم اگر مطلب بنده را دارای ایراد می بینید ایرادش را با استدلال بفرمائید روی چشمم میگذارم درغیر اینصورت تلاش کنید با اندیشه نو اشنا شوید نه انکه انرا رد کنید منظور ازشعار همین است اما درمورد ایات متشابه عرض کنم که یک مثال ازخود قران بزنم ازپیامبر پرسیدند که روح چیست؟ پاسخ امد که آن ازکار خداست یعنی دراین مورد پیامبر هم آگاه نبود چون ضرورتی ندارد تا ازهمه امور آگاه باشند پس آن ایه برای همه ازجمله ایشان متشابه است همین. اشکالش کجاست؟ ممنونم
لطفا پاسخ پرسشهای صفحه قبل بنده رو بدهید
بنام خدا
باسلام همانگونه که عرض کردم امور اعتقادی مستند به عقل است نه چیز دیگر وبنده هرگزبکتابم استناد نکرده ام بلکه مطلب را ازانجا استخراج وبرای بحث عقلی درهمه جا مطرح میکنم مثلا همین صراط مستقیم همینکه فرمودید صراط مستقیم همه چیز درست میشود صراط مستقیم چیست؟ کلام خدا؟ کلام خدا با چه سنجش میشود ؟ کلام معصوم آن نیز با چه سنجش میشود؟ تعقل وعقل وخردمندی پس عرایض بنده اگر با خردتان نمیسازد دلیل بیاورید چرا تهدید میکنید؟ ویا تصغیر؟ اینهم ازفرق صدگانه جهان اسلام

در متون قدیم شمار فرقه‌های اسلامی را ۷۲ فرقه می‌شمردند و به آن‌ها اصطلاحا «هفتاد و دو ملت» یا «هفتاد و دو گروه» می‌گفتند. در این متون، فرقه‌های اسلامی به شش گروه رافضیه، خارجیه، جبریه، قدریه، جهمیه، مرجیه تقسیم می‌شد و برای هر گروه ۱۲ زیرگروه نام برده می‌شد.[sup][۳][/sup]

ابوالقاسم رازی هفت فرقه دیگر نیز نام می‌برد به این شرح: کرامیه، هریه، حالیه، باطنیه، اباحیه، براهمیه، اشعریه. در برخی متون نام فرقه‌های سوفسطائیه، فلاسفه، سمنیه، و مجوسیه نیز دیده می‌شود.[sup][۴][/sup]
فرقه زیرگروه‌ها رافضیه علویه، ابدیه، شیعیه، اسحاقیه، زیدیه، عباسیه، امامیه، ناوسیه، تناسخیه، لاعنیه، راجعیه، مرتضیه خارجیه ازرقیه، ریاضیه، ثعلبیه، جازمیه، خلفیه، کوزیه، کنزیه، معتزله، میمونیه، محکمیه، سراجیه، اخنسیه جبریه مضطریه، افعالیه، معیه، تارکیه، بحثیه، متمنیه، کسلانیه، حبیبیه، خوفیه، فکریه، حسبیه، حجتیه قدریه احدیه، ثنویه، کیانیه، شیطانیه، شریکیه، وهمیه، رویدیه، ناکسیه، متبریه، قاسطیه، نظامیه، متولفیه جهمیه معطلیه، مترابصیه، متراقبیه، واردیه، حرقیه، مخلوقیه، عبریه، فانیه، زنادقیه، لفظیه، قبریه، واقفیه مرجئه تارکیه، شائیه، راجیه، شاکیه، نهمیه، عملیه، منقوصیه، مستثنیه، اثریه، مدعیه، مشبهه، حشویه هفت فرقه کرامیه، هریه، حالیه، باطنیه، اباحیه، براهمیه، اشعریه متفرقه سوفسطائیه، فلاسفه، سمنیه، و مجوسیه[sup][۵][/sup]
(۱۶/دی/۹۳ ۱۵:۵۷)behabadi نوشته است: [ -> ]بنام خدا
باسلام همانگونه که عرض کردم امور اعتقادی مستند به عقل است نه چیز دیگر وبنده هرگزبکتابم استناد نکرده ام بلکه مطلب را ازانجا استخراج وبرای بحث عقلی درهمه جا مطرح میکنم مثلا همین صراط مستقیم همینکه فرمودید صراط مستقیم همه چیز درست میشود صراط مستقیم چیست؟ کلام خدا؟ کلام خدا با چه سنجش میشود ؟ کلام معصوم آن نیز با چه سنجش میشود؟ تعقل وعقل وخردمندی پس عرایض بنده اگر با خردتان نمیسازد دلیل بیاورید چرا تهدید میکنید؟ ویا تصغیر؟

امور اعتقادی به عقل است ؟! عجب !
ما با عقل شما چطور بسنجیم مطالب را ؟! Huh
همانطور که عرض کردم شما منبع خودتان ، خودتان هستید . اما با خودتان هم نتوانستید به تفاهم برسید . ما دیگر از پذیرش حرفهای عجیب و غریب شما معذوریم .
حرف از خودتان می آوردید، بعد ما باید اثبات کنیم ؟!! جل الخالق !!!
اما بالاخره ندانستیم اینکه به کتابم استناد نمی کنم اما از آن استخراج می کنم و این پارادوکس یعنی چه . Smile

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
(۱۶/دی/۹۳ ۱۶:۰۴)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]امور اعتقادی به عقل است ؟! عجب !
ما با عقل شما چطور بسنجیم مطالب را ؟! Huh
همانطور که عرض کردم شما منبع خودتان ، خودتان هستید . اما با خودتان هم نتوانستید به تفاهم برسید . ما دیگر از پذیرش حرفهای عجیب و غریب شما معذوریم .
حرف از خودتان می آوردید، بعد ما باید اثبات کنیم ؟!! جل الخالق !!!
اما بالاخره ندانستیم اینکه به کتابم استناد نمی کنم اما از آن استخراج می کنم و این پارادوکس یعنی چه . Smile

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ببخشید نتونستم جلو خودم رو بگیرمBig Grin
جدل چیه
ایه 7 سوره آل عمران با هم میخوانیم

او کسی است که قران را برای تو ارسال داشت برخی از آن آیات محکمات اند که اساس کتاب همین است وبقیه متشابهات اند اما کسانیکه در دلهایشان بیماریست بمنظور ایجاد فتنه به ایات متشابه مراجعه وآنرا تاویل میکنند درحالیکه تاویل انهارا کسی جز خداوندنمیداند وراسخون درعلم میگویند ما میپذیریم که همه انها از جانب خداوند است وجز صاحبان خرد بدین امر متذکر نمیشوند.
اگر قرار باشه پیامبر و امام معصوم هم ضرورت نداشته باشه از همه چی باخبر باشن و حرفی جز صحیح نزنن
آیا ممکن نیست در آیات متشابه ملت رو دچار گمراهی کنن؟
مگه نه اینکه بعضیا از همین آیات ایجاد فتنه میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه نه اینکه امام معصم باید جامعه رو از انحراف نجات بدن
بعد از روی ندانستن(نعوذبالله) بیان........
اشکال کار شما در اینه که میگی چون پیامبر راجب روح نمیدونسته پس امام معصوم هم خیلی چیزا رو نمیدونسته پس این شیعه که پیش شما هست مشکل داره
پس با خرد باشین ببینین من چی میگم

صلوات
تاویل شما نسبت به اون آیه انقدر ظاهری وبدن تعقله که منو یاد حرفهای وهابی ها نسبت به خدا می اندازه که میگن چون خدا تو قران گفته یدالله یعنی دست داره چون گفته عرش یعنی روی تخت بزرگ نشسته
اینجام چون به پیامبر گفته جز خدا کسی از سروراز روح خبر نداره پیامبرم مثه ما می مونه ...
شما هرچقدر بتونی خلاف نظر وهابی ها رو ثابت کنی خلاف نظر خودتونم ثابت می شه
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع