تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ☆ من عاشق محمد هستم ☆
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
با سلام.
3 روز پیش وقتی این پست با هشتگ هایش را در انیستاگرام گذاشتم، شخصی امریکایی برایم نوشت : " آزادی بیان "
برایش نوشتم : " آیا توهین کردن به اعتقاد 1 میلیارد انسان آزادی است؟ " نوشت : " آری " نوشتم : " آیا کشتن یک فرد آزادی است؟ معلوم است نه! توهین کردن به اعتقاد نیز مانند قتل می ماند! اگر شما مطمئن هستید که اعتقاد ما غلط است، به ما نشان دهید، توهین کردن راه مناسبی نیست! با توهین کردن قلب انسان ها میشکند و ما آزاد نیستیم که قلب کسی را بشکنیم. " آمریکایی نوشت : " تو راست میگویی، توهین کردن آزادی نیست. خدا به تو برکت دهد "
---
در کل میخواستم بگم که بیشتر این توهین هایی که میشه از جاهلیت و نادانی است! فقط کافیست از خواب غفلت بیدار بشوند.
به نام خدا

من عاشق محمدم
از تروریسم متنفرم
توهین به پیامبران الهی را محکوم میکنم
٠٠٠٠٠٠٠٠
I love Mohammad "P.B.U.H"
I hate terrorism.
I condemn insulting the holy prophets.
٠٠٠٠٠٠٠٠
أنا أحب محمد صلی الله علیه و آله
أنا اکره الأرهاب
أنا ادین الأهانة على الأنبیاء کلهم
٠٠٠٠٠٠٠٠
J'adore Muhammad
Je suis déteste le terrorisme
Je condamne insulte aux messagers de Dieu
[تصویر: resized_75632_817.jpg]
(۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۲۴)Dido Armstrong نوشته است: [ -> ]با سلام.
3 روز پیش وقتی این پست با هشتگ هایش را در انیستاگرام گذاشتم، شخصی امریکایی برایم نوشت : " آزادی بیان "
برایش نوشتم : " آیا توهین کردن به اعتقاد 1 میلیارد انسان آزادی است؟ " نوشت : " آری " نوشتم : " آیا کشتن یک فرد آزادی است؟ معلوم است نه! توهین کردن به اعتقاد نیز مانند قتل می ماند! اگر شما مطمئن هستید که اعتقاد ما غلط است، به ما نشان دهید، توهین کردن راه مناسبی نیست! با توهین کردن قلب انسان ها میشکند و ما آزاد نیستیم که قلب کسی را بشکنیم. " آمریکایی نوشت : " تو راست میگویی، توهین کردن آزادی نیست. خدا به تو برکت دهد "
---
در کل میخواستم بگم که بیشتر این توهین هایی که میشه از جاهلیت و نادانی است! فقط کافیست از خواب غفلت بیدار بشوند.
با سمه تعالی
آفرین بر شما به خاطر اینکه با این رفتار متین و منطقی شخصیت کسی که پیامبر صلی الله علیه وآله را دوست دارد و پیرو آموزه های پیامبر ص است را به یک انسان نا آگاه به خوبی نشان داده اید و این بزرگ ترین تبلغ برای اسلام است .
چقدر خوب شده که از تکنولوژی خودشون بر علیه خودشون استفاده می شود این فوق العاده است .
بسم الله الرحمن الرحیم

وبلاگ من عاشق محمد هستم راه اندازی شد.

با حضور خود در این وبلاگ دل نوشته های خود را برای رسول مهربانی بیان کنید.
بسم الله الرحمن الرحیم

وبلاگ من عاشق محمد هستم راه اندازی شد.

با حضور خود در این وبلاگ دل نوشته های خود را برای رسول مهربانی بیان کنید.
سلام..جهت محکوم کردن اهانت بی شرمانه مجله فرانسوی شارلی ابد به پیامبر عظیم الشان اسلام هر کی شعری در وصف ایشون میدونه و یا حدیثی و یاحتی نمونه هایی از اخلاق زیباشون در این پست بنویسه.همچنین اعلام برائت کنه از اهانت کنندگان.
عطر تبسم
می گذشتید از میان کوچه‌ها، با هر تبسم
کوچه می‌شد در فضای عطر لب‌های شما، گم
ای پیام سبز جاری، در نگاه آسمان‌ها
آه از آیین و از آیینه‌های قلب مردم

دیدن خورشید از نزدیک باور کردنی نیست ؟
من شما را در خیالم می‌کنم وقتی تجسم !

آه ای دریای رحمت، نبض جاری در حقیقت
درد ما، امروز یعنی: لحظه‌های بی ترحم
مهربانا، کاش می‌شد، بار دیگر هم بپیچد
صوت قرآن شما، در کعبه‌ی سبز ترنم

* *

عرض حاجت، دارم ای آیینه‌ی مهر الهی
یا رسول الله، می‌گویم: سلام ! از خطه‌ی قم
ای بهشت عارفانه، من کویرم یاری ام کن
گل کند در سینه‌ شاید، عشق و ایمان و تفاهم

مکتب شعر دینی
سیدعلی اصغرموسوی
1380- قم
پيامبر اکرم (صلّی‌ الله‌ عليه‌ وآله):
عَيْنانِ لا تَمَسُّهُمَا النَّارُ: عَيْنٌ بَكَتْ مِنْ خَشيَةِ اللهِ، وَعَيْنٌ بَاتَتْ تَحْرُسُ فِي سَبِيلِ اللهِ.
دو چشم‌اند كه آتش به آنها نمی‌رسد: چشمی كه از ترس خدا بگريد و چشمی كه شب ها در راه خدا نگهبانی دهد.

There are two eyes that will not be touched by hell fire: the eye shedding tears out of fearing God and the eye guarding at nights for God's sake
[تصویر: i_love_prophet_muhammad.jpg]
کسی که در مال خود با فقیر مساوات کند و با مردم به انصاف رفتار نماید او مومن حقیقی است
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
A real believer is a person, who shares his /her property with a poor person and treats on justice
Holy prophet (peace be upon him)
برترین صدقات اصلاح میان مردم است.
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
Reconciliation between people is the best alms.
Holy prophet (peace be upon him)

....................................................................................................​................................................Heart

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم)
« قَیِدُّواالعِلم، قیل: وَماتَقییدُهُ؛ قالَ: کِتابَتُهَ»
«علم و دانش را به بند آرید و از آن صیانت و نگاهبانی کنید.عرض کردند: راه و رسم به بند کشیدن علوم و دانش چیست؟ فرمودند: کتابت و نگارش آن»

Fasten and hold knowledge and then protect it." He was asked that how couldit be fastened, and he replied: "by writing and scribing it."
بحارالأنوار، ج 2، ص
....................................................................................................​........................................HeartHeart
پيامبر اكرم(صلی الله عليه و آله):
«الجَماعَةُ رَحْمَةٌ والفُرْقَةُ عَذابٌ.
وحدت مایۀ رحمت و تفرقه موجب عذاب است.»
.Unity brings about blessing, but disunity causes chastisement
(کنز العمّال, ح 20242
حدود 28 هزار کامنت با مضمون HeartWe Love Mohammad در صفحه اینستاگرام شارلی باعث شد این مجله صفحه ی خودشو از دسترس عموم خارج کنه!
<<جالبه که هنوز مدعی آزادی بیان هستند>>
[تصویر: charli-01.jpg]
[تصویر: charli-02.jpg][تصویر: charli-7.jpg][تصویر: charli-6.jpg][تصویر: charli-5.jpg][تصویر: charli-3.jpg][تصویر: charli-8.jpg][تصویر: charli-9.jpg][تصویر: charli-10.jpg][تصویر: charli-2.jpg][تصویر: charli-1.jpg]
منبع
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع