تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شهادت فرزند عماد مغنیه و یکی از فرماندهان ارشد حزب الله
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۲۹/دی/۹۳ ۲۲:۵۹)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]بروید به اینجا
لینک خرابه Smile

قطعنامه ۱۸۱ مجمع عمومی سازمان ملل متحد

هست دوست من Smile
تو دنیای امروز کافیه شما هر غلطی رو که می خواهید انجام بدید قبلش تئوریزه اش کنید! اونوقت هیچکس ایرادی نخواهد گرفت ...

فحشا با هنر تئوریزه می شه مورد قبول واقع می شه.

توهین کردن با اصطلاح ازادی بیان تئوریزه می شه، همینطور...

تجاوز به یک کشور با پیمان آتلانتیک شمالی تئوریزه می شه، هیچ کس دم بر نمیاره

دیگه افتضاح ترین و خنده دار ترینش غصب یک کشوره. آخه مگه می شه یک سازمان رای بده به غصب یک کشور؟؟ وقتی تئوریزه کنی چرا که نه. ملت براحتی قبول می کنن

راستی اینو بدونید اول انگلیس مثل تمام کشور هایی که غصب می کرد فلسطین رو غصب کرد و بعد از اون به یهودیا واگذار کرد...
(۲۹/دی/۹۳ ۲۳:۴۹)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]
قطعنامه ۱۸۱ مجمع عمومی سازمان ملل متحد

هست دوست من Smile
خب؟!
چه ارتباطی با مالکیت فلسطین داره؟
چطور میگید فلسطین مال یهودیاست؟!
چرا آخه Huh
ماجرای تاریخی رو من هم دقیقا نمیدنم .
مثل اینکه در زمان جنگ های صلیبی و عثمانی مناطق اسرائیل تحت کنترل انگلیس بود . که ساکنان آن یهودی و عرب بودند .
بعد ها انگلیس این مناطق رو به اسرائیل واگزار میکنه .
البته اسرائیل هیچ وقت مردم عرب رو مجبور به ترک خانه خود نکرد . بلکه عرب ها قطعنامه رو نپذیرفتند و ....
به هر حال
اسرائیل هم متهم هست .
اما این موضوع تاریخیست
به هر حال
دوستانی که هنوز به عمق شکست اسرائیل از لبنان در جنگ 33 روزه پی نبردن رو دعوت میکنم به دیدن این مستند:

ویرانی سوم

این رو اضافه کنم که تحلیل گران مستند از مغز متفکرهای اسرائیل و آمریکا و انگلیس و فرانسه و چین و ایتالیا و مصر و لبنان و ... هستن.
(۳۰/دی/۹۳ ۰:۳۴)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]ماجرای تاریخی رو من هم دقیقا نمیدنم .
مثل اینکه در زمان جنگ های صلیبی و عثمانی مناطق اسرائیل تحت کنترل انگلیس بود . که ساکنان آن یهودی و عرب بودند .
بعد ها انگلیس این مناطق رو به اسرائیل واگزار میکنه .
البته اسرائیل هیچ وقت مردم عرب رو مجبور به ترک خانه خود نکرد . بلکه عرب ها قطعنامه رو نپذیرفتند و ....
به هر حال
اسرائیل هم متهم هست .
اما این موضوع تاریخیست
به هر حال

بله حق با شماست چون زحمت آواره شدن رو بهشون نداد و کشت (البته عکس زیر برای صبرا و شتیلاست ولی نمونه زیاده)

چقدر آزاداندیشید شما

[تصویر: 13921021164413415_PhotoL.jpg]
یکی از جالب انگیز ترین نظرات شاذ را در این تاپیک دیدم... رخدادی که خود صهیونیست ها اعتراف به شکست شان دارند،خودشان خودشان را محکوم میکنند که چرا به گونه ای عمل کردیم که به شکست منتهی شدیم بعد اینجا ما میاییم چیز دیگری میگیم...میگیم نه شما شکست نخوردید؟؟!!!!!!!! حقیقتا تاسف باره
یعنی این دیگه اوج بی انصافی و غرض ورزی شما را می رساند...
دقیقا
اگه اسراییل از الان تمام وقت بره به فقیرا کمک کنه و خانه سالمندان مجانی بزنه و نهنگ ها رو در قطب شمال نجات بده
صبرا و شتیلا برای رسوایی این موجودات کثیف کافیه

حداقل 2000 ادم غیر نظامی به فجیع ترین وضع ممکن کشته شد

دادگاه بلژیک علیه شارون رای داد اما با نفوذ لابی ها هیچ اتفاقی نیفتاد
دوستان لطفا کمتر ماهواره ببینید!!! Big GrinBig GrinBig Grin

تشکر Cool
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع