تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مرتاض!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام.

منم قبول دارم که تکنولوژی تا حدی روح و طبیعت همه چیزو خراب کرده ولی طبیعیه که ما نیاز داریم بهش .مثلا اگه ما یه سفر بخوایم بریم مجبورین از ماشین یا هواپیما یا قطار که حاصل تکنولوژی مدرن هستند استفاده کنیم.چاره ای نیست.نمیتونیم که پیاده بریم ....

ولی سوال من اصلا این نبود.ببینید من روی کلمات و واژه هایی که به کار میبرم و میشنوم حساسم . شما گفتید" فیزیک غربی!!!
منم گفتم فیزیک غرب و شرق نداره ...فیزیک هم جز یکی از همون قوانین و روح همه چیز هست....شما توی هر پدیده ی اطرافتون میتونین قوانین فیزیک و شیمی رو ببینید وقتی چایی میخورید وقتی روی صندلی می نشینبد این قوانین خودشون روح حاکم بر همه چیز هستن حالا اینکه در عصر جدید به شکل مادی به همه چیز نگاه میشه که تقصیر قوانین طبیعی موجود عالم نیست تقصیر فیزیک نیست که.منم حرفم سر همین موضوعه وگرنه همونطور که گفتم قبول دارم تکنولوژی تا حدودی از بین برده بعضی چیزا رو...

یه موضوع دیگه رو هم بگم نگاه مادی به مسائل که غربی و شرقی نداره که شما گفتید نگاه امروز نگاهی غربی است.!!!!
همون اندازه که غربی ها به مادیات توجه دارن شرقی ها هم دارن و حتی شاید بیشتر.پس نگاه مادی میتونه به هر جایی از این دنیا تعلق داشته باشه حتی در من و شما.....

در مورد از بین بردن جنگل ها هم چون این مسئله به شخصه برای من خیلی مهم هست و طبیعت رو بسیار دوست دارم یه توضیحی در موردش میدم:جنگل ها رو توی ایران دارن نابود میکنن برای ساخت ویلا توسط بعضی سازمان ها و آدمهای سرمایه دار و گنده. یه چند وقت پیش شمال که رفته بودیم هر شمالی رو میدیدیم در مورد همین موضوع باهامون صحبت میکرد همشون گله میکردن ....حالا نمیدونم چرا جلو اینا رو نمیگیرن.چرا ؟؟؟؟
ما خودمون هم داریم خودمون رو نابود میکنیم .از بین بردن جنگل ها هم فقط مخصوص غرب نیست در همه جا هست مربوط به روح حریص آدمها میشه که حتی از جنگل ها هم میخوان منفعت و بهره ی نادرست ببرن .....

این روح حریص و مادی انسانها هست که همه جا رو نابود میکنه چه توی شرق چه غرب چه ایران......

کلا این تقسیمی که شما انجام میدید و هر بدی رو فقط مخصوص غرب و غربی ها میدونید من قبول ندارم.بدی هم همه جا هست .این که بگیم علم غربی.....فیزیک غربی ......اینا اشتباهه. این علوم متعلق به همه هست.

نمیدونم منظورتون از اینکه گفتید "به جای گرفتن نقطه ضعف از دینمون"...... چیه؟؟؟
منظورتون تاپیک بنده است؟؟؟
من فقط میخواستم بدونم این مرتاضا چجوری میرن بالا؟؟یا این کارای عجیب رو چه جوری انجام میدن ؟؟
اصلا کاری به دینمون نداشتم ....اگرم بحث دینمون پیش اومد خب به خاطر این بود که کاربران دیگه در موردش صحبت کردن با هم.....
(۳۰/دی/۹۳ ۱۰:۲۳)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]سلام.

حتما تا حالا این مرتاض ها رو دیدید که ریاضت میکشن یا کارهای عجیب غریب انجام میدن ؟!!!

سوال من اینه آیا واقعا اینا به نیروی خاصی دست پیدا میکنن ؟؟؟

یا بعضی از عکسهایی که هست می بینیم که دستشون به یه چوبه و توی هوا نشستن.خب اون تصاویر واقعیه و اونا

واقعا اون کارو انجام دادن.ولی چه جوری؟؟؟

[تصویر: 220px-Sadu_Kathmandu_Pashupatinath_2006_...aluzzi.jpg]

دو مرتاض هندو در نزدیکی معبد پاشوپاتیناز در نپال.

[تصویر: 220px-Sacred_Charas.jpg]

مصرف حشیش یک کار رایج در بین مرتاضان برای سرکوب و در نهایت نابودکردن میل جنسی و تمرکز بر مراقبه است.

تعریف مرتاض توی ویکی اینطوری نوشته شده :

مُرتاض، کسی است که به کمک روش‌های بسیار ساده‌زیستانه و گاه ناراحت‌زیستانه (مانند تحمل گشنگی و تشنگی، خوابیدن بر روی تخت پوشیده از میخ و ...) می‌خواهد به درون پویی بپردازد.

خب نظرتون چیه؟؟Big Grin
مرتاض ها به وسیله حقه روی هوا می ایستن. توی شکل مشخصه.

[تصویر: 84456_869.jpg]

اما این که آیا فکتورهای غیر مادی در جهان ما دخیل هستن، خیر تا به حال شواهد علمیی برای غیرماده/غیرفیزیکال ما نداریم. یا بهتره این طور بگیم که هر پدیده ای که مشاهده می کنیم، به صورت مادی/فیزیکال قابل تفسیره.
نمیدونم چی بگم والاBig Grin

ممکنه حقه هم باشه....

یعنی چیزی به عصاشون وصله که داخل آستینشون میره و اونا رو نگه میداره؟؟؟ این طور که من از این شکل فهمیدم.
سلام
علوم غریبه
به علومی گفته می شود که برای بشر عادی ناشناخته است هرچند پایه علم کامپیوتر که صفر و یک است علم رمل است اگر اشتباه نکنم
به هر صورت شناخت روح و سازوکار اون به این راحتی نیست برای همینه که میگن آنکه خود را شناخت خدا را شناخت
البته شعبده با اون مرتاضان که منظور ما بود فرق داره ممکنه کار بعضی از مرتاضان شعبده باشه شعبده هم ربطی به علوم غریبه نداره و از قوانین فیزیکی برای انجام بعضی از کارهای عجیب استفاده می کنند که مردم عادی این قوانین و بازی با اونها رو نمی دونن

ما مرتاضان واقعی که با ریاضت های سخت به قدرتهای خاص می رسن منظور مون بود که تعدادشان اندک است مثل همان مرتاضی که در اون حدیث هم بود

ولی راجع به سازوکار این امور باید گفت برای فهمیدن سازوکار باید این علوم که مخفی هم هستن زو یادگرفت تا فهمید که به کسی یادگیری این علوم توصیه نمیشه ولی اجمالا
مثلا درباره پرواز و بلند شدن از زمین تا اندازه یک برج یا بالاتر چند راه وجود داره که یکی از آنها استفاده از موجودات غیر انسانی مانند اجنه یا فرشتگان هست
در علوم غریبه برای انجام هرکاری نوعی ریاضت لازم است که با ریاضت های دیگر فرق دارد
مثلا
ریاضت راه رفتن در هوا یا راه رفتن روی آب که باز برای این امور راههای مختلفی وجود دارد
به هر صورت بحث علوم غریبه بحثی گسترده است و سالها وقت لازم است تا یادگرفت که خطرات زیادی دارد
پست جناب حسن .س از زیباترین پست هایی بود که در این تالار خوندم .

دل هر ذره را که بشکافی ................. آفتـــــــابیش در میان بینی
(۳۰/دی/۹۳ ۲۰:۴۰)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
در مورد قسمت سوم
هدف ما اطاعت از خداوند متعال است و قدرت هدف سالک نیست که اگر باشد ممکن است دچار مشکل شود
پس دادن قدرت و کرامت به سالک جهت راهنمایی خود و مردم را دارد و جوری فرقان است برای ادامه راه
شنیدم اگر سالک به خاطر هدف کرامت وارد سیر و سلوک شود دچار شرک خفی شده است
حالا دوستان بیشتر توضیح بدن
فرمایشتان درست است. در روش سوم مسلماً هدف رسیدن به خویشتن و خدای خویش است.که اگر شخص در مسیر خود هدفی غیر از رضای خداوند داشته باشد و از مسیر شریعت خارج میشود میشود همچون صوفیان و امثالهم که در همین راه بودند ولی در مسیر طریقت گه گاه به ترک واجبات دست زدند و دچار لغزش شدند.
دوستان بحث اصلی بازم داره منحرف میشه......

سوال من این بود که ریاضت کشیدن مرتاضها یا دیگران چی داره که بر فرض اونا رو دارای یک قدرت معنوی میکنه؟؟

چی داره اون ریاضته ؟؟؟
(۱/بهمن/۹۳ ۲۰:۳۳)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]دوستان بحث اصلی بازم داره منحرف میشه......

سوال من این بود که ریاضت کشیدن مرتاضها یا دیگران چی داره که بر فرض اونا رو دارای یک قدرت معنوی میکنه؟؟

چی داره اون ریاضته ؟؟؟
قرار نیست چیز خاصی داشته باشه! Smile
مگه اونایی که بدنسازی میکنن چی کار میکنن؟!
اونها جسمشون رو قوی میکنن،اینا روحشون رو.
فرق سر همینه،تقویت جسم روح رو سنگین میکنه و تضعیف جسم روح رو «لطیف» (نه قوی) میکنه.
این لطافت روحه که این آثار رو داره.
به عنوان مثال ترک حیوانی یک موردش هست که معمولا در اسلام کراهت داره.
یک قانون در جبر و اختبار داریم.

هر قدر نفس اماره رو ذلیل تر کنی از جبر به سمت اختیار میل می کنی

اینها هم با مهار کردن نفس اختیارات برخی چیز ها رو بدست گرفتن، اما قدرت خاصی ندارند.
ممنون از شما...
این شد یه جواب.
خب حالا این اختیارات که میگید چی هست؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع