سلام
گویا بعضی علم غیب دارند که با اطمینان می گویند 300 مومن واقعی نداریم
باعث تعجب ه
و بعضی اگر اعتقاد ندارند بهتر است صبر کنند تا با چشم خود ببینند ولی دیگر آن موقع دیر است
جناب داوکینز ، استاد ، با این پستت فقط به شناخت بیشتر ما از خودت کمک کردی!
چطور حرفای جنابعالی وحی منزله اما ما برای سند حرفامون هم باید سند بیاریم؟ شما هم در نوع خودتون جالبید ها !
اگه با اصول ما مخالفید خیلی راحت میتونید در یک تاپیک جداگانه اسناد خودتونو بیارید تا بزرگای تالار توی این زمینه بهتون جواب بدن . دیگه چرا تاپیکی که بحثش یه چیز دیگست منحرف میکنید؟
نقل قول:کمی خرد خود را چاشنی قلب خود کنید
سلام علیکم جناب ریچارد داوکینز عزیز آیا این جمله ی خود را فراموش کرده اید ؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-37...#pid320963
اینکه بگوئیم عقل درون قلب است از نظر علمی منطقی نیست
دور از مقام علمی شماست که حرفهایتان با این شدت تناقض با هم پیدا کنند .
در پناه علم باشید

ببخشید ، بعد از بحث و جدل های مختلف در تاپیک های مختلف ، اینطور که شما خیلی از مسائل و اصول رو روی هوا میبرید زیر سوال ، میتونم بپرسم اصلا دیدگاه شما چیه؟و به چه اصول و دینی اعتقاد دارید؟
البته ببخشید کهاین سوالو میپرسم ، میخوام حداقل بدونیم که ساز شما چیه ، حالا اینکه ما با ساز غیر کوک شما برقصیم یا نرقصیم بحثیست جدا
(۳/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۲)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]اگر تا ابد هم منتظر بمونید امام زمان نمیاد .
مسیح هم نمیاد
شیطان هم نمیاد
چون اساسا وجود ندارن .
سلام نمیدونم شما مسیحی هستی یهودی هستی یا چه دینی داری. یا شایدم از این ایرانی های مسلمون باشی که خودتونو با کپی پیست کردن حرف های من دراوردی همدیگه تو تاکسی گول میزنین ...
فقط میتونم بگم الان همین غربی ها که انگاری شما طرفدارشی مثل سگ از امام زمان میترسن و همش دارن تو شبکه هاشون امام دوازدهم امام دوازدهم میکنن.
حرف مارو قبول نداری حد اقل حرف اونا رو قبول کن
نهایتش یا 0 هست یا 1 دیگه :دی
اگه گرفته باشی چی گفتم پس میفهمی که این 0 و 1 که همون مسلمون و غیر مسلمون هستن هر دو به یه چیز فکر میکنن
والسلام
(۴/بهمن/۹۳ ۱:۰۳)sarallah نوشته است: [ -> ]مدیران محترم چطور اجازه میدید چنین افکاری در سطح انجمن منتشر بشه؟!!!
داداش اشکال نداره
بذار برای همه ثابت بشه که دشمنان ما چه کسانی هستند و انتقاداشون چقدر سطحی و تهی است
الحمد لله الذي جعل اعدائنا من الحمقاء
در صورت صلاحدید ناظران محترم این اسپم ها حذف بشه ، تا به تاپیک ضربه ای نزنه
با تشکر
(۴/بهمن/۹۳ ۱:۰۳)sarallah نوشته است: [ -> ]مدیران محترم چطور اجازه میدید چنین افکاری در سطح انجمن منتشر بشه؟!!!
نه اتفاقا مگه مشکلش چیه؟ منظورتون اینه که مدیران ایشون رو بن کنن؟
من از مدیران خواهش میکنم که اصلا این کارو با افراد این تالار نکنن.
داریم بحث میکنیم و هیچ مشکلی نیست به نظر من. بزارید هر کس عقیده خودشو بگه و در موردش صحبت کنیم.
اتفاقا این سوال توی ذهن من هم مدت ها وجود داره . از لحاظ قانونی ، هیچ دلیلی برای فعالیت چنین کاربری وجود نداره ، کافیه قوانین تالارو مطالعه کنید تا متوجه بشید
ولی ازون طرف ، اگه بن بشن هم داد و هوار راه افتاده میشه که آقا شما زورگوئید و آزادی بیان نیست و ازین حرفا ! قبلا هم تو تالار مشابهشو البته خفیف تر داشتیم
نقل قول: که ابتدا در دین اسلام دقت و مطالعه کن بعد به اسلام رو بیاور
احتمال میدم جنابعالی دنبال بهانه ای برای خروج بودید چون کاملا مشخصه چی مطالعه کردید!
نقل قول:منم دقت کردم و خوب نتونستم قانع بشم .
لا یکلف الله نفسا الا وسعها
شما اگه واقعا دنبال پیدا کردن جواب هستین، این راهش نیست
ی تاپیک بزنین درباره دونه دونه سوالهاتون، بدون مغلطه و سفسطه و ... ( خلاصه هر چیزی ک لغتش این مدلیه

) بپرسین و مطمئن باشید راهنمایی های خوبی رو دریافت می کنین
اما اگه دنبال پیدا کردن جوابتون نیستین ک خب فکر کنم دیگه توی این مدت دیدین ک بچه ها چ جوابهایی براتون دارن دیگه
هرچند
برای یک سریها، همین ک از بین هر هزار تا حرفشون، یک حرفشون هم روی یکی تاثیر بذاره، براشون موفقیت محسوب میشه، واسه اینه ک ادامه میدن ...
نقل قول:مدیران محترم چطور اجازه میدید چنین افکاری در سطح انجمن منتشر بشه؟!!!
بذارید از آثار خنده حلال استفاده کنیم

تمرین کنیم اعصابمون قویتر بشه در مقابل بی منطقی ها
جناب داوکینز ... بحث اون مهره سوختهه بازم داره تکرار میشه هااا