شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
حفظ جان امام از وظایف ماست.
درشرایط سیاسی اون زمان و اینکه ولی معصوم توسط خود مردم کشته شده بود دیگه شرایط برای امام سجاد نبود که قیام کنن...در نتیجه مختار با اجازه ازایشان و همچنین محمد حنفیه قیام میکنه...
تاکید میکنم قیام برای قصاص قاتلین حسین و باسیاست فراوان.برای مثال حضورش در کاخ زبیر و کسب قدرت و یار برای قیام.خب اینکار توسط امام سجاد غیر قابل انجام بود چون داداش امام حسین و فرزند علیست کسی باور نمیکرد که بیخیال ولایت بر مردم شده اما مختار تقیه کرد و حب درونیشو به اهل بیت نشون نداد...
درضمن امام تحت مراقبت شدید بودن و عملا کاریاز دستشون بر نیومد همونطور که بعد زاایشان از دست امام باقر و صائق و...برنیومد.
پس نیاز به مختاری بود .همونکاری که شیعه الان انجام داده.حکومت تشکیل دادیم تا شرایط رو برای ولی معصوممون اماده کنیم...واین اصلا ایرادی نداره.اگه مختار شرایطو اروم میکرد و اماده برای امام سجاد میکرد و یک روز اضافه حکومت میکرد اونوقت حرف شما درسته.
و میبینید که بعد ازگذشت این همه سال ارزش و عذت کی بیشتره..این همه حاکم بر عرب بودن امثال زبیریان و بنی عباس و معاویه امااین وسط مختار عظمت داره و مورد احترام حتی اعراب هست چون بعدا فهمیدن چیکار کردن و ازاون به بعد عراق خیر ندید و همش توسری میخوره.
ﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎﯼ ﺩﺍﻳﺪﻭ
ﺷﻤﺎ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﮐﻨﻴﺪ ﮐﻪ ﺗﺎﻳﻴﺪ ﻧﮑﺮﺩ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﮐﺮﺩ ﻫﺴﺖ
و ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻼﻥ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﻏﺎﻳﺐ ﺍﺳﺖ ﻣﻌﺘﻘﺪﻳﺪ ﺑﺎﻳﺪ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﺗﺸﮑﻴﻞ ﻧﺸﻮﺩ؟
سلام
تا جاییکه من میدونم تی وی ،مختار رو از شخصیت واقعی ایش بهتر نشون داده بود،گویا ایشون محمد حنفیه رو بر امام سجاد مقدم میدونستن.یکی از دلایل اختلافش در اخر فیلم هم همین چیزا بود.
اگرم تایید نکرد برای تقیه بود..یه سری مسائلو معصوم نمیتونه واضح بگه به دلیل وجود جاسوسان و حفظ جانشون.به هر حال یزید بیشتر از مختار رو امام سجاد زومه و فعالیتاشو میسنجه...این حکم عقله.
اصن احادیثی هست که حضرت علی مختارو میبوسه ویا پیامبر میگه این انتقام گیرندست و همونطور که معصومان از عاشورا ازقبل خبر داشتن از عاقبت مختارم خبر دارن...
خود سلیمان میره سراغ امام سجاد میگه قیام کن و ایشون قبول نمیکنه.نه که نخواد.شرایط محیا نیست .حالا راهکار بدید؟
اول حکومت تشکیل میدن بعد ولی معصومو میارن.
ببین فک کنم خانوم باشید ..خانوم دایدو
حکومت یعنی شما همه مخالفا رو بشونی سرجاشون بعد مملکت داری کنی حالا شما بفرمایید مختار فرصت کرد مملکت داری کنه اصن تونست همه مخالفان اءمه رو سرکوب کنه!!!
اولا به نظر من بعیده که ما باور کنیم نامه ایشون از محمد حنفیه یعنی اینکه ایشون امام سجاد رو قبول نداشتن
وقتی ایشون امام حسین رو قبول داشته پس امامت فرزندشونم قبول داره منتها اگه یکم فضای سیاسی اون زمان رو در نظر بگیرین متوجه می شین صلاح بوده که محمد حنفیه تصمیم گیری کنه واینکه هدف اولیه قیام مختار انتقام بود ووقتی دید می تونه شرایط رو محیا کنه تصمیم گرفت کار برای تشکیل حکومت انجام بده...
شما امام زمان رو دعوت بفرمایید اگه این حکومت پرچم رو تقدیم ایشون نکرد بنده با تمام ایمانم می گم حکومت نامشروع وبرمبنای حرامی تشکیل شده
شما چیزی دستتون نیست دوست عزیز پس بیخودی شلوغ نکنید..مختار یه کوفه دستش اومد که اونام توزرد بودن پس عملا حکومتی نکرد...
واما روی صحبتم بااقای dido:
کسی در زمینه ادعا میکنه که خب اول ولی معصومو قبول داشته باشه..ایا قبول دارین؟دینو قبول دارین؟اصن شهادتو قبول دارین.خلافتو حق علی و اولادش میدونین؟توهین نمیکنم امااگه قبول ندارین نمیشه راجب مختار صحبت کرد اما میتونه سوالتون سوال خیلی از مسلمونا باشه.
سلیمان فقط پشیمون بود وبه فکر خودش بود اگه عاقلانه فکر می کرد می دید حالا که زنده اس باید امام زمان الانش رو دریابه نه به هرقیمتی بره خودشو بکشه
مختار برخوردار از یک شخصیت خاکستری هست.
نه کاملا مثبت هست و نه کاملا منفی.
دلیل ساختن و پرداختن به موضوع مختار هم توسط آقای میرباقری همین بود چون شخصیت خاکستری میشه براش فراز و فرود های بهتری تصویر بشه.
حالا
هر وقت هر کس از امام زمانش جلو بزند یا عقب بماند، تعیین تکلیف کند یا هر گونه اختلافی، این میشود سیاهی. این میشود اشتباه.
هر لحظه هم کار مثبتی برای اءمه طاهرین انجام داد از هر نوع مدل همکاری، این میشود سفیدی!
بیشتر ما ها هم همین هستیم!!
یک چیز رو هم الان از من بشنوید البته شاید بعدها خودتون هم بهش برسید :
هیچ وقت نگذارید یک سریال یا فیلم برای شما به عنوان منبع باشه.
ضمنا :
دلیل صحبتتون رو بیاورید با احترام نه با توهین.
با خوده شما هستم. بله. خوده شما!
برای من منبع احادیثی هست که در مورد مختاراومده.برای من منبع رضایت امامان بعد مختاره که همیشه گفتن خداخیرش بده.مختار وسیله بوده برای انتقام قاتلین خون حسین و این هم کم نیست و اون بی اعتناییش به دنیا رو باخونش اثبات کرد.
من به هیچ کسی تعصب ندارم اما نمیتونم ببینم به کسی که هدفش امامش بوده توهین بشه یا حتی ازارزش کارش کم بشه...اگر در مورد شخصیتی مطمئن نیستیم نظر ندیم چون ناخواسته ضرر میزنیم.
فرض کنین من بگم شهدامون شایدم هدفشون خدا و اسلام نباشه خب ازارزش کارشون کم نمیشه؟چه دیدی مردم باحرفای من پیدامیکنن؟
مواظب حرفامون باشیم
نقل قول:حکومتی نا مشروع ، حکومتی است که توسط امام اداره نشه. اصلا میگیم مختار مجوز داشت از امام! مجوز چه چیزی رو داشت؟ تشکیل حکومت یا انتقام و به خاک مالیدن پوزه امویان؟ سلیمان از امویان شکست خورد. ولی اگر پیروز میشد پوزه امویان رو به خاک نمی مالید؟
شما حجتیه ای که نیستی خدای نکرده!!؟
خود امام یا روش امام؟
اگر امام در دسترس عموم نباشن شما تحت حکومت معاویه زندگی میکنی؟
دیدی چقدر منطق حجتیه..... س؟
بعدش مگه گفتیم سلیمان دشمن بود؟
سلیمان هم اگر جای مختار میومد شاید همین کارا رو میکرد