(۷/بهمن/۹۳ ۰:۳۶)ali amlashi نوشته است: [ -> ]..............سوال بعدی اینه که فقط حضرت آدم بود و حوا پس چه جوری این نسل ادامه پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟خواهر و بردار که نمیتونستن با هم ازدواج کنن...پس چه جوریه؟؟؟؟

علامه طباطبائی (رحمة الله علیه) در این زمینه می فرماید: "ازدواج در طبقه اوّل بعد از خلقت آدم و حوا؛ یعنی در فرزندان بلافصل آدم و همسرش بین برادران و خواهران بوده است و دختران آدم با پسران او ازدواج کرده اند؛ چون در آن روز در تمام دنیا نسل بشر منحصر در همین فرزندان بوده ..... بنابراین، هیچ اشکالی ندارد (اگر چه در عصر ما خبری تعجب آور است و لیکن) از آن جایی که مسئله، یک مسئله تشریعی است و تشریع هم تنها و تنها کار خداوند تعالی است، لذا او می تواند یک روز عملی را حلال و روز دیگر حرام کند.
ترجمه المیزان، ج 4 ، ص 216.
(۷/بهمن/۹۳ ۰:۳۶)ali amlashi نوشته است: [ -> ]یکی از سوالتی فکرمو مشغول کرده اینه که اگه حضرت آدم توی بهشت بود پس شیطان چه جوری وارد بهشت شده وحضرت آدم رو گول زده ؟؟مگه شیطان وارد بهشت میشه ؟؟؟مگه اجازه داره که وارد بهشت بشه؟؟آیا ممکنه که حضرت آدم توی جایی شبیه بهشت بوده؟؟؟..............سوال بعدی اینه که فقط حضرت آدم بود و حوا پس چه جوری این نسل ادامه پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟خواهر و بردار که نمیتونستن با هم ازدواج کنن...پس چه جوریه؟؟؟؟

اوووووووه ،چقدر شما سئوال دارین!!!!!!!!!!!

ان شاء الله یکی یکی بهش می رسین.همه ی حوابتون توی یکی از سئوالتونه که اگه ؟ ازش حذف کنیده!آیا،مگه و هم حذف کنید.
یه چیز دیگه تا جاییکه من می دونم بهشت برزخی بوده،بهشت جاودانگی نبوده .
(۷/بهمن/۹۳ ۱:۰۹)آفتاب نوشته است: [ -> ]علامه طباطبائی (رحمة الله علیه) در این زمینه می فرماید: "ازدواج در طبقه اوّل بعد از خلقت آدم و حوا؛ یعنی در فرزندان بلافصل آدم و همسرش بین برادران و خواهران بوده است و دختران آدم با پسران او ازدواج کرده اند؛ چون در آن روز در تمام دنیا نسل بشر منحصر در همین فرزندان بوده ..... بنابراین، هیچ اشکالی ندارد (اگر چه در عصر ما خبری تعجب آور است و لیکن) از آن جایی که مسئله، یک مسئله تشریعی است و تشریع هم تنها و تنها کار خداوند تعالی است، لذا او می تواند یک روز عملی را حلال و روز دیگر حرام کند.
ترجمه المیزان، ج 4 ، ص 216.
خب سوالی که بعد از این در ذهن من به وجود میاد،چطور نسل انسان ادامه پیدا کرده؟همه میدونیم حاصل ازدواج فامیلی چی میشه

...حالا دیگه خواهر و برادر که تقریبا از لحاظ ژنتیکی یکی هستن که کلا تبدیل به فاجعه میشه!
الان باید روی زمین نسلمون بیشتر شبیه سندرم داون بود تا انسان نرمال
(۷/بهمن/۹۳ ۱:۱۵)A L I نوشته است: [ -> ]خب سوالی که بعد از این در ذهن من به وجود میاد،چطور نسل انسان ادامه پیدا کرده؟همه میدونیم حاصل ازدواج فامیلی چی میشه
...حالا دیگه خواهر و برادر که تقریبا از لحاظ ژنتیکی یکی هستن که کلا تبدیل به فاجعه میشه!
الان باید روی زمین نسلمون بیشتر شبیه سندرم داون بود تا انسان نرمال
توی یه زمانی ازدواج با محارم بنا به ضرورت داره ولی یه زمانی اینطور نیست!
من یه سئوال دارم اونهایی که در پادشاهان ایرانی ازدواج با محارم داشتن نسلشون سندروم داون داشته؟؟
شاهزاده هایی که خودشون نسل ها به جا گذاشتند چیزی ثبت شده که اینا مشکل داشتن؟؟؟
در رابطه با حضرت آدم(علیه السلام) علم خداست و در این کار حکمتی بوده،ما حتی نمی تونیم تصور کنیم بنا به چه صورتی نسل به هیچ مشکلی سالم موندن!
یه فرضیه هم در کتاب ها قید شده که اگه ازدواج با محارم شکل نگرفته باشه ازدواج با فرشتگان بوده که این فرضیه هم سریع می شه رد کرد چون فرشته ها که بر آدم سجده کردند!بعدشم جنسشون باهم فرق داره!
پس نمیشه دلیل دیگه ای آورد.
در كتاب خصال از امام باقر ع روایت كرده كه فرمود:
خداى عز و جل در همین زمین از روزى كه آن را آفریده، هفت عالم خلق كرده (و سپس بر چیده) و هیچیك از آن عوالم از نسل آدم ابو البشر نبودند و خداى تعالى همه آنها را از پوسته روى زمین آفرید و نسلى را بعد از نسل دیگر ایجاد كرد و براى هر یك عالمى بعد از عالم دیگر پدید آورد تا در آخر آدم ابو البشر را بیافرید و ذریه اش را از او منشعب ساخت .
و در نهج البیان شیبانى از عمرو بن ابى المقدام از پدرش ابى المقدام روایت آورده كه گفت: من از امام ابى جعفر ع پرسیدم: خداى عز و جل حوا را از چه آفرید؟ فرمود: این مردم در این باره چه مى گویند؟ عرضه داشتم: مى گویند او را از دنده اى از دنده هاى آدم آفرید، فرمود: دروغ مى گویند، مگر خدا عاجز بود كه او را از غیر دنده آدم خلق كند؟ عرضه داشتم: فدایت شوم پس او را از چه آفرید؟ فرمود: پدرم از پدران بزرگوارش نقل كرده كه گفتند: رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: خداى تبارك و تعالى قبضه اى (مشتى) از گل را قبضه كرد و آن را با دست راست خود مخلوط نمود (كه البته هر دو دست او راست است) و آن گاه آدم را از آن گل آفرید و مقدارى زیاد آمد حوا را از آن زیادى خلق كرد.
نظیر این روایت را مرحوم صدوق از عمر و نامبرده نقل كرده و در این میان روایاتى دیگر نیز هست كه دلالت دارد بر اینكه حوا را از پشت آدم یعنى از كوتاهترین ضلع او (كه سمت چپ او است) خلق كرده و همچنین در تورات در فصل دوم از سفر تكوین چنین آمده، لیكن هر چند چنین چیزى فى نفسه مستلزم محال عقلى نیست، اما آیات كریمه قرآن از چیزى كه بر آن دلالت كند خالى است.
و در احتجاج از امام سجاد ع آمده كه در حدیثى و گفتگویى كه با مردى قرشى داشته سخن بدینجا رسانده كه: " هابیل"، با" لوزا" خواهر همزاى" قابیل" ازدواج كرد و" قابیل" با" اقلیما"، همزاى هابیل، راوى مى گوید: مرد قریشى پرسید: دختران آدم از هابیل و قابیل باردار شدند؟ فرمود: آرى،
مرد عرضه داشت: اینكه عمل مجوسیان امروز است،
راوى مى گوید: حضرت فرمود: مجوسیان اگر این كار را مى كنند و ما آن را باطل مى دانیم براى این است كه بعد از تحریم خدا آن را انجام مى دهند،
آن گاه اضافه نمود: منكر این مطلب نباش براى اینكه درستى این عمل در آن روز و نادرستیش در امروز حكم خدا است كه چنین جارى شده، مگر خداى تعالى همسر آدم را از خود او خلق نكرد؟ در عین حال مى بینیم كه او را بر وى حلال نمود، پس این حكم شریعت آن روز فرزندان آدم و خاص آنان بوده و بعدها خداى تعالى حكم حرمتش را نازل فرمود
(۷/بهمن/۹۳ ۱:۲۴)آسمانه سجادی نوشته است: [ -> ]توی یه زمانی ازدواج با محارم بنا به ضرورت داره ولی یه زمانی اینطور نیست!
من یه سئوال دارم اونهایی که در پادشاهان ایرانی ازدواج با محارم داشتن نسلشون سندروم داون داشته؟؟
شاهزاده هایی که خودشون نسل ها به جا گذاشتند چیزی ثبت شده که اینا مشکل داشتن؟؟؟
در رابطه با حضرت آدم(علیه السلام) علم خداست و در این کار حکمتی بوده،ما حتی نمی تونیم تصور کنیم بنا به چه صورتی نسل به هیچ مشکلی سالم موندن!
یه فرضیه هم در کتاب ها قید شده که اگه ازدواج با محارم شکل نگرفته باشه ازدواج با فرشتگان بوده که این فرضیه هم سریع می شه رد کرد چون فرشته ها که بر آدم سجده کردند!بعدشم جنسشون باهم فرق داره!
پس نمیشه دلیل دیگه ای آورد.
خودتون دارید میگید شاهزاده! در یک خاندان سلطنتی...یک خواهر با برادر ازداوج میکرده! نه همه
اما در ابتدای خلقت شماها دارید میگید طرف با برادر خودش عروسی کرده، با دخترش،یا اون دختره با عموش و برادرش بعد اون پسره با خاله و...!
اینجور اصن خیلی شیر تو شیر میشه!
سلام
همانطور که دوستان گفتند
طبق فرمایش علامه ،بهشت جاودان نبوده،چون شیطان که رانده شده بود،در بهشت که نمیشه دروغ گفت،چون پرده ای وجود نداره و کلی ایراد دیگه که نشون میده بهشت خلد نبوده.
اما مورد دیگه ای که ادما معمولا در پذیرفتنش مقاومت میکنن،نظر علامه اینه که این داستان تمثیل بوده و در جهان خارج اتفاق نیفتاده.در واقع خدا خواسته یه قانون مولتی مدیا نشون بده،یه ادم و حوایی بودن،خدا گفت الف رو انجام ندید،شیطان گول زد،انجام دادن،هبوط کردن،با توبه هم میتونی برگردی.
حالا کل زندگی ما همین داستانا،مواجه شدن لحظه به لحظه ما با دستورات الهی با چاشنی مکر شیطان،انتخاب ما
شرح بیشتر:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34...#pid312619
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34...#pid314004
در همون تاپیک یکی از دوستان اوردن که اقای مکارم نظر دیگه ای دارند،به هر حال بعضی موارد هستند که تا امام معصوم نیاد ،خیلی برای ما روشن نمیشه.ولی بنده به شخصه نظر علامه برام قابل قبولتره.
در مورد ازدواج هم توی تالار قبلا بحث شده.ببینم اگه بتونم پیدا کنم لینکش رو میزارم.
نتونستم پیدا کنم.
اما مثلا خوردن گوشت مرده حرامه،اما در زمان عسر و حرج به اندازه نیاز میشه خورد،درواقع منظور اینکه خداوند صاحب حکم هستند.رابطه زن و مرد فی نفسه مشکلی نداره اما در یک تبصره چون خدا گفته ازدواج با محارم ،حرامه،حرامه.
درواقع اثر تکوینی رو خدا میتونه بزاره یا برداره،اثر همه چیز دست خداست.
نمیدونم تونستم خوب مطرح کنم یا نه.
خداوند در این عالم تمام کارهاشو با واسطه انجام میده،مثلا دارو شفا میده،حالا گاهی اوقات خدا بدون دارو شفا میده که ادما یادشون بیفته اثر دست خداست و بقیه چیزها واسطه اند.
نتیجه اینکه اثر تکوینی همه چیز دست خداست،پس خدا میتونه اثر تکوینی اون کار رو برداره.
چون هیچ حالت دیگه ای وجود نداره.
فرشته که جنسیت نداره.اگه حوری بهشتی باشه که اصلا کالبد اون با کالبد مادی بشر فرق داره و ازدواجی نمیتونه صورت بگیره.
اگه از نسل های دیگه انسان باشه هم ،در احادیث داریم که تمامی انسانها از ادم و حوا هستند.
تنها گزینه ازدواج با خواهر و برادر میشه.
بهشت چیه ؟ کجاست ؟؟
بهشت جاییه ک خدا ساخته، بعد ماها میریم توش و خوش و خرم زندگی می کنیم ؟!
بهشت، جایزه نیست
بهشت اون جاییه ک آدما با دست خودشون و با زحمت های خودشون میسازن
اون چیزی رو ک کاشتی، اونجا درو می کنی
همونطور ک جهنم جایی نیست ک خدا ما رو بندازه توش (یادتونه بچه بودیم تا کار بد میکردیم میگفتن : خدا میندازتت جهنم؟

)
جهنم وقتی ایجاد میشه ک ما کار حرامی انجام بدیم،
نه اینکه اون آتیشها آماده باشه، ما رو بندازن توش...
آدم و حوا وقتی خلق شدن، مثل ی لوح سفید بودن
این لوح سفید هنوز کار شایسته ای انجام نداده بود ک بتونه برای خودش بهشت رو بسازه
تا جاییکه بنده توی کتابها و متن سخنرانی ها و ... خوندم، یکی از احتمال های قوی، این بوده ک وقتی خلق شدن، درجایی روی زمین سکونت داشتن، نه توی بهشتی ک قراره بعد از مرگ واردش بشیم ایشالا
گرچه ب قول یاسین جان، اینا همه ش احتمالاته
تا وقتی حضرتش ظهور نکنن، قطعیش معلوم نمیشه
اللهم عجل لولیک الفرج

سوال اولت که خیلی تابلو بود انگار یه بچه نوپا پرسیده
خوب دوست عزیز شیطان که اون موقع شیطان نبوده . رو زمین نبوده . فرشته بوده هنوز و فرشته به نظر شما نمیتونه بره بهشت و جهنم یه چرخی بزنه حال و هوا عوض کنه؟
خب این که حل شد
راجه به سوال دومت که سوال خودم و خیلی های دیگه هم هست و جواب قانعی براش وجود نداره. ما دو دانشگامون سر کلاس راجه به همین موضوع بحث شد و کلی حرف و حدیث در اومد ولی استادمون گفت من شنیدم یکی دیگه رو خدا فرستاد زمین و ...
به هر حال هر کسی یه چیزی میگه . فکر نکنم جواب قانعی بگیریم