تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مد جدید جراحی ریچ کیدز
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
متاسفانه یا باید تاپیک رو ببندم و یا مدام ارسالها رو حذف کنم
در مورد آزادی و اعدام . قصاص و... بارها و بارها توی همبن تالار بحث شده
با یه سرچ ساده می تونید پیداشون کنید
مثلا
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21325.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21697.html
و...
(۸/بهمن/۹۳ ۲۳:۱۵)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]1-می خواهید بگویید جمهوری اسلامی اهل وحشی گری است ؟
2-می خواهید بگویید اسلام به معنی تحجر است ؟
3-باید در خفا مجازات کنند ؟ یا اصلا مجازات نکنند ؟
اینها ساخته ذهن شماست .وگرنه من که همچین منظوری نداشتم.حالا بقیه رو نمیدونم.من میگم در ملا عام کار اشتباهیه.نمیگم که مجازات نشن.
البته با مورد سوم تا حدود زیادی موافقم.

(۸/بهمن/۹۳ ۲۳:۱۵)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]ناخود آگاه آدم را یاد عمرو عاص می اندازد برای فریب عوام پایش بیافتد بازهم قرآن سر نیزه می کنند
بله متاسفانه این معضل در عصر حاضر خیلی زیاد شدهWink

(۸/بهمن/۹۳ ۲۳:۱۵)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]به خدا قسم اگر همان اسید پاش را هم که الان حرص را می زنند بگیرند و اعدامش کنند پس فردا عکسهایش را به عنوان وحشی گری ایران قرار می دهند می شود سوژه جدید و کلا اسید پاشی و این همه خون خون را فراموش می کنند .
تا بوده همین بوده

شما لطف کن به بچه های بالا یه سفارشی بکن اول اسید پاش ها رو بگیرن بعد حالا در مورد نحوه ی مجازاتشون میشینیم پای میز مذاکرهBig Grinتوی این یه مورد خاص من قول میدم بهتون برای مجازات در ملا عام کسی نه نیاره.Wink

حال چرا اینقدر کتابی صحبت مینمایید؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
بچه یکی از اقوام ما مادرزادی گوشاش اینطوریه.
پدر و مادرش میخوان که 14 سالش که بشه برن گوشاش رو عمل کنن که گرد بشه.
موضوع اصلا قصاص و جمهوری اسلامی و این خزعبلات خنده دار نیست...
موضوع اینه که انسان حریص بما منع.
یا به عبارت دیگه مرغ همسایه غازه.
اگه میگفتن انسان ها بااید همه شون گوشاشون رو تیز میکردن، همه مخالفت میکردن.
کلا انسان با کمک شیطان دوست داره همیشه خلاف جهت آب شنا کنه بلکه تخم دو زرده گیرش بیاد.
مگه نه آقایان داوکینز و نام کاربری؟Big Grin
نقل قول:اتفاقا اعدام یهویی نیست! خبر میدن که با فک و فامیل پاشی بیای تماشا!

کاربر محترم متوجه هستین چی دارید میگید یا دارید خودتون رو میزنید ب کوچه عمرو عاص چپ ؟؟!

بحث ار ایجاد رعب و وحشت بود
گفتین ک مجازات در ملا عام رعب و وحشتش بیشتره
گفتیم ک مجازات کردن با اطلاع قبلیه،
هر کسی خواست بره، هر کسی خواست نره ...
اما دیدن این گوش ها، ناخواسته ست و بدون اطلاع قبلی
(من هنوزم ک این تاپیک رو باز می کنم با سلام و صلوات صفحه رو میارم پایین ک چشمام ب این عکس گوشها نیفته:| )

نمیدونم چرا تا میخوایم ی موضوع رو پیش ببریم، همه ش همه موضوعات توی هم پیچیده میشه، توی ی سری تاپیک ها !!!SmileSmileSmile

درباره ایجاد رعب و وحشت ک فکر کنم بدیهیه، بیشتر از این انکارش کنید و درباره ش حرف بزنیم، حاصلی نداره بجز ... Smile

موضوع دیگه ای ک مطرح کردید، بحث مد بود
خب مد شدن اینکه کسی گوش هاش رو این مدلی کنه
و ب بچه هامون یاد بدیم ک ی سری آدم ها هستن ک گوشاشون اینطوریه، ازشون نترس

نگاه سطحی ب بحث مد مطرح شد
اینکه وقتی ی اکثریتی ی کاری رو می کنن، ما هم انجامش بدیم
بعد ک میگم جوون امروزی تو خودش و زندگیش و هدفش گم شده، ب دوستان بر میخوره Smile
واقعا فکر می کنین چرا یک جوون باید بره سمت اینکه گوشش رو اینطوری کنه ؟ <-- پاسخ بدین لطفا

نمیخواید با عمل بینی مقایسه ش کنین ک ؟!
داشتم فک می کردم خوبه ما تو مذاکراته هسته ای نیستیم هروفت کم بیاریم به صحرای کربلا بزنیمBig Grin
من کلا از این بحث گرانبار دو تا جواب فهمیدم یکیش از فرمایشات اقای دکتر
که به بچه ات بگو عادت کنه اصن به بچه ات بگو اگه غر ادمیزاد دیدی تعجب کن ترس و این حرفام سرکاریه ....
دوستان شمام به بچه هاتون بگین هر روز که سرکوچه یکی رو اعدام می کنن و یا میبرن زیر شلاق خواهشا عادت کن فقط یه تناقضی اینجا هست اونم بحث الگو گیری که خود اقای دکتر باید پاسخگو باشهHuh
چواب بعدی رو بنده از جانب اقای کاربری می گم به هرحال خودشون که نیستن پست های پربارشون هست
اقا چرا بیخودی 5صفحه بحث کردیم بابا این بنده خدا ها مجبورن متوجه اید مجبووووور
حالا کی یا چی مجبور کرده نامعلومه اما اونچه که مهمه اجباره الان شما باید خدارو شکر کنید که تا الان مجبور نشدین معلوم نیست شاید در اینده مجبور شدینDodgy
فکر نمیکنم این بحث به جایی برسه

چون اصولا :

نرود میخ آهنین در سنگ...

همون بهتر که تاپیک بسته بشه
نفهمیدید که!
این همه بحث شد برای اینکه :
تو جامعه چیز های ترسناک تری از این گوش ها وجود داره! اعدام در ملا عام یکی از نمونه هایی بود که نام کاربری مثال زدند!یا مثلا سوختگی ها و ... ! اول باید اونا درست بشه بعد این گوش ها!
(۹/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۴)Dido Armstrong نوشته است: [ -> ]نفهمیدید که!
این همه بحث شد برای اینکه :
تو جامعه چیز های ترسناک تری از این گوش ها وجود داره! اعدام در ملا عام یکی از نمونه هایی بود که نام کاربری مثال زدند!یا مثلا سوختگی ها و ... ! اول باید اونا درست بشه بعد این گوش ها!

همون افرادی که گوششونو تیز میکنن توی صورت مردم هم اسید می پاشن

همون افرادی که گوششونو تیز میکنن به ناموس مردم تجاوز میکنن و میرن گل دار

بله ... همینه
اینادیونه شدن؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
ادم عادی که خیلی قشنگتره.
(۹/بهمن/۹۳ ۱۱:۵۱)sarallah نوشته است: [ -> ]همون افرادی که گوششونو تیز میکنن توی صورت مردم هم اسید می پاشن

همون افرادی که گوششونو تیز میکنن به ناموس مردم تجاوز میکنن و میرن گل دار

بله ... همینه
چه ربطی داشت؟
شاید یکی مصدوم شده باشه ، شاید یکی سوختگی داشته باشه! مثل بچه های مدرسه شین آباد! اونا که تو صورت مردم اسید نپاشیده بودند. گوششونو تیز نکرده بودند! به ناموس مردم تجاوز نکرده بودند!
[تصویر: www.sitefun.ir_52.jpg]
این بچه معصوم شاید باعث رعب و وحشت بشه، ولی آیا به ناموس مردم تجاوز کرده؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع