۱۰/بهمن/۹۳, ۱۴:۳۱
جناب استاد چه مقدار از این شاهکار موسیقی راک اطلاعات دارند که با مهر و امضای خودشون مجوز تخریب این اثر فوق العاده رو صادر کردن؟راک اینقدر بی ارزش شده که هر بی علمی آن را بسان خود بیهوده میخواند؟
آقای رائفی:
"دانشمندا متوجه یک مسئله ای شدن حالا از روی کدوم آهنگ این مسئله کشف شده؟ از روی آهنگ هتل کالیفرنیا که گروه ایگلز میخونن این قسمت
Such a lovely face
رو هی تکرار میکنه . شما که نشدیدیم توی یک بخشی از این آهنگ
nineteen sixty nine
میگفت سال 1969 به طرز کاملا اتفاقی سال تاسیس انجیل شیطان توسط آنتوان لاوی بود حرفای چرت و پرت هم میگفت: در هتل باد از موهای تو مینوازد و فلان حرفای بی معنی میزد اما در کل چیزی اتفاق نمیفتاد یه حرف عاشقانه ای بود اما چیزی اتفاق نمیفتاد حالا نمیدونم خودشون لو دادن یا دانشمندا موسیقی رو برعکس گوش دادن من متوجه یه اتفاق بسیار بسیار عجیب شدم که در این موسیقی ها پیام هایی پنهان وجود داره از این آهنگ شروع میکنیم : آهنگ مدونا"
Such a lovely face
؟ خب؟ سچ ا لاولی فیس؟ چه شد؟ سچ ا لاولی فیس چی؟
و جناب آقای رائفی پور شما نشنیدید
nineteen sixty nine
قبل و بعد داشت؟:
سپس پیشخدمت را صدا زدم
’please bring me my wine’
لطفا" شراب مرا بیاورید
![[تصویر: n00000479-b.jpg]](http://rouznameh.net/images/docs/000000/n00000479-b.jpg)
آقای رائفی:
"دانشمندا متوجه یک مسئله ای شدن حالا از روی کدوم آهنگ این مسئله کشف شده؟ از روی آهنگ هتل کالیفرنیا که گروه ایگلز میخونن این قسمت
Such a lovely face
رو هی تکرار میکنه . شما که نشدیدیم توی یک بخشی از این آهنگ
nineteen sixty nine
میگفت سال 1969 به طرز کاملا اتفاقی سال تاسیس انجیل شیطان توسط آنتوان لاوی بود حرفای چرت و پرت هم میگفت: در هتل باد از موهای تو مینوازد و فلان حرفای بی معنی میزد اما در کل چیزی اتفاق نمیفتاد یه حرف عاشقانه ای بود اما چیزی اتفاق نمیفتاد حالا نمیدونم خودشون لو دادن یا دانشمندا موسیقی رو برعکس گوش دادن من متوجه یه اتفاق بسیار بسیار عجیب شدم که در این موسیقی ها پیام هایی پنهان وجود داره از این آهنگ شروع میکنیم : آهنگ مدونا"
Such a lovely face
؟ خب؟ سچ ا لاولی فیس؟ چه شد؟ سچ ا لاولی فیس چی؟
و جناب آقای رائفی پور شما نشنیدید
nineteen sixty nine
قبل و بعد داشت؟:
So I called up the captain
سپس پیشخدمت را صدا زدم
’please bring me my wine’
لطفا" شراب مرا بیاورید
He said, ’we haven’t had that spirit here since nineteen sixty nine’
[align=-WEBKIT-CENTER]او گفت که از 1969 آن مشروب را اینجا نداشته ایم
[align=-WEBKIT-CENTER]او گفت که از 1969 آن مشروب را اینجا نداشته ایم
مثل اینکه ایشان قبل و بعدش را خوردند.
حرفای چرت و پرت میگفت؟عده ای با این آهنگ زندگی میکنند صدها تحلیل از این آهنگ شده است برای یکبار هم این آهنگ را شنیده باشید به خودتان مفهومش پی میبرید ولی افسوس که نمیخواهید بفهمید
عاشقانه؟هتل کالیفرنیا اثری عاشقانه بود؟عجـــــــــــــب.....
چه شد؟چرا مدونا؟مگه مبحث هتل کالیفرنیا نبود؟
ممنون جناب استاد رائفی پور علاوه بر تخریب یک اثر هنری گوش های مارا با دروغ های زیبایتان مستفیض فرمودید .
![[تصویر: n00000479-b.jpg]](http://rouznameh.net/images/docs/000000/n00000479-b.jpg)