اخه نکه قبل از اون حضرت به عدالت رفتار نمی کردن ؟؟؟
دیگه همه می دونن دست راست پیامبر کی بود...واقعا مسخره اس پیامبر فرستاده مالیات بگیره !!!!وهابیا هم اینجوری توجیح نمی کنن

(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۰:۴۷)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]من از یکیشون پرسیدم. (هیات علمی بود)
جوابش این بود که قضیه اینی که شما فکر می کنید نبوده پیغمبر حضرت علی رو فرستاده بوده یه جایی مالیات بگیره چون به عدالت رفتار کرده بود مردم رو جمع کرد تا ازش تشکر کنه. بعد قضیه به این بزرگی هم نبوده.
پ.ن.
به تجربه دیدم امثال این شخص وقتی موضوعی به عظمت ولایت رو توجیه می کنند در رفتارهای روزمره خودشون توجیه کردن چیزهای دیگه براشون مثل آب خوردنه. هر کاری دلشون می خواد می کنن و بعد توجیه می کنند.
بسم الله الرحمن الرحیم
بله برادر این شبهه رو اون بنده خدا نتونسته درست توضیح بده وگرنه اتفاقا شبهه ی اساسی هستش و براش روایاتی هم دارند
چون شبهه بصورت کامل اینجا مطرح نشد من جواب اجمالی شبهه ی اصلی رو عرض میکنم تا اگر مواجه شدید شوکه نشید. سه سفر حضرت علی (علیه السلام) به مصر و اتفاقاتی که بعد از سفر رخ داده رو با هم مخلوط کردند و تبدیلش کردند به یک سفر! بعد وقایع این یک سفر ادغام شده رو جوری پشت سر هم نقل میکنن که نتیجه ی دلخواه رو بگیرن ، و البته برای همه ی این وقایع روایت موجود هست و اینطور فریب میدن. تنها چیزی که برای اول کار باید بدونید اینه که اینها سه سفر مجزا بوده نه یک سفر اونطور که وهابی ها میگن
اگه پرسید اسم امام علی در قرآن کجاست؟
بگید اسم شیخین کجاست؟
بعد اگه گفت خلافت اصل دین ما نیست،اما امامت اصل دین شماست پس اسم امام علی در قرآن را بیاورید.
بگید آیا نبوت اصل دین هست یا خیر؟
قطعا میگه بله
بعد بگید حالا اسم هر 124000 پیامبر رو از قرآن بگو
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۰:۴۷)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]من از یکیشون پرسیدم. (هیات علمی بود)
جوابش این بود که قضیه اینی که شما فکر می کنید نبوده پیغمبر حضرت علی رو فرستاده بوده یه جایی مالیات بگیره چون به عدالت رفتار کرده بود مردم رو جمع کرد تا ازش تشکر کنه. بعد قضیه به این بزرگی هم نبوده.
پ.ن.
به تجربه دیدم امثال این شخص وقتی موضوعی به عظمت ولایت رو توجیه می کنند در رفتارهای روزمره خودشون توجیه کردن چیزهای دیگه براشون مثل آب خوردنه. هر کاری دلشون می خواد می کنن و بعد توجیه می کنند.
هر کی گفت ماجرا رهبری و سرپرستی نبوده ازش بپرسید پس چرا عمر اومد به حضرت علی تبریک گفت؟
مگه محبت یا به قول شما تشکر کردن تبریک گفتن داره؟
قال فَأَخَذَ بِيَدِ عَلِىٍّ فقال من كنت مَوْلاَهُ فعلي مَوْلاَهُ اللهم وَالِ من ولاه وَعَادِ من عَادَاهُ قال فَلَقِيَهُ عُمَرُ بَعْدَ ذلك فقال له هنياء يا بن أبي طَالِبٍ أَصْبَحْتَ وَأَمْسَيْتَ مولى كل مُؤْمِنٍ وَمُؤْمِنَةٍ.
فرمود: اين على رهبر است و من رهبر او هستم، خداوندا دوست بدار آنكه على را دوست بدارد و دشمن بدار دشمن او را، عمرگفت: مبارك باشد بر تو اى علي، تو اكنون مولا و رهبر من و تمام مؤمنان هستي.
الشيباني، أحمد بن حنبل ابوعبدالله (متوفاي241هـ)، مسند أحمد بن حنبل، ج 4، ص 281، ح18502، ناشر: مؤسسة قرطبة – مصر؛
همو: فضائل الصحابة لابن حنبل ج 2، ص 596، 1016 و ج 2، ص 610، ح1042، تحقيق د. وصي الله محمد عباس، ناشر: مؤسسة الرسالة - بيروت، الطبعة: الأولى، 1403هـ – 1983م؛
إبن أبي شيبة الكوفي، ابوبكر عبد الله بن محمد (متوفاي235 هـ)، الكتاب المصنف في الأحاديث والآثار، ج 6، ص 372، ح32118، تحقيق: كمال يوسف الحوت، ناشر: مكتبة الرشد - الرياض، الطبعة: الأولى، 1409هـ.؛
ابن عساكر الدمشقي الشافعي، أبي القاسم علي بن الحسن إبن هبة الله بن عبد الله،(متوفاي571هـ)، تاريخ مدينة دمشق وذكر فضلها وتسمية من حلها من الأماثل، ج 42، ص 221، تحقيق: محب الدين أبي سعيد عمر بن غرامة العمري، ناشر: دار الفكر - بيروت – 1995؛
الطبري، ابوجعفر محب الدين أحمد بن عبد الله بن محمد (متوفاي694هـ)، ذخائر العقبى في مناقب ذوي القربى، ج 1، ص 67، ناشر: دار الكتب المصرية – مصر؛
الذهبي الشافعي، شمس الدين ابوعبد الله محمد بن أحمد بن عثمان (متوفاي 748 هـ)، تاريخ الإسلام ووفيات
السيوطي، جلال الدين عبد الرحمن بن أبي بكر (متوفاي911هـ)، الحاوي للفتاوي في الفقه وعلوم التفسير والحديث والاصول والنحو والاعراب وسائر الفنون، ج 1، ص 78، تحقيق: عبد اللطيف حسن عبد الرحمن، ناشر: دار الكتب العلمية - بيروت، الطبعة: الأولى، 1421هـ - 2000م.
نفر بعدی شاگرد ابن تیمیه هم بوده
ابن كثير الدمشقي، إسماعيل بن عمر ابوالفداء القرشي (متوفاي774هـ)، البداية والنهاية، ج 7، ص 350، ناشر: مكتبة المعارف – بيروت؛
(۱۷/بهمن/۹۳ ۱۳:۰۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
از اینا تو اینستا زیادن
یکی قبلا بود فقط فحش میداد
چه به ما
چه به علما
چه به مراجع
چه به وهابی ها
چه به سنی ها