تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ازادی بیان و حقوق بشر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
اون پلیسی که توی فیلم نشون میدن که مثلا داعشی ها اونو کشتن یه تحقیق کنید درباره بیوگرافیش...چند روز بعد برادر مسلمانش اومد مصاحبه کرد که برادر من مسلمانان بد کشتن..ولی چقدر این موضوع رو انتشار دادن..
چند نفر از کشته شده های شارلی یهودی بودن حتی توی قضیه گروگانگیری صاحبان اون محل یهودی بودن...وچقدر جالب که انتهای راهپیمایی سران وحوش به کنیسه ختم شد...برای اینکه به یهودی ها هشدار بدن جای امن تر از اسراییل وجود نداره ...چرا چون تو ماجرای جنگ55روزه مهاجرت معکوس به اوج خودش رسیده بود...
بسم الله الرحمن الرحیم

از صحبت خارج از موضوع تاپیک خودداری کنید
سلام
ببخشید یه سوال از هر دو گروه دارم
شما موافق یه کشور متحد و مسلمون هستید که دستورات خدا رو واقعآ انجام میده؟
سلام.بله قطعا بنده موافقم حالا چطور؟؟؟
خانم کوروش بزرگ خواهش میکنم شما هم جواب سوال بنده رو بدید اگه ممکنه
(۱۸/بهمن/۹۳ ۱۹:۰۳)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
ببخشید یه سوال از هر دو گروه دارم
شما موافق یه کشور متحد و مسلمون هستید که دستورات خدا رو واقعآ انجام میده؟

منظورتون از یه کشور مسلمون اینه که ادیان توحیدی دیگر در کشور حضور نداشته باشن؟؟؟
اگه منظورتون این نیست و اگر واقعا دستور خدا انجام بشه بله موافقم.چرا که نه.
البته از همین الان بهتون بگم بعد از اینکه من این نظر رو بذارم ممکنه بحث هایی پیش بیاد که من از پاسخ دادن بهش معذور باشم.(دیگه میدونید چه بحث هایی)
پس تصور نکنید اگر پاسخی نگرفتید لزوما به این معنی است که جوابی هم وجود نداره.
من اقای احمدی نژادو گفتم شرایطشو و گفتم که درشبکه های ماهواره ای موجب هجمه رسانه ای قرار گرفت.من نمیدونم چراانقدر زود حرفای پست اولم یادتون میره.میگم شبکه های مارو از ماهواره حذف کردن چون به ضررشونه اونوقت شما میگی اونجاازادی بیانه؟ببخشید که احمدی نژادو ترور نکردن.بابا بازیگره از هالی وود ایراد گرفت مجبورش کردن عذرخواهی کنه.شما نمیتونی ازهالیوود اسراییل هولوکاست صحبت کنی.کتاب نوشته شد در مورد فراماسونری در ابعاد وسیعی خریدندو نذاشتن که پخش بشه.نویسندشم کشتن.و چندین مثال دیگه.
به قول فیلم معراجیها.ازادی بیان خوبه ولی ازادی پس ازبیانم خوبه.
درمورد مناظرات دینی هم در کشورمون جوابتونو دادم ولی فک کنم پاک شد
در مورد شبکه های ماهواره ای پاسختون رو در اولین ارسالم توی این تاپیک دادم.
و اما در مورد بقیه صحبتاتون.
الان مشکل سر چیه؟؟اینکه در غرب آزادی وجود دارد یا نه؟؟؟خب این به ما چه ربطی داره؟؟؟
مگر من گفتم آزادی بیان غربی خوبه که این مثال ها رو میارید؟؟؟مگه آزادی بیان شرکت خصوصیه که فقط مخصوص غرب باشه؟؟
که اگه اونا بد عمل کردن در این زمینه ما بیایم کل مفهوم این واژه رو زیر سوال ببریم؟؟؟
من نماینده آمریکا نیستم که جنایتهاشون رو در پرسش و پاسخ با من مطرح میکنید.به من چه؟؟؟
من دارم در مورد کشور خودمون میگم.
شما قبول کن اونور لاف میزنن حالا میایم سر کشورمون.حالا شما موردی در کشورمون در سرکوب ازادی بیان البته در حیطه شرع و اسلام مد نظرتونه؟
ممنون ازخانوم رکن الهدی که جوابمو دادند
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع