۱۸/بهمن/۹۳, ۱۵:۴۰
۱۸/بهمن/۹۳, ۱۵:۵۷
دوست عزیز استیضاح با سوال کردن فرق داره
شما این چیزا واستون طبیعیه برای ما هنوز طبیعی نشده ...

شما این چیزا واستون طبیعیه برای ما هنوز طبیعی نشده ...
۱۸/بهمن/۹۳, ۱۶:۰۶
۱۸/بهمن/۹۳, ۱۷:۳۳
تو زمان احمدی نژاد هیچ کثافت کاری نبود؟
۱۸/بهمن/۹۳, ۱۷:۴۳
(۱۸/بهمن/۹۳ ۱۷:۳۳)Dido Armstrong نوشته است: [ -> ]تو زمان احمدی نژاد هیچ کثافت کاری نبود؟
حالا احمدی نژاد این وسط یهویی چکار داره؟؟؟!!!
چه را هر حرفی و انتقادی به این دولت و اعضاش میشه سریع میرید سر احمدی نژاد؟؟؟
میترسم چند روز دیگه خشک سالی و یا مثلا گریه کردن بچه هامون رو هم بندازیم گردن احمدی نژاد!!!
۱۸/بهمن/۹۳, ۱۷:۵۵
(۱۸/بهمن/۹۳ ۱۷:۴۳)sarallah نوشته است: [ -> ]حالا احمدی نژاد این وسط یهویی چکار داره؟؟؟!!!

(۱۸/بهمن/۹۳ ۱۷:۴۳)sarallah نوشته است: [ -> ]میترسم چند روز دیگه خشک سالی رو هم بندازیم گردن احمدی نژاد!!!
خشکسالی که تا حدودی مربوط میشه به ایشون بخاطر اینکه در دولت ایشون کارشناس ها هشدار داده بودن که 5 سال یا 6 سال دیگه ممکنه خشکسالی ایجاد بشه ولی ایشون اعتنایی نکردن (برا اینکه بگن همه چی آرومه...)
فیلمش هم هست که در جواب به این پیش بینی ها یه چیز عجیب و غریب جواب داده بودن.حالا دقیقا یادم نیست.
۱۸/بهمن/۹۳, ۱۸:۱۲
بابا اصن الان اگه زمین دهن وا کنه ما رو ببلعه تقصیر آقای احمدی نژاد چون ایشون می دونسته گفته به درک
دوستان فعلا که گند این کثافت کاری توی دولت امید صداش دراومده همین رو ماست مالی بفرمایید..البته اگه نگین همه فامیلای احمدی نژادن قصد خرابکاری داشتن

دوستان فعلا که گند این کثافت کاری توی دولت امید صداش دراومده همین رو ماست مالی بفرمایید..البته اگه نگین همه فامیلای احمدی نژادن قصد خرابکاری داشتن
۱۸/بهمن/۹۳, ۱۸:۱۳
نقل قول:تو زمان احمدی نژاد هیچ کثافت کاری نبود؟
یک جمله می نویسید و میرید ؟
فکر می کنید حرفتون جاش اینجا بود ؟؟
از سیاسی بودن حرفتون ک بگذریم،
تا ما حرف از عربستان میزنیم، شما میگید مقایسه نکن
بعد حالا سر مسئله ب این واضحی، اینو میگید ؟؟
اصلا احمدی نژاد بدترین آدم روی زمین
بازم دلیل میشه بر اینکه شما بخواید اینطوری این مسئله رو روش سرپوش بذارید ؟؟
پ.ن: احساس می کنم با پرسیدن این مدل سوالا دارید بچه ها رو تخلیه اطلاعاتی می کنید!!
یعنی اشتباه می کنم ؟؟

۱۸/بهمن/۹۳, ۱۸:۲۱
(۱۸/بهمن/۹۳ ۱۸:۱۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]دوستان فعلا که گند این کثافت کاری توی دولت امید صداش دراومده همین رو ماست مالی بفرمایید..
من که گفتم برام خیلی فرقی نمیکنه این دولت با اون دولت!!!
حالا اونایی که طرفدار این طرف و اون طرف هستن میتونن بیان خطاهایی که اتفاق میفته ماست مالی کنن....
من فقط چیزی رو که احساس میکنم به ضرر کل مردم میشه میگم مثل همین خشکسالی.اگه توی این دولت هم باشه خب میگفتم.....
۱۸/بهمن/۹۳, ۱۸:۲۸
نقل قول:اولا یک بار بخونید ببینید چیا نوشته شده. همه مقصر اصلی رو آقای وزیر میدونند! آهای مردم مقصر اصلی آقای وزیره؟؟؟؟ من میگم مقصر اصلی دولت احمدی نژاده. به همون دلیلی که شما میگی مقصر اصلی آقای جنتی هست. حالا میخواین بحث کنید بسم الله!تا ما حرف از عربستان میزنیم، شما میگید مقایسه نکن
بعد حالا سر مسئله ب این واضحی، اینو میگید ؟؟