تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توجيه كنندگان علمي اسلام!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بسیاری از توصیه های علمی اسلام ریشه در ادیان پیشین و تمدن های باستانی دارد . باید تحقیق بیشتری کنید .
مثلا اینکه همه چیز از آب درست شده اولین بار توسط تالس گفته شده.
[b]هیئت هیئت بطلمیوس
را هم مطالعه کنید
و خیلی چیز های دیگه Smile
(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۱)namekarbary نوشته است: [ -> ]انسان چه از منتظر دین چه علم از جنس حیوانه.

از منظر دین حیوانی ناطق (عاقل) هست.

از منظر علم یک پستاندار دوپا از خانوادهٔ انسان‌سایان دارای هوش تکامل یافتهٔ بالا، توانا در تجزیه‌وتحلیل، زبان سخن گفتن، درون‌گرایی و احساسات.

هر دو در مصداق به یک چیز دلالت می کنن: یعنی همین گونه من و شما.
سلام
اینکه انسان حیوانی ناطق است نظر دین نیست بلکه نظر بعضی از فلاسفه غرب است و در کتاب دینی قدیم و زمان ما این جمله وجود داشت

خب پس انسان در تعریف علم یک پستاندار دوپا با هوش بالا و..است

(۲۱/بهمن/۹۳ ۲۰:۵۲)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]بسیاری از توصیه های علمی اسلام ریشه در ادیان پیشین و تمدن های باستانی دارد . باید تحقیق بیشتری کنید .
مثلا اینکه همه چیز از آب درست شده اولین بار توسط تالس گفته شده.
[b]هیئت هیئت بطلمیوس
را هم مطالعه کنید
و خیلی چیز های دیگه Smile
سلام
اینکه یک حقیقت مثل اینکه بیشتر انسان آب است توسط چندین تفکر و در زمانهای مختلف گفته شده است
چیزی را اثبات یا رد نمی کند

(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۴)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
اینکه انسان حیوانی ناطق است نظر دین نیست بلکه نظر بعضی از فلاسفه غرب است و در کتاب دینی قدیم و زمان ما این جمله وجود داشت

خب پس انسان در تعریف علم یک پستاندار دوپا با هوش بالا و..است
بله دیگه؛ گونه من و شما
(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۴)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
اینکه یک حقیقت مثل اینکه بیشتر انسان آب است توسط چندین تفکر و در زمانهای مختلف گفته شده است
بله، اما اگر مسائلی مثل جنین شناسی از فی*ل*تر تاویلی قوی رد نشن گرفتار اشتباهات علمی فاحشی شدیم ها.
(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۲۱)namekarbary نوشته است: [ -> ]بله دیگه؛ گونه من و شما
بله، اما اگر مسائلی مثل جنین شناسی از فی*ل*تر تاویلی قوی رد نشن گرفتار اشتباهات علمی فاحشی شدیم ها.
البته من خودم رو انسان از دیدگاه دین میدونم

این مطلب دوم رو متوجه نشدم

خب بحث رو ادامه بدیم شما فرمایید
(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۲)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]البته من خودم رو انسان از دیدگاه دین میدونم
هیچی دیگه. دین می گه انسانها اجداد مشترکی به نام آدم و حوا داشتن و علم می گه انسان ها نیاکان مشترکی به نام آدم و حوا نداشتن.

دقت کنیم که دو مفهوم می تونن بر یه مصداق دلالت کنن. ما می دونیم داریم راجع به چه موجوداتی صحبت می کنیم، حالا چه این موجودات از نگاه دین تعریف بشن یا از نگاه علم.
(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۵)namekarbary نوشته است: [ -> ]هیچی دیگه. دین می گه انسانها اجداد مشترکی به نام آدم و حوا داشتن و علم می گه انسان ها نیاکان مشترکی به نام آدم و حوا نداشتن.

دقت کنیم که دو مفهوم می تونن بر یه مصداق دلالت کنن. ما می دونیم داریم راجع به چه موجوداتی صحبت می کنیم، حالا چه این موجودات از نگاه دین تعریف بشن یا از نگاه علم.
سلام
آدم و حوا دو اسم هستند
اینکه علم بر روی انسان اول بعد از تکامل زنتیکی چه اسمی گذاشته شما بفرمایید

اما من هنوز نگرفتم مشکل علم با دین چیه
علم قاءل به چیزی به اسم انسان اول نیست که براش اسمی گذاشته باشه.
نقل قول:
سلام

همه چیز با موجود زنده متفاوت است!
(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۰۳)namekarbary نوشته است: [ -> ]علم قاءل به چیزی به اسم انسان اول نیست که براش اسمی گذاشته باشه.
پس اولین انسان کی بوجود آمده
شما گفتین پستاندار دوپا با هوش بالا
خب این موجود از کی وجود داشته
نمیشه که هر چیزی آغازی داره

(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۰۷)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]همه چیز با موجود زنده متفاوت است!
یعنی چی؟
اصلا حرف شما درباره چیه
موضوع چیه
حدود 200هزار سال پیش جمعیتی (نه فردی) با انسان فرگشت یافته.

این مقاله رو بخونید توضیح داده چه طور بعضی چیزها آغازی ندارن
http://rdawkins.com/2008/09/07/gaps-in-the-mind/
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع