تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تفاوت حکومت ابوبکر با جمهوری اسلامی ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام به همه
اون عزیزی که داشت تاریخ اسلام رو بازگو میکرد دستش درد نکنه منتها یه جوری جواب داد انگار من عثمانی هستم
عزیز من نگفتم که حکومت ابوبکر و عمر آخرش بوده
گفتم حکومت اونا دزدی داشته
حکومت ما هم داره
حکومت اونا از لحاظ فرهنگی ایراد داشته
مال ما هم داره
در پاسخ به اون عزیزی هم که ماجرای خانواده رو مثال زد بگم این مثال رو معمولا برای اتحاد فریقین میگن نه دزدی
الآن من و شما تو این خانواده کجا هستیم؟
اون دوستی هم که فرمودند از کاه کوه نسازید بفرمایند عدد اختلاس ها چند تا صفر داره که هنوز اندازه کاهه
شایدم وضع شما خییییییییلی پولداریهBig Grin

(۱۳/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۶)saeed6121 نوشته است: [ -> ]شماهاهم از فرصت استفاده کنینا...مشروعیت جمهوری اسلامی درش شک نکنین...حالا هر کی هر اشتباهی کنه مقصره.شما تو یه خانواده ای یه مدت مشکلات پیش بیاد و یا برادرت اشتباه کنه و پدرومادرت باهم بحث کنن دلیلی میشه که شما ازاون خانواده نباشی؟همه این میهن پرستا وقتی جنگ شد از سوراخ موشم با وصیقه میومدن بیرون.اونی که مرده میمونه و بامشکلات میسازه و دقدقش میشه خدا واحکامش.اونیم که ...میشینه گوشه و دنبال بهونه میگرده تا بکوبه.
اره...

عزیز پدر بنده رزمنده بوده انقدر هم درصد جانبازی و سابقه شون زیاد بوده که هم من و هم داداشم از سربازی معاف شدیم
96 ماه=8 سال جبهه + 30% جانبازی
حالا فقط اونایی که تو جنگ نبودن حق اعتراض دارن؟
اصلا سوال من چه ربطی به میهن پرستی داشت
نع من گفتم وضع اونا فاجعه تر از زمان بوده...اصن قابل مقایسه نیست..این حرف شما یعنی من حکومت عمرو عثمان رو ترجیح می دم..بهتر یخورده فک کنید ببینید ابعاد نظرتون تا چه حدوسیعه...
فک کردین چرا عدالت علی بن ابی طالب اون همه دشمن داشت ..طلحه وزبیر تو حکومت چه کسایی شدن دشمن حضرت!!!؟
اینم یادتون نره ما چقدر از تخبگان انقلابمون رو از دست دادیم با قحط الرجال این نظام به اینجا رسوندیم..اون دزدهایی هم که نام بریدن ایرانین ماله خونواده شما نباشن شاید فامیل همسایه تون باشن پس یجوری حرف نزنیم انگار یه مشت مزدور از سومالی وارد مملکت کردیم..همین مردم به این دزدا رای دادن....
نمی دونم تهرانی هستین یا نع یه نگاه به اعضای شورای شهر بندازین از بازیگر و ورزشکار و هنرمند و پلیس و وووهمه چی رفتن غیر 4تا متخصص...کی رای داده به ایناCool
Big Grin
(۱۱/بهمن/۹۳ ۱۸:۲۶)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]خوب ما الان جامعه مون دوست داره زن ها هم بخونن . همون حالت اظطراریه .
راستی
یه خواننده پر فروشی هست چند سالی امده رو کار به اسم تیلر سوئیفت . یه آهنگ داده بیرون غوغاست . میخوام تو بخش موسیقی بزارم .Smile

هههههههههههBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
عالی بود - معنای اضطرار رو هم فهمیدیم.الآن یه عده تو بلوچستان دوست دارن شما رو بترکونن
بفرمایین یه سفر برید بلوچستان پاکستان یا عراق محل استقرار داعش بد جوری تو اضظرارن
یه کلیپی از داعشی ها هست مضظر شدن دارن یه خلبانو میسوزونن-میخوام لینکش. براتون بفرستم باهاشون همدردی کنیدBig GrinBig Grin
دیگه اونهام دوس دارن ترکوندنو دیگه

(۱۷/بهمن/۹۳ ۲۰:۱۴)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]نع من گفتم وضع اونا فاجعه تر از زمان بوده...اصن قابل مقایسه نیست..این حرف شما یعنی من حکومت عمرو عثمان رو ترجیح می دم..بهتر یخورده فک کنید ببینید ابعاد نظرتون تا چه حدوسیعه...
فک کردین چرا عدالت علی بن ابی طالب اون همه دشمن داشت ..طلحه وزبیر تو حکومت چه کسایی شدن دشمن حضرت!!!؟
اینم یادتون نره ما چقدر از تخبگان انقلابمون رو از دست دادیم با قحط الرجال این نظام به اینجا رسوندیم..اون دزدهایی هم که نام بریدن ایرانین ماله خونواده شما نباشن شاید فامیل همسایه تون باشن پس یجوری حرف نزنیم انگار یه مشت مزدور از سومالی وارد مملکت کردیم..همین مردم به این دزدا رای دادن....
نمی دونم تهرانی هستین یا نع یه نگاه به اعضای شورای شهر بندازین از بازیگر و ورزشکار و هنرمند و پلیس و وووهمه چی رفتن غیر 4تا متخصص...کی رای داده به ایناCool

شاید من اشتباه منظورم رو رسوندم
ابعاد نظرم این نبودBig Grin
شاید مثال بدی زدم

(۱۱/بهمن/۹۳ ۲۳:۴۵)هادی... نوشته است: [ -> ]
[/font]
[font=B Mitra]سخنگوی وزارت ارشاد در خصوص حواشی ایجادشده در پی انتشار آلبوم «تو را ای کهن بوم دوست دارم»، واکنش نشان داد
حسین نوش‌آبادی معاون پارلمانی و سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص آلبوم «تورا ای کهن بوم دوست دارم» گفت: این آلبوم تک‌خوانی خانم نیست بلکه همخوانی است و پس از بررسی‌های لازم موفق به اخذ مجوزهای لازم از وزارت ارشاد شده است
وی افزود: مجوز این آلبوم قانونی صادر شده و در چهارچوب ضوابط و مقررات ارشاد بررسی و مجوز دریافت کرده و ادعای تک خوانی صحت ندارد
سخنگوی ارشاد ادامه داد: آلبوم‌های موسیقی به صورت همخوانی مسبوق به سابقه است و در گذشته نیز مشابه این آلبوم‌ها مجوز دریافت کرده و مخالف سیاست‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست

دوستان من تکه ای از این کلیپشونو دیدم همچین همخوانی هم نبودا
یه صدایی ول داده بود
که معلوم بود خیلی در اضطراره
باعرض پوزش خیلیا هم صحابه پیامبر بودن اما دچار خطا شدن. جنگ و جبهه و جانباز قابل احترامه و من خاک پاشون اما مواظب فتنه باشین.
دوستان عزیز من نه قصد فتنه گری دارم نه عناد
دوستان قدیمی تر که منو میشناسن درجریان هستند اما از دوستان جدید تر که منو محکوم میکنن خواهش دارم اول جمله های منو بخونید.
من نظر شما و همفکری شما رو خواستم
نه میخوام عقاید شما رو دچار شبهه کنم نه معاند نظام هستم
ناظران هم اگه میبینن ارسال من خطر ناکه پاکش کنن
ضمنا من سنی نیستم که میخواین برای من نفاق صحابه و شیخین رو بگید
سواد شما از من خیلی بیشتره اما چند درصد احتمال بدین من هم از صدر اسلام یه چیزایی شنیدم
(۱۷/بهمن/۹۳ ۲۰:۱۴)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]نمی دونم تهرانی هستین یا نع یه نگاه به اعضای شورای شهر بندازین از بازیگر و ورزشکار و هنرمند و پلیس و وووهمه چی رفتن غیر 4تا متخصص...کی رای داده به ایناCool

خانم محترم همه کاندیداها وضعشون اینطوریه،می فرمایین که رای ندیم؟!! رای هم ندیم که میشیم ضد انقلاب و منافق،رای هم میدیم که میگین خودتون به این افراد رای دادین، پس بکشین!!! به کدوم ساز شما ارزشی ها برقصیم؟همه چی از پایه خرابه
کی گفته همه نماینده های ما اینا هستن...بفرمایید زحمت نمی کشین بقیه رو بشناسین...با یه دبستانی که طرف نیستین طرف میره رای بده عه فلانی هم هست بنویس عه فلان قهرمانم هست بنویس عه فلان هنرپیشه هم هست بنویس...کسی می گه این آدم تحصیلاتش چیه تخصصش چیه...شما مگه ته آنگولا زتدگی می کنی که 4تا کاندید متخصص نباشه بعله وقتی رای ندی کسی معروف نمی شه...چند نفر از مردم فارغ از احساساتشون رای میدن

همه جای مملکت یا فامیل بازیه یا آشناگری وهم ولایتی...
اقایaaaaمن نمیگم شما مسلمون نیستی.میگم اینکه پدرتون جانبازه دلیل نمیشه که ...
یعنی شما فرق این حکومتو با حکومت خلفا فقط درهمین مسائل محدود میدونی؟
حکومت اونا نامشروع بود .مامشکل داریم؟یکی ازدلایلش خودمون.بالاخره منو شما هم یه جای این پازلیم.ازاون کارمند بانک تا همون سوپر مارکت سر کوچتون اگه رشوه بگیره یا خیانت کنه خائنه.شک نکن.همینا جمع میشه میشه این.
امام خمینی میگه هر کس در حیطه کاری خودش نگاه اخرالزمانی نداشته باشه خائنه.چقدر تلاش میکنیم برای رسیدن به هدف انقلاب.

بابا تو فرانسه انقلاب شد رفت تموم شد.تو هند انقلاب شد تموم شد.اما اینجا هنوز میگن رهبر انقلاب چرا؟چون هنوز ادامه داره و میدونی اخرش کجاست؟اونجایی که این پرچمو بدیم دست صاحبش.اقا صاحب الزمان.
(۱۸/بهمن/۹۳ ۱۲:۳۸)saeed6121 نوشته است: [ -> ].مامشکل داریم؟یکی ازدلایلش خودمون.بالاخره منو شما هم یه جای این پازلیم.ازاون کارمند بانک تا همون سوپر مارکت سر کوچتون اگه رشوه بگیره یا خیانت کنه خائنه.شک نکن.همینا جمع میشه میشه این.

جسارتا طرفدارای شاه هم میتونن در قبال تاریکی ها ی شاهنشاه همین دلیل شما رو بیارن که اونهام از خودمونن
ضمنا اختلاس های چند هزار میلیاردی کار بقال محل نیست
طرف باید تو سیستم باشه
شما فک کردی کسی که 2000تومن می کشه رو جنس 1000تومنی پاش بیفته دزدی 1000میلیاردی نمی کنه؟
یه بنده خدایی حرف خوبی می زد می گفت خدا ادما رو به اندازه وسعشون امتحان می کنه یکی انقدر ضعیف نفسه که با همون 2000تومن راضی می شه اما اون اختلاس گر اگه 100سالم بقال بود اصن براش نمی صرفید که بخواد همچیبن دزدی کنه خدا ادما رو می دونه کجا قرار بده تا ازشون درست امتحان بگیره ...
شما الان اطرافیان شاه رو مقایسه فرمودین احتمالا شاه رو هم با ...مقایسه کردین دیگه ؟
چون اطرافیان شاه رو خودشون انتخاب می کردن دزد اول مملکت هم خودش بوده نکنه منظورتون؟؟؟؟؟؟؟
مثال هاتون غیر طبیعیه ؟؟
هیچ حکومت اسلامی حتی پیامبر وامیر المومنین نبوده که ادمای حکومتشون هم معصوم باشن
یه داستان براتون می گم
زمان فتح مکه پیامبر یکی از سرداران تازه مسلمانش رو مامور کرد بره به شهری که مسلمان نیستن اونا رو به اسلام دعوت کنه اگه اسلام اوردن که الحمدالله اگرم نه ازشون جزیه دریافت کنه وکاری به کارشون نداشته باشه
اون سردار رفت منتها در گذشته یه خصومتی هم با اهل اون شهر داشت خلاصه که برخلاف دستور پیامبر به مردم اون شهر تاخت و غارت کرد و کلی خسارت زد
خبر که رسید به پیامبر ایشون بسیار ناراحت شدن حضرت علی مامور کردن برن اوجا وهمه خسارات و برطرف کنن تا ظرف سگشون که شکسته رو جبران کنن
در ضمن با اون سردار هم کاری نداشتن اعدامش هم نکردن..
می شه این داستان رو تحلیل کنید چرا از اول حضرت علی رو نفرستادن چرا اون سردار اعدام نکردن..
چون بر اساس تئوری شما باید یسری فرشته که فارغ از اشتباه هستن به مردم حکومت کنن نباید خود مردم یاد بگیرن که حکومتشون رو اداره کنن ..اشتباه هم که کردن مثه خوارج برگردن به حضرت علی بگن ما اشتباه کردیم تو چرا گذاشتی حالا یالا توبه کن...
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع