۲۰/بهمن/۹۳, ۱۰:۲۲
قشنگ یادمه که 2 -3 سال گذشته هر چی مستند در دهه فجر پخش میشد، اصرار زیادی در متفاوت کثیف نشان دادن محمدرضای خائن داشت.
چند سال اخیر از روابط ارنست پرون و پهلوی خیلی خیلی گفته شد.
مثلاً پارسال میگفت که ارنست پرون تنها کسی بود که به محمدرضا فحش میداد و خیلی بد باهاش حرف میزد و ساعت ها با هم تنها میرفتن تو یه اتاق و هیشکی هم حق مزاحمت نداشته...
یعنی به شدت القا میکرد که محمدرضا بدون این که کسی بدونه، یه همجنس گرا بوده...
امسال داره وجهه های دیگه این شخصیت تحفه رو رو میکنه.
شبی نیست که نامه ساواک مبنی بر جنون جنسی محمدرضا رو مطرح نکنه.
هر شب هر شب میگه که محمدرضا به ساواک دستور داده بود هر زن خوشگلی تو فرودگاه دیدن، سریع بیارن خدمت اعلی حضرت.
بعدشم یه نامه دیگه رو کرد که ظهر ها بعد از ناهار میرفتن تو اتاق قمار و قمار بازی میکردن تاااااا نصفه شبها.
یعنی فکر کنم برنامه روزانه محمدرضا شاه این بوده:
صبح که یه دور با زن و بچه ها میزنه...
بعد از صرف صبحانه یه دور با ارنست پرون میزنه...
بعد از دور با پرون از اتاقش میاد بیرون و نیم ساعتی به امور مملکتی میپردازه...
بعد ناهار صرف میشه...
بعد میرن تو اتاق قمار...
شب که از اتاق قمار که میاد بیرون یه دور با دخترای خوشگل فرودگاه میزنه...

میدونین؟
من منکر این قضیه نیستم که این بشر اونقدر کثافت بوده که این کارها رو میکرده.
روی نقدم با صدا و سیماست که چرا از یکی که یه سیاهی گیر میاره، اونقدر بزرگش میکنه که مخاطب فکر میکنه یارو صبح تا شب داشته اون غلط رو تکرار میکرده.
3-4 سال گذشته ارنست پرون رو علم کرده بودن و امسال جنون جنسی محمدرضا.
برای نشون دادن میزان لجن بودن این آدمای فاسد لازم نیست که هر سال یه اخلاقشون رو تو بوووق و کرنا کنن و بزرگنمایی کنن.
پارسال من و تو یه برنامه داشت که درباره همین محمدرضا بود و فرح داشت درباره اش حرف میزد و سخنرانی های محمدرضا رو نشون میداد.
مثلاً اسناد تاریخی رو رو میکرد که طی اون شاه قیمت نفت رو برخلاف میل آمریکایی ها بالا برد و یا یه بار خیلی تند با رئیس جمهور آمریکا صحبت کرد.
خلاصه این که بعد از این برنامه یه فاتحه ای واسه روح بابای این پدرسوخته خوندیم.

اما جدای از شوخی من مطمئنم که اون ها هم غرض ورزانه و در جهت خوب نشون دادن اینا دارن این کارها رو میکنن.
اما به نظرم صدا و سیما باید حقیقت رو بگه و قضاوت رو به عهده مردم بذاره.
حقیقت رو باید تمام و کمال بگه...
نصفه و نیمه فایده ای نداره.
چند سال اخیر از روابط ارنست پرون و پهلوی خیلی خیلی گفته شد.
مثلاً پارسال میگفت که ارنست پرون تنها کسی بود که به محمدرضا فحش میداد و خیلی بد باهاش حرف میزد و ساعت ها با هم تنها میرفتن تو یه اتاق و هیشکی هم حق مزاحمت نداشته...
یعنی به شدت القا میکرد که محمدرضا بدون این که کسی بدونه، یه همجنس گرا بوده...
امسال داره وجهه های دیگه این شخصیت تحفه رو رو میکنه.
شبی نیست که نامه ساواک مبنی بر جنون جنسی محمدرضا رو مطرح نکنه.
هر شب هر شب میگه که محمدرضا به ساواک دستور داده بود هر زن خوشگلی تو فرودگاه دیدن، سریع بیارن خدمت اعلی حضرت.
بعدشم یه نامه دیگه رو کرد که ظهر ها بعد از ناهار میرفتن تو اتاق قمار و قمار بازی میکردن تاااااا نصفه شبها.
یعنی فکر کنم برنامه روزانه محمدرضا شاه این بوده:
صبح که یه دور با زن و بچه ها میزنه...
بعد از صرف صبحانه یه دور با ارنست پرون میزنه...
بعد از دور با پرون از اتاقش میاد بیرون و نیم ساعتی به امور مملکتی میپردازه...
بعد ناهار صرف میشه...
بعد میرن تو اتاق قمار...
شب که از اتاق قمار که میاد بیرون یه دور با دخترای خوشگل فرودگاه میزنه...

میدونین؟
من منکر این قضیه نیستم که این بشر اونقدر کثافت بوده که این کارها رو میکرده.
روی نقدم با صدا و سیماست که چرا از یکی که یه سیاهی گیر میاره، اونقدر بزرگش میکنه که مخاطب فکر میکنه یارو صبح تا شب داشته اون غلط رو تکرار میکرده.
3-4 سال گذشته ارنست پرون رو علم کرده بودن و امسال جنون جنسی محمدرضا.
برای نشون دادن میزان لجن بودن این آدمای فاسد لازم نیست که هر سال یه اخلاقشون رو تو بوووق و کرنا کنن و بزرگنمایی کنن.
پارسال من و تو یه برنامه داشت که درباره همین محمدرضا بود و فرح داشت درباره اش حرف میزد و سخنرانی های محمدرضا رو نشون میداد.
مثلاً اسناد تاریخی رو رو میکرد که طی اون شاه قیمت نفت رو برخلاف میل آمریکایی ها بالا برد و یا یه بار خیلی تند با رئیس جمهور آمریکا صحبت کرد.
خلاصه این که بعد از این برنامه یه فاتحه ای واسه روح بابای این پدرسوخته خوندیم.

اما جدای از شوخی من مطمئنم که اون ها هم غرض ورزانه و در جهت خوب نشون دادن اینا دارن این کارها رو میکنن.
اما به نظرم صدا و سیما باید حقیقت رو بگه و قضاوت رو به عهده مردم بذاره.
حقیقت رو باید تمام و کمال بگه...
نصفه و نیمه فایده ای نداره.

) باید کتک کاری مجازی و فحش کاری هم مجاز کنند وگرنه ناخودآگاه همه پست ها پاک می شوند