۱۳/اسفند/۹۳, ۱۳:۴۷
(۱۳/اسفند/۹۳ ۱۳:۲۱)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]این که ایشون سروصدای حاصل از عزاداری رو خوب میدونن ولی سروصدای چهارشنبه سوری رو بد میدونن تعصب نیست؟؟باز متوجه عرض من نشدید
منم که گفتم افراط در هیچ کدومشون درست نیست.پس دیگه در حرف من چه تعصبی وجود داره؟؟؟
اینبار دیگه خیلی سادش می کنم.
ببنید. در یک طرف سروصدای نارنجک چهارشنبه سوری هست. در طرف دیگر سروصدای عزاداری در جایی که مورد آزار و اذیت مردم میشود.
بزرگان دین هم تاکید دارن که درهنگام عزاداری ها مراعات بشه سروصداها و باعث اذیت مردم نشه.
متن بالا داره میگه چطوره که صدای چهارشنبه سوری باشه خوبه بعد صدای عزاداری بد؟!!! این تناقضه. که من در ارسال های قبل بهش اشاره کردم.
منظورم از اینکه در این موضوعات تعصبات غیر عقلانی دارید خدای نکرده قصدم توهین نیست. حرفم این هست که اگر در متن بجای اسم چهارشنبه سوری فقط گفته میشد سروصدا، نظرتون طور دیگه ای میشد. کما اینکه شد. چون وقتی صحبت از سروصدای عزاداری شد نظرتون تغییر کرد.
پس نتیجه ی عقلانی که گرفتیم این شد که:
سروصدایی که باعث آزار دیگران می شود خوب نیست. لذا اینطور نباشه که وقتی برای چهارشنبه سوری باشه خوب باشه و برای عزاداری بعد یا بلعکس.
موافقید؟

نقل قول:بله مشکل داره.خانوم کورش این که میگید اصلا بحثش جداست. حرفتون هم درسته کاملا.
چون ممکنه هم کسی که به تاریخش افتخار میکنه یه جایی توهین کنه و کار زشت انجام بده و هم کسی که امام علی رو الگوی خودش میدونه!هر دو تاشون میتونن اشتباه کنن.
ولی مفهوم این متن این نیست.این متن اومده یکی رو کوبیده یکی دیگه رو برده بالا.هیج جای متن نگفته هر دو تا میتونن اشتباه کنن که شما این مثال رو میزنید!
شما فقط کافیه قبول کنید که در دو جمله ی زیر فحش ناموسی متناقض با رفتار یک شیعه ی اما علی (علیه السلام) و همچنین رفتار اصیل ایرانی هست.
(۱۳/اسفند/۹۳ ۱۳:۱۲)مجید املشی نوشته است: [ -> ]دو تا جمله میگم دقت کنید ببنید مشکلی می بینید درش؟
1-کسی که خود را یک ایرانی میداند و تاریخش پر است از رفتارهای شایسته همچون عملکرد کوروش؛ فحش ناموسی به دیگران نمیدهد.
2- کسی که خود را مسلمان و شیعه ی امام علی (علیه السلام) می داند؛ فحش ناموسی به دیگران نمیدهد