تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: درخواست نتانیاهو از 1+5:...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
درخواست نتانیاهو از 1+5: تهران را از داشتن حتی یک سانتریفیوژ منع کنید

درحالیکه زرادخانه های اتمی رژیم صهیونیستی تهدیدی جدی برای امنیت منطقه و جهان به شمار می رود؛ وزیر جنگ این رژیم طی درخواستی عجیب از کشورهای 1+5 خواست تا تهران را از داشتن حتی یک سانتریفیوژ منع کنند.

به گزارش ايرنا، درحالیکه زرادخانه های اتمی رژیم صهیونیستی تهدیدی جدی برای امنیت منطقه و جهان به شمار می رود؛ وزیر جنگ این رژیم طی درخواستی عجیب از کشورهای 1+5 خواست تا تهران را از داشتن حتی یک سانتریفیوژ منع کنند.

'موشه یعلون' وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از مذاکرات غربی ها ( 1+5 ) با ایران درخصوص موضوع هسته ای انتقاد کرد و گفت : غربی ها بجای اینکه در باره تعداد سانتریفیوژها با ایران بحث کنند، باید تهران را از داشتن حتی یک سانتریفیوژ منع کنند.

روزنامه لبنانی 'الاخبار' نیز روز چهارشنبه به نقل از 'بنیامین نتانیاهو' نخست وزیر رژیم صهیونیستی نوشت : نتانیاهو در سخنرانی آتی خود در کنگره آمریکا بار دیگر قصد دارد، این ادعا را که ایران در مدتی کوتاه به نخستین بمب اتم خود دست می یابد، تکرار کند و بگوید، اگر اکنون اقدام کنیم، بهتر از این است که پس از امضای توافق شکایت کنیم.
به نوشته این روزنامه نتانیاهو همچنان اصرار دارد تا بگوید که ایران برای اسراییل خطرناک است.

تلاش نتانیاهو برای سفر به آمریکا و سخنرانی در کنگره در حالی صورت می گیرد که شماری از قانون گذاران آمریکایی تهدید کرده اند که در اعتراض به سفر آینده بنیامین نتانیاهو به آمریکا در مراسم سخنرانی او درباره ایران در کنگره شرکت نخواهند کرد.

نتانیاهو همچنین با ابراز نگرانی درباره احتمال توافق ایران و غرب در موضوع هسته ای گفت: ' یک توافق بسیار بد میان ایران و 'گروه 1+5 ' در خصوص برنامه هسته ای، در حال نهایی شدن است و نباید اجازه دهیم این توافق صورت گیرد.'

منبع

نظر شخصی من : شخصا با مذاکرات درباره منابع هسته ای با کشور های غرب کاملا مخالفم اینا اگه حرف حالیشون بود که این همه طول نمیکشید...بابا این انرژی یه چیز شخصیه که به دست جوونای ما به دست اومده اون موقع که امریکا دو تا بمب انداخت رو سر مردم بیگناه و اون همه کشته داد کسی میتونست حرف بزنه؟ ما الکی براش شهید ندادیم که حالا زرتی بیایم درشو تخته کنیم...اصلا اصل مذاکره مشکل داره...که چی؟مذاکره کنیم که تحریم ها رو بردارن؟
ما در نیروگاه ها رو ببندیم که تحریم برداشته بشه؟

به قول رهبر بزرگ انقلاب(مدظله):
من معتقدم حتی اگر در مسئله هسته ای نیز همان خواسته هایی را که آنها دیکته می کنند، قبول کنیم، باز هم تحریم ها برداشته نخواهد شد زیرا انها با اصل انقلاب مخالفند...
__

عزیز من اینا از جای دیگه ای ساپورت میشن کسایی که روشنن میفهمن چی میگم.

یا علی
[url=http://www.khabaronline.ir/detail/400858/Politics/diplomacy][/url]
کمترین نفع مذاکرات برای ایران اینه که بهونه ی جنگ با ایران رو از دست اینا میگیره. الان به هیچ بهونه ای نمیتونن به ایران حمله کنن. البته آمریکا کاره ای نیست؛ اسرائیل و صهیونیست های اسرائیلی - آمریکایی که از کنگره تا سازمان جاسوسی همه جا رو تحت کنترل گرفتن، همه کارن. برادر جرج بوش پسر رو هم دارن برای انتخابات بعدی آماده میکنن. جب بوش، دلقک جدیدی از خانواده ی تبهکار بوش که تحت حمایت مالی صهیونیستا قرار گرفته و احتمال خیلی زیاد رئیس جمهور بعدی آمریکاس (اینا هر کیو میخوان رئیس جمهور میکنن. بعد از جان اف کندی هیچ کس جرأت نداشته جلوشون وایسه. مثل اینکه اوباما هم تو این ایام آخر دوره ی ریاستش با اینا لج افتاده... جدیداً اعلام کرده جزئیات مذاکرات هسته ای ایران در دسترس اسرائیل قرار نمیگیرن + از رسانه های آمریکا اعلام کرده "مهاجرت به اسرائیل امن نیست!" ببینیم میتونه مجبورشون کنه بکشنش یا نه صبر میکنن دوره ـش تموم شه :دی). جب بوش از همین الان هم داره حرفای دل نتانیاهو رو میزنه: بلندپروازی‌های ایران باید نابود شود نه این که مدیریت شود!
کلی هم درباره ی قدرت نظامی برتر آمریکا و «آزادی» (:دی) حرف زده.
ویرایش: ببخشید اون خبر حمایت مالی طنز بود فکر کردم واقعیه :دی ...
فعلا که رهبری یه تهدید اساسی کرده..اگه بخوان زیادی واسه اسراییل گربه رقصی کنن...گاز اروپا قطع می شه تا ببینن مرگ وانتخاب می کنن یا رضایت اسراییل
(۳۰/بهمن/۹۳ ۲۱:۵۷)Anti-satanism نوشته است: [ -> ]
نتانیاهو همچنین با ابراز نگرانی درباره احتمال توافق ایران و غرب در موضوع هسته ای گفت: ' یک توافق بسیار بد میان ایران و 'گروه 1+5 ' در خصوص برنامه هسته ای، در حال نهایی شدن است و نباید اجازه دهیم این توافق صورت گیرد.
سلام
من بهیج وجه حتی به این حرف نتانیاهو هم اعتماد ندارم.واسه چنین توافقی ما خیلی کوتاه اومدیم تا حالا و نباید بذاریم بازیچه دست این جنایتکارا بشیم.فکر میکنم چنین توافقی که مرتبآ ما از خواسته هامون کوتاه بیایم نه تنها به ضرر این رژیم غاصب نیست بلکه با این حرفا میخوان ما رو بطرف مذاکره ها و توافقهای بعدی بکشونن
چنین توافقهایی واسه ما ننگه
دوستان اینادارن بازار گرمی میکنن...چه ضرری میخوان بکنن؟؟من یه کلیپ دیدم از متن قرار داد که افتضاح بود..هر کاری بخوایم بکنیم باید ازاونااجازه بگیریم..این یه جنگ روانیه که مافک کنیم عجب کاری داریم میکنیم بعد باکله حرفاشونو قبول کنیمو به خیالمون حال نتانیاهو رو گرفتیم...وقتی رهبری میگه نقطه های خیالی یعنی چی؟
اونایی که مباحث دشمن شناسی استاد رائفیو گوش کنن از برنامه های اینا خبر دارن...اینامثل مانیستن یه رئیس جمهور عوض شه همه چی تغییر کنه.برنامه دارن بلند مدت کسیم بر خلاف اوناقدم برداره کله پا میشه حالا حتی رئیس جمهور باشه.الانم اگه دارن باهات راه میان خدامیدونه چیا ازت میکنن.مواظب باشین
به به! چه ناظرهای قانون مداری!
من واقعا موندم وقتی اقای خامنه ای میگه بنده حواسم به همه امور مذاکرات هست ، دیگه از چی میترسید... والا کسایی که هم که از قشر مذهبی بدشون میاد و حتی اسلام ستیز هستن ، قبول کردن اقای خامنه ای از سیاست مدار ترین رهبران دنیاست. هنوز ما داریم با این حرفامون میگیم فلانه و ...
(۲/اسفند/۹۳ ۱۳:۱۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]من واقعا موندم وقتی اقای خامنه ای میگه بنده حواسم به همه امور مذاکرات هست ، دیگه از چی میترسید... والا کسایی که هم که از قشر مذهبی بدشون میاد و حتی اسلام ستیز هستن ، قبول کردن اقای خامنه ای از سیاست مدار ترین رهبران دنیاست. هنوز ما داریم با این حرفامون میگیم فلانه و ...
ممد جان این جریان همون ضرب المثل معروفه که میگه:
شاه می بخشه شیخ علی خان نمی بخشهWink

الان رهبری و رئیس جمهور و تیم مذاکره کننده دارن مذاکرات رو پیش میبرن و قبول دارن و رهبری خودشون حواسش هست که کلاه سر کشور نزارن

بعد یک عده این وسط خودشون رو عقل کل میدونن Wink . چپ و راست علیه مذاکرات حرف میزنن و داد و بیداد میکنن که ای داد کشور رو بردن بد بخت شدیم و از این حرفا
منظورتون همون نقطه های خیالی هست که رهبر گفت...ایشون میگن وحدتو حفظ کنینو راهو نشون میده...ولی اجراکننده مشکل داره.ایشون خودشون گفتند به نقطه های خیالی دل نبندین.گفتن هرگز همه تحریم ها برداشته نمیشود.قبلا گفتن من خوشبین نیستم...اصن یه جا تیکه انداختن گفتن تاهروقت دوست دارن مذاکره کنند.
شمایادرست نمیشنوید یا نمیدونم والا...ماکه بدمون نمیاد مشکل حل بشه ولی وقتی رهبرم میگه نقطه های خیالیه و مواظب باشین یعنی ابی گرم نمیشه برادر...
(۲/اسفند/۹۳ ۱۲:۵۰)saeed6121 نوشته است: [ -> ].اینامثل مانیستن یه رئیس جمهور عوض شه همه چی تغییر کنه.

AngelAngelAngelAngelAngelAngelAngel
SurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurprise
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع