تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: روانشناسی "زیگموند فروید"+دکتر عباسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
آقای فروید هدف از این تایپیک نقد جامعه روانشناس ها بود (در ضمن دکتر عباسی بسار با سواد هستند ...فکر نکنم شما سخنرانی های ایشون رو گوش داده باشید ..)

اما اینملینک دانلود

جان ، شما همین که الان اینجا هستید ، و ابراز تمایل کردید که صحبت های آقای عباسی رو بررسی کنید ، خودش نشان دهنده این نکته هست که شما فرد معمولی (با تمایل شدید ذاتی به خواب) نیستید
بنده تمایل دارم که صحبت های آقای فروید رو بررسی کنم ،
و فکر میکنم که اصلا خالی از لطف نیست که شما هم صحبت های دکتر عباسی رو مطالعه کنید
بنده به شخصه به صحبت های آقای عباسی که پیرامون بعضی حوضه هایی که تخصص داشتم زده بود توجه داشتم ،
واقعا میتونم بگم که احترام زیادی برای ایشون قائلم
نمیگم که ایشون خدا هستند و بدون استثنا هر حرفی که در گذشته زده و یا در آینده خواهد زد درست خواهد بود ، اما به جرات میتونم بگم ایشون رو یکی از معدود روشن فکر هایی دیدم که در ایران در حوضه های زیادی در حال فعالیت هستند
(منظورم از روشن فکر ، معنی واقعی کلمه است)
احساس میکنم که احتمالا بعد از رفتن ایشون تازه شروع به استخراج داستان های حماسی در مورد ایشون میکنیم و "حیف" ، "حیف" میگیم ، همون طور که با نمونه های قبلی انجام دادیم..

به هر حال بنده از حضور شما توی این انجمن خوشحالم ، اگر برخورد و شروعی نامناسبی از طرف بچه های این انجمن با شما شده معذرت میخوام
و به شما هم توصیه میکنم صحبت های جناب آقای عباسی رو به صورت کلی دنبال کنید..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن
هیچ بی احترامی ای هم نمیخوام خدایی نکرده به باقی کاربرا و اساتید فروم بکنم ، بنده کوچیک همه شما ها هستم
فقط ، نظر بنده روی گفتگو بدون نزاع هست ، تمامی شما به دنبال یک هدف هستید (آگاهی و آگاهی بیشتر) ، درسته که گاهی بین دانش شما استکاکی وجود داره ، من فکر میکنم شما (هر دو گروه) باشعورتر از این حرف ها هستید که بخواید بر سر عقاید خود درگیری لفظی پیدا کنید
در نهایت امیدوارم بتوانید به همدیگر برای یافتن حقیقت کمک کنید ، ایشون انشالله میرند و صحبت های آقای عباسی و دیگر بزرگان رو میشنوند ، و تفکرات خودشون رو بهبود میبخشند و به سطح سواد و معرفت خودشون اضافه میکنند ؛ در نهایت یا عقایدشان مشابه عقاید شما میشود ، یا نه ، دلیلی برای درگیری نیست ..

البته من نمیگم خدایی نکرده شماها با هم درگیر شدید ها ، بنده نمیخوام بزرگ نمایی کنم فقط واژه ای برای توصیف این بحث کوچیک پیدا نکردم
من از همه شما معذرت میخوام اگر....
معذرت من کم سواد رو بپذیرید..

و منالله توفیق..
خوب دوستان از همه تشکر میکنم . بابت لینک دانلود و ویدئو ها و نظراتی که دادند .
من باید صحبت های آقای عباسی رو گوش کنم . بعد از چند روز تحقیق و مطالعه بیاییم و بحثی رو داشته باشیم .
حال تا آن زمان
از دوستان تقاضا دارم که این بخش از صحبت های جناب عباسی که در انجمن های علمی معتبر تایید شده و یا توسط اساتید دانشگاه های معتبر دنیا تایید شده رو برای من و سایر دوستان بگزارند تا مطالب ایشون قابل استناد باشد .
اگر هم صحبت ها و کتب و سخنرانی های ایشون در محافل علمی ثبت نشده و تائید بر آن وجود ندارد میتوانیم تنها به دید شخصی به آنها بنگریم
مثلا در بهترین حالت میتوانیم بگوئیم
" نظر شخصی به نام حسن عباسی در باره روانکاوی این هست و از نظر علمی و جامعه دانشمندان قابل استناد نیست "
و البته این موضوع را هم باید بدونیم که علم با نظر شخصی کاری ندارد و اصولا چیزی که بار ها و بارها آزمایش شود و نتایج آن بررسی شود جنبه علمی پیدا میکند .
پس همه منابع معتبر علمی که ایشون به ثبت رسوندن و در محافل علمی جهان شناخته شده هست ( با نام خودشان ) و در باره مبحث این تاپیک هست رو برامون بزارید تا چند روز آینده بنده هم بحث را به پیش می برم .
موفق باشید Smile
سلام
هرچی نوشتم پاک شد دیگه حالش نیست بنویسم
خلاصه اینکه
نظریه جنگ نامتقارن چیزی نیست که عمومی باشد تا بتوان چیزی گفت و تنها نظریه تایید شده و استفاده شده است

درباره بقیه نظریه ها هم برگرفته از قرآن و فلسفه اسلامی هست که بعیده دانشمندان مادی بپذیرند

شناخت فروید سالها طول کشید ولی دکتر فقط چند ساله مشغول نظریه پردازی هستند
(۳/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۰)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
هرچی نوشتم پاک شد دیگه حالش نیست بنویسم
خلاصه اینکه
نظریه جنگ نامتقارن چیزی نیست که عمومی باشد تا بتوان چیزی گفت و تنها نظریه تایید شده و استفاده شده است

درباره بقیه نظریه ها هم برگرفته از قرآن و فلسفه اسلامی هست که بعیده دانشمندان مادی بپذیرند

شناخت فروید سالها طول کشید ولی دکتر فقط چند ساله مشغول نظریه پردازی هستند

خب جنگ نا متقارن چی هست ؟
بعد دانشمندان و جوامع علمی با دین هیچ فردی کاری ندارند . همان گونه که میدانید بسیاری از دانشمندان مسلمان هستند.
پس اینکه دین در قضاوت جامعه علمی تاثیر داشته باشد امری بعید هست .
جناب عباسی هم نظراتی دارند و حتمی تا کنون برای ثبت نظرات و نتایج آزمایشاتشان اقدامی انجام داده اند دیگر.
اگر اسنادی وجود دارد دوستان و شما و سایرین کمک کنید ممنون میشیم /
سلام
من اصراری ندارم به کسی چیزی رو اثبات کنم
آنچه گفتم کافی بود متاسفانه دقت لازم به عمل نیامد
میشه به صورت خلاصه بفرمایید،آقای عباسی چی فرمودند؟ Huh
کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد! اما کسی که خودش و به خواب زده نمیشه، آقای علی املشی
دوستان آقای عباسی و بی سواد میدونن ایرادی نداره با چند تا مخالف چیزی از ارزش های ایشون کم نمیشه.... اون هایی که باید بفهمن حرف ایشون و میفهمن... اصرار بر گوش کردن سخنرانی های ایشون مثل صحبت کردن با دیواره
سلام
کاربران گرامی
اول باید راجع به یک مسئله آگاهی کافی داشته باشیم بعد اظهار نظر کنیم.
دوم اینکه سابقه فروید به عنوان یک روانشناس مشخص هست. ایشون میگه خودم اولین بیمار خودم بودم!
نظرات ایشون از نظر خود روانشناسان، بسیار و بسیار توش تردید هست اما ردش نمیکنند.
تحقیقاتش مبهم هست،
نمونه هاش جامع نیست،
مفاهیم نظریه اش درست تعریف نشده.
...
حالا چرا مرجع هست دیدگاه فروید؟!

اینطوری دیدگاه رو بررسی میکنند. نه با اهانت.
تو بیسوادی. من بیسوادم که نشد بحث!

.................
موضوع پالایش شد .
در جریان باشید که فقط راجع به موضوع صحبت کنید . ما نمی تونیم اجازه بدیم به کسی که اینجا حضور ندارد و نمی تونه اینجا از خودش دفاع کنه ، توهین کنید .
دوستان من شاغل هستم
بنابر این هنوز فایل صوتی ایشان را گوش نداده ام
تا آن زمان چکیده ای از سخنان دکتر عباسی رو میزارم

[/b]

[b]
خدا مي‌داند توطئه صهيونيستي چیزی نیست جز آنکه براي عقيم كردن دختران از چيپس و پفك استفاده كند.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع