جان ، شما همین که الان اینجا هستید ، و ابراز تمایل کردید که صحبت های آقای عباسی رو بررسی کنید ، خودش نشان دهنده این نکته هست که شما فرد معمولی (با تمایل شدید ذاتی به خواب) نیستید
بنده تمایل دارم که صحبت های آقای فروید رو بررسی کنم ،
و فکر میکنم که اصلا خالی از لطف نیست که شما هم صحبت های دکتر عباسی رو مطالعه کنید
بنده به شخصه به صحبت های آقای عباسی که پیرامون بعضی حوضه هایی که تخصص داشتم زده بود توجه داشتم ،
واقعا میتونم بگم که احترام زیادی برای ایشون قائلم
نمیگم که ایشون خدا هستند و بدون استثنا هر حرفی که در گذشته زده و یا در آینده خواهد زد درست خواهد بود ، اما به جرات میتونم بگم ایشون رو یکی از معدود روشن فکر هایی دیدم که در ایران در حوضه های زیادی در حال فعالیت هستند
(منظورم از روشن فکر ، معنی واقعی کلمه است)
احساس میکنم که احتمالا بعد از رفتن ایشون تازه شروع به استخراج داستان های حماسی در مورد ایشون میکنیم و "حیف" ، "حیف" میگیم ، همون طور که با نمونه های قبلی انجام دادیم..
پ.ن
هیچ بی احترامی ای هم نمیخوام خدایی نکرده به باقی کاربرا و اساتید فروم بکنم ، بنده کوچیک همه شما ها هستم
فقط ، نظر بنده روی گفتگو بدون نزاع هست ، تمامی شما به دنبال یک هدف هستید (
آگاهی و آگاهی بیشتر) ، درسته که گاهی بین دانش شما استکاکی وجود داره ، من فکر میکنم شما (هر دو گروه) باشعورتر از این حرف ها هستید که بخواید بر سر عقاید خود درگیری لفظی پیدا کنید
در نهایت امیدوارم بتوانید به همدیگر برای یافتن حقیقت کمک کنید ، ایشون انشالله میرند و صحبت های آقای عباسی و دیگر بزرگان رو میشنوند ، و تفکرات خودشون رو بهبود میبخشند و به سطح سواد و معرفت خودشون اضافه میکنند ؛ در نهایت یا عقایدشان مشابه عقاید شما میشود ، یا نه ، دلیلی برای درگیری نیست ..
البته من نمیگم خدایی نکرده شماها با هم درگیر شدید ها ، بنده نمیخوام بزرگ نمایی کنم فقط واژه ای برای توصیف این بحث کوچیک پیدا نکردم
من از همه شما معذرت میخوام اگر....
معذرت من کم سواد رو بپذیرید..
و منالله توفیق..