۲/اسفند/۹۳, ۲۰:۳۸
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوعی که می خوام درباره اش بحث کنیم ...شاید به نحوی دیگه توی تالار بحث شده باشه اما من هدفم مطلب دیگری است
چندی است جامعه و بلکه شهرما با موضوع ازدواج به سبک اینترنتی اشنا شده ...ازدواجی که من مد نظر دارم فارغ از مباحث سایت های همسریابی است
ازدواج هایی که اشنایی دو طرف در پایین ترین حالت از طریق چت روم ها ودر بهترین حالت در وبلاگها وسایتهای وتالار های گفتگو محور ایجاد شده اند
ازدواجی که عموما فارغ از ظاهر وشرایط مادی و بیرونی افراد شکل گرفته و اکثر بر مبنای طرز فکر وطرز نگاه و برخورد دو طرف در فضای مجازی شکل گرفته ...
من در این باره چند سوال دارم که موضوع بحث ما رو تشکیل می ده
1-چند درصد به این گونه اشنایی ها اعتماد می کنید ؟
2-چقدر این اشنایی ها رو منجر به ازدواج موفق می دانید؟
3-به نظرتون چه طور از حسن نیت طرف مقابل باید مطمئن شد؟
4-اگر کلا مخالفین دلایلتون رو کامل بگید
موضوعی که می خوام درباره اش بحث کنیم ...شاید به نحوی دیگه توی تالار بحث شده باشه اما من هدفم مطلب دیگری است
چندی است جامعه و بلکه شهرما با موضوع ازدواج به سبک اینترنتی اشنا شده ...ازدواجی که من مد نظر دارم فارغ از مباحث سایت های همسریابی است
ازدواج هایی که اشنایی دو طرف در پایین ترین حالت از طریق چت روم ها ودر بهترین حالت در وبلاگها وسایتهای وتالار های گفتگو محور ایجاد شده اند
ازدواجی که عموما فارغ از ظاهر وشرایط مادی و بیرونی افراد شکل گرفته و اکثر بر مبنای طرز فکر وطرز نگاه و برخورد دو طرف در فضای مجازی شکل گرفته ...
من در این باره چند سوال دارم که موضوع بحث ما رو تشکیل می ده
1-چند درصد به این گونه اشنایی ها اعتماد می کنید ؟
2-چقدر این اشنایی ها رو منجر به ازدواج موفق می دانید؟
3-به نظرتون چه طور از حسن نیت طرف مقابل باید مطمئن شد؟
4-اگر کلا مخالفین دلایلتون رو کامل بگید