تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اینترنت،اشنایی،ازدواج
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوعی که می خوام درباره اش بحث کنیم ...شاید به نحوی دیگه توی تالار بحث شده باشه اما من هدفم مطلب دیگری است
چندی است جامعه و بلکه شهرما با موضوع ازدواج به سبک اینترنتی اشنا شده ...ازدواجی که من مد نظر دارم فارغ از مباحث سایت های همسریابی است
ازدواج هایی که اشنایی دو طرف در پایین ترین حالت از طریق چت روم ها ودر بهترین حالت در وبلاگها وسایتهای وتالار های گفتگو محور ایجاد شده اند
ازدواجی که عموما فارغ از ظاهر وشرایط مادی و بیرونی افراد شکل گرفته و اکثر بر مبنای طرز فکر وطرز نگاه و برخورد دو طرف در فضای مجازی شکل گرفته ...
من در این باره چند سوال دارم که موضوع بحث ما رو تشکیل می ده
1-چند درصد به این گونه اشنایی ها اعتماد می کنید ؟
2-چقدر این اشنایی ها رو منجر به ازدواج موفق می دانید؟
3-به نظرتون چه طور از حسن نیت طرف مقابل باید مطمئن شد؟
4-اگر کلا مخالفین دلایلتون رو کامل بگید
موضوع خوبیو مطرح کردیدSmile

من کلا نسبت به اینجور آشنایی ها بی اعتمادمDodgy

خعلی داغونه.Big Grin

اصلا نمیشه اعتماد کرد...

امیدوارم شدتش رو جا انداخته باشم.Smile

حالا شاید بعدا نظرم عوض شد.Smile
فیلمی دیده بودم به اسم trust. اومده بود این معضل آشنایی اینترنتی و بسیار عالی جا انداخته بود. البته با توجه به اینکه فیلم آمریکایی بود مربوط به دوستی بود نه ازدواج...نشون میداد یه دختر خیلی خیلی ساده ، با یه نفر اینترنتی ارتباط داشت ، چطور اون آدم رفته رفته اون دختر رو به یه ... تبدیل میکنه و بعدن معلوم میشه که اون آءم ۳۵ سالش بوده و در نهایت هم به تجاوز ختم میشه ...
نشون میداد چقققدر نمیشه اطمینان کرد به اطلاعات اینترنتی ، مخصوصا مخصوصا به چت روم ها .
حتی در حالت دوستی معمولی( دوستی دو دختر ، دو پسر ) باز باید خیلیییی احتیاط بشه چه برسه به مقوله ی مهمی مثل ازدواج.
همچین آشنایی هایی یه فاکتور مهم و داره ، دروغ.
اون شخص برای خودش یه هویت مجازی میسازه و با اون تو دنیای مجازی فعالیت میکنه ، و ممکنه این هویت هیچ ربطی به شخصیت واقعیش نداشته باشه ....
یه سوال Huh

اگه طرف نیتش خیر باشه. و واقعا همه چیزو راست بگه چی؟Huh

همی الان پیش اومد این سوال.Big Grin
اگه آدم راست میگه، باید توی یه محیط امن(!!) حتما حتما ارتیاط رو غیر مجازی کنه.
من اگر میگم برای مثال دانشجوی فلان دانشگاهم ، میتونم همونجا قرار بذارم که طرف ببینه راستشو گفتم .
اگه ماجرا ازدواجه ، میتونن پای خانواده هارو باز کنن .
بلاخره یه جوری باید از حالت مجازی ارتباطشون رو جدا کنن.
تو عنوان تاپیک کلمه طلاق یادتون رفت.

اینترنت،اشنایی،ازدواج، طلاق

(۲/اسفند/۹۳ ۲۲:۴۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]تو عنوان تاپیک کلمه طلاق یادتون رفت.

چراHuh
یعنی هر ازدواجی بر این سبک نتیجه اش طلاقه؟!
فک نمی کنید خیلی بد بینانه اس!!!!
(۲/اسفند/۹۳ ۲۲:۴۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]تو عنوان تاپیک کلمه طلاق یادتون رفت.

احسنت...
چرا خب...
نظرات منطقی جاش همین جاست...
موافقا بکن چرا مخالفام خواهشن بگن چرا فقط نیان بگن مخالفیم همین
تو دنیای واقعی نمیشه اعتماد کرد.. مجازی که اسمش روشه...

ابتدای آشنایی خیلی مهمه. تا آخرزندگی هردوطرف یادشون میمونه چه طور باهم آشناشدن.به هم رسیدن مهمه ولی چطور بهم رسیدن مهمتره.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع