(۹/اسفند/۹۳ ۲۰:۳۲)اسکای نوشته است: [ -> ]
متاسفم هیچ جای پست اول از تعامل صحبت نکرده .
متاسف نباشید. بجای تاسف یکبار دیگه ارسال اول رو بخونید!
یا شما معنی تعامل رو نمیدونید یا اصلا متن ارسال اول رو نخوندید!
ارسال اول تاپیک تمام حرفش تعامله.
(۸/اسفند/۹۳ ۱۴:۱۲)soora نوشته است: [ -> ]زن موفق کسی است که نقش کاتالیزور را در زندگی ایفا میکند.
یعنی در کنار همهچیز قرار میگیرد و زندگی را متعادل میکند. در اینصورت، اگر شوهر اشتباهی مرتکب شود زن به جای مقابله اشتباه او را جبران میکند.
نقل قول:** در زندگی به دنبال مقابله بهمثل نباشید؛
نقل قول:بهجای اینکه به چهرهای عبوس در برابر شوهر ظاهر شود، در کنار او قرار میگیرد ؛ این یک ویژگی زن است زنان باید به ایننکته توجه کنند که آنها هستند که زندگی را حفظ میکنند، نه مردان.
نقل قول:
پس یکی از مهارتهای عرصه ی زندگی، سازگاری زنهاست البته منظور از سازگاری، سازش نیست؛ زیرا چهبسا سازش به معنای ظلم باشد؛ ولی در سازگاری، زن به جای مقابله با شوهر مشکل را حل میکند.
در پاراگراف آخر که دیگه کاملا به تعامل اشاره ی مستقیم شده:
نقل قول:باید این نکته را به خاطر داشته باشید که خانه عرصه نبرد و جنگ نیست که درآن موشک را با موشک جواب دهید؛ محیط خانه،محیط تعامل است. اگر بخواهید مقابله به مثل کنید، مشکلاتتان ریشهایتر خواهد شد.
(۹/اسفند/۹۳ ۲۰:۳۲)اسکای نوشته است: [ -> ]
هیچ کس جواب منو نمیده که اگه طرف مقابل گفت مادرت بی شعوره .
چکار میکنه ؟ هیچ کس . پس اینقدر خوب نباشیم
اول اینکه یک انسان خردمند در انتخابش دقت می کنه با فرد بیشعوری که توهین می کنه به عزیزانش حتی بعنوان دوست انتخابش نمی کنه چه برسه به ازدواج!
(بدیهیه که منظورم از دوست دوستی همجنس هست نه غیرهمجنس)
اما خب. فرض می کنیم چنین اتفاقی افتاده. شما می خواید بدونید که چه کنیم؟
کافیه یکبار دیگه ارسال اول رو بخونید.
حالا اگر شما می خواید کار دیگری بکنید و یا با ماهیتابه بزنید تو سرش مختارید. کسی جلوی شما رو نگرفته.

(۹/اسفند/۹۳ ۲۱:۱۱)اسکای نوشته است: [ -> ]اصلا دوست ندارم کاربر خاصی رو مخاطب قرار بدم و این سوال بی جوابم رو بپرسم . آدمو مجبور میکنید .
خانوم آوا لطفا جواب منو بدید . شوهرتون دو تا فحش( دور از جون مادرتون) بده تمرین گذشتی که گفتید رو انجام میدید؟؟؟
بله.....
زیاد سخت نیست....من تمرینش رو از همین تالار شروع کردم....وقتی از توهین های یه غریبه بتونم بگذرم دیگه همسر که جای خود دارد....و به قول اقای املشی ترجیح دیگری بر خودمون هست....
من حتی به عروسمون هم گفتم اگه یه وقت خدایی نکرده ( به فرض) داداش من توهینی به خانواده شما کرد و شما متقابلا جواب دادی من ناراحت نمیشم....( البته این رو از این لحاظ گفتم که بفهمه شخص خودم مهم نیستم وگرنه جواب دادن رو اصلا توصیه نمیکنم)
ولی یه نکته هم بهش یادآوری کردم:
اینکه اگه سکوت کنه و بگذره به نفع خودش وزندگیشه....چون نه مادر خودش و نه مادر شوهرش قرار نیست بجای اون زندگی کنن و اذیت شن!
محیط خونه متشنج باشه خودش و همسرش اذیت میشن نه مادر ایشون و مادر بنده...( اونا زندگی خودشون رو دارن)
یه جمله معروف هستش: قبل از ازدواج چشاتونو خوب باز کنیدو بعد از ازدواج کمی چشاتون رو ببندید...
.
.
.
البته این حرفم به این معنی نیست که اقا حق داره هرچی دلش خواست بگه...نه...ولی بعدا در ارامش هم میشه گلایه کرد و حرف زد...حتما نیازی نیست در اوج عصبانیت جواب فحش رو داد تازه اونم با فحش!!( این دیگه آخره ببخشید حماقته.....!!!)!.
زندگی مشترک خوب در دو کلمه خلاصه میشه،
کوتاه بیا
پ.ن.
بدون گذشت زندگی معنی نداره (هر دو طرف). تو زندگی مشترک زن دمپر بزرگتریه چون روح بزرگتری داره ظرفیت بیشتری داره (مال ما که اینطوریه).
خانوم اسکای
حالا من یه سوال می پرسم
اگه شوهر شما از روی عصبانیت شدید ودر حالتی که خودتون درک می کنید واقف به کلماتی که بیان می کنه نیست خدای نکرده به خانواده شما توهین کدر،شمام توهین می کنی!!!بهمین راحتی؟
یعنی شما توهین می کنی ایشون جواب می دن دوباره شما ایشون...بعد دقیقا این اسمش زندگیه یا دعوای خیابونی اینجا نسبت بین شما اصلن مهم نیست!!
اگه همسرتون بخاطر هر دلیلی به شما دروغ گفت شما یدونه حواله دهانش می کنید بعدم تشریف می برید منزل پدر
بعد کلا به نظر شما این سبک زندگی ها چقدر دوام میاره
بعد چرا شما برعکس قضیه رو نمی بینی همه می دونن یکی از ویژگی های بارز خانوما زبان تند وتیزشونه که به راحتی می تونن قلب همسرشون رو بشکنن که اقایون با مسامحه ازش به عنوان غرغر کردن یاد می کنن
حالا اگه قرار باشه همین الان تو خونه پدریتون مادر شما یه کوچولو غرر کنه پدرتون 100تا جواب بده می شه زندگی کرد..
گاهی ما خانوما تو بحثا به همسرانمون تلویحا می گیم از تو هیچ خیری ندیدم حالا اگه اون شوهر به خودش بگیره واینو قبول نداشته باشه که شما از ته قلبت نگفتی به شما بگه پس بفزما برو جایی که بهت خیر برسونن ...درسته عادلانه اس
شما راضی هستی
جناب املشی . این چه تعاملی هست که یه پای قضیه یه نفر دائما داره خرابکاری میکنه و دائما داره توهین میکنه و دروغ میگه و طرف دوم دائما داره میبخشه و خوبه و مهربونه و گذشت میکنه . این یعنی تعامل و تعادل و حفظ زندگی .؟؟؟؟
کجای پست اول از مرد هم صحبت شده که باید کاری مثبت انجام بده . ؟؟؟؟ که من تعامل رو بفهمم .
نقل قول:اول اینکه یک انسان خردمند در انتخابش دقت می کنه با فرد بیشعوری که توهین می کنه به عزیزانش حتی بعنوان دوست انتخابش نمی کنه چه برسه به ازدواج!(بدیهیه که منظورم از دوست دوستی همچنس هست نه غیرهمجنس)
نقل قول:اما خب. فرض می کنیم چنین اتفاقی افتاده. شما می خواید بدونید که چه کنیم؟
کافیه یکبار دیگه ارسال اول رو بخونید.![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
حالا اگر شما می خواید کار دیگری بکنید و یا با ماهیتابه بزنید تو سرش مختارید. کسی جلوی شما رو نگرفته.
بله کسی جلوی منو نگرفته . نه با ماهی تابه نمیزنم تو سرش که مجبور به دادن دیه بشم

. لا به لای پستام نوشتم که با سیاست زنانه ادبش میکنم که روزی 100 بار قربون صدقه ی عزیزانم بره .
نقل قول:.
البته این حرفم به این معنی نیست که اقا حق داره هرچی دلش خواست بگه...نه...ولی بعدا در ارامش هم میشه گلایه کرد و حرف زد...حتما نیازی نیست در اوج عصبانیت جواب فحش رو داد تازه اونم با فحش!!( این دیگه آخره ببخشید حماقته.....!
من گفتم فحش بدیم ؟ من مریخی انگار حرف میزنم .
من میگم کجا قراره بالاخره مرد بگه غلط کردم؟ دیگه از این شکر ها نمیخورم .؟ خانوم من خودم بی شعورم؟.
از این زبون بازی های مسخر ی مردونه که زن دوست داره بشنوه تا التیمای باشه بر درد هاش . ؟؟؟
من منظورم این بود که پست اول اصلا از وظایف مردانه نمیگه و باز این زن هست که باید بسوزه و بسازه.همین .
شماها واقعا وقتی مردی به مادرتون فحش بده دیدتون نسبت بهش عوض نمیشه . آبی که ریخته شده . شاید آدم کوتاه بیاد.اما دید آدم عوض میشه . جوری بحث میشه انگار همه چی با سیاست زنانه حل میشه . خیر سیاست زنانه مجبوره کاری کنه تا بمونه . همین . توهین ها زخمشون رو سینه میزارن . والسلام
(۹/اسفند/۹۳ ۲۱:۴۴)اسکای نوشته است: [ -> ]جناب املشی . این چه تعاملی هست که یه پای قضیه یه نفر دائما داره خرابکاری میکنه و دائما داره توهین میکنه و دروغ میگه و طرف دوم دائما داره میبخشه و خوبه و مهربونه و گذشت میکنه . این یعنی تعامل و تعادل و حفظ زندگی .؟؟؟؟
کجای پست اول از مرد هم صحبت شده که باید کاری مثبت انجام بده . ؟؟؟؟ که من تعامل رو بفهمم .
الان متوجه منظورتون شدم
بدیهیه که این
تعامل دو سویه هست. من تصور می کردم این دو سویه بودن دیگه نیاز به توضیح و تاکید نداره. وگرنه حتما اشاره می کردم بهش.
شما جای زن و مردش رو عوض کن.

البته با در نظر داشتن نیاز ها و تفاوت های ذاتی هرکدام.
حرفمون این هست که به این تعامل که بر مبنای عقلانیت، اصول اخلاقی، و آیات و روایات هست توجه داشته باشیم. همین.
پس الان مسئله حل شد؟
»
ﺩﻭ ﺗﺎ ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻧﺪ ﻭ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻳﻚ ﺯﻣﺎﻥ ﺧﻮﺩﻛﺸﻰ ﻛﻨﻨﺪ . ﭘﺲ ﺑﻪ ﺑﺎﻻﻯ ﺑﻠﻨﺪﺗﺮﻳﻦ ﺁﭘﺎﺭﺗﻤﺎﻥ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﺮﺩ ﮔﻔﺖ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﻳﻚ ﺗﺎ ﺳﻪ ﻣﻰ ﺷﻤﺎﺭﻡ ﺑﻌﺪ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻫﻢ ﻣﻰ ﭘﺮﻳﻢ . ﺯﻥ ﻗﺒﻮﻝ ﻛﺮﺩ . ﻣﺮﺩ ﺷﻤﺮﺩ : ١ ٢ ٣ ﺯﻥ ﭘﺮﻳﺪ ﺍﻣﺎ ﻣﺮﺩ ﺍﺯ ﺳﺮ ﺟﺎﻳﺶ ﺗﻜﺎﻥ ﻧﺨﻮﺭﺩ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺳﻘﻮﻁ ﻛﺮﺩﻥ ﺯﻧﺶ ﺭﺍ ﺗﻤﺎﺷﺎ ﻣﻰ ﻛﺮﺩ ﻛﻪ ﻳﻜﺪﻓﻌﻪ ﺯﻥ ﭼﺘﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻛﺮﺩ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﻰ ﻭ ﺁﺭﺍﻣﻰ ﺑﺮ ﺯﻣﻴﻦ ﻧﺸﺴﺖ . ﺳﺆﺍﻝ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ : ﺧﺎﺋﻦ ﺗﺮﻳﻨﺸﺎﻥ ﻛﺪﺍﻣﻴﻚ ﺑﻮﺩﻧﺪ؟ ﻣﺮﺩ ﻳﺎ ﺯﻧﺶ؟ !
مرد بدبخت ترسیده بپره ولی زنه...

ااقای محمد از کجا فهمیدین مرده ترسیده

برعکس من فک می کنم از اعتماد زنش سواستفاده کرده وگرنه اگه می ترسید زنشم نگه می داشت بعله

یه مورد دیگه هم اینه اگه زن جلوی شوهرش کوتاه میاد برای اینه که اون اقا پشیمون بشه وبعد چند لحظه بخاطر رفتار خوب زنش با شرمندگی عذرخواهی کنه ویجوری از دله خانومش دربیاره
حالا اگه این وسط حانوم کوتاه نمی اومد چی می شد؟
نه مرده پشیمون می شد نه این دعوا تموم می شد
پس بازم این سیاست نهایتا به نفع زن تموم می شه..
بعدم ما درباره یه ادمه نرمال حرف می زنیم نه یه ادمه پرخاشگر بددهن