بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
ایام فاطمیه رو اول از همه به صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، دوم به سادات و سوم به همه ی دوستان تسلیت عرض میکنم .
زمان زیادی بود که میخواستم تاپیکی ایجاد کنم در رابطه با ازدواج و طلاق . البته تاپیک های دیگه ای هم توی ذهنم هست که هر موقع میخوام اون تاپیک رو ایجاد کنم ، یه مسئله ای پیش میاد که وقت نمی کنم !!! اما امشب عزمم رو جزم کردم که این تاپیک رو ایجاد کنم . هدفم هم از ایجاد این تاپیک بررسی دلایل ازدواج و متاسفانه منجر شدن اون به طلاق هستش . روند تاپیک هم به این شکله که در طی هفته و بنا به استقبال دوستان عزیزم این تاپیک بروزرسانی میشه . دوست دارم دوستان عزیزم هم توی این تاپیک بحث کنن . اول از همه خودم شروع میکنم :
خیلی از افرادِ امثال بنده ی حقیر که در سن ازدواج هستن ، در جستجوی یه فرد مناسب برای خودشون هستن . دختر یا پسر بودنش فرقی نداره . اما امروزه معیار فرد مناسب برای تعداد زیادی از جوونا تغییر کرده . قبل ترها ، با حجاب بودن ، با حیا بودن و به معنای واقعی کلمه خانم بودن ، معیار پسران برای ازدواج بود . اما امروزه تعداد زیادی از پسرا ، امروزی بودن (حجاب شل و وِل) ، اجتماعی تر بودن(آزادی بدون قید و شرط) و به معنی واقعی کلمه دم دستی بودن رو ملاک قرار میدن . دختر خانومها هم معیارهاشون عوض شده . قبل ترها ، غیرت داشتن ، به لحاظ اخلاقی سالم بودن ، اهل تدین بودن و به معنی واقعی کلمه مرد بودن ، ملاک دخترخانوما برای ازدواج بود . اما امروزه غیرتی نبودن (آزادی عمل بیشتر) ، اخلاق خوب داشتن(ولوو به لحاظ اخلاقی سالم نباشه) ، اهل دین نبودن و به معنی واقعی کلمه عیاش بودن رو ملاک قرار دادن . این روزا همه چیز شده پول و رابطه جنسی . همون موقعی که وضعیت حجاب داشت تغییر میکرد ، کم کم سلیقه ها هم عوض شد . به طوریکه اخلاقیات توی جامعه ی ما به شدت نزول کرد . همون موقع ها معیارهای ازدواج روند تغییر رو طی میکردن . اگر دیروز خانواده های واقعی و اصیل برای ازدواج (چه دختر و چه پسر) معیارهای مختلفی از جمله سطح تحصیلات ، سطح فرهنگ ، سطح مالی و . . . رو در نظر میگرفتن ، امروز فقط میتونن برای ازدواج یه معیار رو در نظر بگیرن ؛ صلاحیت اخلاقی !!! اگر همین یه مورد رو داشت ، مطمئنا بقیه رو تا حدودی داره . تازه میرسیم به توصیه ی مهم اهل بیت (علیه السلام) که فرمودن اگه فرد مومن بود ، بهش دختر بدین .
دوستان عزیز :
همه ی مسائلی که بیان شد ، اگه واقعا ریشه یابی بشه ، شاید نشه انتهاش رو پیدا کرد . چرا که واقعا خیلی از مسائل در بوجود آمدن این مشکلات نقش دارن . تربیت صحیح والدین ، رفتارهای جامعه ، دوستان ، ابزارهای برقراری روابط اجتماعی و . . . ! اینها واقعا نقش دارن . شاید برای اینکه بتونم تاپیک رو در مسیر درستش قرار بدم ، مجبور بشم یه مقدار از بحث اصلی خارج بشم تا در تکمیلش به بحث اصلی برسم .
ازدواج زمانی رخ میده که دو طرف به جایی میرسن که حس میکنن میتونن برای ادامه زندگی شون کنار هم باشن . اما چه اتفاقی میفته که این حس خوشایند ، جای خودش رو به نفرت میده ؟
زوج های زیادی هستن که سالیان متمادی کنار هم زندگی میکنن و در کنار هم برای به ثمر نشستن میوه ی زندگی شون (فرزند) تلاش میکنن . اما پس از سالها زندگی ـ اون هم با یک یا چند بچه ـ تصمیم به طلاق میگیرن . شاید یه موضوع بسیار کوچیک باعث فروپاشی بنیان این جور زوج ها میشه . اما دلیل یا دلایل این نوع رفتارها چیه ؟
برای پاسخ دادن به این سوال باید خیلی از مسائل رو در نظر بگیریم . فکر میکنم تا اینجا کافی باشه تا دوستان عزیزم وارد بحث بشن . انشاألله اگه استقبال خوب بود ، تاپیک رو ادامه میدم . اگرنه که زحمت پاک کردن تاپیک میفته گردن عزیزان ناظر !
منتظر نظرات دوستانم هستم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
فکر میکنم این تاپیک مغفول مونده . منتظر نظرات دوستان عزیزم هستم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
به نظر من مقصر اصلی خونواده ها هستن.
خیلی از زندگی ها به خاطر دخالت های بیجای خونواده های دختر و پسر از هم میپاشه. یکی دیگه هم شاید این باشه تا خانم یکم اذیت شد و مثلا به مادرش گفت(که کار اشتباهیه) مادرش بهش میگه باید ادبش کنم و دعوا و اینجور چیزا. چشم و هم چشمی هم که دیگه نیازی به توضیح نداره
در مورد اینکه کم غیرت شدن و این جوز چیزا ، من فکر نکنم دلیل اصلی طلاق باشه.
بیاید با امار و ارقام و مستند دلیل بیاریم!
عمده ترین دلیل طلاق ابتدا مسائل جنسی بعد از اون اقتصادی و مداخلات هست!
گوبا بیش از 50 درصد طلاق ها دلیل اوله!
نگاه کردن به فیلم های مبتذل، مستهجن و شو های ماهواره ای و کارناوال زنهای عجیب و غریب خیابونی که روز به روز بد تر هم می شه، باعث شده ذائقه جنسی مردها و زنها تغییر کنه و نتونن از همسرشون اقنا بشند!
به همین راحتی!
نقل قول:ایام فاطمیه رو اول از همه به صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، دوم به سادات و سوم به همه ی دوستان تسلیت عرض میکنم .
خیلی ممنون

نقل قول:اما چه اتفاقی میفته که این حس خوشایند ، جای خودش رو به نفرت میده ؟
ببخشید یک مقدار میخوام از هدف تاپیک فاصله بگیرم و یک دلیل دیگه برای قشر خودم خصوصا پسرها عنوان کنم.
یک مدل دخترهای خوب داریم ...
یک مدل دخترهای خوب داریم که بعد از ازدواج با کسب آزادی بیشتر ، تو زرد از آب در میان !!
بقیه مدل ها هم وضعیت شون مشخصه ، اونا سهم پسرای ظاهربین میشن که نتیجه زندگیشون میشه نکبت!
بخاطر روابط عاطفی که بعد از ازدواج بوجود میاد ، اگر همسر خوب نباشه مرد در یک جنگ نرم قرار می گیره و کم کم ایدئولوژی همسرش رو می پذیره.
بعنوان مثل دوستم میگفت چرا این مردها زنشون رو اینطوری بیرون میارن؟ یعنی نمی دونن پشت سرشون چی میگن یا با چه دیدی به زنش نگاه می کنن؟
خب جوابش همینه که مرد کاملا با حس های عاطفی و جنسی زن خنثی شده و بطور افراطی خود شیرینه!
پس من کلا سعی می کنم تو این آخرالزمانی اصلا به ازدواج فکر هم نکنم. زشت نیست آخرت ازم بپرسن خدا رو به یک دختر فروختی؟!!!
بنظر من مشکلات قبل از ازدواج بخاطر بی عرضگی و بی کفایتی خانواده پسر و زیاده خواهی خانواده دختره.
بعد از ازدواج ، دوستان ، رسانه ، بی غیرتی مرد و فساد اخلاقی خانواده.
علاوه بر این اعتقاد من اینه که ازدواج های امروزی خیلی الکی و بدون آشنایی قبلی شکل می گیره. و اون عشقی که ازش صحبت به میون میاد در واقع همون شهوته که بعد از دو سال به سردی میره و نتیجه اش میشه دیده شدن عیب ها و طلاق!
بنظر من از هر 1000نفر فقط یک نفر عشق واقعی رو درک می کنه. بقیه تحت جو خانواده ها ، دوستان ، پول ، زیبایی و ... ازدواج می کنن.
الان خانم اسکای میاد میکشت داداش
روحت شاد، یادت گرامی

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
استقبال نسبتا خوب بود . اما کافی نبود . در هر حال :
برای اینکه دلایل این مشکلات رو متوجه بشیم باید یه سری رفتارها رو واکاوی کنیم :
1) آیا این افراد قبل از ازدواج زمینه خاصی داشتن ؟
2) آیا قبل از ازدواج با کسی رفیق بودن ؟
3) آیا قبل از ازدواج رابطه ی جنسی داشتن ؟
و . . . ؟
پاسخ به این سوالات خیلی از مسائل رو مشخص میکنه . سوال اول سوال خیلی مهمیه . باید یه مقدار رودربایستی ها رو کنار بذاریم . افرادی هستن که شامل این گروه میشن . افرادی که قبل از ازدواج با کسی رابطه نداشتن ؛ اما درگیر یه سری موضوعات شدن . مقالات و داستانهای جنسی ، سایت های پورن ، فیلم های پورن و . . . ! ولی با کسی رابطه جنسی نداشتن . شاید افرادی هم باشن که حتی خودارضایی هم نمی کردن . اما مقالات و فیلم های پورن اثر خودشون رو گذاشتن . این افراد کسانی هستن که قبل از ازدواج زمینه رابطه جنسی داشتن ، اما هیچ وقت تجربه نکردن و شاید نخواستن که تجربه کنن . جالبه معیارشون برای ازدواج چون در اثر همون مقالات و فیلم ها تغییر کرده ، دیگه خوب بودن همسر به لحاظ اخلاقی مهم نیست . این افراد با 2 نوع ازدواج روبرو هستن . نوع اول دختر خانومی که به لحاظ اخلاقی سالمه و نوع دوم دخترایی هستن که به اصطلاح امروزی ها دم دستی هستن . مسلما با نوع دوم که کاری نداریم . اما نوع اول همون کسانی هستن که همیشه ضرر میکنن . وقتی تحت تاثیر فیلم ها و مقالات از همسر خود رابطه های نامتعارف رو میخوان و چون بعضی از روابط از طبیعت زن دوره ، شاید ابتدای امر موافقت کنه . اما بعدها همین مسائل باعث جدایی میشه . چرا ؟ چون فرد توقع داره که همسرش مثل بازیگران فیلم های پورن رفتار کنه و چون این اتفاق نمیفته ، فکر میکنه که زنش سرده . این افراد کسانی ان که فقط به فکر ارضای خودشون هستن . تعارف هم نداریم . درصد زیادی از طلاق های جامعه به خاطر مسائل جنسیه . این مواردی که گفتم برای آقا پسرها بود . اما دختر خانومهایی هم که شرایط مشابه آقا پسر رو دارن . این دختر خانوم ها تحت تاثیر همون مقالات و فیلم ها توقعاتی از شوهر خودشون دارن که از طبیعت مرد خارجه و متاسفانه همینجا مسائل شروع میشه و با همین حس نارضایتی رو به روابط پنهانی میاره که پناه می برم به خدا ! پس باید نتیجه گرفت که رسانه داره تاثیر خودش رو مستقیما روی فکر جوونای ما میذاره بدون اینکه خودشون متوجه بشن .
اما سوال دوم ؛ پیدا کردن جواب این سوال هم از نکات بسیار مهمی هست که بعضا باعث جدایی میشه . خیلی از پسر و دخترها قبل از ازدواج با افرادی (چه کم و چه زیاد) رابطه ی دوستی برقرار میکنن . فرض رو بر این میگیریم که اصلا رابطه جنسی برقرار نشه . این نوع رابطه ها تاثیر عمیق عاطفی روی افراد میذاره . توی این رفاقت ها اتفاقات زیادی میفته . از جمله اینکه روابط عاطفی بین طرفین به سطح خیلی بالایی میرسه و اگر خدای ناکرده به هر دلیلی این رابطه ی عاطفی به ازدواج منجر نشه ، طرفین به شدت ضربه ی روحی می بینن و اگر با فرد دیگه ای ازدواج کنن ، بعدها اگر این دو همدیگه رو یه جایی ببینن ، متاسفانه به خیانت منجر میشه و همین موضوع زمینه ساز طلاق میشه .
و اما سوال سوم که در موردش خیلی بحث وجود داره . فکر میکنم تا اینجا کافی باشه . منتظر نظرات دوستان عزیزم هستم .
در پایان از دوستان عزیزی که توی بحث شرکت کردن ، کمال تشکر رو دارم . به Mohammad Trust عزیز عرض کنم که نکاتی که شما مطرح کردین ، حتما مورد بحث قرار میگیره و انشاألله پله پله میریم جلو . مجتبی 110 عزیز هم به نکات خوبی اشاره کردن . و اما سدرة المنتهی عزیز ؛ خدمت شما عرض کنم مواردی که شما فرمودین کامل درسته . اما نتیجه گیری شما واقعا ضعیف بود . شما با این تفکر که حاضر به ازدواج نیستین (چه شوخی ـ چه جدی) ، بزرگترین خیانت رو به خودتون میکنین . انشاألله تجدید نظر کنین .
دوستان دیگه هم خواهشا توی بحث شرکت کنن .
در پناه الله
یا مهدی مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
ماه بندگی هم تموم شد . عید فطر رو که گذشت ! به همه ی دوستان تبریک میگم .
این تاپیک به نظرم خیلی مغفول مونده و توقع داشتم که دوستان عزیزم توی این تاپیک بیشتر شرکت میکردن . اما به هر حال روی هدف بنده ی حقیر تاثیری نداره . امیدوارم مطالب مفید باشه . تاپیکی که ایجاد شده ، خیلی جای بحث داره و خوشبختانه اینقدر مطالب توی ذهنم هست که اگه بخوام همش رو یه جا وارد کنم ، فکر میکنم یه 24 ساعت کامل فقط باید یه دم تایپ کنم !!! تازه بعد از اون باید بشینیم تحلیل کنیم که این خودش اگه اصولی بریم جلو شاید هفته ها و ماهها زمان ببره . علی ای حال ؛ برسیم به بحث اصلی تاپیک :
3) آیا (جوانان ـ چه دختر و چه پسر) قبل از ازدواج رابطه جنسی رو تجربه کردن ؟
با توجه به اینکه دو مورد قبلی رو شرح دادم ، سوال سوم میتونه مکمل 2 تا سوال دیگه باشه . اگه بنا به اونچه که در سوال اول گفته شد ، جوونا قبل از ازدواج زمینه خاصی داشته باشن ، این خودش راه رو برای کشیده شدن اون زمینه ی خاص به رابطه جنسی سوق میده . یعنی درصد کمی از افراد هستن که فیلم های پورن ، مجلات و مقالات پورن و . . . رو دیده باشن ، اما حداقل خودارضایی رو تجربه نکرده باشن . درصد زیادی متاسفانه یا به روابط با همجنس رو میارن و یا درگیر زنا میشن و این خودش میشه پاسخ سوال دوم . که همین موضوع باعث رفاقت های قبل از ازدواج میشه و در بیشتر مواقع به رابطه جنسی منجر میشه و تازه میرسیم به سوال سوم . کسانیکه قبل از ازدواج رابطه جنسی رو تجربه میکنن ، تقریبا راههای برگشت رو به روی خودشون میبندن . حتی اگه ارضای میل جنسی از طریق صیغه موقت باشه که اصلا الان جای بحثش نیست . فقط اصل این موضوع تاکید بر خویشتن داریه که حقیقتا سخته .
ببینید دوستان :
به قول یکی از رفقا ، رابطه جنسی مثل غذا میمونه و برای بدن ضروریه ؛ چه به لحاظ جسمی و چه روحی . اما اگر با این تفکر بریم جلو که من فقط میخوام به لحاظ جسمی خودم رو ارضا کنم ، این تفکر از پایه و اساس قطعا غلطه . ارضای میل جنسی هم ارضای جسمی رو طلب میکنه و هم ارضای روحی رو و این دو همزمان اتفاق میفته . شما نمی تونید این دو رو از هم تفکیک کنین . نمیشه رابطه جنسی داشت ، اما به اون عادت نکرد . نمیشه صیغه های متعدد کرد ، اما تنوع طلب نشد . نمیشه رابطه جنسی خارج از عرف داشت ، اما نسبت به همه ی زنها حریص نشد . اینها واقعیت های رابطه ی جنسی خارج از روابط زن و شوهریه . جوونایی که رابطه جنسی رو قبل از ازدواج تجربه میکنن ، اگه تحت تاثیر مقالات و فیلم های پورن قرار گرفته باشن ، قطعا اگه همسرشون(چه پسر و چه دختر) از افراد صالح باشه ، در زندگی زناشویی با مشکلات عدیده روبرو میشن . چون هیچکدوم از طرفین نمیتونن هم دیگه رو تکمیل کنن . خداوند متعال در قرآن میفرماید مرد را برای زن و زن را برای مرد آفریدیم تا مایه آرامش هم باشند (فکر میکنم سوره روم آیه 21 باشه ) . این آرامش تا توی روابط جنسی بوجود نیاد ، توی هیچ جای زندگی قابل جبران نیست . روابط جنسی قبل از ازدواج به دلیل تعدد شرکای جنسی (چه پسر و چه دختر) ، فرد رو تنوع طلب میکنه و این به همسر آینده ی فرد لطمه ی فراوان میزنه و قطعا کسانیکه با اینجور افراد ازدواج میکنن ، بازنده های اصلی هستن . متاسفانه چه بسیار افرادی بودن که قبل از ازدواج روابط جنسی متعدد داشتن و این تنوع طلبی تا جایی پیش رفت که فرد به خاطر همین روابط به بیماری های مقاربتی مبتلا شد و همسر از همه جا بی خبر هم درگیر شد . و چه بسیار زنان شوهرداری بودن که علیرغم داشتن همسری خوب و پاکدامن ، به خاطر اعتیاد به روابط جنسی قبل از ازدواج ، به همسرشون خیانت کردن و هم خودشون و هم شوهرشون رو درگیر بیماری های مقاربتی کردن و اگه یه کم بالاتر بریم ، حتی بعد از خیانت نقشه قتل شوهرشون رو کشیدن !!! خدا عاقبت همه ی ماها رو به خیر کنه . . .
فکر میکنم تا همینجا کافی باشه . برای پست بعدی یک مورد دیگه از موارد رو مورد بررسی قرار میدیم و اونم « تحقیقات » قبل از ازدواجه .
منتظر نظرات دوستان عزیزم هستم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر من اگه کسی می خواد خوشبخت بشه یا طلبه بشه یا شبیه طلبه ها زندگی کنه!