خدمت دوستان ناراحت و راحت خودم چند تا نکته رو عرض کنم:
- مقایسه خوبی با بدی بالذات ایرادی نداره. حتی اگه اون خوبی خود خدا باشه و اون بدی خود ابلیس باشه.
هی نگین این قیاس مع الفارقه، این قیاس درست نیست. علی (علیه السلام) مظهر همه خوبی هاست و ...
چون مامان من که دبیر دینیه، میگه بچه ها تو این زمینه ها هر رو از بر تشخیص نمیدن.
اگه قرار بود همه شیعه کامل باشن و علی (علیه السلام) هم الگوشون که این وضع جامعه ما نبود.
پس معلومه که بچه های نوجوون ما دنیا رو به این سیستمی که شما میبینین و تصور میکنین به همین "بیداری اندیشه" خلاصه میشه، نمی بینن.
- ما که بچه بودیم، یه کارتون میذاشتن به نام ای کیو سان. چند تا از داستان هاش رو از کتاب قضاوت های امیر المومنین (علیه السلام) آورده بودن و کارتون کرده بودن.
من و داداشم و بسیاری از دوستام، وقتی میخواستیم مساله های ریاضی حل کنیم، پاهامون رو مثل ای کیو سان به صورت 4 زانو می بستیم و انگشتمون رو میکردیم تو دهنمون و می چرخوندیم رو سرمون.
یعنی ژاپنی بودایی، تونست از امام من شیعه واسه من یه مدل بوداییش رو بسازه که من در اشل بسیار کوچیکی ازش تقلید کنم.
امروزه که بچه ها از بعد از افتادن دندون های شیری، به دیدن سریال های بزرگونه رو میارن، فکر میکنین از افسر من جان گو که نمونه بودایی امام علی (علیه السلام) هیچ الگویی تو ذهنش نمی سازه؟
این که من انگشتامو خیس کنم و رو سرم بچرخونم خطری نداشت، اما این که بچه های ما مثل سریال های کره ای به خاطر از دست دادن عشقشون مست بشن، این عیبه.
این که یاد بگیرن "سر زلف تو نشد، سر زلف دگری" این میشه که اوضاع خانواده تو کشورمون اینقدر متزلزل میشه.
- یه سایتی هست به نام گوگل. امیدوارم باهاش آشنایی داشته باشین.
سرچ کنین "لی مین هو" یا "سونگ ایل گوک" یا "لی یونگ آئه" یا ...
مشاهده میکنین که تمام این آدما سایت طرفداران دارن.
حتماً پیش خودتون میگین سایت زدن که کاری نداره.
اوکی...
تشریف ببرین چند نمونه از کامنت هایی که زیر هر عکس یا زیر هر تیکه فیلمی که ازشون تو آپارات هست رو بخونین تا متوجه بشین سلیقه بچه های ما داره کدوم سمتی میره.
این که شما علاقه دارین تو برف قدم بزنین و زیر بارون راه برین، دلیل نمیشه که بقیه از فیلم کره ای بدشون بیاد.
دلیل قانع کننده تر میخواین؟
پلیس راهنمایی و رانندگی تهران، در مصاجبه خودشون اعلام کردن که زمان پخش سریال یانگوم و جومونگ از پیک ترافیک کاسته میشد و خیابونا به طرز غیر قابل باوری خلوت میشد.
این یعنی چی؟
یعنی مردم مچل این بودن که بانو چویی به سزای اعمالش میرسه یا نه!
یعنی سلیقه تعداد بسیار زیادی از مردم این بوده که ساعت 8 شب مشاهده کنن که جومونگ چطوری از یه گاگول به رهبر یه جنبش آزادی خواهانه تبدیل میشه.
- سرکار خانم اسکای که معتقدین حضرت زهرا پوشیه نمیزده و از خونه هم بیرون میرفته و اگه شرایط پیش میومده تو برف هم قدم میزده!
مرحمت کنین یه حدیث، تنها یه داستان و نمونه از مطرح شدن قد و بالا و رنگ پوست و مدل چشم و ابروی حضرت زهرا (سلام الله علیها) بیارین تا من اسمم رو به قلیدون تغییر بدم.
عرب هیزی که توی داستان هاشون از قد و بالای زنان پیغمبر میگه و از رنگ پوست فلانی و بهمانی میگه، چطوره که از ظاهر حضرت زهرا (سلام الله علیها) هیچی نمیگه؟!
من به شما میگم!
دلیلش اینه که اصلاً ایشون رو ندیدن.
منظورم چهره و قد و بالاشونه ها!!!
یعنی کور میرفته دم در خونه شوم، حضرت زهرا (سلام الله علیها) چادر سر میکرده.
شما اصلاً گزینه تحصیلات و اینا رو ول کن!
فکر کن امام علی (علیه السلام) بیاد خواستگاریت...
دیگه این که یه نمونه همه چی تمومه و ایرادی نداره که...
این که دیگه نمیخواد براش تاپیک بزنیم و رفتار با زن ها رو بهش یاد بدیم.
شما بفرمایین، حاضرین 9 سالگی هم نه، 18 سالگی باهاش ازدواج کنین و تا 27 سالگی 4 تا بچه بیارین و خودتون تو خونه آشپزی رو انجام بدین و کور هم که اومد دم در خونه تون چادر سر کنین؟
حاضرین به خاطر شوهرتون که علی ابن ابی طالبه، تشریف ببرین جلوی در که میخ فرو بره تو پهلوتون و بچه 5 امتون سقط بشه؟
- اصولاً این تاپیک واسه اونایی زده شد که مدام میخوان تقصیرها رو گردن دیگران بندازن.
اونایی که مدام گیر میدن که چرا من باید خودمو درست کنم، بهتر نیست پسرها خودشون رو درست کنن!
این تاپیک واسه اونا زده شد که بگه حتی اگه یه پسر کامل هم شما رو میگرفت، محال بود شما از خواسته هاتون کوتاه میومدین.
- رفتارها و جملات بعضی از دوستان اونقدر به آدم برمیخوره که آدم واقعاً دلش نمیخواد بیاد اینجا و اعصاب خودش و دیگران رو خرد کنه.
من در عجبم از کاربرانی که هرچی هم بهشون توهین میشه، بازم راست راست میان تو این تالار.
انگار که وظیفه ای چیزی داشته باشن که حرفشون رو در سیل توهین ها بگن، بلکه یه نفر با حرفشون از راه به در بشه.
انگار که پول گرفتن و این شغلشونه که عصبانی نشن و مدام عصبانی کنن.
این تیکه حرفم با کاربرای مچلی بود که به تازگی عضو شدن و هی دارن در کمال خونسردی افکار پوچشون رو رواج میدن.
دیگه در این مورد حرفی ندارم.
من گفتنی ها رو گفتم.
شما به عنوان یه سایت فرهنگی به نظر من مسئولین که مردم رو از خطراتی که دورشون رو گرفته آگاه کنین.
اگه نهایت تاپیک هایی که میشه تو این تالار زد، تاپیک های صلوات و اخباره که بهتر نیست در سایت بسته بشه مردم اخبار رو از سایت های خبری دنیال کنن و صلوات هم با صلوات شمار بفرستن؟
خدا کنه فقط 4 سال دیگه که دیدین مردم رفتن جراحی کردن که شبیه جومونگ بشن، بیاین بگین خدا پدر زینب رو بیامرزه، یه روزی داشت هشدار میدادا!!!
صدا و سیما موظفه الگو های خودمون رو کامل و جداب عرضه کنه.
نه این که اجازه بده کشورهایی مثل کره، الگوهای ما رو با اندکی تصرف و تخلیص بوداییشون کنن و به خورد مردم بده.