با سلام و عرض خسته نباشید ، خدمت همه عزیزانی که میخوان با عرضه محتوا توی این جنگ نرم شرکت کنند
اولش بنده
در اینجا توصیه ای داشتم خدمت همه عزیزانی که میخوان طرح های برجسته ای در این حوضه ارائه بدن
در ادامه به عنوان برادر کوچک تر شما ، میخوام مبحث نور پردازی رو توی عکس ها (با کمک نرم افزار فوتوشاپ) به شما آموزش بدم..
پیشاپیش از همه مدیران و مسئولین سایت هم عذر میخوام اگر این صفحه یک مقدار سنگین خواهد شد
چاره ای نیست ، برای اینکه توضیحات واضح تر باشه بنده باید با تصاویر فراوان و جزئیات توضیح میدادم
و البته نکته ای که قبل از هر چیز باید خدمت شما بگم اینه که این کاری که در ادامه قصد داریم با هم انجام بدیم یک فرمول ثابت برای تمامی عکس ها نیست ،
اما به ما مسیر رو نشون میده و شما کم و بیش با این تکنیک آشنا میشید و میتونید در ادامه با کمی بازی کردن یا اصطلاحا "ور رفتن" با اعداد و دیگر متغیر های این فرمول ، فرمول های جالب دیگر و عکس های جالب دیگری تولید بکنید
خب این عکسی است که ما میخوایم روش کار بکنیم
دوستان در جریان باشید که
سایز اصلی عکس بسیار بزرگ تر هست و اعداد و ارقام کار شده توی آموزش مربوط به
عکس اصلی میباشد
لینک عکس اصلی قرار داده شده اما بنده به شما توصیه میکنم که از عکس کوچیک تر استفاده کنید که هم سبک تر هست و هم اینجوری شما مجبورید اعداد و ارقام رو خودتون تکون بدید تا شبیه به نمونه بشه ، و اینجوری خیلی بهتر یاد میگیرد
خب عکس رو با فوتوشاپ باز بکنید (کلیک راست ، open with ، فوتوشاپ)حالا شما یه چنین چیزی رو مشاهده خواهید کرد بر روی گزینه ای که مشخص کردم کلیک کنید تا لایه ای جدید ایجاد بشه
در لایه جدید ایجاد شده چنین تصویری ایجاد کنید
(یا اگر خواستید میتونید همین تصویر رو توی دستگاهتون ذخیره کنید ، و با موس فایلش رو بکشید و توی فوتوشاپ (وسط عکس) رها کنید)
در قدم بعدی شما باید تنضیمات مربوط به این لایه رو تغیر بدید تا مثل شکل زیر بشه
در نتیجه تا به اینجا شما چنین تصویری خواهید داشت
در قدم بعدی من از شما میخوام که بر روی لایه اصلی کلیک کنید و کلید "کنترل" و "j" رو همزمان با هم فشار بدید
Ctrl + J
و در نتیجه چنین اتفاقی خواهد افتاد
و حالا برای لایه ایجاد شده میخواهیم فی*ل*تر زیر را اعمال کنیم
و میزان ماتی تصویر رو اینجا مشخص کنید
میزان تاثیر این قسمت به شدت به سایز تصویرتون بستگی داره
در تصاویر بزرگ باید مقدار(عدد) بیشتری تنظیم کنید
حالا یک کپی دیگر از لایه اصلی بگیرید(با استفاده از ctrl+j)
و لایه جدید را با موس بگیرید و به بالای لایه های دیگر بشید
در قدم بعد باید بر روی لایه جدید ایجاد شده که به بالا انتقال دادیم ، فی*ل*تری جدید اعمال کنیم
طبق عکس زیر به سراغ فی*ل*تر Lighting Effect میریم
و حالا مشخصات و متغیر های سمت راست رو متناسب با چیزی که توی تصویر میبینید تنظیم کنید
(این قسمت برای ایجاد خورشید یا یک منبع نور قوی هست و شما مکان یا سایز اون منبع رو با توجه به نیازتون تغیر بدین)
و حالا بعد از اعمال کردن افکت قبلی شما دوباره برای همین لایه از طریق همان آدرس به سراغ فی*ل*تر Lightning Effect برید
و اینبار شما این افکر را با تنظیمات جدیدی ایجاد کنید
در گام اول مدل Lightning Effect رو از point به infinite تغیر بدید
و حالا بر روی این شکل که در تصویر زیر میبینید کلیک کنید تا یک لایه Infinite light دیگه اضافه بشه
بعد با توجه کردن به تنظیماتی که توی عکس زیر پیاده کردم ، شما هم لایه اول نور رو طوری تنظیم کنید که کارتون شبیه به تصویر زیر بشه
(اقرادی که با فایل سایز اصلی کار میکنند میتونند اعداد رو دقیقا جایگذاری کنند)
دقت کنید که بنده در اینجا رنگی شبیه به سبز و زرد رو انتخواب کردم ، و وقتهایی که بر روی طبیعت و سرسبزی گیاهان تاکید دارید از این توناژ رنگی استفاده کنید ، در غیر این صورت شما یک رنگ متناسب با تصویرتون رو اینجا انتخاب کنید
بر روی لایه نور دوم کلیک کنید و تنظیماتی مشابه تنظیمات زیر بر روی آن اعمال کنید تا در نهایت تصویر شما نیز شبیه به تصویر زیر بشود
و در نهایت بعد از اعمال کردن فی*ل*تر های فوق چنین تصویری را بدست می آوریم
حالا باید تنظیمات لایه مورد نظر رو به شکل زیر در بیاورید
و بعد از این تصویر ما به این صورت در می آید
و حالا در قدم آخر کافیست که لایه اصلی تصویر (اولین لایه ای که داشتیم) را به بالاترین نقطه بکشیم
(با موس آن را بکشیم و بالاتر از باقی لایه ها رها کنیم)
و تنظیمات لایه رو به صورت زیر تیر دهیم
پس در آخرین نگاه لایه های ما به صورت زیر میباشند
در نهایت نتیجه کار ما به صورت زیر میشه
.
.
.
.
از همتون متشکرم که منو همراهی کردید
اگر سوالی داشتید یا اگر اشتباهی توی کارم بود بهم اطلاع بدید تا در خدمتتون باشم
و بنده باز تاکید میکنم که این مسیر کلی راه هست ، و شما با تغییر برخی از جزئیات میتونید نتایج متفاوتی بگیرید
.
.
.