۲۳/اسفند/۹۳, ۲۳:۲۶
۲۴/اسفند/۹۳, ۱۱:۳۰
(۲۳/اسفند/۹۳ ۲۱:۵۵)سیمرغ نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
من این تاپیکو تازه دیدم
چقدر جالب! قرار بود با چند تن از دوستان همینکارو انجام بدیم
من تو بخش محتوا آماده هستم. یه سری مطالب هم جمع آوری کردم از قبل
ان شاء الله کار خوب پیش بره
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین
خیلی هم خوب

(۲۳/اسفند/۹۳ ۲۳:۲۶)Eve نوشته است: [ -> ]http://wp-persian.com/
من ازین تا بحال استفاده نکرده م ولی فکر میکنم برای کاری که میخواهید انجام بدید مناسب باشه.
به احتمال زیاد با همین سیستم کار میکنیم
۲۴/اسفند/۹۳, ۱۳:۴۱
خوبه تصمیم خوبیه...به شرطی که واقعا تمام سعی خودتون رو تو این ضمینه انجام بدید چند ماهی وقت میبره البته
۳/فروردین/۹۴, ۱۴:۵۲
با سلام و احترام
دوستداران و عاشفان حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
از آنجایی که سایتی به نام hojatollah.com با مضمون عرفان اسلامی شیعی مدت هاست راه اندازی شده است و یکی از برنامه های توسعه ی آن راه اندازی بخش های انگلیسی، فرانسوی و سایر زبان های بین المللی می باشد، لذا از علاقه مندان و صاحب نظران دعوت به عمل می آید تا در صورت تمایل با این سایت همکاری نمایند.
توضیح1: این سایت به هیچ شرکت، موسسه، نهاد، سازمان، ارگان، گروه، دسته، حزب، دولت، انجمن، قوم، فرقه، اتحادیه وابسته نیست.
توضیح 2: این سایت در نظر دارد پورتال های جامع و کامل در رابطه با چهارده معصوم، بخش جامع حدیث، بخش جامع ادعیه و زیارات و سرویس های دیگری را با امکانات پیشرفته و در زبان های مختلف راه اندازی نماید.
برای اعلام آمادگی می توانید از بخش تماس با ما این سایت یا از طریق ایمیل khadem@hojatollah.com استفاده نمایید.
دوستداران و عاشفان حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
از آنجایی که سایتی به نام hojatollah.com با مضمون عرفان اسلامی شیعی مدت هاست راه اندازی شده است و یکی از برنامه های توسعه ی آن راه اندازی بخش های انگلیسی، فرانسوی و سایر زبان های بین المللی می باشد، لذا از علاقه مندان و صاحب نظران دعوت به عمل می آید تا در صورت تمایل با این سایت همکاری نمایند.
توضیح1: این سایت به هیچ شرکت، موسسه، نهاد، سازمان، ارگان، گروه، دسته، حزب، دولت، انجمن، قوم، فرقه، اتحادیه وابسته نیست.
توضیح 2: این سایت در نظر دارد پورتال های جامع و کامل در رابطه با چهارده معصوم، بخش جامع حدیث، بخش جامع ادعیه و زیارات و سرویس های دیگری را با امکانات پیشرفته و در زبان های مختلف راه اندازی نماید.
برای اعلام آمادگی می توانید از بخش تماس با ما این سایت یا از طریق ایمیل khadem@hojatollah.com استفاده نمایید.
۱۵/فروردین/۹۴, ۱۸:۰۷
سلام خسته نباشید خدمت دوستان علی الخصوص آقا ناظر جدید!

بنده هم تو قسمت محتوا تا حدی که بتونم انجام وظیفه می کنم اگه کاری باشه!
ان شاء الله که این کارها در توسعه تمدن اسلامی کمک بزرگی باشه!
.
.
.
اللهم صل علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک و ما احصاه کتابک...
۲۰/فروردین/۹۴, ۱:۲۷
سلام
ببخشید بنده وقت نکردم تمام پست ها رو بخونم،فقط تو یکی دوتا پست متوجه شدم میخواید از وردپرس استفاده کنید. به نظرم اگر اسکریپت اختصاصی داشته باشید بهتر باشه، البته بستگی به ابعاد کار داره. چون تو پست اول گفتید:
نظرتون در مورد راه اندازی یه سایت شیعی به زبان انگلیسی با محوریت محتواهای چند رسانه ای(عکس، تصاویر گرافیکی ،کلیپ ، فیلم ،آهنگ و...) چیه؟
خب با این احوالات که میخواید علاوه بر متن بر روی فایلهای چند رسانه ای هم کار کنید یا به یک قالب پیچیده وردپرس احتیاج دارید (که امکان داره رایگانش هم پیدا بشه و با کمی سفارشی کردن کار راه بیفته) یا باید اسکریپت اختصاصی خودتون رو داشته باشید. به نظرم اگر میخواید کار بلند مدتی انجام بدید بهتره اسکریپت اختصاصی داشته باشید که به مرور زمان تمامی جوانبش تکمیل بشه. برای اسکریپت اختصاصی بنده میتونم کمک کنم. در مورد کانفیگ سرور و . . . کمکی نیاز داشتید اطلاع بدید در خدمتم. کلا هر کمکی که از دستم بر میاد.
ببخشید بنده وقت نکردم تمام پست ها رو بخونم،فقط تو یکی دوتا پست متوجه شدم میخواید از وردپرس استفاده کنید. به نظرم اگر اسکریپت اختصاصی داشته باشید بهتر باشه، البته بستگی به ابعاد کار داره. چون تو پست اول گفتید:
نظرتون در مورد راه اندازی یه سایت شیعی به زبان انگلیسی با محوریت محتواهای چند رسانه ای(عکس، تصاویر گرافیکی ،کلیپ ، فیلم ،آهنگ و...) چیه؟
خب با این احوالات که میخواید علاوه بر متن بر روی فایلهای چند رسانه ای هم کار کنید یا به یک قالب پیچیده وردپرس احتیاج دارید (که امکان داره رایگانش هم پیدا بشه و با کمی سفارشی کردن کار راه بیفته) یا باید اسکریپت اختصاصی خودتون رو داشته باشید. به نظرم اگر میخواید کار بلند مدتی انجام بدید بهتره اسکریپت اختصاصی داشته باشید که به مرور زمان تمامی جوانبش تکمیل بشه. برای اسکریپت اختصاصی بنده میتونم کمک کنم. در مورد کانفیگ سرور و . . . کمکی نیاز داشتید اطلاع بدید در خدمتم. کلا هر کمکی که از دستم بر میاد.
۲۶/فروردین/۹۴, ۱۳:۰۵
گزارش 2:
دامین و نام سایت با همکاری بچه های تالار انتخاب شد که ان شا الله به زودی اعلام میشه.
طراحی و برنامه نویسی سایت هم به صورت عملی آغاز شده که از دوستان خواهش میکنم برای بحث در این مورد به تاپیک زیر مراجعه کنن و نظراتشونو اعلام کنند.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38...#pid335265
دامین و نام سایت با همکاری بچه های تالار انتخاب شد که ان شا الله به زودی اعلام میشه.
طراحی و برنامه نویسی سایت هم به صورت عملی آغاز شده که از دوستان خواهش میکنم برای بحث در این مورد به تاپیک زیر مراجعه کنن و نظراتشونو اعلام کنند.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38...#pid335265
۲۶/فروردین/۹۴, ۱۹:۰۰
کار جالبیه
من تازه واردم ولی میتونم بهتون کمک کنم
اکثریت مسلمونای خارج کشور سنی ان
شیعه واقعا مظلوم واقع شد
میتونم تو بخش نوشتن متنهای انگلیسی بهتون کمک کنم
من تازه واردم ولی میتونم بهتون کمک کنم
اکثریت مسلمونای خارج کشور سنی ان
شیعه واقعا مظلوم واقع شد
میتونم تو بخش نوشتن متنهای انگلیسی بهتون کمک کنم
۱/شهریور/۹۴, ۱۸:۱۴
دوستان کاربران شبکه افسران کمپینی رو تشکیل دادن و دارن روی این موضوع کار می کنن...
از اونجایی که رتبه این سایت بالاست و محتواهای اون سریعا روی موتور های جستجو تاثیر میزاره پیشنهاد میکنم حتما در این کار مشارکت کنید.
میتونید در زمینه بازنشر و یا تولید محتوای انگلیشی پیرامون شیعه و عاشورا کمک کنید.
http://www.afsaran.ir/
از اونجایی که رتبه این سایت بالاست و محتواهای اون سریعا روی موتور های جستجو تاثیر میزاره پیشنهاد میکنم حتما در این کار مشارکت کنید.
میتونید در زمینه بازنشر و یا تولید محتوای انگلیشی پیرامون شیعه و عاشورا کمک کنید.
http://www.afsaran.ir/
۱۸/اسفند/۹۴, ۲۱:۲۵
آقای
و
عزیز یا ناظر عزیز لطفا اون عکس هایی که گذاشتید رو حذف کنید چون خودتان هم انگلیسی نوشتید شیعه مسلمان و هم اون عکس های بد رو گذاشتید و تعداد این عکس ها رو در گوگل افزایش دادید و با اینکارتون شاید کمک به دشمنان بشه...