تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ضرورت نبوت؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
با درود و عرض ادب

فرض رو بر این میذاریم که خدایی هست، حال، سوالی که مطرح می شه این هست که چه نیازی به نبی داریم؟

می دونم تاپیک های دیگه ای هم در این رابطه وجود داره، امّا این تاپیک رو زدم تا تبدیل به تاپیک جامعی برای بحث و تبادل نظر در رابطه با تئوری نبوت بشه

-استدعا دارم دوستان دست از خطابه سرایی بردارن، استدلال، استدلال، استدلال
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۲۱)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]با درود و عرض ادب

فرض رو بر این میذاریم که خدایی هست، حال، سوالی که مطرح می شه این هست که چه نیازی به نبی داریم؟

می دونم تاپیک های دیگه ای هم در این رابطه وجود داره، امّا این تاپیک رو زدم تا تبدیل به تاپیک جامعی برای بحث و تبادل نظر در رابطه با تئوری نبوت بشه

شما خودتون پست رو با فرض شروع کردین بعد دنبال استدلال هستین؟
اول بگین خدایی هست یا نه بعد پیش ب
بگیریم بحث رو.
نبوت تئوری و نظریه و .. نیست بلکه اساس و اصل هستش.
مبانی و مسانید خودتون رو هم ایکاش میگفتین تا نسبت به اون دوستان با شما همراه میشدنالبته اگه میل میداشتن.
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۲۹)mahdy30na نوشته است: [ -> ]شما خودتون پست رو با فرض شروع کردین بعد دنبال استدلال هستین؟
اول بگین خدایی هست یا نه بعد پیش ب
بگیریم بحث رو.
نبوت تئوری و نظریه و .. نیست بلکه اساس و اصل هستش.
مبانی و مسانید خودتون رو هم ایکاش میگفتین تا نسبت به اون دوستان با شما همراه میشدنالبته اگه میل میداشتن.
بزرگوار برای شما اصل و اساس هست، برای کسی که دنبال تحقیقه، صرفاً یه تئوری به حساب میاد

فرض رو بر وجود خدا گذاشتن چه دخلی به بحث استدلالی پیرامون تئوری نبوت داره؟! فرض کنید من به خدا اعتقاد دارم(بنده آگنوستیکم و به این نتیجه رسیدم تئوری خدا نه قابل اثباته نه قابل رد)

امّا الان فرض رو بر این میذارم خدایی هست، این حق رو که دارم؟

سوالمم خیلی سادست، دوست عزیز و بزرگوار! چه نیازی به نبی؟ Heart
شما اول تحقیق کن ببین میتونی خدا را قبول کنی یا نه ؟! بعد به دنبال ضرورت وجود نبی تحقیق کن
شما وقتی بی دینی و خدا را قبول نداری ، چه فایده ای داره که برای شما وجود نبی اثبات بشه ؟!
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۳۵)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]بزرگوار برای شما اصل و اساس هست، برای کسی که دنبال تحقیقه، صرفاً یه تئوری به حساب میاد

فرض رو بر وجود خدا گذاشتن چه دخلی به بحث استدلالی پیرامون تئوری نبوت داره؟! فرض کنید من به خدا اعتقاد دارم(بنده آگنوستیکم و به این نتیجه رسیدم تئوری خدا نه قابل اثباته نه قابل رد)

امّا الان فرض رو بر این میذارم خدایی هست، این حق رو که دارم؟

سوالمم خیلی سادست، دوست عزیز و بزرگوار! چه نیازی به نبی؟ Heart
جناب شما باید اول تو بحث ببینی مشترکات کحاس بعد شروه کنی نه اینکه اینطوری بگی
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۲۱)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]با درود و عرض ادب

شما یه محقق باشه اول شما بفرما خدا رو قبول داری؟فرض و حالا بگذریم و ... رو کنار بزارین لطفا.
اگه داری برسیم به بخش بعد
قبول داری که اروم اروم و قدم قدم بریم جلو؟
تا جایی که بتونم سعی میکنم شمرده و استدلالی و استنادی صحبت کنم با شما به شرط اینکه شما هم همینطوری پیش بیایین/
باز شروع شد

اشتباه از من بود

موفق باشید، بدرود
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
بقره 255
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۳)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]باز شروع شد

اشتباه از من بود

موفق باشید، بدرود

چه اشتباهی؟
خوب وقتی میخواین مباحثه کنین باید یسری مقدمات رو بدونین دیگه همکار گرامی
نمیشه همه چیز رو بر فرض پایه گذاری کرد
من که گفتم قدم قدم میریم جلو چرا نمیایین؟
اگه این طوری باشه میشه جواب فرضیBlush
در پناه خدای
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۲)انتصـار نوشته است: [ -> ]شما اول تحقیق کن ببین میتونی خدا را قبول کنی یا نه ؟! بعد به دنبال ضرورت وجود نبی تحقیق کن
شما وقتی بی دینی و خدا را قبول نداری ، چه فایده ای داره که برای شما وجود نبی اثبات بشه ؟!
طبیعتاً کسی که به نبی اعتقاد نداره، بی دین هم هست!
وقتی ضرورت نبی اثبات نشه، چطور می تونم دین دار باشم؟!!

Sad
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۹)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]طبیعتاً کسی که به نبی اعتقاد نداره، بی دین هم هست!

Sad
دین مگه برای پیامبر هست ؟! دین و قوانین دین را خدا تعیین میکند . پیامبر واسطه ای برای ارائه دین برای انسان هاست
پیامبر که از خودش حرف نمیزند ؟! پیامبر جانشین خدا در زمین است
(۱۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۹)Ye Rahgozar نوشته است: [ -> ]طبیعتاً کسی که به نبی اعتقاد نداره، بی دین هم هست!

Sad
همکار گرامی سلامی مجدد
میخواین بدونین که چرا به نبی نیاز هست؟
اصلا شما از کجا میدونی نبی هست؟و نبی کارش و نقشش چیه؟
با هم قدم ب قدم بریم جلو
نه اجباری داریم شما دیندار بشی نه اینکه دست از عقادخودتون بردارینBlush
سوال پرسیدین ما هم تا حد توان پاسخ میدیم
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع