شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام به همه عاشقان خون خدا
در تکمیل گفته های دوستان برای خواندن زیارت اشورا چند روش از بزرگان توصیه شده مثلا روش اقای حق شناس ویک روش دیگر از امام باقر که خیلی راحت تر هستش مطالب فوق و چندین داستان دیگر به اضافه داستانهای در رابطه با تربت امام حسین همه در کتاب (داستانهای شگفت انگیز از زیارت عاشورا)وجود دارد که بصورت pdfدر اینترنت هم موجود میباشد به دوستان توصیه میکنم 1 بار هم شده این کتاب رو بخونن
یا علی مدد
(۱۶/دی/۹۱ ۲:۰۴)یاوران مهدی نوشته است: [ -> ]
فقط دوستان از شما یک سوال دارم آیا ثواب کامله زیارت عاشورا فقط برای کسی است که انرا با صد لعن و سلام میخواند؟
(۵/آذر/۹۱ ۲۰:۲۶)mohammad reza نوشته است: [ -> ]¤ چند تذكر در مورد زيارت عاشورا:
1- اگر قرائت صدبار لعن و سلام در هنگام زيارت عاشورا باعث عسر و حرج و يا سبب نخواندن زيارت عاشورا شود اگر چنانچه بعد از هر بخش از لعن ها و سلام ها بگويد: «تسعا و تسعين مره» ان شاءالله ثواب زيارت كامل را خواهد داشت.
(۱۶/دی/۹۱ ۷:۳۳)bahman6307 نوشته است: [ -> ]با سلام به همه عاشقان خون خدا
در تکمیل گفته های دوستان برای خواندن زیارت اشورا چند روش از بزرگان توصیه شده مثلا روش اقای حق شناس ویک روش دیگر از امام باقر که خیلی راحت تر هستش مطالب فوق و چندین داستان دیگر به اضافه داستانهای در رابطه با تربت امام حسین همه در کتاب (داستانهای شگفت انگیز از زیارت عاشورا)وجود دارد که بصورت pdfدر اینترنت هم موجود میباشد به دوستان توصیه میکنم 1 بار هم شده این کتاب رو بخونن
یا علی مدد
با سلام خدمت شما دوست گرامی
اگر لطف کنید و لینک فایل مربوطه رو هم در در ارسالتون قرار بدید ممنون می شوم.
ضمناً اگر کتابی که فرمودید شامل قانون copyright می شود از قرار دادن لینک جداً خودداری کنید و به جای اون مشخصات کامل کتاب رو معرفی کنید که اگر کسی خواست تهیه بکنه خیلی توی بازار دنبالش نگرده.
با تشکر
با سلام و تشکر از دوستان
در مورد فضائل و آثار زیارت عاشورا مطالب خوب و جامعی بیان شد . اگر امکانش هست شرح و توضیحی بر کلمه کلمه اش هم داشته باشیم .
از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند خواهش میکنم که به ما هم انتقال بدهند .
مثلا اینکه اول صدتا لعن در زیارت عاشورا هست بعد صدتا سلام . یعنی اول شما باید تبری داشته باشید( یکفر بالطاغوت و یومن بالله) اول کفر می ورزم به آن طاغوت بعد ایمان می آورم به این الله، اول می گوییم (لا اله) بعد می گوییم (الا الله)،
ترجمه ای که از زیارت عاشورا در مفاتیح میخوانیم واقعا ناقص است مثلا : مهجه را خون معنی کرده در حالی که مهجه به آن خون توی قلب می گویند یعنی خونی که از سرخرگ خارج میشود ... اشاره به این که امام حسین (علیه السلام) خون درون قلبش را هم در راه خدا داد ( نقل از استاد رائفی پور).
واقعا دوست دارم وقتی این زیارت را هر روز میخوانم آن را جرعه جرعه بنوشم و با تمام سلول هایم درک کنم / با تشکر
دوای هر دردی ...
یا سیدالشهدا
یاوران مهدی dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1357335291' نوشته است: [ -> ]1357335291[/url]']
خیلی ممنون از همه دوستانی که ما رو از ثواب این گنج ارزشمند اگاه کردند..
فقط دوستان از شما یک سوال دارم آیا ثواب کامله زیارت عاشورا فقط برای کسی است که انرا با صد لعن و سلام میخواند؟
من زیارت عاشورا میخونم اما متاسفانه تا ب حال با صد لعن و صد سلام نخوندم..
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ..
سلام عليكم
تشكر بابت ارسلهاى خوبتان دوستان
دوستان اگر كسى هست لطفاً جواب اين سؤال دوستمون را بده ،خيلى لطف ميكنين
تا انشالله حق تعالى لطف كنن تا بتوانيم بهتر استفاده كنيم
..........
"صلوات "برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)فراموشمان نشود."خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهمو لعنة الله على عدائهم اجمعينو جعلنا من خير أنصاره و أعوانهو المستشهدين بين يديهواللهم عجل الوليك الفرج
شخصی از دنیا رفت و در مقبره ای دفنش کردند رفیقش شب در عالم خواب دید او عجیب راحت است و هیچ عذابی بر او وارد نیست. گفت: تو که زیاد رو به راه نبودی. منو تو رفیقیم همدیگر را بهتر می شناسیم که چه کاره بودی. چی شده که با تو کاری ندارند؟ گفت: به واسطه این خانم که کنار قبر من دفن کردند با من کاری ندارند. رفیقش گفت: برای چی؟ گفت: روز اول امام حسین علیه السلام به زیارتش آمد، روز دوم و سوم هم آمد بعد آقا دستش را بلند کرد و گفت: خدایا عذاب را از این مقبره دور کن و من هم مشمول دعای ابی عبدالله شدم. رفیقش گفت: این زن کیه؟ گفت: زن آهنگر است.
رفیقش اسم آن زن را که روی قبر نوشته بود برمی دارد و به ته بازار آهنگرها می رود. می گوید: مردی را مشغول کار دیدم گفتم: آقا عیالتان از دنیا رفته؟ گفت: بله. گفتم: آقا عیال شما کربلا رفته؟ گفت: نه. گفتم: عیال شما به برپایی مجالس در منزل مقید بوده؟ گفت: نه چرا انقد سوال می کنی؟ گفتم: دیشب چنین خوابی را دیدم می خواهم بدانم چه کرده که به این مقام رسیده که امام حسین علیه السلام سه روز به زیارتش آمده؟ گفت: عیال من مقید بود هر روز بعد از نماز صبح زیارت عاشورا را می خواند. به واسطه همین زیارت عاشورا بود که قابلیت پیدا کرد.
کرامات و حکایات عاشقان خدا، ص194
آيت الله العظمى اراكى:
يكى از ملازمان ايشان نقل نموده كه برنامه معظم له ايـن بـود كه هر روز بالاى بام مـى رفتند و به حالت ايستاده به خـوانـدن زيارت عاشورا مـى پرداختند و صد لعن و صـد صلـوات(سلام)كه در زيارت عاشـورا وارد شده است مقيد بـودند بطـور كامل قرائت كنند و ايـن برنامه ايشان به هميـن نحـو يعنى بالاى بام و رو به قبله حتى در روزهاى برفى و سرد هم بدون كـم و كاست ادامه داشت تا موقعى كه توانايى جسمى داشتند.)
صد لعن و صد سلام در زيارت عاشورا لازم نيست در يک مجلس به جا آورده شود، بلکه مي توان آن را با فاصله و به تدريج در طول روز خواند، يعني مي توان مثلا صبح زيارت عاشورا را شروع کرد وقتي به لعن زيارت رسيديم، صد لعن را مي توان در طول روز به تدريج انجام داد تا نوبت به صد سلام برسد و آن را نيز با فاصله و به تدريج مي توان انجام داد و بعد از سلام، بقيه زيارت را خوانده و در پايان دو رکعت نماز زيارت به جاي آوريم. در روايتي راهي آسان تر براي خواندن زيارت عاشورا وارد شده و آن اين است که: شروع به خواندن زيارت عاشورا مي کنيم، وقتي به لعن رسيديم، لعن را مي خوانيم تا به جمله «اللهم العنهم جميعا» مي رسيم و فقط همين جمله را صد بار مي گوئيم. وقتي به سلام رسيديم، سلام را مي گوئيم تا به جمله «السلام علي الحسين و علي علي ابن الحسين و علي اولاد الحسين و علي اصحاب الحسين» مي رسيم و تنها اين جمله را صد بار مي گوئيم و بعد بقيه زيارت را مي خوانيم. به هر حال اگر نذر شما با صيغه شرعي خوانده شد بايد صد لعن و صد سلام را بخوانيد چون جزء زيارت است و اگر در وقت نذر نيتتان اين نبوده که صد لعن و سلام به دنبال هم خوانده شود مي توانيد آن را با فاصله به جا آوريد هر چند تا شب طول بکشد
سلام بر مهدي مظلوم و غريب
مرحوم آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) فرمودند:
استادم سید علی قاضی را در خواب دیدم به او گفتم چه چیزی حسرت شما در دنیاست که انجام نداده اید؟
ایشان فرمودند:
[b]«حسرت میخورم که چرا در دنیا فقط روزی یک مرتبه زیارت عاشورا را میخواندم»