تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر شما راجع به برگزاری مجدد رفراندوم تعیین نظام سیاسی چیست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
نسبت به این اشکال (چرا رفراندم برگزار نمیشه) دو تا دلیل مطرح شده
اول که چنین چیزی در تاریخ سابقه نداره
دوم این که مقبولیت یک حکومت رو از روی مشارکت های عمومی می سنجند.
مورد اول قانع کننده نیست،حکومت های استبدادی که خب،دیکتاتور مانع از چنین چیزی میشه.
در اکثر حکومت های دموکراسی هم امکان تغییر قانون اساسی وجود داره.
ما باید ببینیم،کجای این دسته بندی قرار داریم؟
دلیل دوم علاوه بر اشکال منطقی (عدم نقض نقیض)،مصداق خارجی هم نداره.
دوستان،راهپیمایی 9 دی رو مثال زدند.دلیل مشارکت مردم در راهپیمایی 9 دی،حمایت از نظام بوده یا حمایت از امام حسین (علیه السلام) ؟
یا حمایت از هر دو؟!

متاسفانه برخی از دوستان هم در برابر چنین پرسش هایی سریعا برچسب میچسبونند!
البته اینجا کمتر،ولی در دنیای حقیقی بیشتر چنین چیزی دیدم.
نقل قول:اصن من چیکار آمریکا دارم چرا ما هرچی میگیم اینا ربطش میدن به آمریکا

چون یجوری میگید انگار همه ی دنیا در مورد ارکان حکومتی همه پرسی انجام می دهند ولی فقط در کشور ما این انجام نمیشه و به نسل های جدید ظلم رانده میشه.

نقل قول:اصن فک کن کشوری به اسم آمریکا وجود نداره!!!!!!!!!!!!

خب اگر وجود نداره ، میخواید رفراندوم کنید که به چی برسید؟ Huh واسه تفریح و دل خوش کنی؟ اینکه مردم حکومت رو نمی خوان؟ پس چی میخوان؟
نقل قول:شما برو اول اصول همه پرسی رو یاد بگیر...

چشم Blush

نقل قول:هروقت بخوان از مردم بپرسن که با چیزی موافق هستن یا نه همه پرسی(رفراندم) برگزار میشه

جواب سوالتون رو با رنگ قرمز نوشته ی خودتون مشخص کردم ، نه در مورد همه چیز ، بحث ما هم در این تاپیک بقای حکومت و نظام کشورمون ایران هست. Wink

نقل قول:نمونه اش : همه پرسی جدایی کاتالانیا از اسپانیا،همه پرسی استقلال اسکاتلند،همه پرسی در سوئیس در مورد مهاجرین
و کلی نمونه دیگه اگر تو نت بگردید خودتون پیدا میکنید! من این چندتا چون تازه بود یادم مونده!

همه‌پرسی حکومت جمهوری اسلامی ایران
شما وقتی تفاوت گفته های خودتو با نوشته ی بالایی فهمیدی بیا بحث کنیم. Smile

نقل قول:تعریف همه پرسی به نقل از ویکیپیدا

یعنی وقتی اکثریت جامعه یه چیز نمیخوان،یا اون چیز زیان اور میدونن حکومت باید همه پرسی برگزار کنه!

نه در مورد نحوه ی حکومت.

نقل قول:اونها دمکراسی و هر 4 سال یکبار قدرت در اختیار یک حزب پرنفوذ! تو کشور ما که قدرت.....Wink(بهتر بیشتر وارد این بحث نشیم)

اگر دمکراتها خوب باشن،دوباره رای میارن اگر بد باشن مردم به جمهوری خواه رای میدن!

در ایران هم اصولگرایان و اصلاح طلبان وجود دارند. هر 4 سال یکبار مردم انتخاب می کنند نماینده ای رو که مطابق با افکار و عقاید اون هاست.

نقل قول:اونجا قدرت مرکزی معنی نداره! نظام معنی نداره....قدرت در اختیار رئیس جمهور که اونم هر چهارسال یکبار عوض میشه!

مطمئن هستید که وجود نداره؟ چیزی که دیده نمیشه دلیل نمیشه گفت وجود خارجی نداره.

نقل قول:و یک قانون اساسی دارن که اگر هر چند وقت یکبار موردی پیدا بشه یک متمم برای اون میزارن یا همه پرسی
مثلا همین چند وقت پیش بود فک کنم برای ممنوعیت استفاده از تفنگ میخواستن همه پرسی بزارن!
در خود ایالتها آمریکا هم در برخی موارد همه پرسی برگزار میکنن!

هیچ جای دنیا ، هیچ ، پیدا نمی شود حکومتی را که با رفراندوم سیاسی حکومتی ، زمینه های بی ثباتی و سستی خودش رو فراهم کنه.

نقل قول:نسبت به این اشکال (چرا رفراندم برگزار نمیشه) دو تا دلیل مطرح شده
مورد اول قانع کننده نیست،حکومت های استبدادی که خب،دیکتاتور مانع از چنین چیزی میشه.

پس با این وجود همه ی دول دنیا ، دیکتاتور محسوب می شوند.
نقل قول: دوستان،راهپیمایی 9 دی رو مثال زدند.دلیل مشارکت مردم در راهپیمایی 9 دی،حمایت از نظام بوده یا حمایت از امام حسین (علیه السلام) ؟
یا حمایت از هر دو؟!

با چنین سوالاتی میخواید به کجا برسید؟ 9 دی نه ، 22 بهمن. اون روز رو هم یک سوال براش طراحی کن

من الله توفیق. Wink
دوستان در مورد این جمله صحبت کنیم :

ضمن این که یه جمله معروفی امام خمینی در بهشت زهرا (اول انقلاب) دارند که گفتند :

«حتی اگر پدران ما در گذشته به چیزی رأی دادند به ما ربطی ندارد، الآن اکثریت ملت هستند که باید بگویند چه می‌خواهیم»

نظر شما چیه؟

(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۲)Mitsonary نوشته است: [ -> ]پس با این وجود همه ی دول دنیا ، دیکتاتور محسوب می شوند.
سلام دکتر جان!
متاسفانه احساس میکنم یک مقداری دارید با تعصب برخورد میکنید Blush
یا متوجه عرض بنده نشدید :
من گفتم در دنیا حکومت ها یا دیکتاتوری اند یا دموکراسی!
در حکومت های دموکراسی (ولو ظاهری) مثل آمریکا که خب،قانون اساسی امکان تغییر داره.
در حکومت های مستبد،مثل حکومت پهلوی هم که خب خود شخص دیکتاتور امکان برگزاری این رفراندم رو نمیده.

ما اگه جمهوری اسلامی رو یک حکومت مردم سالار میدونیم،باید یک چیزهایی رو قبول کنیم!
حق اکثریت و ... .

(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۲)Mitsonary نوشته است: [ -> ]با چنین سوالاتی میخواید به کجا برسید؟ 9 دی نه ، 22 بهمن. اون روز رو هم یک سوال براش طراحی کن
Angel
(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۲)Mitsonary نوشته است: [ -> ]چون یجوری میگید انگار همه ی دنیا در مورد ارکان حکومتی همه پرسی انجام می دهند ولی فقط در کشور ما این انجام نمیشه و به نسل های جدید ظلم رانده میشه.

خب اگر وجود نداره ، میخواید رفراندوم کنید که به چی برسید؟ Huh واسه تفریح و دل خوش کنی؟ اینکه مردم حکومت رو نمی خوان؟ پس چی میخوان؟

چشم Blush

جواب سوالتون رو با رنگ قرمز نوشته ی خودتون مشخص کردم ، نه در مورد همه چیز ، بحث ما هم در این تاپیک بقای حکومت و نظام کشورمون ایران هست. Wink

همه‌پرسی حکومت جمهوری اسلامی ایران
شما وقتی تفاوت گفته های خودتو با نوشته ی بالایی فهمیدی بیا بحث کنیم. Smile

نه در مورد نحوه ی حکومت.

در ایران هم اصولگرایان و اصلاح طلبان وجود دارند. هر 4 سال یکبار مردم انتخاب می کنند نماینده ای رو که مطابق با افکار و عقاید اون هاست.

مطمئن هستید که وجود نداره؟ چیزی که دیده نمیشه دلیل نمیشه گفت وجود خارجی نداره.

هیچ جای دنیا ، هیچ ، پیدا نمی شود حکومتی را که با رفراندوم سیاسی حکومتی ، زمینه های بی ثباتی و سستی خودش رو فراهم کنه.

پس با این وجود همه ی دول دنیا ، دیکتاتور محسوب می شوند.

با چنین سوالاتی میخواید به کجا برسید؟ 9 دی نه ، 22 بهمن. اون روز رو هم یک سوال براش طراحی کن

من الله توفیق. Wink

شما خوراک بحث کردنیBig Grin
اصلا بدون دلیل و مدرک برا خودت حکم صادر میکنی!
دلایل ما هم که همه کشکش

نقل قول:خب اگر وجود نداره ، میخواید رفراندوم کنید که به چی برسید؟ Huh واسه تفریح و دل خوش کنی؟ اینکه مردم حکومت رو نمی خوان؟ پس چی میخوان؟

اصن مرد مومون من چکار آمریکا دارم! من دارم در مورد کشور خودم حرف میزنم! چون آمریکا وجود خارجی داره یا نداره نباید رفراندم برگزار بشه؟ اصلا مگه همه چیز ما به اونا ربط داره! بخدا این حرفتون از اون حرفاااااااا بود ها!

والا من که چیزی از حرفهای شما نمیفهممBig Grin

این همه دلیل و نمونه واست اوردم قبول نمیکنی! دیگه نمیشه کاریت کرد در حال و احوال خودت بمون برادر خوش و خرم زندگی کنWink
(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۱)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]این هم پرسی ها که نام بردین همه فرمایشی بودن گفتم یوقت باورتون نشه اونجا خبریه Big Grin
کلا دوست ندارین مملکت اروم باشه می خوایم هرجور شده یه اتیشی راه بیفته ..وکلا اهل درس گرفتن از این همه فتنه در این سی واندی سال نیستین این همه ادعای استقلال طلبی از وجب به وجب این خاک چند تکه کردن مردم با نمایش احزاب دور کردن مردم از شعائر اسلام...دیگه چی باید بشه‌که بدونید دشمن دست از سر این مملکت برنمی داره
منتظره یه فرصت که مدام زهرش رو بریزه ...
واقعا به رگ غیرتتون بر نمی خوره به این راحتی از تغییر نظامی حرف می زنین که ۸سال بیش از۳۵۰هزار شهید به پاش خون دادن جون دادن جوونی دادن زن وزندگی دادن
اما حالا با یسری عاروق روشنفکری پشت نت بشینیم بگیم نسل عوض شده سلایقم عوض شده گورپدر هرکی به این نظام رای داد می خواست ندهدمی خواست نجنگه می خواست شکنجه نشه می خواست با شاه بسازه به من چه به ماچه
زندگی بهمون فشار اورده باید بزنیم زیر کاسه کوزه همه چیز دین و اعتقاد خدا وپیغمبر وامام زمانم نون اب نمی شه اما کاسه لیسی وحمالی براامریکا نون خورش وگوشت می شه ما چی از اون عربای مفت خور کم داریم چطور اونا بخورن وداشته باشنداونوقت ما تحریم فقر وتورم !!که چی ؛؟!
ای روزگار
حرص نزن خواهر!
اصلا مردشور همشونو ببره اینقدر نمک نشناسن! ArrogantArrogantArrogant

(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۳:۵۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]دوستان در مورد این جمله صحبت کنیم :
«حتی اگر پدران ما در گذشته به چیزی رأی دادند به ما ربطی ندارد، الآن اکثریت ملت هستند که باید بگویند چه می‌خواهیم»
نظر شما چیه؟
SurpriseSurprise
استغفرالله ربی و اتوب الیه

بابا رفراندوم رو ول کنید اینا تو نظرسنجی هم گیر کردند.
حتی تو همین سایتهای مذهبی هم کلی مخالف دارند بعد می گن کل ملت با ماست. (بقیشون هم با سالاد)
(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۱)Ali#59 نوشته است: [ -> ]نسبت به این اشکال (چرا رفراندم برگزار نمیشه) دو تا دلیل مطرح شده
در اکثر حکومت های دموکراسی هم امکان تغییر قانون اساسی وجود داره.
ما باید ببینیم،کجای این دسته بندی قرار داریم؟
دلیل دوم علاوه بر اشکال منطقی (عدم نقض نقیض)،مصداق خارجی هم نداره.
دوستان،راهپیمایی 9 دی رو مثال زدند.دلیل مشارکت مردم در راهپیمایی 9 دی،حمایت از نظام بوده یا حمایت از امام حسین (علیه السلام) ؟
یا حمایت از هر دو؟!

متاسفانه برخی از دوستان هم در برابر چنین پرسش هایی سریعا برچسب میچسبونند!
البته اینجا کمتر،ولی در دنیای حقیقی بیشتر چنین چیزی دیدم.
متاسفانه منطقی پشت بحث نیست. به همین خاطر پاسخها هم درخور داده میشه
با این حال من سعی کردم دوستان رو با دنیای حقیقی آشنا کنم!!!

اینکه اقلیتی دلش رفراندوم می خواد اصلا به ما چه ربطی داره؟
البته ما می دونیم پشتیبان و حامی اصلی انقلابهای رنگی، کودتاها و رفراندوم ها و در کل سرنگون کننده حکومتها چه جریانیه و سر منشا همه بدبختی های دنیای امروز رو میشناسیم. دیگه گذشته از ملت ایران که از چنین بازی های ساده ای ضربه بخورن.... اینو خود آمریکا هم فهمیده!

بحث مقبولیت و حمایت مردم از نظام نشانه اش حضور گسترده مردم درانتخابات است. مکمل آن حمایت مردم در راهپیمایی های 22 بهمن و مشابه است.
اگر اینها برای عده ای نشانگر حمایت نیست، آن عده قطعا رفراندوم هم برایشان بی ارزش است. اقلیتی که به دنبال تحمیل نظر خود است، رفراندوم برایش بهانه است.
ما 36 ساله با امثال اینها در جنگ سیاسی و نظامی هستیم. اسم و عنوانشون زیاده و مثل من و شما هم فارسی حرف میزنن ولی سالهاست که ضد این نظام برنامه میریزن
از منافقین و ملی-مذهبی ها و نهضت آزادی گرفته تا منافقین جدید که دم از امام میزنن ولی امام مد نظرشون با شعار مرگ بر آمریکا مخالف بوده!!! Smile)) جوک سال
اون امام مهربون با آمریکا و انگلیس رو فقط از زبون منافقها می شنوید

(۲۲/اسفند/۹۳ ۲۳:۵۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]دوستان در مورد این جمله صحبت کنیم :

نظر شما چیه؟
پاسخ داده شد!!!

(۲۲/اسفند/۹۳ ۱۱:۵۵)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]ناراحت نشید ولی این حرف شما کمی خام و از روی ساده لوحی است. سالهاست که دشمنان مختلف نظام دارن میگن در انتخابتها شرکت نکنید! در راهپیمایی ها شرکت نکنید!
اینها تایید نظام است.
با وجود اینهمه تبلیغات و اینکه دوست و دشمن تایید میکنن که انتخابات و راهپیمایی و ... تایید نظام است، الان ملت نظرشون رو به نظر شما اعلام نکردن؟

شما میگی پدران ما یک چیزی انتخاب کردن، پس برای هر نسل باید این فرصت انتخاب باشه!
اولا که هر نسل دقیقا کیا هستن؟ بیشتر کسانی که انقلاب کردن متولد 1340 به قبل بودن.
آیا کسانی که که در سالهای 40 تا 50 به دنیا اومدن هم حق انتخاب از نظر شما دارن؟
آیا کسانی که که در سالهای 50 تا 60 به دنیا اومدن هم حق انتخاب از نظر شما دارن؟
آیا کسانی که که در سالهای 70 تا 80 به دنیا اومدن هم حق انتخاب از نظر شما دارن؟
آیا کسانی که که در سالهای 80 تا 90 به دنیا اومدن هم حق انتخاب از نظر شما دارن؟
و دهه های آینده!!!

با این اوضاع ما باید هر 10 سال رفراندوم برگزار کنیم که!!! یا مجبوریم حق 2-3 دهه رو ازشون بگیریم و تجمیع کنیم. اول و آخر حق کشی میشه

ثانیا همونطوری که گفتم هیچ جای دنیا چنین شیوه ای نه انجام شده نه مورد قبوله
وقتی یک نظامی تثبیت شده و کلیه کارهای حاکمیتی و اداری و اقتصادی و فرهنگیش روی رواله، و این روال هم نه به زور بلکه با انتخاب مردم بوده، چرا بیاد برای رضایت یک اقلیتی و برخی دشمنان وقت و هزینه بیهوده صرف کنه؟

خیلی از همین نظامهای مهم دنیا اصلا مگه با رفراندوم سر کار آمدن؟
حکومت سلطنتی انگلیس با رفراندوم تعیین شده؟
شوروی و روسیه با رفراندوم نوع نظام رو تعیین کردن؟
اسپانیا ... سوئد .... هلند ....
این پیشنهاد برگزاری رفراندوم آنهم دوباره، فقط مناسب دشمنان غرب است. وگرنه خودشون که بالاتر از این حرفها هستن... اینها انقدر قدرتمندن که اگر جایی هم رفراندوم شد، به نفع خودشون تغییر دادن و یکپارچگی رو حفظ کردن

ثالثا این حق هر نسل که هر دهه و متولدین هر سال است که در مورد کشورشون تصمیم بگیرن. و اکثریت هم به طور متوسط هر 2 سال یکبار در انتخابتهای کشور شرکت میکنن و واقعا هم می بینیم که افرادی که سر کار میان، با افراد قبلی تفاوت دارن.
حالا این از نظر عده ای قابل قبول نیست؟ خوب نباشه! قراره ملت ایران نظام رو بخوان که میخوان. اقلیت هم باید تابع نظر اکثریت باشه
(۲۳/اسفند/۹۳ ۰:۰۰)Ali#59 نوشته است: [ -> ]سلام دکتر جان!
سلام Blush
نقل قول:متاسفانه احساس میکنم یک مقداری دارید با تعصب برخورد میکنید Blush
خط قرمز من آقاست ، ازین ور هم بخونی آقا ، ازون ور هم بخونی آقا! تا مادامی که در عملکرد حضرت آقا خللی نبینم ، تا پای جان دفاع می کنم از ایشان ، چون همیشه از حق دفاع کردم و خواهم کرد.

نقل قول:من گفتم در دنیا حکومت ها یا دیکتاتوری اند یا دموکراسی!

خیر ، ما انواع اقسام حکومت در جهان داریم مثلا توتالیتار یا تمامیت خواه. دمارشی ، سوسیال دموکراتی و اولیگارشی و ...

نقل قول:در حکومت های دموکراسی (ولو ظاهری) مثل آمریکا که خب،قانون اساسی امکان تغییر داره.
در حکومت های مستبد،مثل حکومت پهلوی هم که خب خود شخص دیکتاتور امکان برگزاری این رفراندم رو نمیده.

ما اگه جمهوری اسلامی رو یک حکومت مردم سالار میدونیم،باید یک چیزهایی رو قبول کنیم!
حق اکثریت و ... .

در روز ۶ مرداد ۱۳۶۸ نسخه جدید قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به همه‌پرسی گذاشته شد و به تصویب ملت رسید. به نوشته روزنامه جمهوری اسلامی، در این همه‌پرسی حدود ۱۷ میلیون نفر شرکت کردند که در این میان حدود ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار رای مثبت بود. بدین ترتیب بیش از ۹۷ درصد مردم به اصلاحات اعمال شده در قانون اساسی جدید جمهوری اسلامی ایران پس از بازنگری، رای موافق دادند. Smile
آدم وقتی به این خیال بی ترمزش بیش از حد آزادی می دهد به چیزهایی فکر می کند که اصلا معلوم نیست به چه دردی می خورد و چه نتیجه خواهد داشت؛ آخر رای مردم اگر معیار و ملاک صدق و کذب امری بود که الان همه ی اقوامی که با عذاب الهی به قعر جهنم رفتند در بهشت با حوری ها می چرخیدند! اگر رای مردم مهم بود که قوم حضرت لوط با 99 درصد رای به هم جنس گرایی متمدن ترین اقوام بودند! ای خدا تو چرا دموکراسی نمی فهمی؟!؟ ای خدای متعصب، تندور، دلواپس....!!!!! ...... اکثریت مطلق 124 هزار پیامبر(علیه السلام) بنا به دموکراسی توسط اقوامشان کنار زده شدند. دموکراسی بود دین بی معنی می شد چه اینکه در غرب بی معنی شده است چون علایق نفسانی اکثریت نوع بشر که ملاک دموکراسی است رای به آزادی گناهان مختلف می دهد و حال آنکه نظر خداوند چیز دیگر است ما تا با عالم واقع روبرو نشویم و دست از این قرار دادهای بی باطن بشری بر نداریم بی فایده اندیشه هایمان را تلف می کنیم.

الان اگر نکیر و منکر بپرسند چرا با جمهوری اسلامی موافق یا مخالف بودی و بعد ما بگوییم چون رای گیری کردیم احتمالا با گرز چنان بزنند بر سرمان که تا چند قرن اولین ناله ی اولین فریادمان طول بکشد. اگر دموکراسی معتبر بود که حضرت زهرا(سلام الله علیها) قربانی دموکراسی ظاهری سقیفه بنی ساعده نمی شدند؟ اگر به دموکراسی بود که مردم اکثریت شام و بلکه عراق با معاویه و یزید هم نوا بودند. اصلا این دموکراسی معتبر بشود باید همه اول سنی و بعد هم مسیحی بشویم. دموکراسی نه عقلا نه نقلا اعتباری ندارد. در محضر الهی هم به درد کسی نمی خورد مگر اینکه بر علیه اش استدلال کند! حضرت علی(علیه السلام) وقت پذیرش خلافت بعد از بیست و اندی سال که البته حق الهی ایشان بود فرمودند حضور اکثریت حجت را تنها در پذیرش بر من تمام کرد و الا جانشینی از طرف خدا مال ایشان بود. حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم برای همین دموکراسی تا الان نیامدند و الا رای نمی آوردند! سنت عالم اینگونه است که حکم و فرمان از آن خداوند است حالا اگر مردم با این حکم موافقت نمایند که حجت بر مامور اجرای آن تمام می شود و الا یا باید مانند امام حسن(علیه السلام) صلح تحمیلی نماید یا به میدان شهادت حسینی(علیه السلام) بروند و یا در غیبت و رنج مهدوی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشند.

بهتر است برویم و ببینیم می توانیم از طریق فرمان الهی=دین برای خودمان حجتی در پذیرش یا عدم پذیرش جمهوری اسلامی پیدا کنیم یا نه؛ و الا رای اکثریت مردم فقط زمانی معتبر است که مطابق با سخن خداوند باشد. امام خمینی(رحمة الله علیه) هم با رای مردم به جمهوری اسلامی حضور ولایت فقیه بر سر مردم را تثبیت نمودند و الا واضح است در عصر غیبت باید کسی که دین و شرایط عالم را بهتر می شناسد زمامدار باشد حالا مردم بروند به دنبال شاه و رئیس جمهور و غیره به خودشان مربوط است و خداوند را در رفتن به دامان آشناترین مردم به دین کنار نهادند. در آن دنیا از ما می پرسند رفتی دنبال کسی که بهتر حکم پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و معصومین(علیه السلام) را بداند یا نه؟ اگر گفتیم بله رفتم فلان عالم و مرجع را یافتم خوب ان شاء الله ماجوریم و الا سخن اکثریت مردم به چه درد دادگاه الهی می خورد. از این رو آیا اجرای قوانین الهی با حضور یک مرجع تقلید در راس امور بهترین فعلا است یا خیر؟ هر کسی خودش فکر کند اگر حجت را بر خود تمام دید یکی را بپذیرد و الا دموکراسی= کشک. ریاست جمهوری و مجلس هم حتما باید قبلش کاندیداها توسط شورای نگهبان که به نوعی همان اختیارات ولی فقیه است تایید و بعد از بین این تاییدشدگان یکی انتخاب شود. ریاست جمهوری هم قبل مویید می خواهد و بعد هم تنفیذ حکم دارد. ان شاء الله حضرت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیایند با 313 یار و غیره بساط این رای گیری های کورکورانه و نفسانی را تصحیح کنند.

وَإِن تُطِعْ أَكْثَرَ‌ مَن فِي الْأَرْ‌ضِ يُضِلُّوكَ عَن سَبِيلِ اللَّـهِ ۚ إِن يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّا يَخْرُ‌صُونَ(انعام 116)
اگر از بیشتر کسانی که در روی زمین هستند اطاعت کنی، تو را از راه خدا گمراه می کنند؛ (زیرا) آنها تنها از گمان پیروی می‌نمایند، و تخمین و حدس (واهی) می‌زنند.
آهان پس...

استاپ...

جمهوری از اول کشک بود...

قربون دهنتون منتظر بودم همینو ببینم. چرا رودربایستی دارید؟
مرحوم درست پسند هم همینو می گفت قبلنا. می گفت امام می خواست روی شاه رو کم کنه. و باقی موارد که چون الان نیست نمی گم.

حالا اینکه خدا با ماست یا با اوناست هم سوال جالبه! که اگه حل بشه اون وقت می شه گفت حرف حسن آقا درسته.
همه می گن با ماست....

تکفیری
مفتی
کشیش های قبل از رنسانس
یهودی ها از اول تا الان
و
و
و

من که از اول این تاپیک گفتم از سر خر بلند شید بیاید پایین دندوناشو بشمارید ولی الان فهمیدم بابا تعداد دندون خر اصلا مهم نیست Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع