دوستان من پیشنهاد میکنم که توی اسم یا آدرس سایت حرفی از دین یا مذهب اسلام یا شیعه نزنیداینجوری کسی که مثلا سنی هست و میخواد در مورد امام حسین بدونه ، یه نگاه میکنه ، میگه شیعه .؟! ، اینا میخوان منو منحرف کنن ، اینا دروغ میگن ، میخوان خودشون رو تبلیغ کننیه اروپایی و مسیحی هم در مورد اسلام همچین حسی داره ، تا میاد میرسه به اسم سایت ، میگه بیا ، اینا همش تبلیغه ، دارن دین خودشون رو تبلیغ میکننو در کل به صورت ناخود آگاه یه حس بدی پیدا میکنه نسبت به برند سایت ؛فرض کنید شما بخواید در مورد یکی از صحابه پیغمبر تحقیق کنید ، بعد برسید به سایت "سنی آنلاین"!! ، قطعا یه حس بدی بهتون دست میده ، هیچ کس نمیخواد ذهنش رو دستکاری بکنن و شستشو بدن.. ولی در مقابل اگر نام هایی مانند ؛ تمامی حقیقت(حقایق)،حقیقت پنهان و.. براش بزاریم ، فکر میکنم اینطوری مخاطب فکر نمیکنه که ما داریم اون رو دستکاری میکنیمبرعکس ،تصور میکنه که اینها یکسری اطلاعات ناب هستن که اون خودش به سختی و با زیرکی گشته و پیدا کرده ، حقیقتی که انگار 99% مردم ازش بی خبر هستن و.. حالا با توجه به توضیح فوق نام ذکر شده در سطر زیر هم بد نیست
All The Truth
All of The Truth
و دامنه های (↓) هم آزاد هستند که میتونیم هر سه رو بخریم و هردو رو به سایتمون وصل کنیم
http://www.AllTheTruth.com
http://www.AllofTheTruth.com
AoTT.com
با وصل کردن هرسه دامنه ، خیلی کله گنده میشیم..
بعدش میشه عنوان و دامنه (↓) رو هم بهش وصل کرد ، تا از همه جهات به منظورمون برسیم
Truth About Shia
http://truthaboutshia.com
(دامنه فوق هم آزاد بود)
اینجوری هم تگ ها و کسانی که در مورد شیعه تحقیق میکنن به سمت سایتمون آفر داده میشن
و هم افرادی که صرفا یه چیزی در مورد حسین شنیدن ، کنجکاو شدن ، ولی هنوز ضرفیت اینو ندارن که یهویی بزنن زیر دین جد و آبادیشون که 20-30 ساله بهش پایبند بودند و..
با این حال ، این فقط یک ایدست.. ، امیدوارم مفید باشه
ممنون به خاطر همه پیشنهادات
ببینید دوستان مثل اینکه در مورد هدف سایت هنوز نتونستم توجیهتون کنم.
قصد ما جذب پیروان ادیان دیگه نیست.
قصد ما اینه که اون شخصی که قبلا جذب شده و حالا میخواد بیشتر تحقیق کنه رو در راه درست قرار بدیم تا با دیدن یه سری تصویر قمه و قمه زنی و خونریزی از شیعه متنفر نشه.
این بحث با بحث جذب اولیه کاملا متفاوته و ما باید روی شیعه بودن تاکید کنیم.
در مورد ثبت چند دامنه هم باید بگم دامین های بین المللی هزینشون خیلی زیاده و من اگه خیلی تلاش کنم میتونم یه دونه ثبت کنم
منتظر پیشنهاد های جدید هستیم
(۲۷/اسفند/۹۳ ۱۰:۳۶)sarallah نوشته است: [ -> ]ممنون به خاطر همه پیشنهادات
ببینید دوستان مثل اینکه در مورد هدف سایت هنوز نتونستم توجیهتون کنم.
قصد ما جذب پیروان ادیان دیگه نیست.
قصد ما اینه که اون شخصی که قبلا جذب شده و حالا بیخواد بیشتر تحقیق کنه رو در راه درست قرار بدیم تا با دیدن یه سری تصویر قمه و قمه زنی و خونریزی از شیعه متنفر نشه.
این بحث با بحث جذب اولیه کاملا متفاوته و ما باید روی شیعه بودن تاکید کنیم.
در مورد ثبت چند دامنه هم باید بگم دامین های بین المللی هزینشون خیلی زیاده و من اگه خیلی تلاش کنم میتونم یه دونه ثبت کنم
منتظر پیشنهاد های جدید هستیم
سارالله جان ، شما یه حساب سر انگشتی بزن ببین حدودا چقدر در میاد ، شاید من هم بتونم کمکی بکنم
به هر حال مال آقامونه ، راه دوری نمیره
از طرفی ، وقتی شما سایتی مثل مثلا realshia بزنید ، یه کس دیگه ای میاد بعدا به با یذره جابجا کردن حروف یه سایت دیگه میزنه و از همه برند سازی های شما علیه خود شما تلاش میکنه و مثلا reallshia و realsia و.. رو بخره و پر کنه از مطالب علیه شیعه ، یا بدعت گزاری ها و دروغ نویسی ، و تمام حاصل کار شما رو نابود کنه..
مثال واضحش اینه که الان یه شرکت هست به نام SANSUNG و شرکت دیگری هم هست به نام SVMSUNG و.. ، که اینها همه گوشی تولید میکنند ، و از برکت برند سامسونگ(SAMSUNG) استفاده میکنند
واسه همین من میگم دامنه های نزدیک به هم خصوصا از نظر معنایی رو بگیریم
و از طرفی وقتی دامنه ای مثل AoTT رو پیشنهاد میکردم ، به سادگیش فکر میکردم
اینطوری خیلی راحت تر استفاده و خیلی راحت تر به ذهن سپرده میشه..
بعد ، اگر توی همین سایت نشد ، توی یه سایت دیگه برای کسایی که جذب شدن به اسلام یه منبع جامع فکری و فقهی و دینی بزنیم..
نمیدونم ، شاید جسارت باشه که این و میگم ، اونم الان ، اما بنده از هر زاویه ای نگاه میکنم فکر میکنم سوژه اول پتانسیل آزاد نشده بیشتری داره..
اینجوری و در این راستا ما نیروی بیشتری هم در اختیار داریم ، و بچه های بیشتری هستند که میتونند توی این لول کمکمون کنند
حتی امکانش خیلی خیلی زیاد هست که ما فقط یه قلقلکی به دل مخاطب بدیم و یذره به سمت اسلام بکشونیمش ، بعدش خدا دستشو بگیره و خودش باقی راه طرف رو همراهی کنه..
(۲۷/اسفند/۹۳ ۱۰:۵۴)Wakeup نوشته است: [ -> ]سارالله جان ، شما یه حساب سر انگشتی بزن ببین حدودا چقدر در میاد ، شاید من هم بتونم کمکی بکنم
به هر حال مال آقامونه ، راه دوری نمیره
از طرفی ، وقتی شما سایتی مثل مثلا realshia بزنید ، یه کس دیگه ای میاد بعدا به با یذره جابجا کردن حروف یه سایت دیگه میزنه و از همه برند سازی های شما علیه خود شما تلاش میکنه و مثلا reallshia و realsia و.. رو بخره و پر کنه از مطالب علیه شیعه ، یا بدعت گزاری ها و دروغ نویسی ، و تمام حاصل کار شما رو نابود کنه..
مثال واضحش اینه که الان یه شرکت هست به نام SANSUNG و شرکت دیگری هم هست به نام SVMSUNG و.. ، که اینها همه گوشی تولید میکنند ، و از برکت برند سامسونگ(SAMSUNG) استفاده میکنند
واسه همین من میگم دامنه های نزدیک به هم خصوصا از نظر معنایی رو بگیریم
و از طرفی وقتی دامنه ای مثل AoTT رو پیشنهاد میکردم ، به سادگیش فکر میکردم
اینطوری خیلی راحت تر استفاده و خیلی راحت تر به ذهن سپرده میشه..
بعد ، اگر توی همین سایت نشد ، توی یه سایت دیگه برای کسایی که جذب شدن به اسلام یه منبع جامع فکری و فقهی و دینی بزنیم..
نمیدونم ، شاید جسارت باشه که این و میگم ، اونم الان ، اما بنده از هر زاویه ای نگاه میکنم فکر میکنم سوژه اول پتانسیل آزاد نشده بیشتری داره..
اینجوری و در این راستا ما نیروی بیشتری هم در اختیار داریم ، و بچه های بیشتری هستند که میتونند توی این لول کمکمون کنند
حتی امکانش خیلی خیلی زیاد هست که ما فقط یه قلقلکی به دل مخاطب بدیم و یذره به سمت اسلام بکشونیمش ، بعدش خدا دستشو بگیره و خودش باقی راه طرف رو همراهی کنه..
در مورد دامین ها اگه نیاز به کمک بود بعدا اعلام میکنم
ممنون
در مورد موضوع و کار سایت هم قبول دارم که در این زمینه ای که میگید میشه کارای خوبی انجام داد ولی من فکر میکنم فعلا بهتره همون مسیرو ادامه بدیم چون کمتر به نیرو و دانش نیاز داره.
اگر بخوایم برای جذب اقدام کنیم هم فردی که عالم باشه نیاز داریم
هم نیروی کار زیاد
و هم متخصص زبان
که میتونم بگم هیچکدوم رو به طور قطعی الان نداریم و دستمون خالیه.
اما در صورتی که این کار شروع بشه و یه حرکتی انجام بشه بعدا دستمون برای جذب هم باز میشه
با سلام و احترام
دوستداران و عاشفان حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
از آنجایی که سایتی به نام
hojatollah.com با مضمون عرفان اسلامی شیعی مدت هاست راه اندازی شده است و یکی از برنامه های توسعه ی آن راه اندازی بخش های انگلیسی، فرانسوی و سایر زبان های بین المللی می باشد، لذا از علاقه مندان و صاحب نظران دعوت به عمل می آید تا در صورت تمایل با این سایت همکاری نمایند.
توضیح1: این سایت به هیچ شرکت، موسسه، نهاد، سازمان، ارگان، گروه، دسته، حزب، دولت، انجمن، قوم، فرقه، اتحادیه وابسته نیست.
توضیح 2: این سایت در نظر دارد پورتال های جامع و کامل در رابطه با چهارده معصوم، بخش جامع حدیث، بخش جامع ادعیه و زیارات و سرویس های دیگری را با امکانات پیشرفته و در زبان های مختلف راه اندازی نماید.
برای اعلام آمادگی می توانید از بخش
تماس با ما این سایت یا از طریق ایمیل khadem@hojatollah.com استفاده نمایید.
(۳/فروردین/۹۴ ۱۴:۵۳)رهجو نوشته است: [ -> ]توضیح1: این سایت به هیچ شرکت، موسسه، نهاد، سازمان، ارگان، گروه، دسته، حزب، دولت، انجمن، قوم، فرقه، اتحادیه وابسته نیست.
سلام
تجربه نشون می ده این خودش یک زنگ خطر هست.
این موسساتی که خودشون رو غیر وابسته به هیچ جا نشون می دند ، مشخصا وابستگی دارند (بالاخره افراد موسس و گرداننده اعتقاداتی دارند) ، لیکن سعی در مخفی نمودن اون دارند که خودش خطرناک هست و باید مواظبش بود.
من خودم زخم همچین نهادهایی رو کشیدم ، لطفا مواظب باشید به جایی خدمت نکنید که شاید .....
نظرسنجی انتخاب بهترین نام قرار داده شد.
دوستان لطفا بهترین نام رو از لحاظ معنا و مفهوم ، ارتباط با اهداف سایت ، مختصر و مفید بودن انتخاب کنید
امکان انتخاب بیش از یک گزینه وجود داره ولی نهایتا 3 مورد رو انتخاب کنید.
نتیجه نظر سنجی به دلیل محدودیت ها در ثبت دامین الزاما اجرا نمیشه.
همونطور که قول داده بودیم به برنده 5000 تومان هدیه تعلق میگیره
دوستان در نظر سنجی شرکت کنید.....
(۲۴/اسفند/۹۳ ۰:۰۱)del@ نوشته است: [ -> ]سلام..
من احساس میکنم shia توش نباشه بهتره ..
باید اسم جامع ای باشه و زیبا و نه تبلیغی که اول طرف جذب شه و بعد متوجه مفهوم بشه
من utopia یا آرامشهر یا مدینه فاضله رو به نظرم قشنگ میاد ...
زیبایی شیعه و جامعیت رو هم نشون میده ..
بنده هم کاملا با حرف شما موافق هستم
اینطوری پای افراد به مراتب بیشتر و راحت تر به سایت باز میشه..
البته باز باید دید که سیاست و استراتژی کاری سایت چی خواد بود ، از
ـsarallahـ جان میخوام که یک بار ، یجایی کاملا این بحث رو باز کنه و ما رو در کاملا جریان بگذاره ، تا اینجا اکثر کاربرا فقط میدونن که سایت قراره سایت خوبی باشه

، و به صورت کلی خیلی بهتره که بسته به سیاست سایت نامش انتخواب بشه
بنده با حرف شما موافقم ،و تا لحظه آخر سر رای دادن یا ندادن به
ـutopiaـ مردد بودم ، ولی در لحظه آخر این نکته که ، utopiaـ
(یا تعبیر غربیِ مدینه فاضله) مضمونی است که قبلا بارها کتاب ها و فیلم ها براش نوشته و ساخته شده
و این مورد ، بدست آوردن و جا انداختن این برند رو برای ما خیلی سخت خواهد کرد.. ، منو از رای دادن به این گزینه باز داشت
در نهایت بنده به ؛
ـinto the lighـ و
ـAll the Truthـ رای دادم
اما بازم میخوام به صورت دقیق از استراتژی های (sarallah) جان با خبر بشم ، اگر استراتژی ایشون صرفا برای تبلیغ مستقیم شیعه با توضیح احکام و مسائل شرعی به زبان لاتین است ؛ چنین نام گذاری هایی اشتباه است
که در اون صورت از نام ها ، شخصا به ترتیب :
رتبه اول:
TrueIslam
The shia
درجه دوم:
shia knowing
shiapedia
و در درجه سوم:
Truth About Shia
میپسندم..
(۱۶/فروردین/۹۴ ۱۹:۳۵)Wakeup نوشته است: [ -> ]بنده هم کاملا با حرف شما موافق هستم
اینطوری پای افراد به مراتب بیشتر و راحت تر به سایت باز میشه..
البته باز باید دید که سیاست و استراتژی کاری سایت چی خواد بود ، از ـsarallahـ جان میخوام که یک بار ، یجایی کاملا این بحث رو باز کنه و ما رو در کاملا جریان بگذاره ، تا اینجا اکثر کاربرا فقط میدونن که سایت قراره سایت خوبی باشه
، و به صورت کلی خیلی بهتره که بسته به سیاست سایت نامش انتخواب بشه
بنده با حرف شما موافقم ،و تا لحظه آخر سر رای دادن یا ندادن به ـutopiaـ مردد بودم ، ولی در لحظه آخر این نکته که ، utopiaـ (یا تعبیر غربیِ مدینه فاضله) مضمونی است که قبلا بارها کتاب ها و فیلم ها براش نوشته و ساخته شده
و این مورد ، بدست آوردن و جا انداختن این برند رو برای ما خیلی سخت خواهد کرد.. ، منو از رای دادن به این گزینه باز داشت
در نهایت بنده به ؛ ـinto the lighـ و ـAll the Truthـ رای دادم
اما بازم میخوام به صورت دقیق از استراتژی های (sarallah) جان با خبر بشم ، اگر استراتژی ایشون صرفا برای تبلیغ مستقیم شیعه با توضیح احکام و مسائل شرعی به زبان لاتین است ؛ چنین نام گذاری هایی اشتباه است
که در اون صورت از نام ها ، شخصا به ترتیب :
رتبه اول:
TrueIslam
The shia
درجه دوم:
shia knowing
shiapedia
و در درجه سوم:
Truth About Shia
میپسندم..
بله حق با شماست
اینا بیشترش تقصیر فدایی ولایته که بصورت ناگهانی غیبش می زنه