۲۸/اسفند/۹۳, ۱۹:۵۲
صفحه: 1 2
۲۸/اسفند/۹۳, ۲۳:۵۵
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برخواهر عزیزم شیدای گرامی
شیدای عزیزم درحرم بابای مهربان علی(علیه السلام)
اون لحظه ای که دربین الحرمین ایستادین وسردرگم هستین که کدام گنبد وگلدسته نظاره کنید ........
دعا کنید...................
درمسجد کوفه
درمسجدسهله
خیلی دعا بفرمایید
برای آقا حجه بن الحسن العسکری
برای شفای بیماران جسمی وروحی
وبرای عاقبت به خیری همه جوان ها دعا کنید
ازامام حسین بخواین به حق جوانشون آقاعلی اکبر ماجوان ها مخصوصا بنده رو یه لحظه به خودم وامگذاره
تعجیل درفرج مولا
وسلامتی تمامی زائرین عتبات
وسلامتی شیدای عزیزم.................5 صلوات
با دلت برو
ولی اونجا بزارشو بیا................
سلام برخواهر عزیزم شیدای گرامی
شیدای عزیزم درحرم بابای مهربان علی(علیه السلام)
اون لحظه ای که دربین الحرمین ایستادین وسردرگم هستین که کدام گنبد وگلدسته نظاره کنید ........
دعا کنید...................
درمسجد کوفه
درمسجدسهله
خیلی دعا بفرمایید
برای آقا حجه بن الحسن العسکری

برای شفای بیماران جسمی وروحی

وبرای عاقبت به خیری همه جوان ها دعا کنید

ازامام حسین بخواین به حق جوانشون آقاعلی اکبر ماجوان ها مخصوصا بنده رو یه لحظه به خودم وامگذاره
تعجیل درفرج مولا
وسلامتی تمامی زائرین عتبات
وسلامتی شیدای عزیزم.................5 صلوات
با دلت برو

ولی اونجا بزارشو بیا................

۲۹/اسفند/۹۳, ۰:۰۷
شیدا جون تبریک میگم بهت ......
ایشالا سفر خوب و بی خطر و پر از معنویت داشته باشی......
التماس دعای فراوان
![[تصویر: 51521_544120_l_daisy.gif]](http://www.freesmile.ir/smiles/51521_544120_l_daisy.gif)
ایشالا سفر خوب و بی خطر و پر از معنویت داشته باشی......
التماس دعای فراوان
![[تصویر: 51521_544120_l_daisy.gif]](http://www.freesmile.ir/smiles/51521_544120_l_daisy.gif)
۲۹/اسفند/۹۳, ۰:۰۹
خانم شیدا: این جمله رو همیشه باخودم تکرار میکنم. بیابان هم که باشی حسین آبادت میکند درست مثل کربلا...
اگه راه داشت منو و خانوادم رو دعا بفرمایید
یا علی
اگه راه داشت منو و خانوادم رو دعا بفرمایید

یا علی
۳/فروردین/۹۴, ۱۲:۱۰
بسم الله الرحمن الرحیم
هرکجا ذکر حسین بود شیدا تورا یادم بود
هرکجا اشک حسین بود شیدا مرا یادآور
صلوات
التماس دعا

۴/فروردین/۹۴, ۲:۲۳
سلام
عرض تسلیت دارم به مناسبت شهادت مظلومانه نورچشم نبی، حضرت زهرا (علیهاالسلام)
امیدوارم قاصد خوبی باشم برای شما عزیزانی که دلاتون رو روانه حرم ارباب کردید
هر چی دوستان فرمودن چه اینجا چه تو پیام خصوصی ان شاءالله به دیار عشق خواهد رسید
گرچه قبل از این که من چیزی بگم خودشون دیدن و شنیدن و ان شاءالله اجابت هم شده
لطفا حلال کنید بچه ها و بسیار دعام کنید
یا علی
عرض تسلیت دارم به مناسبت شهادت مظلومانه نورچشم نبی، حضرت زهرا (علیهاالسلام)
امیدوارم قاصد خوبی باشم برای شما عزیزانی که دلاتون رو روانه حرم ارباب کردید
هر چی دوستان فرمودن چه اینجا چه تو پیام خصوصی ان شاءالله به دیار عشق خواهد رسید
گرچه قبل از این که من چیزی بگم خودشون دیدن و شنیدن و ان شاءالله اجابت هم شده
لطفا حلال کنید بچه ها و بسیار دعام کنید
یا علی
۴/فروردین/۹۴, ۶:۲۷
بسم الله الرحمن الرحیم
تعجیل درظهور آقا امام زمان وتسلای دلشان دراین روز
اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
وهم چنین
سلامتی تمام زائرین ارباب
وسلامتی شیدای عزیز
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
ان شاالله روزی همه آرزومندان وعاشقان مولا
تعجیل درظهور آقا امام زمان وتسلای دلشان دراین روز
اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
وهم چنین
سلامتی تمام زائرین ارباب
وسلامتی شیدای عزیز
ان شاالله روزی همه آرزومندان وعاشقان مولا
۱۳/فروردین/۹۴, ۲۱:۴۶
به نام خدا
سلام و عرض ادب
بالاخره چشم گنه کار من هم به مرقدهای مطهر ذوات مقدس ائمه(علیه السلام) منور شد و صبح امروز یعنی سیزده فروردین 1394 سفر به پایان رسید و برگشتیم به همونجایی که عازم بودیم و مثل همیشه زووود گذشت. هنوزم باورم نمیشه رفتم
تالار بیداری اندیشه همیشه برام عزیز بوده ولی الان بیش از پیش که واسطه این سفر عزیز بوده برام
بزرگی میفرمودن کریم یعنی شتر دیدی ندیدی یعنی همه چی نادیده گرفته میشه ... قطعا کرامت اون بزرگواران شامل حال من شد وگرنه من کجا و کربلا و نجف و کاظمین کجا !!!
به یاد همه دوستان بیداری اندیشه بودم خصوصا اون بزرگوارانی که توی پ خ و همین تاپیک پیام گذاشتن. یه پرینتی از پیام شما بزرگواران گرفته بودم قصدم این بود بندازمش تو حرم آقا امام حسین(علیه السلام) ولی انگار قسمتش حرم آقا امیرالمومنین (علیه السلام) بود.
به یادتون نماز خوندم البته به دعاها و نماز من اعتباری نیست ان شاءالله مورد عنایت امامان عزیزمون و حضرت حق قرار بگیره
راستس تو کربلا هر موقع از جلوی باب سدرة المنتهی(علیه السلام) رد میشدم یاد برادر سید بزرگوارمون میفتادم
کاروانمون اونطوری که دلم میخواست نبود ولی بازم هزاران بار شکر که در اونجاهای نورانی نفس کشیدم
امیدوارم قسمت همه ی اونایی که نرفتن به زودی زود بشه و اونایی که رفتن هم بازم برن
خیلی برام دعا کنید.... در پناه حق باشید .... یا علی
سلام و عرض ادب
بالاخره چشم گنه کار من هم به مرقدهای مطهر ذوات مقدس ائمه(علیه السلام) منور شد و صبح امروز یعنی سیزده فروردین 1394 سفر به پایان رسید و برگشتیم به همونجایی که عازم بودیم و مثل همیشه زووود گذشت. هنوزم باورم نمیشه رفتم
تالار بیداری اندیشه همیشه برام عزیز بوده ولی الان بیش از پیش که واسطه این سفر عزیز بوده برام
بزرگی میفرمودن کریم یعنی شتر دیدی ندیدی یعنی همه چی نادیده گرفته میشه ... قطعا کرامت اون بزرگواران شامل حال من شد وگرنه من کجا و کربلا و نجف و کاظمین کجا !!!
به یاد همه دوستان بیداری اندیشه بودم خصوصا اون بزرگوارانی که توی پ خ و همین تاپیک پیام گذاشتن. یه پرینتی از پیام شما بزرگواران گرفته بودم قصدم این بود بندازمش تو حرم آقا امام حسین(علیه السلام) ولی انگار قسمتش حرم آقا امیرالمومنین (علیه السلام) بود.
به یادتون نماز خوندم البته به دعاها و نماز من اعتباری نیست ان شاءالله مورد عنایت امامان عزیزمون و حضرت حق قرار بگیره
راستس تو کربلا هر موقع از جلوی باب سدرة المنتهی(علیه السلام) رد میشدم یاد برادر سید بزرگوارمون میفتادم
کاروانمون اونطوری که دلم میخواست نبود ولی بازم هزاران بار شکر که در اونجاهای نورانی نفس کشیدم
امیدوارم قسمت همه ی اونایی که نرفتن به زودی زود بشه و اونایی که رفتن هم بازم برن
خیلی برام دعا کنید.... در پناه حق باشید .... یا علی
۱۳/فروردین/۹۴, ۲۲:۱۳
بسم الله الرحمن الرحیم
زیارتتون قبول باشه. ان شاء الله دوباره و چند باره قسمتتون بشه.
ما که رو سیاه تر از اونی هستیم که طلب زیارت کنیم.
یا حق
صفحه: 1 2
![[تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif]](http://www.ayehayeentezar.com/images/smilies/sfe4adlkulmzentukza.gif)