تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا این سبک عزاداری صحیحه؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۴/فروردین/۹۴ ۲۰:۱۹)قاتل مرگ نوشته است: [ -> ]حتما قمه زنی هم جزو شعاعر حسینی و الهی است و چه بهتر که تو خیابون باشه هااااااا؟

الان میخوای خودت رو مخالف بدعت قمه زنی نشون بدی؟

کسی هست تو این تالار از قمه زنی دفاع علنی بکنه با کاربری اصلیش؟

خوشبختانه کاربرا خودشون متوجه هستن

در ضمن عکس مرحوم شریعتی رو لکه دار نکن... از آواتار موسی خیابانی استفاده کنی بهتره
یه سوال واقعا!!!!!
من نمیدونم این سوال ها چرا فقط موقع عزاداری برای امام ها و جشن نیمه شعبان پیش میاد.... همه دقیقا همچین روز هایی مریض میشن و عجله دارند آتش سوزی و گرفتاری پیش میاد روز های بقیه سال هیچ مشکلی نیست اما همینکه عزاداری میشه مردم گرفتار هستن حق الناس پس چی میشه!!!!!
(۵/فروردین/۹۴ ۰:۰۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]الان میخوای خودت رو مخالف بدعت قمه زنی نشون بدی؟

کسی هست تو این تالار از قمه زنی دفاع علنی بکنه با کاربری اصلیش؟

خوشبختانه کاربرا خودشون متوجه هستن
از شما که جز انتقاد مخرب انتظار دیگه ای نمیره
(۵/فروردین/۹۴ ۰:۵۷)soora نوشته است: [ -> ]یه سوال واقعا!!!!!
من نمیدونم این سوال ها چرا فقط موقع عذا داری برای امام ها و جشن نیمه شعبان پیش میاد.... همه دقیقا همچین روز هایی مریض میشن و عجله دارند آتش سوزی و گرفتاری پیش میاد روز های بقیه سال هیچ مشکلی نیست اما همینکه عذا داری میشه مردم گرفتار هستن حق الناس پس چی میشه!!!!!
پاسخ سوالتون خیلی ساده هست.اونایی که توی بقیه روزهای سال تجمع میکنن این کارشون تحت عنوان دین نیست و انتظاری هم ازشون نمیره
اما وقتی پای دین و عزاداری وسط میاد من انتظار دارم همه چی بی عیب و نقص باشه تا کسی نتونه از این مراسم ایراد بگیره،واسه همین این سوال رو مطرح کردم که به جواب برسم و آروم بشم
اطلاع رسانی از قبل فایده نداره چون ممکنه کسی اطلاعی نداشته باشه چه مسیرهایی بسته هست.حضور نیروهای انتظامی جهت باز کردن سریع راه در مواقع ضروری پاسخ مناسبتری هست
اتفاقا باید توقع داشت مگه این نیست که میگن ما از نسل آریایی هستیم دارای تمدن چند هزار ساله هستیم چطور اینجور مواقع انتظار نباید داشت
(۵/فروردین/۹۴ ۱:۲۵)soora نوشته است: [ -> ]اتفاقا باید توقع داشت مگه این نیست که میگن ما از نسل آریایی هستیم دارای تمدن چند هزار ساله هستیم چطور اینجور مواقع انتظار نباید داشت
من خودم رو دارم میگم خانم سورا چکار به بقیه دارم.من جایی نگفتم نسل آریایی و تمدن چند هزار ساله و...
بنده از این جماعت مدعی دارای تمدن که بویی از اون نبردن توقعی ندارم.متمدن بودن رو باید از شهدا و پیروانش یاد گرفت نه یه مشت...
این سوال هم واسه روشن شدن قضیه برای خودم بود
دوستمون درست می گه
اسلام باید با روش اسلامی نمایانده بشه و الا ارائه غیر اسلامی اسلام مورد تایید نیست.
اما سنت می تونه به روش غیر اسلامی نمایانده بشه.
نقل قول:عبدالرحمن نوشته است :
الان میخوای خودت رو مخالف بدعت قمه زنی نشون بدی؟

جسارتاً یه نکته رو عرض کنم ، به قمه زنی نمیشه گفت بدعت....

به این دلیل عرض میکنم که در فتاوای علما گفته شده که قمه زنی وهن و ضرر هست ...

خب اگر این دو تا مانع برداشته بشه ، جایز میشه ...

امام خمینی میگه در این زمانه نزنید، اگه بدعت باشه کلاً هیچ وقت جایز نیست بزنی...

بدعت یعنی چیزی که بنحو عام یا خاص ، تاییدی نداره و جزو دین محسوب نمیشه
اینجا بنحو خاص تایید نیست ولی به نحو عام تاییده....

نقل قول:در ضمن عکس مرحوم شریعتی رو لکه دار نکن...

تا اونجا که یادمونه ، شما شأنی برای مرحوم قائل نبودی ، استفاده ابزاری نکن برادر! Smile

نقل قول:از آواتار موسی خیابانی استفاده کنی بهتره

شما دوست نداری در سال جدید ، تغییر رَویه بدی و این سیستمت رو بذاری کنار!

سیستم جذب حداقلی و دفع حداکثری !
تعریف بدعت: بنیان نهادن عقیده یا عملی از پیش خود به نام دین.

طبیعتا با وجود افراد ظاهرا مذهبی هیچموقع کلمه بدعت رو به زبان نمیاوردن
ولی عملا بدعته
چه خوب چه بد این کار بدعته چون هیچ معصوم و بزرگی اون رو درست نکرده
ریشه این کار مشخصه از کجا آمده
وقتی میگن قمه نزنید یعنی جایز نیست
تو احکام هم بین احتیاط واجب و واجب نگاه بکنید مشخص میشه برخی مسائل

نقل قول:تا اونجا که یادمونه ، شما شأنی برای مرحوم قائل نبودی ، استفاده ابزاری نکن برادر!
نقل قول:شما دوست نداری در سال جدید ، تغییر رَویه بدی و این سیستمت رو بذاری کنار!
قبلا هم گفتم
شریعتی رو قبول ندارم ولی شریعتی منافق نبود
شان چنین اشخاصی منافقین هستن
خیلی زشته با صدها کاربری بیای وقت مردم رو بگیری بخاطر یه تیکه نون
اگر رویم مشکل داشت پارسال کنار میزاشتم
نگاه کن عزیز جان
قمه زنی رو از دو طریق میشه حروم دونست

1 . یکی بدعت دونستن قمه زنی هست
در تعظیم شعائر حسینی ، هر جایی مناسب فرهنگ و عرفی که دارن ، کارهایی رو انجام میدن به عنوان عزا داری و کلاً اینها تولیدی هست ، و اخیراً ایجاد شده ...
اگر با این قاعده بخوایم قمه زنی رو بدعت بدونیم ، پس انواع اقسام عزاداری های ما ، اعم از
  • زنجیر زنی
  • مراسم نخل برداری که در روز عاشورا در تفت برگزار میشه...
[تصویر: 341060_2NFA3WcK.jpg]
  • سینه زنی شور و این بالا پایین پریدن ها که کم از کنسرت های خارجی نداره هم ، بایس بگیم ، اینها همه از دم بدعته!

پس مشخصه که نمیشه گفت قمه زنی بدعته که اگر بگیم ، همه اینها هم زیر سواله ....

2. دومین دلیلی که میشه قمه زنی رو حروم دونست ، همین نکته ای که بنده بهش اشاره کردم

اینکه قمه زنی برای اسلام ضرر داشته باشه و موجب وهن دین بشه...

و این نکته رو به وضوح در استفتاءات مراجع میبینیم ....
برای مثال :

آیت الله خامنه ای

هر کاري که براي
انسان ضرر داشته باشد يا باعث وهن دين و مذهب گردد حرام است و مومنين بايد از آن
اجتناب کنند.
(اجوب الاستفتاءات)

آیت الله بهجت :

مساله 1830: «حكم
قمه‌زني به عنوان اوّلى عدم ضرر رساندن به خود يا ديگرى است، به حدّى كه حرام باشد؛
پس اگر مضرّ نباشد و مفسده‏اى هم بر آن مترتب نباشد فى نفسه اشكال ندارد.»
(
محمد تقي بهجت: سايت آيت الله بهجت - احكام عزادارى)

آیت الله سیستانی:

«بايد از كارهايي كه عزاداري را خدشه‌دار مي‌كند اجتناب شود.»

آیت الله صافی گلپایگانی:
قمه زني اگر ضرر
معتد به و تبعات منفي ديگر نداشته باشد جايز است.

(مسائل جديد از ديدگاه علما و مراجع تقليد، سيد محسن محمودي، ج 3، ص 34.)

همونطور که دیدی ، مراجع به خاطر وهن و ضررش هست که اون رو حروم کردن ، نه به خاطر بدعت بودنش...

نقل قول:اگر رویم مشکل داشت پارسال کنار میزاشتم

با همین رویه ، کلاً موفق باشی...
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع