تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برنامه ای برای انفاق
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا فاطمه الزهرا(سلام الله علیها)
سلام و عرض تسلیت

خیلی وقته میخوام این تاپیک رو بزنم ولی نه فرصتش شد و نه توفیقش
اما نمیدونم چرا امروز خیلی به دلم بود بزنم
اگه کسی این برنامه را بادوستانش یا اطرافیانش اجرا کرد، به یاد مادر(سلام الله علیها) شروعش کنه...

یه بار دوستان توی یه سخنرانی شنیده بودند که سخنران تاکید کرده بوده به انفاق و...
به پیشنهاد دوستان یه مدتیه جمعی شدیم و هرماه مبلغی را به یه شماره حساب واریز می کنیم
شماره حساب مربوط به یکی از دوستامه
و هرماه اعضای گروه از 28 ام تا 2 ام ماه بعد فرصت دارند که پولی که میخان را به حساب بریزن
چون اکثرا دانشجو هستند شاید هرکس مبلغ زیادی نریزه...شاید 5000 تومن باشه یا دو هزار تومن یا 20 هزارتومن و....
اما کسی نمیدونه که هرکسی چقدر واریز کرده...
بعدازتاریخش، واسه دادن پول به خانواده های فقیر با یه نفر توی گروه(نماینده) هماهنگ میشه
بعضی اوقات یکی مریضه
یکی میخواد جهیزیه بده
یکی شوهرش مشکل داره
و....
تاحالا تقریبا هر ماه پول را به یه خانواده متفاوت دادیم
دوتاشون رو یکی از آشناهامون که مشاوره و توی بهزیستیه معرفی کرد...
یادمه وقتی دوماه قبل بهشون یه مبلغی رو دادیم که خیلی هم نبود حدود 120 توم
به آشنامون گفته بود، به هرکسی این پول را داده بگو خیلی ممنون خیلی برکت داشت
تو دلم گفتم، بخاطر اینه که خرد خرد جمع شده...

یادمه یه دوستام میگفت شرایطم خیلی خوب نیست ولی از بعضی از غیرواجباتم میتونم بزنم
بعد خندید و گفت مثلا یکی دوبار تغذیه امو تو دانشگاه حذف کنم.Smile

خواستم بگم نیاز نیست که خیلی پول داشته باشیم که بتونیم به کسی کمک کنیم
چندتا دوست میخواد که بهم اعتماد داشته باشند
و چنددقیقه وقت توی هر ماه ...
ولی اثرات زیادی داره...

ان شاالله که برنامه ای بشه واسه زندگی همه امون...
بخصوص توی این شرایط بد اقتصادی
شاید با گروه های کوچیکمون بتونیم حداقل هوای یه خانواده را داشته باشیم...
سلام
من هم دنبال یک جای مطمئن برای صدقه دادن می گردم،البته کمه ولی خوب کمش هم بی خیر نیست
اگر شماره کارت دارید بگید هر وقت شد بریزند بچه ها
بسم الله..
البته منظورم خانم طلوع این نبود که پول جمع کنن.
می خواستن روش کارهای کوچک خدایی رو یاد بدن.Smile
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان
شرمنده . شاید متنی که نوشتم این طور برداشت میشه که قصد جمع کردن پول را داریم
ولی اینطوری نیست
هدف فقط نشون دادن راه بود...
راه انداختن چنین گروهی شایداولش یه کم وقت گیرباشه که میخواید چند نفری پیدابشه و یک گروه بشه
اما بعدش زیاد وقت گیر نیست...

مضاف بر این که وقتی کاری رو توی محله خودتون و اطرافش انجام بدید، با نیازمندای اطرافتتون بیشتر آشنا میشید و یه طورایی راه های کمک کردن هموارتر میشه

مثلا همون بنده خدایی که گفتم یکی از آشناهامون معرفی کرد الان دم عیدی خونه ی چند نفر رفت و کارهای خونه تکونیشونو انجام داد و از این طرف هم کمک شد بهش...

امیدوارم بتونیم این برنامه را توی زندگیمون ثابت کنیم...
اگه احیانا گروهی راه انداختید و این کار را انجام دادید ممنون میشم اینجا بنویسید...
سلام
بله متوجه شدم
اما دیدم حالا که شما همچین جایی رو دارید بچه ها هم می تونند کمک کنند.
با اجازه دوستان!
چند نکته در مورد انفاق و صدقه:

برنامه انفاق و صدقه خانگی حتی میتونه روزانه باشه....حتی یه مبلغ کم

انفاق و صدقه روزانه خانگی می تونه برچسب گذاری شده باشه و هر مبلغ کم یه نیت خاص داشته باشه.... سلامتی حضرت صاحب الزمان، رهبرمون، علما، صلحا، عرفا، خدمتگزارن به نظام و مسلمین، پدر و مادرمون، اقوام و دوستان و اطرافیان و خودمون
(اینجوری هر روز به یاد همه هستیم و براشون صدقه میدیم)

مبالغ کم صدقه و انفاق خانگی روزانه میتونه در طول یک هفته جمع و شمارش بشه و در روز جمعه به صورت کلی تر پرداخت بشه

در نهایت مبالغ هفتگی میتونه جمع شه و به صورت ماهیانه به فرد یا محل خاصی پرداخت بشه

یادمون باشه مبلغی رو هم به عنوان صدقه برای رفع بلاهای معنوی به صورت ماهیانه در نظر بگیریم

یادمون باشه اول هر ماه قمری حتما صدقه بدیم

کمک به افراد نیازمند فامیل و آشنا و حتی غریبه که به تازگی با اونها آشنا شدیم رو هم میتونیم به صورت ماهیانه و مبلغی مشخص انجام بدیم...فقط کافیه شماره کارتشون رو بگیریم تا نخواهیم هر ماه دنبالشون بگریدیم یا اون بنده خداها بخوان با شرمندگی پیش ما حاضر بشن و کمک دریافت کنن

ان شاالله خداوند این توفیق رو از ما نگیره
در پناه حق
سلام
حرفاتون راجع به انفاق درسته دستتون درد نکنه.
ولی عذر میخوام یه سوالی بود میخواستم این چند وقته بپرسم که الان فرصت شد:من بالاخره متوجه نشدم سیستم بانکی که ربوی هست و حرام چطور برای انفاق الان هیچ مشکلی نداره یعنی منظورم اینه که من خودم تا به امروز حساب بانکی ندارم و سرسختانه روش وایستادم ولی میام اینجا میبینم انگار اصلا این مسئله نیست برای بقیه.ربا که کم و زیاد نداره .چرا باید به سیستم غلط ربا این گونه مشروعیت بخشید و مدارا کردHuhHuhHuhHuh؟
(۲۸/آذر/۹۴ ۱۹:۰۶)utopia نوشته است: [ -> ]سلام
حرفاتون راجع به انفاق درسته دستتون درد نکنه.
ولی عذر میخوام یه سوالی بود میخواستم این چند وقته بپرسم که الان فرصت شد:من بالاخره متوجه نشدم سیستم بانکی که ربوی هست و حرام چطور برای انفاق الان هیچ مشکلی نداره یعنی منظورم اینه که من خودم تا به امروز حساب بانکی ندارم و سرسختانه روش وایستادم ولی میام اینجا میبینم انگار اصلا این مسئله نیست برای بقیه.ربا که کم و زیاد نداره .چرا باید به سیستم غلط ربا این گونه مشروعیت بخشید و مدارا کردHuhHuhHuhHuh؟

چقدر یاد یه بنده خدایی افتادم که همش حرف از ربا میزنه ولی...

صندوق وجوهات دفتر رهبری هم حساب داره

IR530170000000140004000009

شما نگران نباشArrogant
نگران نیستم.
ولی شما نگران باشین.
اندیشم بیدار شد.
آدرس های مرجع