بسم الله الرحمن الرحیم
روزتون بخیر
برادران و خواهران گرامی من سلام
بچه های خیلی ساده و در چند کلام میخوام پیشنهادات و نظرات و طرح هاتون رو اینجا بگین که ....
"اسم تاپیک معلومه پس این بحث در همه ایام میتونه باشه ، از روز مادر تا روز پدر و .... روز عید غدیر و مبعث و ...حتی محرم و صفر"
اصل این پست برای همه ایام هست
ولی اولین مناسب رو میخوام با روزی خاص که خود صاحبشم خاصترین هست شروع کنم
حداقل یک هفته وقت داریم برای روز مادر
روزی که عالم چشمش به دوردانه خاتم النبیین روشن شد
روز مهربانی و فداکاری
روز کسی که با شب بیداریهاش ما رو هیچوقت تنها نزاشت
روزی که مادر
روزی که ...
خوب دوستان برای این روز
بگین هدیه هاتون معنویه یا مادی؟
- اصلا اخلاقتون اون روز چی میشه
- آقایون طرح هاشون چطوریاس؟
- دوست خوب من که متاهل هستن طرحشون برای خانوماشون چیه؟( البته این رو میخوام برای اینکه بگین دیگر دوستان چیکار کنن و همکاران نوجوان و جوان ما تو تالار کم هم نیستناز این کمک شما برای پدران بزرگوارشون کمک بگیرن )
- دیگه ریز نمیشم خودتون میدونین که این پست هم برای خودتونه پس دیگه طرح هاتون رو بگید ، منتظر طرح هاتون هستم
- اساتید بنده هم ( مدیر ، معاون ، مدیران بخشها ، ناظرین .... ) همراه باشین تا به نتایج خوبی برسیم ان شاءالله
جدا از بحث کاد و.. ،
همین حالا که بحثش شد و یادآوری کردید روز مادر رو ، من تصمیم گرفتم هرطور شده 21 فروردین که روز تولدعزیز ترین بانوی عالم و روز مادر هست رو پیش کسی برم که شاید بشه گفت توی این دنیا بیشتر از همه دوستش دارم ؛ حرم حضرت معصوم(سلام الله علیها) ،
همون طور که میدونید زیارت ایشون هم معادل زیارت قبر مطهر و ناپیدای حضرت زهرا(سلام الله علیها) است ؛
پس به همه شما عزیزان هم این رو توصیه میکنم..
از طرفی من پارسال فکر کنم برای روز معلم بود که برای مادر ساعت گرفتم و برای پدرم فلش ، خونواده هم برای پدرم کیف لپتاب و برای مادرم لباس خریدن ؛ صرفا اینا رو گفتم که برای خرید گزینه اش رو روی میز داشته باشید..

دوستان

نیسین؟
از فردا منتظر مطالبتون هستما
بیایین و بگین ....
بسم الله الرحمن الرحیم
روز مادر درحال حاضر نزدیکه
بیایم ایده هامون رو به مناسبت این روز حتما بگیم
دیگه روز مادر روز ولادت مادرمون حضرت زهرا س است
که هم روز مادر
هم روز زن نام گذاری شده
وازطرفی دربرخی اماکن به اسامی که ازالقاب حضرت زهرا است هدیه اهدا میشه
هرساله درروز ولادت درمنزل ما مراسم مولودی است وهرکس که به منزل مامیاد بایه شاخه گل میاد
من نیز به همراه خواهر وبرادر وپدرگرامی برای مادر این ستون اصلی خانواده هدیه میخریم
البته سال گذشته همگی پول هایمان را روی هم گذشته ویه کارت هدیه خریدیم
وکلی منزل روتزیین کردیم وکیک وگل هم خریدیم
البته دیگر اعضای خانواده هدیه ای ناقابل وکوچک برای بنده تهیه میکنن به خاطر اسمم که القاب خانم حضرت زهرا است
به هرحال کلی خوشحال میشم
اگه خواهری دارید که اسمشون ازالقاب حضرت زهرا است حتما براش یه هدیه کوچیک بخریدخوشحال میشه
مخصوصا اگه این هدیه ازطرف برادر باشه
چونکه یه لذت دیگه ای داره......
یاعلی
من یه ایده هم دارم
این تاپیک رو به روز رسانی کنیم
وهروز یه تعداد مشخص برای سلامتی تمامی مادران
ویا شادی روح مادرانی که نیستن صلواتی بفرستیم
این میشه هدیه معنوی
امسال 21 فروردین ، میخوام تو محله مون یه سالگرد کوچولو برای صیاد شیرازی بگیرم تا یادآوری بشه برای مردمم که منافقای دیروز چه جنایات و ظلمی رو در حق مردم ما مرتکب شدن. در کل شهید یک خاصیت بیدارکنندگی داره که متاسفانه مسئولین ، شهرداری ها ازش غافل شدن و من سعی می کنم امسال اینو در سطح محلمون عملی کنم.
البته این سالگردی که گفتم منظور جلسه گرفتن و دور همی نیست بلکه یک سری کارهاست برای یادآوری این شهید.
دوستان سلام
شبتون بخیر
طرحی مثل طرح
سدرة المنتهی
گرامی ندارین؟
طرحشون خوبه
میشه پیام هاتون ( چه پیامک و یا در شبکه های اجتماعی و ... ) دارین متن مینویسین اخرش یدونه یازهرا ادرکنی و یا چیزایی که متناسب هست تو این موارد اضافه کنین!
بزرگای تالار

نیستن یا هنوز از سفر برنگشتن

سلام جمعه مصادف با
٢٠ جمادي الثانيه
حداقل در شان مقام مادر صبح رو با روی با لبخند و یک صبح بخیر شیرین به مادر عیدی بدین و یک دعای عاقبت بخیری عیدی بگیرین.
دوستان

این کار رو انجام بدین لطفا.

اگه طرحی داشتین پذیرا هستیم.
راستی مناسبت بعدی رو هم بگم چون زمان کمه

١ رجب