۱۲/اردیبهشت/۹۴, ۱:۴۱
۱۳/اردیبهشت/۹۴, ۱۴:۳۳
(۱۹/فروردین/۹۴ ۱۳:۳۷)سیمرغ نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سخنرانی کامل اینجا
دانلود سخنرانی رائفی پور«عاشورا،حماسه مقاومت یا مذاکره» شهر کرد(۱۸آبان۹۳)اللهم عجل لولیک الفرج
تصویریش نیست؟؟
۱۳/اردیبهشت/۹۴, ۲۳:۲۷
من به شخصه بارها شده یک نوشته ادبی بداهه رو شانسی بنویسم و بعدا با بررسی نام ها و مفاهیمی که توش بکار بردم، یک ارتباط منطقی در حقایقی بیرونی براش پیدا کنم...بارها و بارها برام روی داده..
خب الان من غیبگو هستم؟؟
نه...جهان مجموعه ای از مفاهیم هست که در جوامع اکثرش مشترک هست و تو اگر به طور رندوم چندتاش را بکار ببری، به دلیل عرف ها و روحیات مشترک انسانها و اشتراکات فرهنگی و البته سابقه ذهنی و ناخودآگاه فردی هر انسان، خیلی هاش با هم ارتباط منطی پیدا می کنه.
فقط باید مطالعه و تجربه بالا، روانشناسی قوی و درک و احساسی گسترش یافته داشته باشید...
خب الان من غیبگو هستم؟؟
نه...جهان مجموعه ای از مفاهیم هست که در جوامع اکثرش مشترک هست و تو اگر به طور رندوم چندتاش را بکار ببری، به دلیل عرف ها و روحیات مشترک انسانها و اشتراکات فرهنگی و البته سابقه ذهنی و ناخودآگاه فردی هر انسان، خیلی هاش با هم ارتباط منطی پیدا می کنه.
فقط باید مطالعه و تجربه بالا، روانشناسی قوی و درک و احساسی گسترش یافته داشته باشید...
۱۴/اردیبهشت/۹۴, ۱:۱۳
(۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۲۷)HermeS نوشته است: [ -> ]خب الان من غیبگو هستم؟؟
سلام.
بحث ربطی به غیب گویی نداره ها.....
۱۴/اردیبهشت/۹۴, ۱۲:۰۷
(۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱:۱۳)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]سلام.
بحث ربطی به غیب گویی نداره ها.....
سلام
کلی عرض کردم. یعنی شما بیای و ادعاش رو در ظاهر بکنی. یا بگی زمینه چینی و نقشه و ... طرف مقابل بوده.
![[تصویر: raefipur-ashoura.jpg]](http://www.faraghlit.com/wp-content/uploads/2014/12/raefipur-ashoura.jpg)