شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۸/فروردین/۹۴ ۲۰:۰۶)Mahtab1 نوشته است: [ -> ]ببخشید میشه دقیقا بگید "خیلی از جاهاش حقیقت داره"دقیقا کجاشه؟
خودمن این سریال رو دیدم.این سریال طنز فاخر نیست که بشه بهش استناد کرد وگفت داره به زبان طنز حقایق رو بیان میکنه.
بیشترش این سریال هم لودگی و شکلک و ادا است.هروقت فیلمی بدون ادا و مسخره بازی تونست مردم رو بخندونه میشه بهش گفت طنز.
من متوجه نمیشم
که چرا ما پزشک خوب رو فقط پزشکی میدونیم که دنبال پول نباشه.میشه چندتا حرفه ی دیگه هم نام ببرید که دنبال مال دنیا نیستند.
درضمن درحال حاضر فکر نمیکنم در کشور ما رشته ای سختی ها ومشقات پزشکی رو داشته باشه.من نمیخوام به فرد یا رشته ای توهین کنم.ولی ازتون میخوام که قبل از قضاوت و بدوبیراه گفتن به بیمارستان و پزشک خودتون رو جای اون پزشک قرار بدید.ومتوجه زحماتش باشید.
تمام افرادی که دکترا میگیرن سختی میکشن...
فقط دکترای پزشکی که نیست
کسی که دکترای حقوق میگیره به نظرتون حجم کمی واحد پاس کرده؟!
این اتفاق واسه فامیلمون افتاد ک من خیلی متاثر شدم
یه خانومی ک سرطان سینه داره و حالا داره به کمرش میزنه
یه دکترش گفت باید کمرشو عمل کنه
بنده خدا رو بردن بیهوش کردن بعد به هوش اومده دیده هیچ اتفاقی نیفتاده
در این حین ک بیهوش بوده یه دکتره دیگه میرسه و میگه ازمایشا کامل نیست و نباید عمل شه
از این مسخره تر شنیده بودید
تازه این اتفاقات در پایتخت بوده خدا داد بقیه برسه
همه میدونن ک سرطانیا بدنشون ضعیفه و ضعف دارن بعد از بیهوشی با لباس بیمارستانک نخیه نازک هست ،پرستار با ویلچر ایشونو برده تو لابی
بعد بیمار رو رها کرده تو سرما و رفته از عابر پول بگیره و این فامیله بیچاره ما سرماخورده
واقعا انگار مجبورشون کردن
یه فامیل دیگه مون رفت پروستاتشو عمل کرد،تکلمش رو از دست داد و تو بلع اشم مشکل پیدا کرده تازه تو بیمارستان فوق تخصصی خصوصی
واقعا تو اتاق عمل چه اتفاقی میفته؟
خودم یبار حالم بد شد رفتم اورژانس
اقا یه صندلی نبود من بشینم تا تخت خالی شه،اونم کجا؟بیمارستان فوق تخصصی خصوصی
بعدشم ک ازم نوار قلب گرفتن،ساعت 11 شب
یه جوجه دکتر اومد گفت مشکلی نداری اما اگه میخواید پزشک متخصص معاینه تون کنه 90 تومن ویزیت میشه
منم دیدم نه،حالا تا فردا ک نمیمیرم،90 تومن بدم میمیرم،اومدم خونه بعدش رفتم دکتر
اوضاع افتضاحه بابا،ادم تا نرفته خبر نداره
اینقدر شکایت پزشکی میشه اما به جایی نمیرسه
اینا جوک نیست درد مردمه
اگه مردم از اینا خیر دیده بودن به جای دکترا مردم اعتراض میکردن
دور من پره از این نمونه هاس
1- یعنی میخواید بگید اداواطوار و سبک بازی که پزشک ها در این سریال درمیارند واقعیه؟ پس لابد تا حالا با دکتر و بیمارستان برخورد نداشتید که البته امیدوارم که بر خورد هم نداشته باشید.
2.همون طور که گفتم من نمیخوام به رشته یا فردی توهین کنم اما لازمه بدونید غول اول پزشکی کنکوره.تازه الان که ظرفیت ها کلی افزایش پیدا کرده ازبین 500000نفر شرکت کننده 2-3000 نفر پذیرش میشن.که باقطعیت میگم به جز 1-2 دورشته خاص ظرفیت پذیرش هیچ رشته ای اینقدر کم نیست.
بعدش باید 7 سال وحشتناک درس بخونن تا فارغ التحصیل بشن.2 سال طرح بگذرونن(حالا کجای کشور بماند).تازه تو این مرحله خیلی ها میگن که طرف پزشک عمومیه و هیچی نمیفهمه!!!
بعد آزمون دستیاری میدن برا تخصص که اگه خیلی خوش شانس باشن سال اول قبول میشن.چون برای هر تخصصی درهر دانشگاه تعداد پذیرش شدگان اغلب کمتر از تعداد انگشت های دست اند.
بعد بین 2تا7 سال برای تخصص میخونند.بعدش هم باید طرح بگذرونن که برا بعضی رشته ها تا 5 سال هم میشه.!!!
حالا اگه کسی بخواد فوق تخصص و فلوشیپ هم بگیره دیگه جای خود داره!
مگه چندتا رشته تو دنیا هست که فقط تحصیلات آکادمیکش 20 سال طول میکشه؟
اینکه همه ی افراد برای شغل و رشته شون زحمت کشیدن هیچ شکی نیست.اما سوال اینه که اگه این سریال درباره ی قشر دیگه ای بود واقعا اعتراض نمیکردن؟مثلا درمورد سریال "ساختمان پزشکان"روان شناسان اعتراض نکردن؟
ضمنا من نمیخوام بگم همه چی خوبه و بیمارستان ها هیچ مشکلی ندارند.ولی مگه مثلا برخوردها تو ادارات یا بانک های دولتی یامدارس یا جاهای دیگه خیلی خوبه؟
اونوقت انتظار داریم پزشک و پرستاری که 36 ساعت کشیک میدن قربون صدقمون برن؟
شما میدونید که الان به جای هر 5 پرستار 3 تا گذاشتن؟اگه کسی به جای دو نفر کارکنه براش حوصله ای هم باقی میمونه؟
اصلا تا حالا ازخود پزشک ها یا دانشجوها پرسیدن که مشکل چیه؟بیشتر مشکلی که دوستان اعتقاد راسخ دارن که موضوعه سریال هست وحقیقت داره باید بگم مشکل وزارت خونه ست.و ربطی به شخص پزشک نداره که بخوایم به راحتی مسخرشون کنیم .
به قول اقای نام کاربری مغلطه چرا منو دعوا کردی اما دختر همسایه رو نه.
خانم شما با بقیه چیکار دارید؟
هیچ رشته ای به اندازه پزشکی با جون مردم در ارتباط نیس
در ضمن هیچ کس نگفت اون خل و چل ها دکترن ک مثال میزنید
نهایتش اینه میخواید بگید باهوشن
ما نگفتیم نیستن اما هوش عاطفی و وجدان ندارن
من تو این مدت اینقدر دکتر رفتم ک به این نتیجه رسیدم اکثرشون چیزی بارشون نیست
در ضمن اون محقیقی ک فیزیک خونده دکترا گرفته دیگه توقف نمیکنه همه رشته های پایه همچنان تا اخر عمرشون میتونن درس بخونن
در ضمن مجتهد شدن سال بیشتری باید درس بخونن پس سخت تر از دکتر شدن هم پیدا میشه
(۱۸/فروردین/۹۴ ۲۱:۰۴)Mahtab1 نوشته است: [ -> ]1- یعنی میخواید بگید اداواطوار و سبک بازی که پزشک ها در این سریال درمیارند واقعیه؟ پس لابد تا حالا با دکتر و بیمارستان برخورد نداشتید که البته امیدوارم که بر خورد هم نداشته باشید.
2.همون طور که گفتم من نمیخوام به رشته یا فردی توهین کنم اما لازمه بدونید غول اول پزشکی کنکوره.تازه الان که ظرفیت ها کلی افزایش پیدا کرده ازبین 500000نفر شرکت کننده 2-3000 نفر پذیرش میشن.که باقطعیت میگم به جز 1-2 دورشته خاص ظرفیت پذیرش هیچ رشته ای اینقدر کم نیست.
بعدش باید 7 سال وحشتناک درس بخونن تا فارغ التحصیل بشن.2 سال طرح بگذرونن(حالا کجای کشور بماند).تازه تو این مرحله خیلی ها میگن که طرف پزشک عمومیه و هیچی نمیفهمه!!!
بعد آزمون دستیاری میدن برا تخصص که اگه خیلی خوش شانس باشن سال اول قبول میشن.چون برای هر تخصصی درهر دانشگاه تعداد پذیرش شدگان اغلب کمتر از تعداد انگشت های دست اند.
بعد بین 2تا7 سال برای تخصص میخونند.بعدش هم باید طرح بگذرونن که برا بعضی رشته ها تا 5 سال هم میشه.!!!
حالا اگه کسی بخواد فوق تخصص و فلوشیپ هم بگیره دیگه جای خود داره!
مگه چندتا رشته تو دنیا هست که فقط تحصیلات آکادمیکش 20 سال طول میکشه؟
اینکه همه ی افراد برای شغل و رشته شون زحمت کشیدن هیچ شکی نیست.اما سوال اینه که اگه این سریال درباره ی قشر دیگه ای بود واقعا اعتراض نمیکردن؟مثلا درمورد سریال "ساختمان پزشکان"روان شناسان اعتراض نکردن؟
ضمنا من نمیخوام بگم همه چی خوبه و بیمارستان ها هیچ مشکلی ندارند.ولی مگه مثلا برخوردها تو ادارات یا بانک های دولتی یامدارس یا جاهای دیگه خیلی خوبه؟
اونوقت انتظار داریم پزشک و پرستاری که 36 ساعت کشیک میدن قربون صدقمون برن؟
شما میدونید که الان به جای هر 5 پرستار 3 تا گذاشتن؟اگه کسی به جای دو نفر کارکنه براش حوصله ای هم باقی میمونه؟
اصلا تا حالا ازخود پزشک ها یا دانشجوها پرسیدن که مشکل چیه؟بیشتر مشکلی که دوستان اعتقاد راسخ دارن که موضوعه سریال هست وحقیقت داره باید بگم مشکل وزارت خونه ست.و ربطی به شخص پزشک نداره که بخوایم به راحتی مسخرشون کنیم .
یعنی هر کس چند سال درس میخونه باید مردم رو عابر بانک ببینه؟؟؟
یعنی هر کس چند سال درس میخونه باید با مردم مثل حیوان رفتار کنه؟؟؟
انقدر کارهای غیراخلاقی این گروه واضحه که نیاز به گفتن نداره
سلام
درسته طنزش خوب نیست ، اما همین که واقعیت ها رو نشون می ده جای تشکر داره
از طنز های فانتزی بی خود که بهتره.
من تا اینجا زیر 5% دیدم دکتر ها درست معاینه کنند و .... ، اکثرا همشون خلاف قوانین عمل می کنند!
چیه حالا که انتقاد ازشون شد قاطی کردند؟
خداییش آدم هایی هستند که خیلی بیشتر از دکتر ها زحمت می کشند ، اما نه درآمد اون ها رو دارند نه ارج و قرب اون ها رو!
خداییش دکتره مریض رو به شکل عابر بانک می بینه!
خودم از سریال خوشم می آید و از شرایط درمانی کشور انتقاد کرده که حقیقت دارد
خودم هم این روش درمان را کلا قبول ندارم (تجویز دارو) و ویزیت های زیاد و ........
من با طب اسلامی (احادیث پژشکی) بیشتر موافقم تا پژشکی مدرن که متاسفانه در ایران هم خیلی رواج پیدا کرده (با اینکه منبع غنی از احادیث پژشکی و طب سنتی داریم) و بیشتر مردم ما بهبودی خود در تجویز دارو می بینند.
در جواب کاربر عقیق
عید امسال به شدت سرما خوردم. ولی دکتر نرفتم. حیف نیست آنتی بیوتیک مصرف کنم. ا استفاده از نعمتهای الهی خوب شدم.
حالا بیماری های دیگری هستند که به راحتی درمان می شوند بدون دارو بدون دکتر (منظورم دکترهای پژشکی رایج)
دکترهایی هستند که پول بابت عمل از بیمار می گیرند. به بیمار هم فاکتور نمی دهند. اگر هم بیمار پول نداد عمل نمی کنند.
البته دکترهای خوب هم هست ولی .....
سریال خوبیه
طنز دو لبه داره ، اگه ی لبه طنز انتقاد نباشه که طنز نیست
کاش ی سریال اینجوری هم واسه معلم ها بسازن
خداییش این دفعه که اعتراض کرده بودن حالم داشت بهم می خورد
میگی نه برو ی مدرسه غیر انتفاعی رو با ی مدرسه دولتی مقایسه کن
البته در هر صنفی انسانهای با وجدان هستند و همیشه تعدادشون بیشتر از نامردهاست

سلام
این سریال قراره به شکل اغراق امیزی مشکلات پزشکی را نشون بده .نه اینکه حتما همه جامعه پزشکی اینطور باشند و یا کل بیمارستان ها به اینگونه اداره بشوند.شما به اصل ماجرا که نگاه کنید پزشک متعهدی را برای ریاست یک بیمارستان انتخاب کرده اند ولی اطرافیانشون ادم های درستی نیستند
----------------------------
انچه در اکثر شغل ها از بین رفته اخلاق هست
-----------------
دوست پزشکی دارم که گاها به شوخی به اون میگم: تو جزو معدود دکترهایی هستی که پزشک هستند.اکثرا دکترای تجارت دارند تا پزشکی.
ایشون وقتی به مطبشون میری تمام وضعیت بدنت را چک می کنه و در صورت لزوم توصیه می کنه که پیش پزشک متخصص بری و ویزیت را در چنین مواقعی پس میده.برای ویزیت دوم و گاها سوم و چهارم هزینه ای دریافت نمی کنه و مریض های بی بضاعت را هم مجانی معاینه می کنه
-------------
واکنش " احسان کرمی " - مجری رادیو و تلویزیون به شکایت عده ای از جامعه ی پزشکان به سریال " در حاشیه " ، کار جدید " مهران مدیری " :
بعد از اتفاقات روزهای اخیر و حاشیه هایی که گریبان سریال "درحاشیه" مهران مدیری را گرفته است، هفت هزار پزشک ایرانی در اقدامی عجیب به نشانه ی اعتراض به این سریال که به قول خودشان به قشر پزشکی کشور هتاکی کرده است ، خواستار توقف پخش این مجموعه شده اند !
حالا این بار " احسان کرمی " مجری و بازیگر تلویزیون و سینمای ایران در یادداشتی تند و تیز به این هفت هز
ار پزشک تاخته است و این کارشان را محکوم کرده است:
«اخیرا شنیدم که هفت هزار پزشک خواستار توقف پخش سریال در حاشیه شده اند. که البته جدا امیدوارم که تلویزیون تا صد سال دیگر هم زیر بار چنین خواسته هایی نرود.
همه آدم های روی زمین برای پزشکان ارزش زیادی قائل اند ... من هم همینطور و دست همه پزشکانی که پس از عمری تحصیل، شرافتمندانه برای نجات و سلامتی آدم ها می کوشند را می بوسم ...
اما روی صحبتم فقط و فقط با این هفت هزار نفر است :
لطفا سایر پزشکان به خصوص دوستان طبیبم به خودشان نگیرند.
من با آن هفت هزار پزشک سخن می گویم.
هفت هزار انسان بی ظرفیت ...
هفت هزار نفر که خود را به شدت تافته جدا بافته می دانند ...
هفت هزار نفری که فکر می کنند از مقدسین هستند ...
هفت هزار نفر که خود را از اشتباه بری می دانند ...
هفت هزار نفر که هیچ درکی از کمدی و هنر ندارند!
چه چیزی باعث به وجود آمدن این میزان از نخوت در شماست؟
چه چیزی باعث شده این توهم در شما به وجود بیاید که می توانید
هفت هزار نفری جلوی یک سریال تلویزیون را بگیرید؟
مگر وقتی یک ملت از شما می خواهند در بسیاری از بیمارستان ها فقط پول را ملاک قرار ندهید قبول می کنید؟
مگر امثال شما نبودند که بیمار را به خاطر پول در بیمارستان گرو نگه داشتند؟
مگر امثال شما نبودند که بیماران را در بیابان رها کرده بودند؟
نکند ماجرای خون های آلوده کار سازندگان سریال " در حاشیه " بوده؟! اگر قرار به پاسخ دادن باشد که شما باید سر صف باشید !
به جای این که هفت هزار نفری به یک کار هنری حمله کنید، به فکر بیمارانی باشید که دردشان یک طرف است و هفت هزار گرفتاری شان یک طرف !
به جای اینکه هفت هزار نفری به تلویزیون حمله کنید ، هفت هزار نفری بیایید هزینه ی درمان چند بیمار را قبول کنید یا هفت هزار نفری یک درمانگاه خیریه بسازید... باشد که رستگار شوید... "
منبع : صفحه ی شخصی احسان کرمی