تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سلام مادر عزیزم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام مادر عزیزم
نمیدونم چند روز ، ساعت یا دقیقه از حیاتم میگذرد ، تنها میدانم که هستم ،چون خالقم اینگونه اراده نموده است . جالب اینکه تو هنوز از وجودم بیخبری ...

سلام مادر عزیزم
گویا حال متوجه حضورم شده ای . نگرانی و شوق در چشمانت موج میزند . شاکر و درمانده از یگانه خالق حیات کمک میخواهی تا بتوانی این امانت را به سلامت به دنیا برسانی . چه لذتی دارد حضورم در کنارت ...

سلام مادر عزیزم
شوق مادر شدن تمام وجودت را فراگرفته . ظاهرت تغییر یافته ، چرا که من تغییر کرده ام .از نطفه ای بد بود و بی ارزش رسیده ام به مقام آدمی ، جانشینی برای خالق یکتا بر روی زمین ، و وجودت سرشار از عشق و محبت است . انچیزی که خالق هستی در وجودت نهادینه کرده است ...

سلام مادر عزیزم
چقدر صبورانه به پایم نشستی و تحملم کردی ،ماه ها و روزها و شبها ؛ و حال این اتفاق به سرانجام رسید . آخر این امانت بدنیا پاگذاشت و موجودیتش حال مستقل از تو اما با تو معنا یافت و هنوز به عشق و محبت تو محتاج است ...

سلام مادر عزیزم
چه شبها که تا صبح چشم بر هم ننهادی و در کنارم ماندی تا مراقبم باشی . در سلامتی و بیماری همپا بودی و عاشقانه در آغوشم می گرفتی و از شیره وجودی خود سیرابم می نمودی ...

سلام مادر عزیزم
چقدر زود گذشت و حال دست در دستت راهی شدم برای آموختن و دیدن و شنیدن ، تا رشد نمایم و بالنده شوم و تو در این بالندگی اولین آموزگارم بودی . با آرامش و صبر کمک نمودی تا بهترین باشم و بهترین ها را فرا گیرم ...

سلام مادر عزیزم
با اینکه بزرگ شده ام ، اما هنوز کودک نازدانه تو هستم و تو هنوز همان مهربان مادر من . نتوانستم در چشمهای زیبا و دریایی ات بنگرم و برای رفتن به جهاد اجازه بگیرم . مسیری پرخطر و تازه که دعای خیر تو امان دهنده خطرات و سختی های آنست .
می دانم که برای تو سخت تر است تا جوابم دهی . اما بدان که آنچه در این سالها به من آموختی را باید بکار بندم ؛
وفا ، محبت ، فداکاری ، حمیت ، غیرت ، ایثار و ... عشق .

سلام پسر دلبندم

مدتی است که که نامه ای از تنها گل زندگیم بدستم نرسیده و دلم برای صدای زیبایت تنگ شده است . دلم میخواهد تا زودتر و به سلامت بازگردی تا ردای زیبای دامادی را تنت نمایم ...

سلام پسر عزیزم

هر صبح جمعه به اینجا می آیم و در کنار قبر شهدای بی نشان ندبه میخوانم ، نمیدانم که کدام یک از این سنگ قبرها برای توست ، آخر جز پلاکی سوراخ چیزی از گل نازنینم بدستم نرسیده است .
ای کاش این ندبه های جمعه ها زودتر به سرآید و چشمان اشک آلودم ، آن صورت زیبای آخرین حجت را ببیند و شاید ، شاید تو را نیز در کنار آن وارث خون شهدا ببینم .
شاید که این دل بی تاب آرام گیرد پس از سالها دوری ...

سلام بر همه مادران ،

سلام بر همه مادران شهدا ،
سلام بر ام الشهدا ، ام ابیها ، ام الائمه ، فاطمه کبری (سلام الله علیها)...
آدرس های مرجع