تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توهین به امام هادی (علیه السلام) در فیسبوک+عکس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
دوستان به یاد داشته باشند مناظره و مباحثه یک تکنیک و فن بسیار تخصصی است که استعداد خاص خودش رو می خواد و میبایست تسلط بسیاری در موضوع داشت.
اگر اینگونه نباشه جواب ندادن بسیار بسیار بهتر از جواب دادنه .
بحث بر سر این نیست که بریم یا نه .اونهایی که به معنای واقعی متخصص هستند هنوز خودشون رو به اون شکل با دنیای مجازی هماهنگ نکرده اند .
اگر مثلا بنده در موضوع شبهه ناکی وارد شوم ممکن است جواب من خود شبهه ای بزرگتر باشد و چون نتوانستم از مطلب دفاع کنم به اسم ناتوانی دین نوشته شود و اینجاست که سکوت....
اما مدتی قبل که وقت زیادتری داشتم گاهی در مباحثات کلوب شرکت میکردم که تاثیر خوبی هم داشت
بنده نظر دیگری دارم .
باید جایی باشه مثل دیتا سنتر برای رفع شبهات .دوستانی که قصد شرکت در مناظره رو دارند از اون منبع استفاده کنند.
علوم عقلی و فلسفی و اسلامی بسیار گسترده هست و از عهده ۱ نفر خارجه .
حقیر طرح جامعی در مورد تهیه کردم که منتظرم مقدماتش رو خداوند بزرگ عناین بفرمایند .و احتیاج هست که از ته قلب دعا کنی تا خداوند توفیق انجام اون رو عنایت کنه .
التماس دعا
نقل قول:بنده بر خلاف شما کار این وبلاگ رو نه قانونی و نه اخلاقی می دونم. اولا" به این دلیل که ایشون مرجع قضایی نیستن که بخوان عکس ها رو منتشر کنند زیرا برای انتشار عکس مجرم به حکم قضایی نیاز است. ثانیا" با این کار نه تنها کسی پا پس نمی کشد که به عقیده ی من، بر این کار از سر دهن کجی، استوار تر نیز می شود.
فرق است بین سازندگان صفحه و کسانی که آن را پسندیده اند. با سازندگان باید دادگاه صالح برخورد قانونی کند و احدالناسی حق دخالت و برخورد فیزیکی و هم چنین آبروریزی را ندارد.

دوست عزیز انها هم وقتی به امام مظلوم ما توهین میکردند در پی حکم قضایی بودند ؟ قران فرموده با ظالم طوری برخورد کنید که با شما برخورد کرده است ...کسی که به مقدس ترین افراد دنیا توهین کرده به نظرتان چه طور باید به همان روش با او برخورد کرد ؟
در ضمن این وبلاگ به کسانی که در این صفحه هستن فرصت توبه داده تا از صفحه خارج بشن ...
(۲۱/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۱)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]در ضمن این وبلاگ به کسانی که در این صفحه هستن فرصت توبه داده تا از صفحه خارج بشن ...

این فرد کی هست که بخواد به کسی فرصت توبه بدهد یا ندهد؟ به نظر من این اقدامات خودسرانه اگر از سر خیرخواهی هم باشد؛ نتیجه ی عکس دارد. گواه این مدعا این است که در این مدت شمار طرفداران این صفحه بیشتر شده است.
نقل قول:این فرد کی هست که بخواد به کسی فرصت توبه بدهد یا ندهد؟ به نظر من این اقدامات خودسرانه اگر از سر خیرخواهی هم باشد؛ نتیجه ی عکس دارد. گواه این مدعا این است که در این مدت شمار طرفداران این صفحه بیشتر شده است

این صفحه تازه بین دوستان منتشر شده و مطمئنا توی این مدت باید بازدیدش بالاتر رفته باشه ...در ضمن این کار دوتان قابل ستایش است نه اینکه به خاطر احترام به حرامزادگان جلوگیری کنیم از کارشون .
[quote='Reza_Jackman' pid='25950' dateline='1307807860']
نقل قول:این صفحه تازه بین دوستان منتشر شده و مطمئنا توی این مدت باید بازدیدش بالاتر رفته باشه ...در ضمن این کار دوتان قابل ستایش است نه اینکه به خاطر احترام به حرامزادگان جلوگیری کنیم از کارشون .
البته این رو هم ذکر کنم که نسبت کسایی که به این صفحه مثبت دادند به کل ایرانی هایی که تو فیس بوک هستند 1% یا حتی کمتر است
دوستان تا بوده این توهین ها بوده . ارواح عمه شون هیچ غلطی نمی تونند بکنند به این کثافت کاریا رو اوردند . حالا ما که مثل اونا نمیشیم . ما با منطق دستشون رو رو می کنیم . یکی بشینه زندگی فروید رو که این همه هر شب به خورد ملت می دن در بیاره و فروید کثیف رو به همه معرفی کنه . من خودم به مستند بهش معرفی می کنم . دوستان حمله کنید . حمله
به قول جناب حسن عباسی وقتی با این موضوعات (کلی) مواجعه میشید نباید بری یخه طرف بگیری باید به استراتژیک حمله کنید
خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه!Angry
با با قبول كنيم كه ايراد از كم كاري ماست .

در تمام سطوح خرد و كلان و ميانه.

شخصي ، ملي ، محلي .

وگرنه چرا اين همه شهيد داديم و وضع جامعه اينه .

چرا شهدا كه قرار بود الگو باشن فراموش شدن ، به ظاهر هر روز براشون همايش و يادمان ميگيرن ولي راه و سيره شون داره كمرنگ تر ميشه.
بابا به خدا مبلغ خوب حوزوي و دانشگاهي كه مسلط به زبان باشه كم داريم.

بچه هاي ما تو دانشگاه ، تو بسيج و جامعه و .... آموزش نميبينن تا بيان و عقايد صحيح رو تو خانواده و خويشاوند و .... مطرح بكنند و خودمون هم زديم به تنبلي و به روي خودمون هم نمياريم كه علم آموزي وظيفه ماست و تنها محدود به دانشگاه هم نيست.

حالا هزار ساعت هم براي امام هادي روضه بخونيد كه به ايشون توهين كردن.

ما اهمال كرديم اونها از فرصت استفاده كردن.

ما خوب مراقب دينمون نبوديم و مدام تهاجم فرهنگي رو مقصر ميدونيم.

مال تو سفت نگه دار همسايتو دزد نكن.

هرچند كه اينها واقعا به قصد دزدي ايمان اومدن.

به قول استادمون كه :
چو دزدي با چراغ آيد گزيده تر برد كالا.

هنوز هم دير نشده. آستين هامون رو بالا بزنيم ياد بگيريم و ياد بديم .
می خواستم ببینم این دوستان مومنی که وارد فیس بوک شدند از چه فی*ل*تر شکنی استفاده کردند
این برام سوال شده
کاش به جای این که از دیگران ایراد بگیرید یه نگاهی به سایت سایت خودتون بکنید که چقدر به اشخاص مهم و سر شناس جهان توهین کرده
کاش یکی هم اطلاعات شما رو فاش می کرد اونوقت واقعیت رو می دیدیم که کی هتاکه کی جنایتکاره کی نامرده و....
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع