۳۱/فروردین/۹۴, ۱۲:۱۹
(۳۰/فروردین/۹۴ ۱۹:۳۹)A L I نوشته است: [ -> ]نظر من اینه بریم رو برج میلاد با تفنگ بادی 5.5 بزنیمش...بالون دیگه،سوراخ میشهسلام![]()
اما دوست عزیز با این ارتفاعی که این داره موشک نمیتونه بزنش،بعدشم چندتاش میخواد بزنه؟!
حتما که لازم نیست روی فضای ایران باشه،میاد رو عراق کل منطقه جنوب رو پوشش میده
بعد از کلی درگیری به موشک رسیدم خخخخخخخ
ولی دور از شوخی یه نکته مهم
موشک هم لازم نیست
اگر یادتون باشه سال 88 که اون ماجرا ها پیش اومد ایران ماهواره ای که شبکه بی بی سی ازش پخش میشد رو با امواج مورد حمله قرار داد تو خبرها خوندم نزدیک بوده ماهواره بسوزه رییس ماهواره دستور داده پخشش رو قطع کنن
بعد گفته شد اگر ایران چنین قدرت تکنولوژی داره پس خیلی پیشرفت کرده
چرا بابا با موشک ماهواره میزنن مگه خبر نداری
یه سرچ کن چند موردش هست
این خارجی ها کاره مجانی برای کسی نمی کنن
درضمن ارتفاع بالن از ماهواره کمتره و فکر نکنم مثلا اگر در عراق باشه از بین کوههای غرب عبور کنه
به هرصورت این طرح تازه راه افتاده و چندسالی طول میکشه که راه بیفته تازه باید توجیه اقتصادی داشته باشه
بعید میدونم شرکت های اینترنتی بزارن نونشون اجر شه
مودم های برقی هم در آمریکا درحال گسترشه از برق سریعتر دیگه چی میتونه باشه
انتقال داده با برق دردسر کمتری داره زیرساختش هم در همه جا فراهمه
(۳۰/فروردین/۹۴ ۱۴:۰۵)A L I نوشته است: [ -> ]اینترنت گوگل به زودی از آسمان به زمین میرسد !همانطور که گفتن برای مناطق کور از بالن استفاده میشه مناطقی خاص
بعد از چند سال تحقیق و توسعه در پروژه بلند پروازانه گوگل، خبر از آن میرسد که به زودی هزاران بالن ماموریت یافته از سوی پروژه Loon گوگل در ارتفاعات آسمان به این بلند پروازی گوگل جامه عمل میپوشند و اینترنت را از آسمان برای مناطقی که هنوز به اینترنت دسترسی ندارند، عرضه میکنند.
اگرکند
(۳۰/فروردین/۹۴ ۱۹:۲۸)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]سلام
حالا با چی بزنیم؟؟؟
با دوشکا خوبه؟؟
کاتیوشا چطوره؟
با سرچ جمله نابودی ماهواره با موشک در گوگل میبینید که اینکار قبلا شده
با امواج هم همانطور که گفتم میشه و ایران این تکنولوژی را دارد
زدن ماهواره با موشک چندان مشکل نیست
من گفتم موشک نه دوشکا یا کاتیوشا
خوبه به حرف دقت بشه و تحریف نشه