تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بازیگر نقش رهبری در معمای شاه +عکس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
خبرگزاری تسنیم:

در سریالی که بنا دارد زوایای کمتر دیده شده دوران پهلوی و زمینه‌های وقوع انقلاب اسلامی را نشان دهد ضرورت تصویر افراد برجسته آن روزگار اجتناب ناپذیر است.

مجموعه تلویزیونی «معمای شاه» به‌تهیه‌کنندگی علی لدنی و کارگردانی محمدرضا ورزی در ۴۵ قسمت ۵۰دقیقه‌ای در حال تولید است. «معمای شاه»، داستان زندگی محمدرضا پهلوی را در سه مرحله روایت ‌می‌کند. و حالا در بیان تاریخی دوران پهلوی، بخش روحانیت فیلم در شهرک غزالی در حال فیلم‌برداری است.

اما ماجرای کنجکاوی‌برانگیز این سریال بازیگر نقش مقام معظم رهبری است. این برای اولین بار است که در یک سریال نمایشی، نقش آیت‌الله خامنه‌ای بازی می‌شود.
[تصویر: n7upb52r49vdlg4jli4d.jpg]

طبق اطلاعات خبرنگار تسنیم، بازیگر این نقش خاص، علیرضا مهران، بازیگر جوان تئاتر و تلویزیون است که چند ماهی است جلوی دوربین رفته است.

بازیگران نقشهای شهید نواب صفوی، شهید مطهری، آیت الله طالقانی، حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی و روحانیون تأثیرگذار در انقلاب اسلامی هم اکنون در حال ایفای نقش هستند.

علیرضا مهران از هنرمندان پرکار و فعال تئاتر است که طی چند سال اخیر در عرصه تئاتر دینی فعالیت‌های چشم‌گیری داشته است، او در سال ۹۲ هم برای نمایش «غروب روزهای اول پاییز» در جشنواره تئاتر مقاومت و هم برای نمایش «سیاه غزال» در جشنواره تئاتر آیینی سنتی برگزیده شد.

حضور فعال او در عرصه تئاتر دینی باعث شده که مهران جوایزی را نیز در جشنواره‌های سوره ماه حوزه هنری، جشنواره ملی مقاومت خرمشهر، جشنواره بین‌المللی تئاتر رضوی و… کسب کند.

آخرین نمایش او، نمایش «سکوت سرخ» بود که براساس کتاب مقام معظم رهبری در مورد صلح امام حسن(علیه السلام) آماده شده بود. در کارنامه هنری او همکاری با کارگردانان تئاتر و سینما از جمله حمید سمندریان، سیروس مقدم، سامان سالور، محمود عزیزی، سیما تیرانداز، خیرالله تقیانی‌پور و… دیده می‌شود.
در اینباره متاسفانه یکی از ظاهربینان متعصب و خشک نظر، داد و هوار راه انداخته بود، که چرا از بازیگری که نقش های سیاه سریال سیروس مقدم را بازی کرده برای نقش امام خامنه ای انتخاب شده و حتما دسیسه ای در کار است و الخ. Sad

واقعا برای اینگونه تفکرات که نه اینگونه احساسات متاسفم.
سلام
من به شدت مخالفم
نشآن دادن اشخاص بزرگ دینی معاصر را درست نمی دونم
خیلی مسخره میشه
حالا اگر گذشته دور باشه مشکلی نیست
نمونه اش فیلمی که درباره امام خمینی ره ساختن که اصلا درست نبود
(۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۲۵)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
من به شدت مخالفم
خیلی مسخره میشه
میشه دلایل مسخره شدنش رو بیان کنید؟؟

ما چهره پیامبران معصوم رو نشون میدیم،بعد چطور شما میگید چهره اشخاص مهم دینی معاصر نشون ندیم؟

نکنه انتظار دارید مثل فیلم محمد رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بازیگرها با دوربین حرف بزنن؟
(۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۲۵)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
من به شدت مخالفم
خیلی مسخره میشه
چرا مخالفید
اینکه نسل جدید رو با این مردان بزرگ آشنا کنن بده
تازه اگه شخص مورد نظر در قید حیات باشه که خیلی بهتره چون اون جوری خودش هم میتونه اگه یه قسمتی از فیلم بر خلاف واقعیت بود بگه
تو هالیوود دارن این همه فیلم ضد ایرانی می سازن اما ما داریم فقط همدیگه رو تخریب می کنیم.
سلام علیکم و رحمة الله و برکاته و تهیاته.
ببینید ، در زمان حضور یک شخص ، و حتی بعد از حضور یک شخص در مواردی ، وقتی نقش اون شخص بازی میشه ، باعث میشه قداست اون شخص ریخته بشه.
ببینید ، شما برای نشان دادن یک شخصیت ملکوتی ، از یک آدم که یک در هزار هم شباهتی به اون شخص نداره بهره می برید ، و این شخص مطمئنا نمی تونه روح فعالیت های شخصیت اصلی رو منتقل کنه.
حساسیت هم وقتی بیشتر می شه که در روایت حادثه کوتاهی بشه ، یا چیزی غیر از وافع ناخواسته به اون شخص نسبت داده بشه ، مثلا شما فرض کنید قراره لحظات فی ما بین امام خمینی رو با همسرشون نشون بدند ، کمتر زن و مردی می تونند علاوه بر حفظ عفاف و حرمت و قداست این رابطه ، کیفیت اون لحظات رو به نمایش بگذارند.
به قول معروف :
"از کوزه همان برون تراود که در اوست"
من خیلی موافق نیستم!

البته نه به این دلیل که توهینی می شه به رهبر عزیز! یا قداست کسی ریخته می شه و ...

خیر!!

به خاطر اینکه حس می کنم ایفای نقش شخصی که در قید حیات هست باور پذیر نمی شه.

البته اگر نقش محوری نداشته باشه مشکلی پیش نمیاد.
نه بابا شوخی نکنید!!!
واقعا؟؟؟!
واقعا این بازیگر که نقش های طنز سریال مقدم رو بازی کرده و تا حدود نود درصد یاد اون نقشش میفتیم میخواد نقش رهبر عزیزتر از جان ما رو بازی کنه؟
تو رو خدا ما رو اذیت نکنید!Cool
آقا ما ظاهر بین!
ولی برای من که پذیرشش سخته
آقای پاکدل رو میذاشتن خبBlushCool
عشاق نگران این نباشن که قداست معشوقشون بریزه
رهبر هم آدمه. بحث فلسفی نیست که
سید پیر، اون زمان یه مبارز بود شبیه خیلی های دیگه
این مسیر پرپیچ و خم بود که به این روز آوردش
واگرنه اون موقع قداست؟ فکر کنم دارید با کلمه بازی می کنید. این چیزی که می گید از قداست سید نیست. از تعصبه
سلام
ببینید دوستان اگر ما بخوایم فعالیتها و فداکاریهای چهره های مبارز و انقلابیمون رو در دوران رژیم سابق نشون بدیم هیچ رسانه ای مثل تلویزیون کارساز و مثمر ثمر نیست. که البته این فیلمها هم محدود میشن در دهه فجر و یا روزهای خاص مثل 12 فروردین. خوب دقت کنید که در این زمان کم چقدر از واقعیات رو میشه پوشش داد؟ صد البته یک قطره از دریا!!
کسانی هم هستند که در این مورد مورد ظلم واقع شدن که نمونه بارزش خود حضرت آقا هستن. که خیلی کم در این مورد آگاهی داده شده و به مردم شناسونده شدن. نسل قدیم کم و بیش آقارو میشناسن و با فعالیتهاشون آشنا هستن ولی نسل جوانمون چی؟؟؟ که ما با ساختن اینگونه سریالهای فرهنگی میتونیم این نقطه ضعفمون رو کمی پوشش بدیم.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع