بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان این اسم ممکنه یکم باعث رنجش خاطری بعضی از دوستان بشه اما اول به علت اسم توجه کنید تا بعد اگه ایرادی بود میپذیرم.
علت انتخاب این نام این هست که دوستان تو شبکه های اجتماعی بعضا برخورد میکنن با افرادی که سر بحث رو باهاشون باز میکنن و به گفتگو میپردازن ، حالا داخلی و خارجی دیگه فرق نمیکنه چون مهم بحث هست.
حالا اگه دوستان میل داشتان خاطرات و همچنین مباحثی که طرح شده و در اون چه غالب و چه مغلوب شدن رو اینجا مطرح کنن تا هم کلاس اموزشی باشه برای من و امثال من و هم اینکه بدونیم نگاه دوستان و دوستانی که با اونها بحث شده چی سهت ، البته پیشفرض رو میزاریم که میخوایم رصد کنیم.
حالا علت انتخاب هم که شد شب های شبکه های اجتماعی شب رو از شبهای پیش اور قرض گرفتم ، شبکه های اجتماعی رو هم از نرم افزار هایی مثل اینستاگرام و وایبر و لاین و .... ( که قبلش بگم اسیب شناسی و
پشت پرده اینها رو تو پستی جداگانه برسی کردیم )
حالا دوستان اگه میل داشتن شرکت کنن تا ببنیم این بحث به کجا میرسه ،
پایه اصلی این کار هم گفتگو محور هست برخلاف اینکه فقط من و یا یک شخص بیان کنه . امید وارم این پست متروکه نشه.

پیشا پیش روز مرد رو به همه مردان تبریک میگم.
سلام
(مطلب کوچیک)
...نقل به مضمون یکی از دوستان تو یکی از شبکه های مجازی بحث درباره نوکری اهل بیت بوده اما چه طور...حدود بیست و خورده ای نفر تو این گروه بودند که اکثرشون اسمامی مانند (کلب عباس(علیه السلام) ....مضامین بد مانند سگ و .....)داشتند ...ایشون میاد در این مورد بحث میکنه که شما اینقدر به رهبرتون احترام میذارید ، چرا حرفاشون رو گوش نمیکنید...برخی ها اعتراض کردند و گفتند کی رهبر همچین حرفی زده ؟؟؟و ....اما یکی از دوستان متن سخنان رهبری رو میذاره تو گروه ....بعضی ها منقلب میشن(2 یا 3 نفر)و اسمشون رو عوض میکنند ولی بعضی ها انگار نمیخوان بیدار بشن ....دوستان عزیز اهل بیت حیوانات نمیخوان بلکه یار و نوکر میخوان ..مواظب دشمن باشیم .....یا علی
من تو پیج اینستام با خیلی ها گفتگو داشتم
اما اعتراف میکنم که یه بار هیچی برای گفتن نداشتم
وقتی بود که به طرف سلفی مذهبم روایتی از پیامبر نشان دادم که بعد من اهل بیت خلیفه هستن تا قیامت و ازش خواستم بگه خلفاش کیان؟
سند روایت
اما پاسخ جالبی داد
گفت این حدیثو دیدم منتها ما سنی ها الآن خلیفه نداریم
گفتم قول پیامبره
گفت خب باشه،وقتی از اهل بیت خلیفه نداریم یعنی نداریم دیگه
گفتم مگه سنی پیرو سنت نبی نیست؟
گفت هست اما خلافت مال اهل بیت نیست
واقعا هیچی برای گفتن نذاشت جز اینکه فقط براش دعا کنم
به نام خدا
بنده به دلایلی مشخص در هیچکدام از شبکه های اجتماعی عضو نیستم و عضو هم نخواهم شد ولی در سایتی به نام ایرانیان یوکی که پر است از مخالفان نظام و مذهب، معمولا مطالبی در زیر برخی اخبار میگذارم که البته با برخوردهای بسیار زشتی هم روبرو میشوم که البته تاثیری بر روند پستهای بنده در آن سایت ندارد.
به هر حال مهم این است که برخی از کاربران تالار و به صورت عام تر بچه مذهبیها و انقلابیها و مدافعان عدالت و حقیقت در فضای مجازی حالا چه فیسبوک و اینستا و چه سایتهای خبری، حضور داشته باشند تا جواب برخی از جاهلان و کافران و کاسه لیسان غرب را بدهند و آنها بدانند که فضای دنیای مجازی هرگز خالی از طرفداران اسلام و حق و حقیقت و عدالت نخواهد شد .
البته حقیقت دردناک تر در مورد سایتهای خبری داخلی و کامنتهایی که معمولا زیر برخی از اخبار به خصوص اخبار مرتبط با آمریکای جنایتکار درج میشود، وجود دارد که متاسفانه خیلی از کاربران آن سایتها بیشتر مدافع و طرفدار سیاستهای خبیثانه آمریکای وحشی هستند تا سیاستهای نظام جمهوری اسلامی و این بسیار نگران کننده است.
نکته جالبی هم که در خیلی از پستهای بنده در نقد برخی اخبار یا پاسخ به برخی از کاربران معاند و کافر در برخی سایتهای خبری مشترک است این است که بالای نود درصد آنها، بنده را متهم به ساندیسخوری !!!!!! یا وابستگی به نظام یا اطلاعاتی بودن یا مزدور بودن میکنند در حالیکه بنده هیچکدام از اینها نیستم و صرفا از مقدسات در برابر آنها دفاع میکنم و حقیقت را بیان میکنم .
و باز هم نکته جالبتر ، حرکات خبیثانه دست اندرکاران پشت پرده سایتهایی مانند ایرانیان یوکی میباشد به این نحو که افرادی که کامنت میگذارند بنا بر میزان آرای مثبت و منفی یا همان لایک و دیسلایک کاربران، فونتشان، ریز یا درشت میشود یعنی بر فرض اگر در زیر خبری بنده پست بگذارم که مثلا زنده باد اسلام، به دلیل اینکه فضای غالب در سایت ایرانیان یوکی فضای ضد مذهبی و ضد نظام است، اکثر کاربران دیسلایک میکنند و تعداد زیاد دیسلایکها باعث میشود که فونت کامنت بنده، ریز و ریزتر شود تا حدی که اصلا دیده نمیشود و در عوض کاربران ضد نظام که قاعدتا، پستهای غیراخلاقی و ضد مذهبی میگذارند به دلیل اینکه لایک زیادی دشت میکنند، فونتشان درشت و درشت تر میشود تا به صورت غیرمستقیم گردانندگان این سایت نشان دهند که میزان طرفداران نظام و مذهب، کم و اندک و میزان طرفداران سکولاریسم و معاندان و کافران، زیاد و موثر است که البته با اینکارها راه به جایی نخواهند برد. یعنی ببینید اینها در جنگ نرم تا کجاها پیش میروند و تا کجاها فکر میکنند !!!!!
و جالب این جاست که این افراد داعیه دموکراسی و آزادی بیان و اندیشه هم دارند ولی خودشان اولین اصول اخلاقی و منطقی و عادلانه را رعایت نمیکنند.
سلام
شبکه های اجتماعی بستگی به افراد و گروه داره
مثلا در یه گروه مذهبی که مطالب مذهبی میزارن میشه بحث کرد که باید ملایم باشه و برای خود نمایی نباشه
ولی در یه گروه تفریحی یا خنده نمیشه از این حرفها زد چون جایگاه مناسبی نیست بعد ممکنه به بی احترامی به مقدسات هم برسه
پس بستگی به موضوع گروه اون شبکه اجتماعی داره
(۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۳۵)عدالت نوشته است: [ -> ]
و جالب این جاست که این افراد داعیه دموکراسی و آزادی بیان و اندیشه هم دارند ولی خودشان اولین اصول اخلاقی و منطقی و عادلانه را رعایت نمیکنند.
خب این چیزی که شما گفتی که عین آزادی بیان و اندیشه هست که

،اجازه انتشار کامنت هاتون که داده میشه،بعدش هم خود اعضا تصمیم می گیرن که کدوم کامنت کوچیک تر بشه و یا اینکه مخفی بشه،کامنت حذف نمیشه که اینطور دربارش صحبت می کنید
سلام
با تشکر از دوستان گرامی
ممنون میشم که همین شکل ادامه پیدا کنه بحث و قاعدتا دوستان دیگه ای هم هستن که هم سابقه بحث و هم همکلامی با چه مخالفین شیعه و چه کسایی که اسما شیعه ولی بر اثر کمی مطالعه و از سویی عدم پرسش به سمت دیگران کشیده شدن.
دوستان یه خواهش که دارم اینه بدون تعارف بیاین و بگین.
دوستان ناظر و مدیر از شما دوستان هم سفارشی دعوت میشه .
راستی خودتون رو محدود نکنین به مباحثه در فقط این نرم افزار ها ، اگه سابقه بحث تو تالار ها و حتی در فضای حقیق هم دارین بیاین و بگین تا من هم از تجربیات شما استفاده ببرم.
(۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۲۱)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
شبکه های اجتماعی بستگی به افراد و گروه داره
مثلا در یه گروه مذهبی که مطالب مذهبی میزارن میشه بحث کرد که باید ملایم باشه و برای خود نمایی نباشه
ولی در یه گروه تفریحی یا خنده نمیشه از این حرفها زد چون جایگاه مناسبی نیست بعد ممکنه به بی احترامی به مقدسات هم برسه
پس بستگی به موضوع گروه اون شبکه اجتماعی داره
دقیقا اینطور هست و البته دقت هم داشته باشین که اون محیط هایی که کمتر میشه بحث کرد جایی هست که روش قشنگ کار شده و خیلیا به اون سمت کشیده شدن. مثلا پیچ هایی که تفریحی هستن چقدر عضو و دنبال کننده دارن .، و چقدر سریع بیت افراد پخش میشه که فلان پیچ هست بیایین خوش باشیم دوروز رو . ولی اگه یه پیچ مذهبی نه ، در حد 4تا تصویر حتی بدون متن هم باشه نگاه ها یجور دیگه هست.مگر اینکه کاملا بدونن کیه و ... .
(۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۲۰)aaaaa نوشته است: [ -> ]من تو پیج اینستام با خیلی ها گفتگو داشتم
اما اعتراف میکنم که یه بار هیچی برای گفتن نداشتم
وقتی بود که به طرف سلفی مذهبم روایتی از پیامبر نشان دادم که بعد من اهل بیت خلیفه هستن تا قیامت و ازش خواستم بگه خلفاش کیان؟ سند روایت
اما پاسخ جالبی داد
گفت این حدیثو دیدم منتها ما سنی ها الآن خلیفه نداریم
گفتم قول پیامبره
گفت خب باشه،وقتی از اهل بیت خلیفه نداریم یعنی نداریم دیگه
گفتم مگه سنی پیرو سنت نبی نیست؟
گفت هست اما خلافت مال اهل بیت نیست
واقعا هیچی برای گفتن نذاشت جز اینکه فقط براش دعا کنم
همکار گرامی شما بدون که با اون بنده خدایی که بحث کردی اینقد بهش گفتن پیامبر اشتباه میکرده ، پیامبر دست به خودکشی زده ، و هزاران افترا و تهمت و دروغ بهش گفتن که کلا کلام و قول و فعل رسول خدا براش یعنی یک انسان زیر خط معمولی که فقط یسری کارای خوب کرده و یک حاکمیت و ... .
خو ایشون پیرو حدیث معروف من مات یعرف ( در بعضی روایات معتبر هم
من
مات وليس في عنقه بيعة مات ميتة جاهلية اومده ) اینها براشون کلا جا افتاده یکی هست و اونی که هست حاکم هست و ولاغیر. وقتی ابن تیمیه و شاگرداش میگن چون امام حسین علیه السلام ( علیه اسلام هم نمیگن من اوردم بخاطر ...) بر خلیفه اسلامی خروج کرد عاقبتش شد این.
کلا تو بحث با اهل سنت شما اول مرزشون رو بین اهل سنت با وهابیت جدا کنین . واقعا زمین تا اسمون هستن. اهل سنت میشناسم که درسته خلفای اولی و دومی و سومی رو قبول داره اما برای اهل بیت غیرتی میشه در حالی که براش بقیه مهم نیستن. نمیگم کارش درسته ولی طبق دریافتش و اینکه بهش همونطوری گفتن قبول داره .
تو همین بیداری کم نداشتیم کسایی که بحث میکردیم اخرش میگف علی رض معاویه رض.
(۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱:۲۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]همکار گرامی شما بدون که با اون بنده خدایی که بحث کردی اینقد بهش گفتن پیامبر اشتباه میکرده ، پیامبر دست به خودکشی زده ، و هزاران افترا و تهمت و دروغ بهش گفتن که کلا کلام و قول و فعل رسول خدا براش یعنی یک انسان زیر خط معمولی که فقط یسری کارای خوب کرده و یک حاکمیت و ... .
خو ایشون پیرو حدیث معروف من مات یعرف ( در بعضی روایات معتبر هم
من مات وليس في عنقه بيعة مات ميتة جاهلية اومده ) اینها براشون کلا جا افتاده یکی هست و اونی که هست حاکم هست و ولاغیر. وقتی ابن تیمیه و شاگرداش میگن چون امام حسین علیه السلام ( علیه اسلام هم نمیگن من اوردم بخاطر ...) بر خلیفه اسلامی خروج کرد عاقبتش شد این.
کلا تو بحث با اهل سنت شما اول مرزشون رو بین اهل سنت با وهابیت جدا کنین . واقعا زمین تا اسمون هستن. اهل سنت میشناسم که درسته خلفای اولی و دومی و سومی رو قبول داره اما برای اهل بیت غیرتی میشه در حالی که براش بقیه مهم نیستن. نمیگم کارش درسته ولی طبق دریافتش و اینکه بهش همونطوری گفتن قبول داره .
تو همین بیداری کم نداشتیم کسایی که بحث میکردیم اخرش میگف علی رض معاویه رض.
درسته
بعضی هاشون وهابی شستشو مغزی شدن مثل اونی که بالا گفتم.
بعضی هاشونم فرق دارن
من در همین شبکه به جوان سنی بر خوردم که میگفت حضرت علی با سکوتش پایداری دین را رقم زد
خب وقتی یکی عقیدش اینه که قبول داره اختلاف بوده و کی بر حق بوده و کی سکوت کرده و کی دین را استوار کرده قطعا بین او و وهابی ها باید تفاوت قائل شد
سلام
شبكه هاي اجتماعي تيغه دو لبه
استفاده مفيد و استفاده خطرناك مثل چاقو
ميشه اينجور نگاه كرد كه جنگ نرم امروز اين شبكه ها هستند و خالي كردن زمين به معناي پيروزي رقيب است.
شكي نيست كه اين شبكه ها حرمت شكني و قبح شكني اخلاقيات و معنويات را گسترش ميدهند. بچه اي 14 ساله با بدترين لحن ممكن در چتهاي عمومي با افرادي همسن پدرش صحبت ميكند يا در خصوص دين- مذهب- مقدسات و ... با تمسخر و .... قباحت خيلي چيزا برداشته ميشود.
چاره چيست؟ اگه حضور نداشته باشيم درست ميشن؟؟
من جايي از يك عالم بزرگوار كه واقعا مقامات عالي دارند شنيدم كه فرمودند اگر در جايي يك گناهي از تو سر بزند كه انجام آن گناه باعث شود هزاران نفر ثواب كنند يا به سوي حق بيايند تو مجاز به انجام گناه نيستي.. يعني درست نيست تو گناه كني تا افرادي رو به ثواب و يا راه درست هدايت كني. (نقل به مضمون هست)
من الان در گروهي از برنامه لاين عضو هستم كه واقعا لذت بخش هست. هر كدوم از دوستاان هم كه ميخوان عضو بشن بگن تو خصوصي من ادشون كنم 99% پيامها اخلاقي عبادي و تربيتي هستند..
برعكس در جاهاي ديگر من خواستم گروهي تشكيل دهم در وايبر و برخي دوستان رو از طريق پيامهاي ديني تلنگري بزنم كه متاسفانه در بدد تشكيل گروه پيامهاي خيلي بدي از بعضي اعضا منتشر شد كه واقعا ناراحت شدم و ديدم من هم در اشاعه اين حرفها و گناه و تكثيرش نقش داشتم و گناه كردم.
خلاصه تعابير گسترده اي هست بزرگان هم تعابير مختلفي دارند.
دوست عزيز جناب عدالت در مورد پست اولتون اگه باعث بشه مباحثي كه مطرح ميكنيد به مقدسات توهيني صورت بگيره بهتره خودداري بفرماييد از مطرح كردن. كسي كه توهين ميكنه نميشه اينجوري هدايتش كرد.
در اين مباحث هم معمولا شما رو بمباران شبهه ميكنند و اجازه پاسخگويي هم نميدهند در مورد دموكراسي هم درست ميفرماييد.
مثال جزيره آدمخواران راحتترين راه براي مدعيان دموكراسي هست كه در جزيره آدمخوران 99% به خوردن شما راي مثبت ميدهند......
دموكراسي در چارچوب قوانين الهي و اخلاقيات كه بايدها و نبايدهاي مختلف است معني پيدا ميكنه و داراي ارزش است كه اسمش ميشه مردم سالاري ديني..