تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معامله باامام زمان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
معامله باامام زمان
انسانها پراند از دغدغه ها،ارزوها و خواسته هایی که نسبت به بزرگیشون زمان بیشتری رو صرف خودشون میکنند.گاهی بعضی ازاین دغدغه ها بخشی از زندگی روزکره ی انسانها میشه. اماایا کسی به این فکر افتاده که باید بهترین ها رو بخواد.تابه حال کسی خواسته دست از سر ارزوهای کوچیکش برداره و ارزوی بزرگتری رو جایگزین کنه؟ خیلی کمند افرادی که به بهترین می اندیشندو تمام وابستگی و دلبستگیشونو نسبت به دنیا فدای بزرگترین دلبستگی خودشون میکنند. چندنفر ازما امام زمانمونو واقعا میخوایم؟چندنفر ازما حاظریم جونمونو فداش کنیم تا فقط1دقیقه زودتر ظهورکنه؟ نمیخواد جونمونو فداش کنیم...فقط سعی کنیم یک گناه رو اززندگیمون پاک کنیم.خودمون بهتر میدونیم گناهامون چیه!بیایم شروع کنیم که وفقط یکیشو دیگه مردونه انجام ندیم نمیخواد جونمونو فداش کنیم...بیایم فقط هر کاری میکنیم بانیت امام زمانی باشه.درس میخونی،بگو یار امام زمان باید اطلاعات بالایی داشته باشه.ورزش میکنی،بگو امام زمان دارم امادگی بدنیمو بالا میبرم تا بتونم ازت دفاع کنم.چون یار امام زمان باید قوی باشه.کارمندی،بگو دارم کار شیعه های امام زمانو راه میندازم.به مسلمونا خدمت میکنم .و هر شغلی که داری میتونی بانیت امام زمانی انجام بدی ایااین سود نیست؟مگه مادنبال سود نیستیم؟معامله ازاین بهتر که یک طرفش امام زمان باشه؟با یه نیت ساده کلی کار خیر میکنی و هر قدمی که بر میداری برات حسنه مینویسن.نیت در کار رو ساده نبینیم.شما نیت نکنی صد رکعت هم نماز بخونی فایده نداره.یه نیت امام زمانی برکت میده به هر کاری که اتجام میدیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَالْعَصْر

به عصر سوگند،

إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ

که انسانها همه در زيانند؛

إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ

مگر کساني که ايمان آورده و اعمال صالح انجام داده‌اند، و يکديگر را به حق سفارش کرده و يکديگر را به شکيبايي و استقامت توصيه نموده‌اند

!

آدرس های مرجع