تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا او قاری قرآن است؟ هرگز!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۲۲)یاقوت نوشته است: [ -> ]به نام حق

سلام

دوستان واقعا تعجب می کنم این همه قاری خوش صدا خودمون داریم صدای این واسه شما دل نشینه!!!

ان شاءالله یک تاپیک می زنم تا با صداهای زیبای قاریان با لیاقت و حقیقی آشنا بشید
درسته قاری های وطنی هم خوب هستن اما مسلما کسی که عرب زاده هست لهجه زیباتری داره.
مثل اینکه بگیم ایرانیا بهتر اواز فارسی میخونن یا عربها
اما اگه همون در دستگاه های فارسی خونده شه به مراتب دلنشینتر و ملموس تره مثل اذان ماندگار مرحوم موذن زاده
(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۹:۱۶)ام ابیها نوشته است: [ -> ]متاسفانه احمد المصباحی اصلاً به زیبایی میشاری نمیخونه.
البته شاید من اشتباه کنم.
اما یه بار که داشتم قرائت یاسین یا واقعه میشاری رو میشنیدم به نظرم اومد یه فتحه و کسره رو اشتباه گفت.
بعد از اون از آخرتم ترسیدم که صداش رو گوش بدم.
ولی واااقعاً زیبا و جذاب قرآن میخونه.
یکی عربی بلد نیست اینو به راه راست هدایت کنه؟!

عنه صلى الله عليه و آله ـ لمّا سُئلَ عن أحسَنِ الناسِ صَوتا بالقرآنِ ـ : مَن إذا سَمِعتَ قِراءَتَهُ رَأيتَ أنّهُ يَخشَى اللّه َ .حديث
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله ـ در پاسخ به اين سؤال كه چه كسى قرآن را از همه خوشتر مى خواند ـ فرمود : كسى كه هر گاه قرآن خواندن او را بشنوى، ترس و خشيت از خدا را در او ببينى.

اولین موذن پیامبر کسی بود که زبانش میگرفت. سیاه و قبلا غلام بود. با وجود تمسخر و کنایه ها ولی پیامبر او را همچنان موذن نگه داشت!
یادمون نره اصل چی بود و درگیر فرعیات نشیم. صوت خوب باشه چه بهتر!
ولی خوبی باطن اهمیت بیشتری دارد

وَ مَنْ أَحْسَنُ قَوْلًا مِمَّنْ دَعَا إِلَى اللَّهِ وَ عَمِلَ صَالِحًا وَ قَالَ إِنَّنِی مِنَ الْمُسْلِمِینَ(فصلت/33)
چه کسی خوش گفتارتر است از آن کس که دعوت به سوی خدا می‌کند و عمل صالح انجام می‌دهد و می‌گوید: «من از مسلمانانم»؟!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع