تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: Interstellar فیلمی که انسان را جای روح گذاشت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
[تصویر: Interstellar-500x230.png]

تاریخ انتشار
[b]۲۰۱۴/۱۱/۰۵

محصول کشور
آمریکا – انگلستان

ستارگان
آن هتوی ، متیو مک‌کانه یکارگردان

کریستوفر نولان[/b]

ژانر
[b]معمایی – علمی تخیلی

امتیاز IMDb
۸.۸ از ۱۰

نمره منتقدین
۷۴ از ۱۰۰

+۱۳ سال
این فیلم برای سنین +۱۳ سال مناسب می باشد

روزگاریست که مردم زمین ، خاک تنفس میکنند .. زمین های کشاورزی رو به نابودی است و مردم با قحطی و گرسنگی دست و پنجه نرم میکنند . مادامی است که بی آبی و موج هایی از طوفان شن و خاک مردم را به ستوه آورده است .. آیا قرار است که انسان ها بر روی زادگاهشان ، زمین ، نابود گردند ؟
[تصویر: interstellar_5.jpg]
طوفان های شن زندگی را برای مردم غیر ممکن کرده اند ..
کوپر کشاورزی است که روزگاری نه چندان دور ، خلبان فضاپیما های ایستگاه فضایی ناسا بوده است و امروز بر روی زمین های کشاورزی ، به همراه پدر زن، پسر و دختر جوان خود امرار معاش میکند ، در حالی که مردم گرسنه و نیازمند غذا هستند ، تنها فعالیت مردم کشاورزی است و سازمان های فضایی نیز منحل شده اند . مورفی دختر کوپر و نابغه ای کوچک است . او و پدرش به طور عجیبی به ایستگاه مخفی ناسا راهنمایی میشوند و این آغازی است بر عملیاتی که کوپر ، برای نجات مردم دنیا در آن قرار میگیرد ، پیدا کردن سیاره ای دیگر برای زندگی بشر ..
[تصویر: intersteller_1.jpg]
کوپر ( متیو مک کانهی ) و مورفی به طور عجیبی به پایگاه ناسا هدایت میشوند
فیلم بین ستاره ای ( Interstellar ) ساخته ی کریستوفر نولان ، با بازی
Matthew McConaughey
و
Anne Hathaway

داستانی پر از هیجان و احساسات را بازگو و با شخصیت پردازی عمیق در طول داستان شما را برای ساعاتی مجذوب صحنه های جذاب و نفس گیر خود میکند . متیو مک کانهی ، بازیگری که پس از دریافت جایزه ی اسکار برای فیلم Dallas Buyer Club و بازی در مجموعه ی تلویزیونی True Detective اعتبار خاصی در میان مردم و منتقدان برای خود کسب کرده بود در عنوان نقش اول با بازی احساسی و جذاب خود در این فیلم و با دیالوگ هایی به یاد ماندنی در هر چه جاوادانه تر شدن این اثر نقش بسزایی را ایفا کرده است .

[تصویر: interstellar_4.jpg]
از سمت چپ کوپر ( مک کانهی ) ، تارس ( روبات ) ، دکتر آمیلیا برند ( آن هتوی )

همچنین هانس زیمر با ساخت مجموعه آهنگ هایی بی نظیر و بسیار زیبا برای این فیلم ، موسیقی متن این فیلم را نیز همانند آثار قبلی نولان به یاد ماندنی کرده است .
این فیلم برنده ی ۱ اسکار و ۲۴ جایزه ی معتبر دیگر شده است و جزو ۲۵۰ فیلم برتر تاریخ از نگاه IMDb با رتبه ۲۵# می باشد .
------------------------------------------------------------

سلام
فیلمی که پیشروی شماست واقعا یکی از تاثیرگذارترین فیلمهای تاریخ در ژانر علمی تخیلی است Heart
نولان در این فیلم حرفی بسیار بزرگ میزند و ان این است که انسان روح است Dodgy

اما نولان برای اثبات این موضوع انسان را تا حد خدا بالا میبرد Angel

ایا براستی سرانجام انسان همان است که در فیلم گفته شده ؟!! Huh

موضوع دیگر فیلم درباره تاریکیست
اینکه انسانهای خردمند تاریکی را غالب میبینند هر چند برای رسیدن به روشنایی تلاش می کنند Huh[/b]

[b]از جمله نقاط قوت فیلم موسیقی بی نظیر و تاثیرگذار ان است مانند موسیقی فیلم تلقین

این فیلم نهایت تفکر غرب به اینده است
غرب همه را به اینده دعوت می کند و برای پیشرفت مادی انسان انتهایی قائل نیست

دیگران کاشتند ما خوردیم
ما بکاریم تا دیگران بخورند

اما هدف از این کاشت و برداشت ها چیست ؟!!!
زندگی

زندگی محدود دنیا

فیلم را ببینید و نظر دهید

[/b]
سلام
اول از همه خدا رو شاکرم که پس مرگ حرفه ای اسپیلبرگ، فورد کوپولا، استنلی کوبریک، واچوسکی ها و و و هنوز کریستوفر نولانHeartHeart رو داریم که تو قرن بیست و یکم حرفی واسه گفتن داشته باشه.
دوم ! خدا رو شاکرم که هانس زیمری هست که موسیقی بسازه که نفهمی موسیقی برازنده ی فیلمه یا فیلم برازنده ی موسیقیست.!
سوم ! نولان (که البته نولاند نیست) تمام علاقمند های به فیزیک رو ذوق زده کرد. ای کاش انیشتین زنده بود و شاهکار نولان رو می دید.
اگر از قبل در مورد فشردگی و کشیدگی زمان، ارتباط زمان با خمش فضا و گرانش، کرم چاله ها و طریقه ی عمل اون، چیزی شنیده باشید، اگر از سیاه چاله و تصویری که انیشتین ازش ترسیم و شبیه سازی کرده بود که اگر درون آن باشید چه خواهید (که منطبق بود با فیلم) تحقیق کرده باشید ....
با دیدن این فیلم ذوق زده خواهید شد.
در مورد کارگردانی، فیلمنامه، ریتم، افکت صدا و جلوه های تصویری و ... هم چیزی نباید گفت چون توهین است به نولان.
اصلا حرفی واسه گفتن نمی گذاره.
بدون تعارف آبکی ترین تحلیلی بود که در مورد این شاهکار نولان خوندم تا به حال! شما اصلا فیلم رو دیدین؟!! انسان رو جای روح قرار داده؟!!!!ConfusedConfused
(۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۲۳)LifeLover نوشته است: [ -> ]بدون تعارف آبکی ترین تحلیلی بود که در مورد این شاهکار نولان خوندم تا به حال! شما اصلا فیلم رو دیدین؟!! انسان رو جای روح قرار داده؟!!!!ConfusedConfused
سلام
مهمترین پیام فیلم همینه
از دیالوگ های ابتدایی فیلم تا اواخر آن حرف از روح به میان میاد
و در دیدار آخر پدر و فرزند هست که پدر به دخترش که حالا پیر شده میگه من روح تو هستم

البته اون سوالاتی که من مطرح کردم بیشتر سوال هستند تا تحلیل

و بعضی از دیالوگ ها را مطرح کردم تا دوستان تحلیل کنن تا منظور نولان بیشتر روشن بشه

گفتم دوستان نظرهای خودشونو مطرح کنن درباره ساختار فیلم و پیامهای چند لایه آن

شما هم بهتره نظرتون را مطرح کنید
سلام
من هم این فیلم رو دیدم و عالی بود
ولی خوب هالیوود و کلی مفهوم پنهان...اون فیلم تلقینش که بقول استاد رائفی پور کلی لایه داشت اخرشم درست حسابی نقد نشد
اینم یه تحلیل خوب از این فیلم هر کی فیلم رو دیده خوندنش خالی از لطف نیست...البته اصل مطلب پیغام های پنهانی فیلمه

تحلیل و بررسی فیلم در میان ستارگان (Interstellar)
اولین چیزی که با دیدن این فیلم یادم افتاد ماجرای فرستادن یک عده به فضا بود! همون هایی که سه تا هم ایرانی بینشون است..Huh

جدیدا فیلم هایی که میسازن یکی در میون فضایی هستن... یه چیزی هست که این رو مد کردن یکی دو ساله...Huh
فیلم جالب و زیبایی بود. دوست دارم آقای رائفی پور آن را تحلیل کنند.
(۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۳۱)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]با دیدن این فیلم ذوق زده خواهید شد.در مورد کارگردانی، فیلمنامه، ریتم، افکت صدا و جلوه های تصویری و ... هم چیزی نباید گفت چون توهین است به نولان. اصلا حرفی واسه گفتن نمی گذاره.

سلام
منم خیلی فیلمو قبول دارم و به قول دوستمون ادم ذوق زده میشه . هر چند که من بیشتر مباحث علمی فیلم رو نفهمیدم ولی در کل فیلم خعععلی عالی بود . یه موضوعاتی تو فیلم مطرح میشه که هوش از سر آدم میبره . اصلا آدم گیج میشه و میره تو فکر . من با دیدن این فیلم به مباحث نجوم و فیزیک علاقه مند شدم شدیدا . الان دارم مستند کرم چاله ها که مجریش مورگان فریمن بازیگر مشهور آمریکاییه رو دنبال می کنم که کاملا نیاز و کنجکاوی منو در مورد این سفر به زمان ، بعد چهارم ، کرم چاله ها و ... برطرف میکنه . در مورد موسیقی فیلم هم باید بگم بعد دیدن فیلم عاشق موزیکش هم شدم و رفتم فول البوم فیلم رو دانلود کردم و گوش میدادم و کارم به جایی رسیده بود که قطعه ی کوهستان این فیلم رو پخش میکردم و چشامو میبستم و فقط به آهنگ گوش میدادم .

در کل فیلم انقلابی برای من بود البته طبق تجربه ی اندک ولی مطمئنی که دارم میتونم بگم هالیوود فقط در جهت منافع صهیونیزم و استکبار جهانی حرکت میکنه و در مورد این فیلم و مخصوصا کریستوفر نولان هم همینطوره

یه چیز دیگه این که وقتی این فیلمو به دوستان و آشنایان معرفی کردم بعد از دیدن فیلم به من گفتن این چه فیلم آشغالی بووود نمیدونم من خیلی از فیلم سر در میارم یا این که اونا شعورشون به این فیلما نمیرسه نمیدونم والا ؟

در مورد حیات در دیگر سیارات هم بگم که به نقل از معصومین (علیه السلام) نیز روایاتی در این مورد وجود دارد که در حال حاضر با علم اندک بشر تفسیر صحیحش یه مقدار سخته :

حضرت امام صادق(علیه السلام) می فر ماید:
در ورای این خورشید شما چهل خورشید دیگر است که در ورای ان ها مخلوقات بسیاری وجود دارند ودر ورای
این ماه شما چهل ماه است که مخلوقات بسیاری در انها زندگی می کنند

عجلان گوید از امام صادق (علیه السلام) درباره ی قبّه و گنبد حضرت آدم (علیه السلام) سوال کرده و گفتم: آیا گنبد حضرت آدم (علیه السلام) همین است (همین آسمان بالای سر ماست؟) فرمودند: بلی و برای خدا گنبدهای فراوان دیگری است. همانا پشت این مغرب شما سی و نه مغرب است. زمینی است سفید و انباشته از خلق که از ما نور می گیرند و چشم بر هم زدنی خدا را عصیان نمی کنند و نمی دانند که آیا خدا آدمی خلق نموده یا نه؟

قالَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ (علیه السلام):« هَذِهِ النُّجُومُ الَّتِی فِی السَّمَاءِ مَدَائِنُ مِثْلُ الْمَدَائِنِ الَّتِی فِی الْأَرْضِ مَرْبُوطَهٌ کُلُّ مَدِینَهٍ إِلَى عَمُودٍ مِنْ نُورٍ طُولُ ذَلِکَ الْعَمُودِ فِی السَّمَاءِ مَسِیرَهُ مِائَتَیْنِ وَ خَمْسِینَ سَنَهً ـ
این ستارگانی که در آسمان می باشند شهرهایی هستند مانند شهرهای موجود در زمین که هر شهری به ستونی از نور مربوط و متّصل است که طول آن ستون در آسمان به اندازه ی مسیر دویست و پنجاه سال است.

(۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۳۴)ahmbove نوشته است: [ -> ]
یه چیز دیگه این که وقتی این فیلمو به دوستان و آشنایان معرفی کردم بعد از دیدن فیلم به من گفتن این چه فیلم آشغالی بووود نمیدونم من خیلی از فیلم سر در میارم یا این که اونا شعورشون به این فیلما نمیرسه نمیدونم والا ؟
سلام
ربطی به سردراوردن نداره

بیشتر مربوط به دور اندیشی و تفکر میشه
انسانهایی که در روزمرگی زندگی می کنن زیاد به این چیزا فکر نمی کنن و براشون مهم نیست
البته به تخیل هم ربط داره
چرا محل جدید سکونت انسانها یکی از قمرهای سیاره زحل شد (یا پایگاهی نزدیک سیاره زحل)، در حالی در فیلم هدف این بود که با گذشتن از کرمچاله نزدیک سیاره زحل، محل جدیدی را برای سکونت بشر در کهکشان دیگر پیدا کنند؟
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع