بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و خوش امد خدمت شما دوست عزیز.
این مسئله رو بنده قبلا شنیده بودم اما مثل خیلی از جمله های دیگه ی شبکه های اجتماعی کاملا بی منطق و پر از مغلطه است.
اگر اجازه بدید کمی در مسئله ریز بشیم.
نقل قول:و پاداش بهشتیان س/ک/س و مشروب
نوع نوشیدنی های زمینی و با بهشتی متفاوته. اصل این که یک نوشیدنی موجب شادی بشه که ایرادی نداره. مشکل شراب زمینی در اسیب هایی است که چه به فرد و چه به اجتماع میزنه و نوع مستی که ایجاد میکنه از جنس جهل و نا اگاهی است و فرد را وارد جهل میکنه. در بهشت خداوند این اسیب ها رو از نوشیدنی ها برداشته و نوع مستی که ایجاد میکنه از جنس اگاهی و هشیاری است. مثل نوع مستی و شرابی که حافظ تو شعرش استفاده میکنه.
مثال دیگه اش رقص است. رقص عرفانی رو اصلا نمیشه با رقص زمینی مقایسه کرد.هر دو از یک کلمه هستند اما از نظر ماهیت کاملا متفاوت.
این دو کلمه هر دو مشروب(یعنی نوشیدنی هستند) ولی این کجا و ان کجا! اهل عرفان بهتر میفهمند این رو نه بنده ی سیه رو.
---------------
مسئله ی همبستری هم که ذاتا چیز بدی نیست. اما انسان دو را داره.یا حرام و از راه فاحشه یا حلال و از راه ازدواج.
پاداش های بهشتی دو دسته هستند.جسمانی مثل همین ازدواج با حوری . و پاداش های روحی مثل دیدار با خداوند و قرب الهی.یکی از پاداش های جسمانی اینه که خداوند حوریان را به ازدواج انسان های مومن درمیاره.
حالا میشه یک سوال از افرادی که این حرف رو زدن پرسید... مگر زن انسان فاحشه است(نعوذ بالله) ؟ مسلما اینطور نیست. پس حوری هم که خداوند به عقد انسان دراورده اینطور نیست. تن فروش از خدا بی خبر کجا و حوری از جنس عشق و محبت خالص و غرق در مهر خداوند کجا.
نقل قول:ﻓﺎﺣﺸﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﺎﭼﺎﺭﯼ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺷﮑﻤﺶ ﺭﺍ ﺳﯿﺮ ﻣﯿﮑﻨﺪ
هزاران راه است برای سیر کردن شکم. تن فروشی راهی است که شیطان جلوی فرد قرار داده. اگر فرد متوجه اشتباهش نیست بر من و شما است که راه درستی برای پول دراوردن جلوش قرار بدیم. اما اگر میدونه که دیگه... .
--------------------------------------------------
یک نکته ی کلی بگم راجع به بهشت و جهنم.
بهشت و جهنم هر کدوم سه نوع است. بهشت و جهنم اعمال ، بهشت و جهنم اخلاق ، و بهشت لقاء و جهنم فراق.
حوری و شراب بهشتی و این ها از نوع پاداش های جسمانی آن هم در پایین ترین بهشت یعنی بهشت اعمال هستند. اون چیزی که تو قران بیشتر اشاره شده بهشت و جهنم اعمال است.من و شما نمیتونیم بهشت و جهنم لقاء و فراق الهی رو حتی تصور کنیم(مگر اینکه اهلش بشیم).
در ضمن برای تقرب به ذهن انسان ها خیلی از پاداش ها اینگونه بیان میشه.
این ها رو گفتم تا دید بازتری نسبت به بهشت و جهنم پیدا کنیم و اون ها رو محدود در حوری و شراب طهور و... نکنیم.
موفق و خدایی باشید