۲۹/اردیبهشت/۹۴, ۳:۲۵
سلام
اول باید بگم کلا حساب شاهین نجفی رو از رپ جدا کنید. حتی رپرها هم ابراز انزجار کردن، نمونه هاش هم زیاده مثلا رضا پیشرو علیه شاهین یه صحبت هایی کرد و کلیپش هم موجوده.
مثلا آهنگ ما یه مشت سربازیم:
حاضريم واسه چهار چيز جون قابلو بديم خدا ، وطن ، خونواده و رفيق ، ...... ، آخري يكم عشقيه ، برگاي پاييز
خب این بشر رو اگه اذیتش نمی کردن چرا باید به زور بره لندن تو مملکت اون شیادها به کارش ادامه بده؟
مثلا من از تتلو بدم میاد با کسی ام تعارف ندارم چون اولا اصلا قرآن رو یک دزدی هنری میدونه نه یک معجزه.
لینک
و دوما چون افتضاح شده.
چند وقت پیش فهمیدم یکی دوستان طرفدارشه ، گفتم آقا این روی صحنه لخت شده ، این همه تابو ها رو شکسته .... با تعصب قبول نکرد !
هیچی دیگه به قول هیچکس رفاقت تعطیل

خدا خوب بیچارشون کرده ، خودشون قبول دارن که 'شر'ن.
اول باید بگم کلا حساب شاهین نجفی رو از رپ جدا کنید. حتی رپرها هم ابراز انزجار کردن، نمونه هاش هم زیاده مثلا رضا پیشرو علیه شاهین یه صحبت هایی کرد و کلیپش هم موجوده.
نقل قول:چون حتی رپ هم میتونه اگه فرد درستی بخونه و تمام شرایط رعایت بشه و در نهایت متن خود اهنگ چیز خوبی باشه و پوچگرا نباشه و ازین مسایل ، یه چیز خوب از اب در بیادبنظر من نظام اشتباه کرد که جلوی رپ رو گرفت ، باید مثل همه مشکلاتی که براش پیش میومد این رو هم می گرفت و به یک فرصت طلایی تبدیل می کرد.از اول اومدن بایکوتش کردن و زدن تو سرش ... خب معلومه از موزیک زیرزمینی بیش ازین نباید انتظار داشت. ( البته استثناهایی داره مثل سروش و یاسر )
مثلا آهنگ ما یه مشت سربازیم:
حاضريم واسه چهار چيز جون قابلو بديم خدا ، وطن ، خونواده و رفيق ، ...... ، آخري يكم عشقيه ، برگاي پاييز
خب این بشر رو اگه اذیتش نمی کردن چرا باید به زور بره لندن تو مملکت اون شیادها به کارش ادامه بده؟
نقل قول:واقعا ما الان باید به خاطر سبکشون طرفدارشون باشیم؟مجبور که نیستید طرفدارش باشید.
مثلا من از تتلو بدم میاد با کسی ام تعارف ندارم چون اولا اصلا قرآن رو یک دزدی هنری میدونه نه یک معجزه.
لینک
و دوما چون افتضاح شده.
نقل قول:اما یه جایی دیدم ک طرفدارای شاهین نجفی عکس اینو گذاشتن و گفتن:« که فک نکن با ریش و اینات مث ما شر میشی شر شدن برا بچه مسلمونی مثل تو نیست»یه عده کلا غربال شدن سر قضیه شاهین. آدم های متعصب ، مغرورو منافقی که بینمون مخفی شدن رو برامون آشکار کرد.
چند وقت پیش فهمیدم یکی دوستان طرفدارشه ، گفتم آقا این روی صحنه لخت شده ، این همه تابو ها رو شکسته .... با تعصب قبول نکرد !
هیچی دیگه به قول هیچکس رفاقت تعطیل

نقل قول:اینات مث ما شر میشیهه! چه افتخار بزرگی

خدا خوب بیچارشون کرده ، خودشون قبول دارن که 'شر'ن.
يه چريك بودن نه از جنبه ي شهيد بودن ايشون