تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نوکر امریکا و بی خدایی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام دوستان

یه رفیقی دارم ، خیلی باش صمیمی هم هستم. این دوست ما اینقدر یه زندگی اروم و سطح بالا رو دوست داره ، که کلا از همه چی زده شده . بگم که طرف اصلا ادمی نیست که صفات بدی داشته باشه ، انسان سالمیه. البته وضعش از من خیلی بهتره ، یه اپارتمان داره ، یه ماشین داره !

میگه چه بدبختی ای داریم که باید هزینه اداره چندتا کشور دیگه رو بدیم .
خیلی وضع خودمون خوبه که به بقیه اینقدر کمک میکنیم.
چرا وقتی زورمون نمیرسه باید با امریکا کل کل کنیم که اینطوری با بدبختی زندگی کنیم.
چرا یه مشت بیابون نشین باید زندگیشون توی حاشیه خلیج فارس بهتره ما باشه.
همون نوکر امریکا باشیم ولی خوب زندگی کنیم.
اینقدر بد زندگی کنیم که 80 سالمون که شد به نوه مون بگیم ما شعار دادیم ما جنگیدیم.

اصلا امام زمانی وجود نداره و کسی اصلا نمیاد.
اصلا پیامبری نبوده و فقط چندتا ادم با سواد بودن.
اصلا خدایی هم فکر نکنم باشه.
وقتی مردیم هم همه چیز تموم میشه.
اون دنیایی وجود نداره.
هر چی بدبختی داریم از این اسلامه که اومد توی ایران.
و ...

از اونجایی که یکی از دوستای واقعا نزدیکمه ، واقعا ناراحت میشم اینطوری میبینمش، هر چی هم واسش توضیح میدم قبول نمیکنه.میگه گور بابای همشون ، من میخوام یه چند سال درست زندگی کنم، نه اینکه نابود بشم با این زندگی خفت بار. میخوام کمکش کنم ولی نمیدونم چطوری. خواستم بگم بیاد توی این سایت ، سوالاتش رو مطرح کنه ، بر فرض محال هم اگه اومد ممکنه شبهه مطرح کنه و هم پستش پاک بشه و هم بیشتر از بچه مذهبی ها زده بشه. کاملا گیج شدم.
مشکلات ما به خاطر اسلام نیست. دیوار اسلام کوتاه است و بعضی ها بدبختی خود را به خاطر اسلام می دانند.
من مطمئنم یه روزی می رسه که خیلی هم نزدیکه وضع ما خوب میشه و ما دیگران رو تحریم می کنیم خیلی نزززدیک
ببين دوست عزيز انسان قبل از اينكه بخواد چيزي رو واسه ديگري توضيح بده بايد خودش اول به يقين رسيده باشه .
نكته بعدي شبهه افكني دشمنه ؟ يكي از از راههاي ايجاد شبه طرح چند سوال مختلف در چند زمينه مختلف است به طوري كه روي ذهن شنونده نا اگاه با منحرف كردن تاثير بزاره!

مثلا در مورد سوالات ايجاد شده براي شما اين درگيري ناخواسته ذهن مشهوده .

ببينيد ما در كشوري زندگي ميكنيم كه از يه طرف با پاكستان و افغانستان كه سالهاست درگير انواع جنگ داخلي و خارجي هستن هم مرزيم . از يه طرف با عراق .جديدا هم كه داعش و مدعيان امپراطوري عثماني هم تو كشور هاي همسايه سروكلشون پيدا شده ! هزينه اي كه ما تو بحث مقاومت لبنان و سوريه و عراق ميكنيم اولين نتيجش اينه كه به جاي اين كه تو زمين خودمون با دشمن بجنگيم تو زمين دشمن داريم باهاش ميجنگيم . اصولا ملاك دشمني داعش و تفكر تكفيري با ما به دليل سياست هاي جمهوري اسلامي نيست ، داعش در عراق با اهل سنت اونطور برخورد كرد ديگه حساب دشمنيش با ما كه جداست ! ايا به نظر شما عاقلانه اين است كه با اين دشمن تو تكريت و موصل جنگيد يا اجازه ميداديم با فتح كردستان عراق الان تو مرزهاي غربي خودمون باهاش ميجنگيديم. در مورد اسرايل هم همينطوره به نظرتون جشني كه صهيويستا براي كشتار ايرانيان ميگيرن مگه به اين نظام ربط داره ؟به گواه تاريخ اسرايل با هر كشوري هم مرز شده طمع به خاك اون كشور كرده وقتي مقاومت تونسته دست وپاي اسراييل رو ببنده و از (از نيل تا فرات) براشون در حد يه ارزو باقي بمونه و شرشو از سر ما كم كنه ،هزينه كردن براش عيبي داره؟
تازه اگه حتي اين مسائل هم نبود ايا يك مسلمان ميتونه بشينه ونگاه كنه صهيونيستا و تكفيريا خون مسلمانان رو بريزن و اون فقط نظاره گر باشه ؟
....................................................................................................​......................................................
پاي امريكا به هر كشوري باز شده اونجا رو به نابودي كشونده . ايا حضور امريكا براي مردم عراق و افغانستان رفاه اورده؟ تو كشورهاي جنوب خليج فارسم اون گل وبلبليه كه دوستتون ميگه نيست! تو اين كشورها(از بحرين و عمان و عربستان بگير تا اردن و مصر وبقيه) بجز كويت و قطر (بدليل جمعيت كم و منابع نفتي) و امارات بدليل سرمايه گذاري هاي تجاري (مخصوصا از طرف ايرانيا!!!!) از اون خبرها نيست . كشور قطر با دو مليون جمعيت كه تازه دو سوم اين جمعيت هم كارگراي مهاجر هستن ، صددرصد تاثير نفت بيشتر از يك كشور 70 مليونيه !

مساله ديگه مساله سياه نمايي و تزريق ياس و نا اميدي تو كشوره ! وضع اقتصاد هم به اون بدي ها كه ميگن نيست زندگي جريان داره منتها تو كشورهاي پيشرفته اصل بر اينه كه مردم تلاش كنن تا كشور ساخته بشه و لي بعضي از ماها فكر مي كنيم كشور بايد تلاش كنه تا ما ساخته بشيم!! اصولا كشور و ملت با هم تعريف ميشن و پديده هاي جدا از همي نيست!
يه مثال ميزنم مثلا يه راننده تاكسي رو در نظر بگيرين كه تو يه مسير مياد زرنگي كنه و 100 تومن بكشه رو كرايه اش فك ميكنين تا عصر چند تا مسافر ميخواد جابجا كنه مثلا فوقش 300 نفر ميشه كلا 30 هزار تومن . حالا تاثير اين 100 تومن مياد خودشو تو بازار مسكن نشون ميده راننده مذكور ميره واسه پسرش خونه بخره ، مجبوره 20 مليون پول بيشتر بده (20 مليوني كه يكي از سرچشمه هاش همون 100 تومن گرون كردن كرايه بوده.صاحبخونه ميگه قيمت ها 10 درصد اضافه شده منم خونه مو 10 درصد گرون كردم!) راننده ما فقير تر شد!چرا چون 100 تومن نميتونه جاي 20 مليونو پر كنه . يا مثلا پريروز بنده از داروخانه دارويي تهيه كردم كه قبل با قيمت 21 تومن ميگرفتم ، دارو رو به قيمت 27 تومن به من دادن و چون قيمت اصلي دارو مخدوش كرده بودن ، اعتراض كردم ، جواب دادن قيمت جديده! برگشتم خونه و از سايت شركت قيمتها رو نگاه كردم ، دقيقا قيمت جديد رو 27 تومن زده بودن ! ولي داروخانه چي به خيال زرنگي دارويي رو كه با قيمت قبل خريده بود ، با قيمت جديد به من فروخت !! بدبخت نادان نميدونه واسه اين گرون فروشي كجا بايد چند برابر تاوان پس بده...تا زماني كه خودمون داريم به گروني دامن ميزنيم نبايد انتظار بهبود وضع از جاي ديگه رو داشته باشيم!! (در اينده در مورد وظايف اقتصادي خودمون يه موضوع(تاپيك) باز ميكنم.)

در مورد مساله ايران و اسلام پيشنهاد ميكنم كتاب(خدمات متقابل ايران و اسلام) اثر استاد مطهري رو بخونين .

در مورد مساله توحيد و معاد ، فطرت انسان خداجو و حقيقت جو قرار داده شده اگه انسان بدون لجاجت واقعا به دنبال يقين باشه منابع و كتب در اين زمينه به ميزان كافي وجود داره مخصوصا كتاب هاي شهيد مطهري و ايت الله سبحاني ميتونه راهگشا باشه . منتهاي مراتب چيزي كه من به شخصه از منكرين معاد فهميدم ،انكار معاد نه بدليل جهل به موضوع بلكه بيشتر بدليل ترس از حساب وكتاب هست در واقع انكار معاد رو راهي براي دوري از حساب و كتاب قرار دادن(البته دوست شما امكان داره جزو اين دسته نباشه).

دانش اموزي كه بهش ميگن درس بخون تو امتحانات نموني ميگه كو امتحان!! خودش خوب ميدونه رفت و امد به مدرسه واسه تفريح و بازي نيست روز امتحان و بازخواستم با چشم بر هم زدني ميرسه اما باز خودشو به نفهمي ميزنه ........
سلام
برادر ولش کن این فعلا از دست رفته حالا تا بعد

با این وضع منطق اینجا هم بیاد فایده نداره

با منطق ایشون حرفهاشون کاملاً درسته بهترین منطق هارو ایشون رد می کنه

اساساً بعضی فهم و عقل کمی دارن حالا شاید بعدا زیاد شد ولی تا اون موقع ولش کن

خداوند متعال باید بخواهد کسی هدایت شود و هادی خود خداوند متعال است پس تنها کار براش دعا کردنه

یه آدم مریض نیاری اینجا خخخخخخخ
سلام.
اول اینکه بعضی از حرفای دوستتون درسته آقای محمد.
دوم اینکه به ایشون بگید داشتن رابطه صحیح با آمریکا یا دنیا به معنی نوکری نیست.(این چه حرفیه)
راجع به اعتقادات دینیش هم من نظر نمیدم.خودش باید متوجه بشه.
مورد آخر اینکه هر چقدر هم که بگیم حضور ایران در کشورهای منطقه و اینا درست بوده باز هم باید در نظر داشته باشید که سر این مسائل هزینه های زیاد و ناحقی رو مردم دادن چه از نظر سیاسی چه از نظر اقتصادی!
الانم داعش به خونمون تشنه است.
پیشنهاد اینه ک ی بار غرورش رو جریحه دار کنید، با تحقیر کردن،
(ببرید براش آیس پک بگیرید :دی اما با تحقیر بهش بدین)

بعد متوجه میشه عزت نداشتن اما داشتن چیزهای خوب یعنی چی Smile
(۴/خرداد/۹۴ ۱۱:۵۹)پارمیس نوشته است: [ -> ]سلام.
اول اینکه بعضی از حرفای دوستتون درسته آقای محمد.
دوم اینکه به ایشون بگید داشتن رابطه صحیح با آمریکا یا دنیا به معنی نوکری نیست.(این چه حرفیه)
راجع به اعتقادات دینیش هم من نظر نمیدم.خودش باید متوجه بشه.
مورد آخر اینکه هر چقدر هم که بگیم حضور ایران در کشورهای منطقه و اینا درست بوده باز هم باید در نظر داشته باشید که سر این مسائل هزینه های زیاد و ناحقی رو مردم دادن چه از نظر سیاسی چه از نظر اقتصادی!
الانم داعش به خونمون تشنه است.
سلام

بنا نداشتم جواب این حرفها را بدم ولی خب برای تنویر افکار باید داد

1-دوست ایشان در وجود خدا هم تشکیک کردن این یعنی یک معضل اساسی
وقتی کسی در وجود خداوند شک داره بقیه حرفهاش از دایره اعتبار ساقط میشه چون ذهنی که نتونه وجود افریننده را تشخیص بده چارچوب نداره پس هر بحثی بی نتیجه میماند

2-شما در حرفهاتون گفته بودید تدریس می کنید پس توقع از شما بیشتره به هرحال به چند سوال زیر پاسخ بدید

1- امریکا چه کشوری هست ؟

2-ایا سردمداران امریکا به وجود خداوند معتقدند ؟

3-امریکا از ما دقیقا چی می خواد ؟

4-ایا میدانید امریکا در این مدت حدودا 400 و 500 سال که تشکیل شده با چند کشور جنگیده و چند جنگ را در تاریخ خود دارد ؟

5-ایا شما امریکا را جزو کشورهایی با سردمدارانی ظالم میدانید یا نه ؟

6-ایا تحریم امریکا علیه ایران و تهدید ان علیه ما ظالمانه است ؟

7-ایا عقب نشینی ما از صنعت هسته ای دیپلماسی است ؟

8-ایا دخالت کشور امریکا در امور بقیه کشورها به معنی دیپلماسی است ؟

9-ایا از نظر قران امریکا ظالم است یا مظلوم یا مستضعف ؟

10-ایا پیام روز عاشورا جز ظلم ستیزی است ؟

3- درباره مسایل سیاسی چیزی که هست اینه که کسی که نظر میده نه تنها باید درباره محیط بین الملل بلکه باید کلان نگر باشد
طبق چیزی که از نوشته های شما فهمیده میشه ضمن عذرخواهی باید گفت اطلاعات شما ناقص و دور از کلان نگریست

یک نمونه اینکه شما از اهداف داعش و امریکا و اسراییل و نقشه های انها اطلاع کافی ندارید پس لطفا در اموری که اطلاع دارید نظر دهید

این صحبت ها ادم را یاده یکی از شاهان می اندازد که تا دشمن به در کاخ نرسید هیچ کاری نکرد و همه کشور را به باد داد
(۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۲)السا نوشته است: [ -> ]پیشنهاد اینه ک ی بار غرورش رو جریحه دار کنید، با تحقیر کردن،
(ببرید براش آیس پک بگیرید :دی اما با تحقیر بهش بدین)

بعد متوجه میشه عزت نداشتن اما داشتن چیزهای خوب یعنی چی Smile

السا جان ...
عزیزم.
این چه راهیه پیشنهاد میدی؟؟؟
تحقیر کردن که خودش کار درستی نیست.
والا بیشتر نگران این بی خدا شدنشم . بهش میگم ایرا به خاطر اینکه توی مرز های خودش نجنگه ، دفاع رو از چند هزار کیلومتر اونورتر شروع کرده ، میگه قتی که نمیتونه بجنگه باید همه بدبخت بشن ، بگه اشتباه ککردم ، و بشینه زندگی کنه حداقل. این قطری ها و اماراتی ها اینقدر در رفاهن .

بهش میگم نوکر امریکان ، میگه زندگی میکنن ، کسی بهشون نمیگه تروریستن ، عشق میکنن ، ولی ما چی ، این همه با خدا بودیم هیچی به هیچی .

اهل کتاب نیست وگرنه کتاب های زیادی سراغ دارم که بهش معرفی کنم.

بهش میگم مشکل از اسلام نیست ، مشکل از مسلمونیه ماست ، میگه چرا دینی دارید که نمیتونید اجراش کنید...

گیجم کرده
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع