تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احکام کپی رایت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
استفاده از اموال دیگران در هر صورت بدون کسب اجازه حرام است
مگر صهیونیست ها که ضربه زدن به آن ها واجب است...
(۱۵/مرداد/۹۰ ۰:۱۸)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]استفاده از اموال دیگران در هر صورت بدون کسب اجازه حرام است
مگر صهیونیست ها که ضربه زدن به آن ها واجب است...

این ضربه زدن به خود ماست! فکر میکنید محصولی که 100 میلیون کاربر دارد با نخریدن ما ضربه بهش وارد میشه؟
خرید کردن 10هزار کاربر ایرانی هم دردی ازش دوا نمیکنه!پس همون کپی کنیم بهتر هست
عزیزان . برای استنباط احکام شرعی باید تخصص اون کار رو داشته باشید. شما ماشا الله همه یه پا مجتهد شدین!
عزیز دل برادر به نظر مجتهدت عمل کن نگران چیزی هم نباش . اونی که حکم میده عمرش رو صرف تحصیل و تحقیق کرده .
ضمن اینکه خیلی نرم افزارا رو به دلیل تحریم به ما نمیفروشند . و راهی هم برای پرداخت مبلغ نداریم . چون سیستم بانکی ما تحریمه . برای گرفتن یه حساب پی پل یا کردیت یا ... باید 7 خان رستم رو بگذرونی و در در در پیت ترین بانک اذربایجان حساب باز کنی اونوقت هم معلوم نیست پولت گیرت بیاد یا نه

هر کس نگرانه میتونه بخره یک ویندوز 7 با چند تا نرم افزار 1000.000 تومن و بیشتر هزینه داره . اگر هم نتونستی پول رو بپردازی از طرف بیل گیتس صدقه بده
موفق باشی
دوستان عزیزم من یه سئوال دارم
بنده سریال فرار از زندان رو یکی از دوستانم تمام قسمتهاش رو از جوانه پویا گرفت و همه رو کپی کرد و از اون به تمام دوستانش از جمله من یکی یک نسخه داد من هم تمام قسمتها رو با DVD های کپی نگاه کردم و هنوز هم دارمشون بنظرتون باید چیکارکنم؟
کار حرامی انجام دادم؟این مطلب رو خوندم نگران شدم
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۹:۴۵)Aleyasin نوشته است: [ -> ]دوستان عزیزم من یه سئوال دارم
بنده سریال فرار از زندان رو یکی از دوستانم تمام قسمتهاش رو از جوانه پویا گرفت و همه رو کپی کرد و از اون به تمام دوستانش از جمله من یکی یک نسخه داد من هم تمام قسمتها رو با DVD های کپی نگاه کردم و هنوز هم دارمشون بنظرتون باید چیکارکنم؟
کار حرامی انجام دادم؟این مطلب رو خوندم نگران شدم

با سلام خدمت برادر عزیزم
بله...احتمال اشکال داشتنش با توجه به نظر مرجع تقلید شما زیاد است
حتی بعضی از مراجع میفرمایند ضمان دارد و باید مبلغش را به آنها رساند و رضایتشان را جلب نمود

حتما حتما حتما بحث مفید در این ضمینه و نظر تمام مراجع را در لینک زیر مطالعه بفرمایید

http://www.askdin.com/thread6670.html

به تمام دوستان در تالار پیشنهاد میکنم مطالب را که توسط پاسخگویان شرعی پاسخ داده شده مطالعه بفرمایند تا خدای ناکرده درامدهایشان حرام و اعمالشان باطل نگردد

حتما و دقیق مطالعه بفرمایید
Exclamation
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع