تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تهمت فحشاء روزنامه‌ی گاردین به زائرین عراقی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
حرف های این خبرگذاری های خارجی که معلومه، ففط میخواد چهره اسلام رو بد نشون بده.

منتهی همین گاردینی که الان داریم بهش میگیم دروغگو، بعضی دوستان زمان مذاکرات بهش تکیه میکنن و اونو از صحبت های مقامات خودمون واقعی تر میدونن. جای بسی تعجب است.

حالا من یه چیزی بگم، قسمت شده بود قبل از جنگ سوریه، یه سفر با خونواده به سوریه داشتیم. سنم اون موقع کم بود، زیاد منظور نمیگرفتم، با کاروان که دور میخوردیم، برای نهار رفتیم به یه رستوران فوق العاده مجلل و همزمان شده بود با تولد امام علی و ایرانیازو مهمان کرده بودن. بعد از نهار من تنهایی داشتم میگشتم که یه خانم سوری و به نظر مسیحی به عربی فارسی یه چیزی بهم گفت، منظورشو نفهمیدم منتهی بعد ها متوجه شدم که منظورش چی بوده. همین منظور تاپیک بود حرفش.

این حرفارو زدم که بگم اگه قرار به این جور حرفا باشه، باید سوری ها هم چنین تهمت هایی بزنن تازه توی کشور اونا امکان این اتفاق محتمل تره ولی کسی هیچ حرفی نمیزنه، یعنی توی کشوری که هم زیارتی هست و هم تفریحات کاملا ازاده، کسی نمیگه طرف رفته سوریه عشق و حال! حالا چطور میان میگن که طرف رفته مشهد که یه شهر کاملا مذهبیه عشق و حال! الله اعلم. این نشون میده ففط واسه اینه که ظاهر ایران رو خراب کنن.
سلام
اینکه در مشهد فساد هست رو نمیشه منکر شد یعنی هیچ شهر و کشوری رو پیدا نمبکنی که فساد نداشته باشه
اما هیچ ارتباطی به زائرای عراقی نداره اونا فقط و فقط به نیت زیارت میان مشهد پارک آبی هم که طبیعیه جادبه گردشگریه
پیشاپیش عذرمیخوام بابت اسپم!

اما :

نقل قول:طرف رسما داره میگه شبا اینجا هر چی بخوای گیرت میاد و کسی نیست برخورد کنه... شاید خوزستان زیاد مذهبی نباشه* ، ولی تبلیغاتی که ضد اسلام اینجا هست ، مطمئنم توی شهر های پرجمعیت ایران نیست. دوستانی که معمولا تهران زندگی میکنن ، گذرشون به جنوب نمیوفته ، یه سر اگه بیاید باورتون نمیشه که بدحجابی توی اهواز چقدر زننده تر از تهرانه.

* حس نمیکنین ی مقداری جمله ی نامناسبی باشه؟
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع